Hirdetés
-
IT café
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ripo05
tag
Karácsonyra én is X9S tulaj leszek. Hogy érdemes rá külső vincsesztert kötni torrenthez? Valami külső USB3-ast, vagy pedig SATA-n rárakni egyet? Meghajtja a 3.5-t is vagy inkább 2.5 a jobb? Van valami esztétikus megoldás, hogy ne csak ott lógjon a gép mellett? Azt lehet tudni mennyit fogyaszt a szerkezet? (Asztali PC-t váltana torrentezéshez.)
-
ripo05
tag
TVGO-t próbáltam X9S-en. A következő hibaüzenetet kapom:
A tartalom lejátszása külső képernyőn nem támogatott.
Ezzel találkozott már valaki? Van rá megoldás? -
ripo05
tag
Sikerült valakinek libtorrentet telepítenie Kodihoz X9S-en? Ugye jól gondolom, hogy rootolni nem lehet az eszközt?
-
ripo05
tag
Segítsetek nekem. X9S és egy 720-as felbontású régi plazma tv. Úgy néz ki, mintha mondjuk csak 16k színt tudna a tv megjeleníteni. Konkrétan a Westworld 720p változatát nézem és az elején a színátmeneteknél "kockásodik". Valamit elállíthattam, de hiába állítom az X9S-en akár autora, akár 10 vagy 12 bitre, a deep color mode-ot space-t autora, vagy akár a többi lehetőségre, nem jó. Van valami ötletetek, hogy mit nézzek meg, mit próbáljak ki? A TV azt írja ki, hogy x.v. colour. Ugye nem kell minden egyes változtatásánál újraindítani a Zidoot?
-
ripo05
tag
Van valami ötletetek, hogyan lehetne időzített ki-be kapcsolást illetve wol-t csinálni az eszközön?
-
ripo05
tag
Van egy USB 3-as ntfs wincseszterem, de az openwrtben nem tudom felmountolni. Most upgradeltem 1.2.9-re, azelőtt ment. Mount parancsra azt mondja, hogy unknown filesystem type 'ntfs'. Mit kell tennem, hogy működjön?
-
ripo05
tag
- OTA frissítés nem működik,
Milyen fw-el érkezett? Nekem 1.2.6 volt és azon se ment az OTA. De ha jól emlékszem 1.2.7-nél már ment. Most 1.2.9 van rajta.- a "külső" médialejátszónál a feliratoknál az ékezetek helyére kínai karaktereket szúr be,
Igen, nekem is ezt csinálja, egyenlőre manuálisan átkódolom UTF-8-ra a fájlokat, de kellene valami más megoldás azért. -
ripo05
tag
Egy régi 720p Panasonic plazmával van összekötve az X9S. Azt vettem észre, hogy bizonyos esetekben a színátmenetek nem folyamatosak. Pl. falon vehető észre sávozás. (Nem tudom ennek mi a hivatalos neve.) Ezek 720p-s anyagok, ilyeneket szoktam nézni. Kodi (16.4 van fennt) esetében jobb a minőség, kevésbé látszik, mint a külső lejátszó esetén. Ezt a hatást valahogy tudom csökkenteni, mondjuk valami beállítás módosításával?
-
ripo05
tag
válasz Chris Kiki #1410 üzenetére
Állóképnél és videónál is előjön. Vannak az X9S-en tesztképek és a téli tájnál az égen is látszódik.
-
ripo05
tag
válasz lolchief70 #1544 üzenetére
Én az Openwrtben lévó Aria klienst használom már hónapok óta. Kicsit fapados, de tudja amit kell. Beállítottam visszaosztási időt és arányt. Nekem egy közvetlenül az X9S-re USB3-on rádugott wincsesztertet használ. Hónapok óta így megy. Most hirtelen nem tudom, de nem a legutolsó firmware van rajta. Talán 1.4.4.
-
ripo05
tag
17.1 Kodi van fennt a gépen (X9S) és valamiért miután rákattintottam a kilépés gombra csak 10-12 másodperc múlva lép ki. Tapasztalt más is ilyet? Mit nézzek meg esetleg, mi lehet az oka? Maga a program jól működik, ott nincs lassulás.
-
ripo05
tag
Zidoo X9S. 1.4.6 firmware, ZDMC 17.1 Ha a videókat fájlként keresem meg és úgy játszom le, akkor a végén nem rak mellé egy pipát. Úgy emlékszem ez régebben ment. Ezt valahol be kell állítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen