Hirdetés
- Ubiquiti hálózati eszközök
- AliExpress tapasztalatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- YouTube
- Felnyittatja a Google mobilappos üzletágát egy amerikai bíró
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Microsoft Excel topic
- Seed szerver topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Windows 11
-
IT café
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz headhunter #76 üzenetére
Ha LibreELEC et használsz totál mindegy a márka, ami lényeg hogy 4K menjen akadás nélkül hogy ne 1.giga RAM os legyen, mert az kevés 4K ra még LibreELEC alatt is!
Amúgy igen Beelink MiniMX III 2/16.os BOX om (is) van! De van Sima MiniMX 1.gigás is azzal ezek a 4K demó videók már nem annyira vaj simán mennek mert olykor elfogy az a 750.Mega RAM(mert ugye az 1.gigából a GPU nak 256.mega le van foglalva) de a 2.gigás BOX al gyönyörűen futnak!
-
headhunter
addikt
válasz headhunter #76 üzenetére
-
Beni2360
Topikgazda
válasz headhunter #254 üzenetére
Nekem minden megmarad amit beállítok.
Innen, minden fent van.
------
If you want to use zdmc to manage the files, such as delete/copy file in zdmc, you must uninstall the OLD ZDMC then re-install this version. we add a system signature for this version.Also fixed the issue of IPTV addon of ZDMC.
http://ota-cloudfront.zidoo.tv/X9S/ZDMC/zdmc-16.4.13_siga.apk[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
válasz headhunter #256 üzenetére
Passz, én is mások által linkelt oldalaknál szoktam keresni.
na vissza léptem egy mutatót és ott van a tied.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
tomp
félisten
válasz headhunter #511 üzenetére
Számomra a legfontosabb:
Canceled the limitation of record file size when the save storage format is not vFat (record 4G file problem). -
LógaGéza
addikt
válasz headhunter #511 üzenetére
Azért nem gondoltam volna, hogy ennyire könnyű lesz, de működik...
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
LógaGéza
addikt
válasz headhunter #550 üzenetére
X10-ről már volt szó egy ideje, annyiban nem lóbőr, hogy fémháza van, és bele lehet rakni a vinyót, nem mellé.
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Beni2360
Topikgazda
válasz headhunter #612 üzenetére
Ja már tegnap olvastam és letöltöttem mobilra egy ilyen appot. Este már e mellett aludtam el. Kíváncsi leszek az árára.
-
headhunter
addikt
válasz headhunter #612 üzenetére
-
tomp
félisten
válasz headhunter #634 üzenetére
A fórumon mát elkezdték a Zidoo-t savazni, hogy az 1.3 beta óta semmi nem történik. Még válaszolni sem válaszoltak. Már a support végét is mondogatták. De a kínaiaknál más a munka: ne szövegelj ne beszélj, dolgozz. Tessék. Azért nem kevés fix van a listában.
-
LógaGéza
addikt
válasz headhunter #634 üzenetére
Alig várom
Mondjuk nekem nincs bajom az 1.3-al se..."Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
tomp
félisten
válasz headhunter #638 üzenetére
Mikor jött ki a legutóbbi frissítés?
Az X6 Pro Rockchip-es. Rajtuk múlik, hogy jön e 6.0 mivel az SoC-hez kellenek az új driverek.
Nem jó az 5.1.1?
Én az X8-al például nem várom a 7.0-t. Szerintem a Realtek nem is gondolkodik 7.0-n.
Media playeren legyen csak 1 droid verzió de az atomstabil. -
Beni2360
Topikgazda
válasz headhunter #666 üzenetére
Csak legyen türelmünk kivárni az X8-ra is.
-
tomp
félisten
válasz headhunter #828 üzenetére
Az a 41ezres X8-as ár kicsit átverés. Amazonon és a Zidoo saját webshopján is 33ezerre jön ki.
____
Hogyan lehet elérni, hogy zene lejátszás esetén NE nyúljon a rendszer a hanghoz? Azaz NE lehessen állítani a hangerőt hanem az "alap" hangerővel küldje ki optikán és majd a fogadó eszköz végezze a hangerő váltást? Ha tv-re küldöm ki a zenét ott így van. Nem lehet a hangerőn állítani. Fix alap jelet küld ki optikán. -
embe
nagyúr
Csak éppen "sold out" a státusza.
Yamaha RX-A4A 8K erősítő eladó: https://n9.cl/ba3pe
-
gyeniko
őstag
Szerintem ez egy szimpla marketing fogás, mindkettő "sold out", vagyis elfogyott.
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
embe
nagyúr
válasz headhunter #907 üzenetére
Apropó ZDMC. Nincs valami frissített verzió?
Yamaha RX-A4A 8K erősítő eladó: https://n9.cl/ba3pe
-
LógaGéza
addikt
válasz headhunter #1051 üzenetére
Nem fekszik ki, simán kiírja, hogy "Can't play video"
Mi az extra amúgy ezzel? Sima x265-ös videókat napi szinten nézek, itt tuti van valami csel"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Balu115
csendes tag
válasz headhunter #1345 üzenetére
Köszönöm, de sajnos nem lettem okosabb😕
Ennél például mit kéne választanom hogy eu express-el jöjjön vagy miez😀
https://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_614562.htmlRemélem nem baj ha belinkeltem.
Itt én ahogy látom kínai warehouse. Kérlek segítsetek, ilyen árba keresem napok óta! Ezt már nem akarom elszalasztani!🙂 -
LógaGéza
addikt
válasz headhunter #2362 üzenetére
Érdekes itt az ár... Lehet, hogy valahol ennyi, de a Q10 Pro 182EUR (Futeko), a X9S pedig 149EUR (Amazon).
-
Beni2360
Topikgazda
válasz headhunter #2859 üzenetére
Köszönjük a friss cikket.
Azért az az 550 $ egy kicsit húzós lesz.
A most megvett 210 $ X10 bőven elég amire kell. szvsz.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
HUNgabus
senior tag
válasz headhunter #3877 üzenetére
ezek az "újítások" vajon bekerülnek a korábbi modelekbe is vagy csak x20 only?
( gondolk itt leginkább a felirat kezelésre és egyéb finomságokra )
x10 tulaj
-
jeni
félisten
válasz headhunter #3877 üzenetére
az X20 a nagyobb 2GB memória DDR4 és a két HDD-n kívül másban már nem tér el az X10-től?
-
Beni2360
Topikgazda
válasz headhunter #3960 üzenetére
Köszönjük szépen.
Melyiket rendeled meg?Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
válasz headhunter #3996 üzenetére
Hát igen lehetett rá számítani.
Már ez az x10 is kicsit a luxus kategóriába megy az x8-hoz képest.
De ez még nálam belefért.
Szerintem meg az X9S a legjobb vétel, már csak a kinézete végett is.
Az X10 meg "dögös"-"hasas".
-------------------
Ui: Ez csak a 20.hoz jó? - Download ZDMC 17.6.1[ Szerkesztve ]
-
univerzita
addikt
válasz headhunter #5061 üzenetére
Nálam se működik.
-
Beni2360
Topikgazda
válasz headhunter #8240 üzenetére
Igen volt egy illető aki a HDMI kábelt a bemenetre dugta. Már vissza akarta küldeni a boxot. Remélem csak ez a hiba. velem is előfordult a sötétbe, hogy rossz helyre dugtam.
Most milyen készüléked van?Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
válasz headhunter #8246 üzenetére
Bocs de ennyire én nem vagyok képben.
-
tomp
félisten
válasz headhunter #10408 üzenetére
Ez sajnos androidon nem megoldható.
-
headhunter
addikt
válasz headhunter #10408 üzenetére
Megoldva...
-
sajti_pajti
tag
válasz headhunter #11430 üzenetére
Sziasztok!
Manapság melyik a legjobb beszerzési forrás alternatíva az Octogon audióhoz képest Z9X-re?
Köszi -
Szokratesz71
csendes tag
válasz headhunter #11430 üzenetére
Köszi Tök jó lett... Brutál a minőség is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Ukrajnai háború
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ázsia Expressz 5
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Xbox tulajok OFF topicja