- Microsoft Excel topic
- Hálózati / IP kamera
- Bevált az AI, egy nagy cégnél sorra váltják le az embereket
- AliExpress tapasztalatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Elterelik a sofőrök figyelmét a vezetéstámogató rendszerek
- DIGI internet
- Otthoni hálózat és internet megosztás
-
IT café
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Duda13
csendes tag
Sziasztok!
Most ismerkedek a (9xs) géppel, de már van egy gondom, nem tudok letölteni a Play áruházból.
Internet kapcsolat Google rendben. Rádiót szeretnék hallgatni, mi lehet a gond?
Köszi!
-
LógaGéza
addikt
Én mindig úgy telepítek, ha már hozzá van rendelve a fiókomhoz, hogy asztali gépen megkeresem amit fel akarok rakni, kiválasztom, hogy melyik eszközömre telepítse, és hajrá.
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Beni2360
Topikgazda
válasz MCGaiwer #700 üzenetére
Hát eljátszadoztam vele de én sem találtam erre lehetőséget, gondoltam a telefonon lehetséges akkor itt is van opció a droidon belül akár időpont megadás a kikapcsolásra. Kellene írni a fórumukba.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
LógaGéza
addikt
válasz Beni2360 #703 üzenetére
E-Robot app felmegy rá, viszont elvileg ha jól rémlik Root kell a Shutdown-hoz. Majd ha hazaérek meglesem.
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Beni2360
Topikgazda
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Szemezgetek egy Zidoo X8-as lejátszóval.
Külső adattárolóról szeretnék filmeket nézni, illetve zenét hallgatni.
Lényeges, hogy mivel az erősítőm ( DENON AVR-X2200W ) tudja a HD hangokat kezelni, hogy a lejátszó ne csak a magot, hanem a teljes HD hangtartományt engedje át.Ezekre tekintettel javasoljátok a fenti lejátszót?
Illetve mennyire javasolt, úgy általában az említett player? Mennyire bugos az eszköz? Kadenciahelyesen játszik le filmeket?
[ Szerkesztve ]
Zidoo Z10pro eladó: https://n9.cl/ba3pe
-
-
*Tata*
senior tag
Sziasztok!
Beszereztem én is egy X8-at.
Pendrive-val szépen működik.
A számítógéphez viszont nem akar csatlakozni,csak ha megadom a felhasználói nevem, és a jelszót.
Nos ezt beírtam, de nem fogadja el.
Így a gépről semmit nem tudok nézni.
A géppel router-en keresztül lan kábellel van összekötve.
Van valakinek ötlete erre mit csináljak? -
embe
nagyúr
Médiaplayerként használva az X8 tudja a CEC funkciót?
-
bereske15
csendes tag
D meghajtó (kinél mi -> nálam D) megosztása jelszó mentesen:
Jobb klikk -> megosztás -> speciális megosztás -> engedélyek -> hozzáadás -> 2 db -ot kell hozzáadni -> beírod ,hogy vendég majd ezután vendégek. Teljes hozzáférést adtam mind a kettőnek -> írás és olvasás
Ezek után alkalmaz ok.
Ezután D meghajtó jobb klikk -> biztonság fül -> szerkesztés -> hozzáadás -> 2 db -ot kell hozzáadni, beírod ,hogy vendég majd ezután vendégek. Teljes hozzáférést adtam mind a kettőnek -> írás és olvasás
Gép újraindít és a Zidoo -t is -> zidoo smb és ott lesz a számítógéped rákattintasz és a teljes meghajtónak látszódnia kell.
Remélem tudtam segíteni.
-
mcmike
őstag
Sziasztok,
Nincs valakinek esetleg tippje arra vonatkozóan hogy miért nem működik rendesen a bookmark funkció? OpenWRT router-en keresztül Samba (SMB) share-ről nézek filmeket, sotozatokat, stb. Ma beállítottam azt is hogy csak felhasználónévvel lehessen kapcsolódni (nincs anonymous engedélyezve) és írási joga is van a lejátszónak az adott felhasználóval az egész share-en (owner jogosultságú felhasználó), hiszen törölni, áthelyezni is tudok file-okat könyvtárakat. De a bookmarkokat nem képes megjegyezni...
Ez valami bug? Egyszer-kétszer működik, de a legtöbb filmnél/sorozatnál nem. Egyáltalán hogyan működik a bookmark? Hol és mit tárol a bookmark funkcióhoz?
ZDMC-ből browse-olok, és külső lejátszót használok. A Kodi azt is jelzi hogy néztem már az adott tartalmat, mert ott a pipa a film / sorozat file mellett, de ennek ellenére az elejéről kezdi. Firmware 1.4.4 (nincs összefüggés, az előző 2 verzióval is ugyanezt csinálta), frissítés után default konfig visszaállítás és ZDMC manuális telepítés is megvolt. Már tényleg nincs ötletem...a DUNE-el ilyen gondom SOHASEM volt...
[ Szerkesztve ]
LIDL Richard featuring Billy Auchan...
-
LógaGéza
addikt
Próbáld meg, hogy ZDMC DVDPlayerével játszod le, ha ott se megy, akkor valami jogosultságbeli probléma van. Ha ott megy, akkor meg a külső lejátszónál van probléma - nálam ZDMCvel megy.
-
Beni2360
Topikgazda
válasz LógaGéza #715 üzenetére
Nálam a külső lejátszó nem is kezeli a DVD iso filmeket, eleve a ZDMC-t indítja ha jól emlékszem.
mcmike - És nekem minden filmnél van folytatási felkínálás a külsőnél is kivéve ha csak rövid lejátszás volt előtte.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
mcmike
őstag
válasz LógaGéza #715 üzenetére
Most rendberaktam az SMB share-eket mert több volt előtte, és most már csak egy van amin keresztül minden főkönyvtárat megosztok. ezen kívül kikapcsoltam ZDMC-ben a következő video file automatikus lejátszását, és utána mintha megjavult volna a bookmark funkció. Örültem egy röpke 2 percig...
Volt egy kikapcsolás és újraindítás, és már megint elfelejtett mindent... újra tábla...
Azért hihetetlen hogy 2017-ben ez ekkora komoly gondot tud ez okozni. Minden van, látom a borítókat, meg tudok feliratot letölteni okos ZDMC programmal, de éppen csak azt nem jegyzi meg hogy melyik filmnél hol tartottam. He lehetne, akkor lemondanék minden más fany feature-ről de a bookmark funkcó működjön. Rengeteg időt elvesz az életemből újra megtalálni hogy hol jártam az adott filmben...és pont időből van kevés nekem...
-
mcmike
őstag
Úgy néz ki működnek a bookmarkok a médialejátszó kikapcsolása, sőt teljes áramtalanítása után is. Volt egy cache ürítés az előző hozzászólásomban emlegetett restartnál...
Tahát a tanulság, ha akarod hogy a bookmark funkció működjön:
1. ZDMC-ben NE legyen bekapcsolva: Video->Playback->Play next video automatically
2. NE ürítsd ki az Android cache-tTovábbi kérdés: létezik olyan beállítási konstelláció, hogy csak akkor játszik le feliratot ha ott van az srt file a video file mellett, egyébként pedig nem?
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
További kérdés: létezik olyan beállítási konstelláció, hogy csak akkor játszik le feliratot ha ott van az srt file a video file mellett, egyébként pedig nem? - De igen csak be kell tallózni. Régebben volt, hogy csak a saját tárolójában lehetett tallózni és ott kellett egy mappát létrehozni Pl: Fí mappa és ott megkeresni.
-
mcmike
őstag
Szia,
Remélem nem volt komoly a kérdés... Természetesen be van kapcsolva...
Sajnos korai volt az öröm...mára megint "elfelejtette" a bookmark-okat. Semmi konfig módosítás nnem történt, sorozatot néztünk tegnap, ki lett kapcsolva este, ma reggel újra be és megint "megvilágosodott". Minden kezdődik elölről (szó szerint). Azt hiszem most jutok el oda hogy emiatt fogom lecserélni az egész lejátszót. Sajnos nekem ilyenekre nincs időm...
[ Szerkesztve ]
-
mcmike
őstag
Úgy látom hogy nem egyedi a probléma nálam, van rá külön topic is a Zidoo fórumban. Elméletileg ez a javasolt workaround: please use the explorer to play the video, and it can use the bookmark
Most tesztelem, és ha beválik akkor örülök.
Ha beválik, akkor elmondhatom hogy van ZDMC, de nincs ZDMC...kicsit olyan mint a Mátyás Király meséje. Hoztam is ajándékot, meg nem is...
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
Én még mindig értetlenül állok a problémád előtt mert én nálam még az elmúlt 5 hónap alatt ilyen gondom legfeljebb az első fw-nél néha fordult elő. Pedig rendszeresen tisztítom a rendszert. Ne add fel lehet, hogy az elején az smb előtt amit próbálgattál ott ment el valami. Talán egy tiszta új indítás és akkor tesztelni.
-
LógaGéza
addikt
Én is SMBn keresztül nézem, és megy automatikusan a bookmark funkció - mondjuk ZDMC belső lejátszójával teszem mindezt.
-
Beni2360
Topikgazda
Most teszteltem újból és a külső látszóval való lejátszásnál Cashe törlés után is a film indul az elejétől és 1+1 mp után ugrik az abba hagyott idő pontra és fel ajánlja, hogy indíthatom az elejéről.
És a ZDMC is Cashe törlés után is felajánlja, hogy honnan szeretném folytatni.
Talán egy nagyobb probléma van a 1.2.7 FW? Memóriavesztés? - de ez egy 2016. dec régi fw.[ Szerkesztve ]
-
sazo
tag
Kaptam a Zidoo-tól kuponokat. X8 - 10 USD, X9S - 20 USD, X10 - 30 USD. Ha érdekel valakit, privátban elküldöm.
Üdv:
Z
-
VaJman
csendes tag
Sziasztok,
Tanacsot szeretnek kerni, hogy hol keressem a problemat... Zidoo x9s.
Massal is elofordul, hogy UTP kabelen csatlakozik a routerhez es bekapcsolas utan nem ismeri fel az UTP kapcsolatot, tehat nincs interneteleres?
Azt vettem eszre, hogy ha atdugom a routerben masik szabad UTP aljzatba a kabelt, akkor nagy arannyal (nem mindig) utana felismeri a gep, hogy utp valtozas volt es felkapcsolodik.
Ez Zidoo Firmaware gond lenne? Oszinten szolva az elmult 3-4 estemet azzal toltottem, hogy Firmwareket csereltem (1.2.1.,12.7.,1.4.4. es meg korabbiakat is), de ezeknel mindnel ez a tünet...
Mas is talalkozott mar ezzel?
Miutan tetemes idot cserelgetem az aljaztokban a kabelt, felismeri, ezert nem feltetlenul hardware problemara gondolnek...
Lehet kabel hossz? Flat vekony kabel 10 meter... Ja es notebokba dugva azonnal lat halozatot... ezert ebben sem lennek biztos...
Tudnatok otletet, tapasztalatot megosztani, mas is igy van?
Köszönöm elore is a valaszotokat.
Üdv.,
VaJman -
VaJman
csendes tag
válasz Chris Kiki #730 üzenetére
Köszönöm a valaszod, ez eddig nekem nem jo hir, mert megis hardverhiba gondolatat veti fel...
VaJman -
embe
nagyúr
Sziasztok!
Ma beléptem a klubba egy X8-assal. Remélem az én felhasználói szokásaimnak megfelelő, és problémamentes lesz a működés!
Nálam a lényeg a HD hangok kezelése, a passtrought. Külső vinyóról filmnézés, zenehallgatás.Firmware-t frissítettem a 1.4.4 -re, a ZDMC-t lecseréltem a 17.1-re.
Milyen ajánlott beállítás van még, vagy alkalmazás, amit javasoltok?
-
kene84
aktív tag
-
tomp
félisten
Fejlemények a tápról: az új tápnál a teljes médialejátszó árából számítanák a vám díját... Ezeknek elment az eszük.
Küldjék vissza a gyártónak. Írok a zidoonak, hogy a fantasztikus magyar kezelés miatt kb hatszoros értéken számítanák a vámot... -
VaJman
csendes tag
Szia,
A router is olyankor azt mutatja, hogy nincs kapcsolodva... Egyedüli LAN kapcsolat a Zidoo, ha bekapcsolom a tävkapcsoloval es veletlen fellep.
A Ledeket hatul nem is neztem... de ma meglesem. (De ha a router nem lätja, akkor nagy valoszinuseggel a Zidoo sem fog villogni.)
Azert kapcsolom ki ha nem hasznalom, mert a szekreny tetejen van es ejjel bevilagitja a szobat, ha nincs kikapcsolva
De ha allandoan mennie kell, akkor be fogom forditani a fal fele, beallitom a sarokbaÜdv.,
VaJman[ Szerkesztve ]
-
VaJman
csendes tag
Megint tanultam valamit... így tettem és ég és föld (a kijelző fénye csökkentve). Nem is figyeltem, hogy ilyen is van.
Most türelmesen vártam, nézegettem a menüjét és kb 1 percen belül a DCHP kiosztotta az x9s-nek az IP-t és felcsatlakozott a LAN-ra.
De így hogy le tudom a fényét, lehet adok neki fix IP-t a routerben és bekapcsolva hagyom... Akkor nem lehet gond...
Most miután ebbe az irányba el tudok indulni, melyik verzió párost használjátok?
Látom Embe Frimware 1.4.4 +Kodi 17.1
Ripo is 1.4.4
Chris is...
Akkor bátran mehetek 1.4.4-re a firmwareben...?
A Kodi 17.1 sem lesz hátrányomra gondolom, nyugodtan mehetek előre?! -
embe
nagyúr
A Deep Color Mod-ot mire érdemes állítani?
Illetve az "asztal" tartalmát lehet módosítani?
Most melózok, nem igazán tudom mókolni, majd holnap.Zidoo Z10pro eladó: https://n9.cl/ba3pe
-
Chris Kiki
senior tag
17.1 Kodi van fent, de én nem használom.
embe
A Deep Color Mode eddig nálam offon volt. Most áttettem auto-ra.
Az asztal ikonjait lehet változtatni. Ha rájuk mész, a menu gombot megnyomva kicserélheted a funkciójukat, illetve az alsó sorhoz bármikor hozzátehetsz / elvehetsz ikonokat a + ikonal.Amiga 1200 - Blizzard 1230 MKIV 68030@50/68882@50 - 2MB Chip/128MB Fast - 4GB CF - Classic WB 3.1 - WHDLoad >>> and the Amiga lives forever
-
pontyos
senior tag
Srácok!! Éppen most fizetnék a Zidoo oldaráról Pay Pal-al, használom a 30 dolláros kupont! Egy kérdésem lenne gyorsban. Nem érdekel az adroid része, sem a net stb.. csak playerként használnám. Van e beépített lejátszója vagy csak Kodi?? Ja, X10 et venném meg. Köszönöm!
-
Beni2360
Topikgazda
Gondolom nem (win. hálózat.smb-vel) használod a csatlakozást?
Avval nem lesznek gondjaid.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
embe
nagyúr
válasz Chris Kiki #740 üzenetére
Köszi a választ, majd meglesem!
Mindenkihez: Melyik médialejátszót használjátok és miért? A Zidoo-t vagy a Kodit?
-
Beni2360
Topikgazda
Gondolom a kérdésedből, hogy nem nagyon olvastál bele a topikba, mert akkor láttad volna az utalást a saját beépített lejátszójára. IGEN van és az a pöpec.
-----------------------------------
embe - a ZDMC-ben jobb a beépített felirat variáns, de néha makacskodik. A saját lejátszót használom 90 %-ban.[ Szerkesztve ]
-
-
Dave567
addikt
Üdv Emberek
Szeretnék belépni a klubba, melyik lenne érdemesebb megvenni?
X8 X9S vagy X10BD menü kell, hogy lejátssza, 4K, HD hangok, kadenciahelyes legyen, jukebox, 3d stb.
Köszönöm
-
Beni2360
Topikgazda
Innen várható vámeljárás ? Én az Amazon.de-ról vettem ott semmi sarc.
---------------
Dave567 - ha nem kell a beépített HD lehetőség az X8 vagy X9s minimális eltérés van a plusz szolgáltatásban.
----------------------------
pontyos - eddig is lehetett vásárolni a de nem EU áru és fent áll a sarc lehetőség. Hol vannak az árak? nem találom. Ugyan annyi mint az Amazonon és napok alatt itt van.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen