Hirdetés
-
IT café
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vajga
tag
Sziasztok! Nekem tegnap jött meg a Z9X-8K, kinézetre nagyon minőségi cuccnak néz ki, a távirányítója is nagyon rendben van. Van egy pendrive-om tele filmekkel, amit az LG BD570 lejátszóm már nem játszott le, ez mindent vitt gond nélkül, soha semmilyen fagyásba vagy akadásba nem botlottam. Azóta is filmeztek folyamatosan. Nagyon szép és letisztult a menüje.
Ha nagyon akarnám van hozzá G verziójú firmware, és akkor lesz play áruház, netflix minden. Nem kókányolt, maga a Zidoo adta ki ezt a firmwaret, utána ugyanúgy frissít szépen stb. Vagy a másik út, hogy egyből az apk-kat telepíted mondjuk pendrive -ról, ott van benne az apk installer. Játszani is tudsz, szerintem a geforce now is megy. Kodi az biztos hogy megy és állítólag a CE is, de annyira jó, hogy teljesen fölösleges b*sztatni ilyenekkel szerintem. Ezt érdemes megnézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Razer Kaira wireless fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Pioneer HDJ-X5 DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest