Hirdetés
- Crypto Trade
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Microsoft Excel topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux Mint
- Ubiquiti hálózati eszközök
-
IT café
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bornie127
senior tag
válasz Csigaciusz #10002 üzenetére
Geekbuying-on volt.
-
Beni2360
Topikgazda
válasz Bornie127 #10003 üzenetére
Én nem látok ZIDOO Z9X lejátszót a geeken.
Ha te igen akkor légy szíves linkeld.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Dzsur
tag
Senki nem próbálta még 1.7.8 img-ét 1-2 hónapos z9s-re feltenni?Az a gond nem tudom mit csinálhatnék még mert már a tököm tele van ezzel a boxal!Nemrég cseréltem le egy x9s-et de azzal semmi gond nem volt lejátszás terén de ezzel a z9s-el csak gond van!!10ből 8 filmnél tuti lefagy legalább egyszer és újra indul a box!Most a legújabb firmware van fent és régebbit próbálnék ki de nem találok frissebb imgt!
-
Aurig@
őstag
Lehet valami baja van!
Én június 25-én vettem, azóta a gyerekek is rengeteg filmet megnéztek, minden féle minőségűt /Remux, 4k, x264, x265 kódolásút/, de egyetlen egyszer sem fagyott, még csak nem is röccent.
Jelenleg az eredeti firmware van rajta, nincs frissítve.<<- OnePlus 7 „8/256” Android 12 ->>
-
jeni
félisten
Zidoo Z9X már kapható itthon is 76 ropiért
Octogonaudio -
Beni2360
Topikgazda
Én a Jún.25.-n kaptam meg és egyből raktam fel a legfrissebbe fw .
Semmi gondom nem volt semmi lejátszással és aki megvette sem panaszkodott. Tedd fel a legújabb fw-t és nézd át a beállításokat.
Gondolom a kint fórumot olvasgatod, van ott akinek ugyan ilyen gondjai vannak mint neked? Talán ott van a visszaállításokról is infó.
Én előbb frissítenék átnézném a beállításokat van támogatási oldal átnézném. Egyelőre ennyi.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
-
Beni2360
Topikgazda
Az az X9s-nél volt mivel ott volt valami rendszer váltás vagy boot váltás de ez egy friss box tehát szvsz no para.
Gyári vissza állítást csinálj előtte.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
válasz Bornie127 #10017 üzenetére
Hát igen a részletek elvesznek sokaságban.
Én is linkeltem anno azt az akciót ha jól emlékszem de azóta se volt.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
kenuba01
tag
Rendeltem is 1 Z9x - et. Köszi az infót.
-
Archttila
veterán
válasz kenuba01 #10019 üzenetére
Ugy nez ki, hogy en sem uszom meg a vasarlast. 3 napja nyustolom az LG OLED CX-et, es bizony a DTS hianya orjitobb mint azt korabban gondoltam. Van olyan regi sorozatom ami nezhetetlen, mivel csak DTS hangsavot tartalmaz, mig masikon pont az eredeti nyelv DTS, a magyar (amit nem szeretek) pedig AC3
A feliratkezelese milyen a Z9X-nek? Az OLED miatt fontos lenne, hogy legyen benne valami szurkesebb, atlatszo opcio.
A Netflix es egyeb szolgaltatok appjai tovabbra is a tv-rol mennenek, csak a szerveremen talalhato anyagokat neznem a Zidoo-rol.
[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
blakey
titán
válasz Archttila #10020 üzenetére
Mint minden médialejátszónak úgy a Zidoo-nak is jó a feliratkezelése, de csak a DTS miatt nem muszáj ennyit költeni. Van szürke, sárga, stb. felirat is.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Beni2360
Topikgazda
válasz Archttila #10020 üzenetére
Jó reggelt mindenkinek.
A beépített Fi kezelése, a külső Fi kezelése több lehetőséget ad ott lehet árnyékot stb hozzá adni változtatni jobban lehet a FI-t. Több szín és több szürke szín választható. A PGS persze adott.
UI: Külső FI-nél 3 képet linkeltem.
Igen a kis agyamban.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
blakey
titán
válasz Beni2360 #10023 üzenetére
szürke állomány
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Archttila
veterán
Rendeles leadva. Koszi mindenkinek a segitseget!
[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
blakey
titán
válasz Archttila #10025 üzenetére
Azt ugye tudod, hogy a TV-den megszólaltak volna a hangok ha Plex-et vagy Emby-t használsz? Értem, hgy médialejátszót szeretnél de fele-, harmadannyiból is megelehetett volna a qrva jó médialejátszód csak a DTs miatt illetve a Plex vagy Emby is megolotta volna a problémád. Írom ezt annak ellenére, hogy sok médialejátszóm van.
Sok szerencsét hozzá.
ui. továbbra sem tetszik, hogy telefonos, tabletes rendszer van ezeken a boxokon, félmegoldás.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
válasz blakey #10027 üzenetére
Már az új szérián vagyis az X gépeken nem is érhető el az android beállítások. Kivették az OpenWRT-t csak 1 rendszer maradt rajta.
Nem tudom ez mennyire befolyásolja az általad említett tabletes megoldást. Engem pl nem zavar.
Nekem más az LE mellett igaz olyan nagy régi lejátszóm (Mede8er) nem volt előtte csak egy nonáme Maxell borzadály lejátszó ami az RPI2 B+-t meg se közelítette és ment a kukába.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Archttila
veterán
válasz blakey #10027 üzenetére
Igen tudom, de nekem egy ideje mar amugy is esedekes volt a vetel. Mar a bejelentesnel szemeztem a Z9X-el, illetve szeretem a celeszkozoket. Peldaul az Aptx-LL bt fejesemhez rendeltem egy, a fejes osszes kepesseget tamogato transmittert, mert filmeknel jol jon az ilyesmi. (+ az egyeb extra szolgaltatasai)
De Pl. imadom az angol humort, es ennek megfeleloen rengeteg sorozatom van a temaban gyenge minosegben, ahol megint hasznos lehet a dedikalt lejatszo.
Inkabb ilyesmire koltok mintsem 50k-s mecha gamer billekre[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Beni2360 #10028 üzenetére
Az zavar, hogy sokkal többet ki lehetne hozni egy normális rendszerből, ha pl. CE szintű OS lenne vagy ha droid akkor TV OS és rendszerszintű, minden app-ra vonatkozó fps-váltás. Tehát jól jönne a Netflix, HBO GO, Kodi, Plex kadenciahelyesn és maximális minőségben tudja a dolgokat. CE alatt pl. a Netflix nem teljes, minden más hibátlan. ez az amit a régi Dune-k is tudtak és ehhez mérten egy jó médialejátszó. A Zidoo qrva jó lenne szintén ha hasonlóan működne. Ott a Shield ami TV OS-t kapott és megoldható, hogy minden app kadenciahelyes legyen illetve maximális minőségben tudja. Utóbbi időben sűrűn használom/használnám a Chromecast-ot, az sem ártana a Zidoo-ra, ha már annyi mindent tud. Értem, hogy te pl. nagyon szereted, de az írásaidól itélve azért a CE boxot sem veted meg, mert úgy érzem, hogy néha probléma van a Zidoo-val.
-
kenuba01
tag
Ha megérkezik a Z9x megválok a szeretett és hibátlan Z9s - től. Próbáltam rákeresni a neten, hogy mennyiért meg használtan de egy sincs eladó. Régi hirdetéseket még bead de az nem mérvadó az árakat tekintve. Szerintetek mennyiért érdemes áruba bocsájtani? Nem akarom elkótyavetyélni. Most a magyarországi új ára 63K.
Köszönettel -
Beni2360
Topikgazda
válasz blakey #10030 üzenetére
Én egyedül a beépített Fi-t miatt használom a CE-t. Ott tudok félkövér és háttér szint adni alá ami segít az olvasásban. Ezt még sajnos nem oldották meg a ZIDOO-nál. Már vannak fix megjelenítések pl valami kőrvonal de az sem az igazi még. A letöltött feliratok már jól alakíthatók. Van még egy Fi bug, hiába választom ki a felirat színt a következő filmnél elfelejti és csak akkor ugrik rá ha behívom a settinget.
Igen és sokkal többet használom a CE-t pont a Fi kezelési hiányosságok miatt. H-Péntekig sorozattokat nézünk és azt a CE-n.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
Az X9s-volt. ha jól emlékszem.
Z9S a geeken kb 54 E Ftvanvolt.
kenuba01 - szerintem 40-45 közt attól függ, hogy mennyi idős.
nekem sokallták az 50-net de 1 hónapos volt és el is vitték.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
Ha valakinek még nincs meg az új ZIDOO Z9X csináltam egy kis H.T bemutatót a YT-n.
A végén egy kis alap beállítás is látható amit én használok.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Beni2360 #10033 üzenetére
De ha olyan lenne mint a CE akkor tudnád használni mindenre a Zidoot, azaz kadenciahelyes Kodi sokmindet megoldana.
-
Beni2360
Topikgazda
Na az a 8 beállítási sor nagyon kevés egy Androidhoz ha megnézed az előző beállításokat. Az a beállítási pont az előtte lévőkben is meg volt.
-
Szondag4
csendes újonc
Sziasztok,
biztos elhangzott már ez a kérdés, emiatt sorry előre is:
z10 pro és z1000 pro között van különbség szigorúan csak hang és képminőséget nézve?Dune hd pro 4k-ról szeretnék váltani, jvx x5900-es projektor a megjelenítő. Hangban feltételezem nincs különbség ha bitstreamben küldöm tovább az erősítő felé (anthem mrx720)
Köszönöm!
-
tomp
félisten
Z9X-en elkezdett akadozni a Netflix HDR!
Nem folyamatos az akadás hanem kb 30-40perc elteltével kezdi. Ha nyomok egy Pause-Play-t azonnal megjavul. Ami érdekes, hogy TV-n a Netflix Dolby Vision is ugyan ezt produkálja.
Ez Netflix bug lehet?
Zidoo-n is AndroidTV-s app van mint ahogyan a TV-n is. -
-
Chris Kiki
senior tag
X9S-re melyik YT klienset ajánljátok? Nem kell bejelentkezés, de fontos lenne a légegérrel és billentyűzettel történő könnyű kezelhetőség.
Amiga 1200 - Blizzard 1230 MKIV 68030@50/68882@50 - 2MB Chip/128MB Fast - 4GB CF - Classic WB 3.1 - WHDLoad >>> and the Amiga lives forever
-
Beni2360
Topikgazda
válasz Chris Kiki #10045 üzenetére
Én ezt telepítettem reklám mentes 4K, stb Smart YouTube TV
[ Szerkesztve ]
-
Chris Kiki
senior tag
-
BoRRoNeo
csendes tag
Z9X-szel kapcsolatban lenne egy kérdése. Több menüképen is láttam, de nem vagyok benne biztos. Van audio delay állítás? Azaz a gyári lejátszó képes a hangot a képhez képest tologatni előre-hátra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.
- Milyen monitort vegyek?
- Crypto Trade
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Bestbuy játékok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ázsia Expressz 5
- Ingatlanos topic!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest