-
IT café
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisZozó
junior tag
Sikerült a frissítés v1.2.01.
Végre.
Kösz a segítséget nektek,bocs ha kissé körülményes voltam.
Bízom benne,hogy nem jönnek elő azok a hibák,amik a v1.1.80-as verziót jellemezték.
Most megnéztem a Romulust,eddig minden pöpec ! Kép és hangminőség rendben van,nincs fagyás.
Remélem így is marad."Küzdeni mindíg,feladni soha" Denon AVR-X1400H - Zidoo Z9X 8K - LG 77"G2 - PS5 Pro
-
-
Beni2360
Topikgazda
válasz KisZozó #19597 üzenetére
Rendben csak említette az új fw-t.
A realtekes említés már másik vonal mivel kérdezték a z9x modellhez jó e?
Erre írtam, hogy befejezték azoknak a fejlesztését.
Erre válaszolt sony89.
Össze keverted a kettőt.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
-
-
Beni2360
Topikgazda
válasz geno2018 #19592 üzenetére
Én azért másolok hogyha valami gubanc közbe jön maradjon a helyén egy példány. Habár addig nem törli le míg kész nincs.
Ha hálózaton keresztűl másolsz a géped is a láncban kerül. Vagyis nasról a gép és onnan S Zidoo HDD. Vagy tévedek? Igen 20 MB/S másol. 60-80 GB VIDEOKAT IS másolta. De mint írtam kiválasztasz egy adagot éjelre és elmész aludni. Vagy munkába menet elött. De ha van mobil racked abba betenni usb NAS-ra csatlakozni és másolni.
Sajnálom többet nem tudok segíteni.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
geno2018
csendes tag
válasz Beni2360 #19573 üzenetére
Ahogy írtad, megcsináltam, több filmet is ki tudtam jelölni. Viszon ha copy helyett cut-ikonra nyomok akkor nem kell törölnöm, nem? Mert nem másolni szeretnék, hanem a Nas-ból a Zidoo Hdd-jére áthelyezni. Egyébként ha elindul akkor semmit nem enged csinálni, mig le nem jár. (KB 130 db 40GB filmről beszélünk az jó pár videózás )
A gépen másolni tud, arra kisérletezéssel rájöttem, de csak kb 10 GB-ig. KB 20MB/s-sel
Kipróbáltam 1, 4, 9 GB forrásokkal vitte, a 11-et már nem bírta.
Nagyon nem örülök neki. Eszembe nem jutott, hogy hálozaton nem tudok gépről nagy fájlokat áthuzni. Amit te leírtál azt nagyon köszönöm, de kerülő megoldás. Azt gondolom, hogy ha van beépített Hdd, akkor azt rendesen tudjam használni. -
Beni2360
Topikgazda
válasz Tibiajax #19587 üzenetére
Mi már nem kapunk állitólag több frissítést.
Pár napja írta feherzaj45[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
sony89
tag
Új firmware érkezett ma Zidoo Z 30 Pro hoz... Sok javítás van benne
-
embe
nagyúr
Sokadik próbálkozásra sikerült.
Próbáltam több gépről is, és egyikről sem értem el, pedig volt köztük Win10-es gép is. Tegnap is nekifutottam. Semmi extrát nem csináltam - és sikerült csatlakozni. Hogy mi a fene baja lehetett? Biztosan a Zidoo vagy a router oldalról volt valami, mert hogy 3 laposról sem tudtam így csatlakozni az szerintem azt mutatja. De nem tudom azt mondani hogy ezt vagy azt beállítottam, vagy máshogy csináltam.
Na de a lényeg hogy sikerült. Valahogy.... -
Beni2360
Topikgazda
válasz KisZozó #19579 üzenetére
Az Android rendszer hozza létre minden bedugott egységen, neki kell. Avval hitelesíti magának. Ne foglalkozz a mappával. Vissza gondolva ha a NAS -n törlök az is X ideig a szemetesben landol.
Nyugodtan törőlheted a nem kívánt dolgokat.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
válasz KisZozó #19577 üzenetére
Ahogy most írod csak a NAS rendszeren van élő szemétkosár. Ezek szerint itt nincs, egyből törli.
-
Beni2360
Topikgazda
válasz KisZozó #19574 üzenetére
Olvasd elözö posztomat.
A szemetes kosár a Recyce mappa. Onnan is törölni kell. Ha sok jött össze törölheted az egész mappát ujra létre hozza. Azért ez még 8 évvel ezelőtt is biztonságos volt.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
KisZozó
junior tag
Z9X 8K tulajok !
Ha leírná valaki pontosan,hogyan is megy ez a törlés dolog,azt megköszönném.
Két db 1,5 TB-os SSD lóg rajta.Ha megnéztem egy filmet,akkor lecsatlakoztatom az adott SSD-t és a számítógépre dugva elvégzem a film törlését.
Elvileg ezt a műveletet el lehet végezni a Zidoo-n is.
Ennek a menetét magyarázza el valaki legyenszíves.
Hogyan törlöm,s utána melyik mappából,szemetesből kell még törölni?
Mennire biztonságos ez ?Nem árt az SSD-nek ?
Régebbi (Himedia) lejátszómmal mikor törölgettem a filmeket, (akkor még hdd-n voltak)egy idő után tönkrementek a merevlemezek.
Vagy inkább maradjak a megszokott metódusnál,és töröljek csak a pc-n?
Előre is köszönöm."Küzdeni mindíg,feladni soha" Denon AVR-X1400H - Zidoo Z9X 8K - LG 77"G2 - PS5 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
válasz geno2018 #19572 üzenetére
Igen mint írtam van lehetőség egyszerre több film áthelyezésére is. Média Centerben ,- menü gomb-Choices-re klikk- vissza ugrik a videók mappában jobb oldalt fehér körök, ott kikipálod a kívánt videókat és menügomb-copy és navigálsz ahova másolni szeretnél menügomb és Paste.
Egyszerre csak egy fajta filmeket tudsz másolni.
Ha elindult és engedi a CPU további műveleteket mehet még egy adag mondjuk sorozat.
Mint írtam videózás után mielőtt kikapcsolod csináld és aztán már ki is kapcsolhatod a projektort.
Egyszerre több film törlése is ezen eljárás szerint megy, de ott a szemetesből is törölni kell utána.
A gépen való másolást, hogy miért nem engedi sajnos nem tudom, de az amúgy is lassu lenne.[ Szerkesztve ]
-
geno2018
csendes tag
válasz Beni2360 #19569 üzenetére
Igen mint azt feljebb megírtam, a te videód alapján megcsináltam. Látja a HDD mappáját a Zidooban de nem másol. Valahól látta a barátom, a Samba megosztással, lehet gond nagy fileoknál. Megnézem 1-2 gigás- nál ha lessz időm.
A Zidoo file kezelőjébenben a NAS mappájába kijelelőltem egy 69 GB filmet és beillesztettem a Zidoo Hdd-n levő mappába. Ez működik, villámgyorsan kb 15 perc alatt.
Ezt csak kiváncsiságból kérdezném, hogy lehetőség van, egyszerre 10-20 film átrakására?
Nem láttam ilyen opciót, szerintem csak egyett tudok egyszerre.A kérdést továbra is fentartanám, hogy mért nem indítja el a másolást Pc-Zidoo.
Nem akarom esténként a Zidoo-proji,erősítőt kapcsolgatni. Nem akarom dokkolóba rakni a Pc- mellé a Hdd-t és úgy másolni. Hisz azért vettem Z30-at mert benne van a 16TB tároló, hálózatot tud, akkor müködjön.
-
gulyasa
őstag
válasz imre2016 #19570 üzenetére
Szerintem semmi szükség médialejátszókhoz 7200 fordulatos HDD-ket használni, ráadásul hangosabbak is, mint a 5400-asok. Engem zavarna filmnézés közben a néha folyamatos, néha meg szaggató "cicergés"...
Ráadásul a Z2000Pro-nak van még saját ventilátora is, de azt nem tudom, mennyire hangos, nincs olyanom.Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
imre2016
csendes tag
Sziasztok, Z2000Pro-hoz keresek vinyót, 7200 vagy 5400 RPM-eset, mit ajánlanátok hozzá?
-
Beni2360
Topikgazda
-
geno2018
csendes tag
válasz Beni2360 #19567 üzenetére
http://forum.zidoo.tv/index.php?threads/can%E2%80%99t-copy-files-from-pc-to-z30-pro.99299/
Nekem is küldte egy barátom.
[ Szerkesztve ]
-
-
Beni2360
Topikgazda
válasz sony89 #19563 üzenetére
A média centerben tudsz rá másolni?
Ha kér engedélyt azonnal felugrik az ablak, hogy mi kel neki. Úgy ahogyan a beolvasásnál is szokott kérni. Próbáld ki.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
sony89
tag
válasz Beni2360 #19558 üzenetére
Az a gond az újabb Zidooknál hogy írási engedélyt kér a berakott HDD re. Alapból csak olvasni tudja!
Sajnos még nem tudtam rájönni hogyan lehet így a betett HDD nek írási engedélyt adni ezért pl nálam nem megy a Torrent kliens a Ziddo-n!
Szerintem itt is ilyen gond lehet... -
geno2018
csendes tag
válasz Beni2360 #19558 üzenetére
Ezt értem, és kiváncsiságból meg is csinálom, hogy így megy e.( Ennek az utvonalát ha leírod megköszönöm.)
De nem akarom a vásznat, vetítőt beindítani, minden eggyes filmnél amit másolni szeretnék. Egyszerűbb a laptopról navigálni, és ennek müködnie kéne. Este hazajövök megnézem ha leírtad. köszi. -
Beni2360
Topikgazda
válasz geno2018 #19556 üzenetére
Miért akarsz a földet megkerülve másolni?
Egyszerüen a Zidoo Médiacenterében kiválasztod a nasról azokat a videókat amit másolni szeretnél és beilleszted a megfelelő mappába. Kicsit hosszadalmas így éjjelre lefekvés elött intézd.
Ki lehet több filmet választani majd átlépni a Zidooba levő HDD és oda másolni.
Egyik HDD sem formázta a Zidoo.
Holnap bővebben leírom ha nem megy.[ Szerkesztve ]
-
sony89
tag
Igen, próbáld meg a Z30 Pro val leformázni utána szetintem jó lesz...
-
geno2018
csendes tag
Helló!
Segitséget kérnék. Z30 Pro
A hálozati megosztást Beni2360 videója alapján megcsináltam.
Látja a számitógép a 16 TB vinyot. Nas-ról szerettem volna átrakni filmet, de ismeretlen hálózati hibát ír ki. (0x8007003B)
A vinyót számítógéppel formáztam meg NTFS-re. Utólag láttam, hogy elméletileg a zidoo is tud formázni. (lehet vele kellett volna?)
És még egy dolog. Először a zidoo belső 64 GB tárhelyére raktam fel egy 22GB filmet, ezt pár perc alatt felrakta. Csak utána néztem meg, hogy elrontottam és átraktam a saját tárolójából a 16TB Hdd-re, itt sem volt gond. A HDD vatta új. Megnéztem utána, hogy a vinyó rossz esetleg, de dokkolón keresztűl rendesen müködik,Így másoltam rá filmet.
Ha valaki tudja, mi lehet jó szájbarágósan írja le, mert Ács vagyok és még azt se nagyon értem amit leírtam.
Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
válasz Bandikaq #19550 üzenetére
Igen, igen,á igen. Nálam 2db 3,5" és egy 2,5" HDD lógot a boxon. 16TB kezeli a HDD-ket.
A Z1000 pronban van egy hdd és lóg egy 6tb és egy 2tb HDD rajta. Van a YouTubon sok videóm nézzél körül. Hogy mekkora a hangja egy HDD azt nem a lejátszó határozza meg.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Vhiktor
veterán
válasz geno2018 #19551 üzenetére
Hát ha nem tudsz állítani kesleltetest, akkor az elehe mindig veszni fog, kénytelen leszel vissza tekerni.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
geno2018
csendes tag
válasz Vhiktor #19546 üzenetére
Akkor egyszerűsítek. Akinek Zidoo,proji, erősítő comboja van, az veszt 5-6-7... másodpercet? Tipus, márkafüggetlen?
Az első vetitőm JVC- volt ott úgy emlékszem működött a késleltetés. (X9S)
Z9x- nél állítottam késleltetést, semmi hatás. Z30 Pro nincs ilyen menű.
Ezért kérdeztem, tudok e valamit csinálni. Megnézem amit írtál, hátha. -
Bandikaq
csendes tag
A Zidoo-t tudom használni külső HDD házzal? Természetesen a ház külön tápos lenne. Illetve hálózaton keresztül tudok e rá másolni, pl PC-ről LAN-on keresztül? Gondolom a Zidoo-n van file kezelő, vagy lehet rá telepíteni, és onnan törölni fileokat? Vagy érdemesebb lenne egy Z30-as belső rackal? Utóbbinak mekkora hangja van HDD-vel?
-
KisZozó
junior tag
A 80-as frissítés eltávolítható ?
Mondjuk egy gyári állapot visszaállításával ?
Vagy meg kell várni az új frisítést[ Szerkesztve ]
"Küzdeni mindíg,feladni soha" Denon AVR-X1400H - Zidoo Z9X 8K - LG 77"G2 - PS5 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
válasz geno2018 #19545 üzenetére
Egybe volt az a 10 M HDMI kábel? Vagy két db.
Annó csak úgy volt jó a két db- kivitel, hogy az egyik Apa-Anya változat volt. A hüvelyes toldás már nem volt jó. Volt is erről egy táblázat de már 4 éve nincs projim. Egy villám csapás áldozata lett az AVR -rel egyetemben. Nem tapiskolt a biztosító majd 750 e Ft perkált. És küldta a felmondó levelet váltáskor.[ Szerkesztve ]
-
Vhiktor
veterán
válasz Vhiktor #19546 üzenetére
5 másodperc talán.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Vhiktor
veterán
válasz geno2018 #19545 üzenetére
Mi a kérdés? Jó pár másodperc a hdmi handshake.
Allitsad a zidoo guit 3 vagy 24 hzre, és akkor a filmek 99%nál nem kell neki kepfrissitest váltania.
Kábel hossza nem szól ebbe bele.[ Szerkesztve ]
-
geno2018
csendes tag
válasz Beni2360 #19530 üzenetére
A hang kb 2mp kép 7mp. Az előző Z9X- nél volt késleltetés15 mp-ig, de nem csinált rá semmit. (Placebo) Gondoltam az újnál már nem lessz ilyen gondom. Ha kikapcsolom a frekit meg a felbontást akkor KB azonnal van kép-hang. Tudsz esetleg valamit, hogy lessz valami kezdve vele? köszi
-
KisZozó
junior tag
válasz renatto #19539 üzenetére
Azt írtad :"Mi az előnye, hátránya az új chipnek, mit lehet tudni?"
Majd egy másik hozzászólásodban: "Nem az Amlogic chippet akarom megismerni, "
Akkor most hogy is van ez ?
#19538 blakey csupán csak segíteni akart.Egy köszönöm többet ért volna.Mellesleg ha valóban visszaolvasol pár hozzászólást(ha ennyire itt akarsz tájékozódni),Én is dobtam pár sort a kütyüről. #19524KisZozó
Szívesen.[ Szerkesztve ]
"Küzdeni mindíg,feladni soha" Denon AVR-X1400H - Zidoo Z9X 8K - LG 77"G2 - PS5 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
válasz renatto #19541 üzenetére
Szia, ne kapd fel a vizet, és ha használod a keresőt olyan sok tulaj még nincs vagy nem jelentkezett be.
De ésdzerü, hogy maga a H.T. nem változik sem a megszokott beállítások. Remélem az új tulajok közül jön segítség én most biztos nem tudok venni ebből a szériából. Más vitt el 380 e Ft -mst.
A YouTube is még kevés a feltöltött anyag.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
renatto
őstag
válasz blakey #19540 üzenetére
Ismerem a keresőt, de teljesen igazad van, akár a majd 20k hsz-t is végig olvashattam volna... Nem tudtam, hogy kérdésekkel már nem foglalkozik a topik, de a jövőben ezt észben tartom, ha itt szeretnék kérdezni.
ATMOS - 5.1.4 - KLIPSCH - RP-280F - RP-450C - RP-150M - RP-140SA - Monoprice Monolith 12 THX Ultra ONKYO RZ50 - Epson TW9400 4K HDR - Zidoo Z9X - XBOX Series X - ASUS TUF DASH F15
-
blakey
titán
válasz renatto #19539 üzenetére
…mi változott azzal hogy a Realtek-ről (régi változat), Amlogic-ra (új változat) váltott a Zidoo.
- a kép minősége, Amlogic jobb, mint a Realtek. A felület, a menü, a beállítások, akkor változnak, ha azt a gyártó szeretné, de úgy is hagyhatja, ahogy volt. Keresőt használva sok információt kaphatsz, de pl. itt van egy.*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
renatto
őstag
válasz blakey #19538 üzenetére
Köszi, de mivel ez a Zidoo lejátszók saját topikja, így gondoltam egy konkrét Zidoo lejátszóról itt kapok majd információt. Nem az Amlogic chippet akarom megismerni, hanem arról szeretnék információt szerezni, hogy mi változott azzal hogy a Realtek-ről (régi változat), Amlogic-ra (új változat) váltott a Zidoo. Belső felület, menü, beállítások, poster wall, kép, hang...stb. Gondoltam valakinek van saját tapasztalata.
ATMOS - 5.1.4 - KLIPSCH - RP-280F - RP-450C - RP-150M - RP-140SA - Monoprice Monolith 12 THX Ultra ONKYO RZ50 - Epson TW9400 4K HDR - Zidoo Z9X - XBOX Series X - ASUS TUF DASH F15
-
blakey
titán
válasz renatto #19537 üzenetére
Amlogic topik.
Nem új az Amlogic, csak nehezen fogadta el a Zidoo is, hogy az Amlogic jobb, mint a Realtek.*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
renatto
őstag
Heló!
Z9X lejátszót használok pár éve és látom nem rég kijött belőle 8K változat, ami nem hoz lázba (8K), de látom hogy abban nem Realtek, hanem Amlogic chip van. Van értelme emiatt váltani? Mi az előnye, hátránya az új chipnek, mit lehet tudni? Köszi!ATMOS - 5.1.4 - KLIPSCH - RP-280F - RP-450C - RP-150M - RP-140SA - Monoprice Monolith 12 THX Ultra ONKYO RZ50 - Epson TW9400 4K HDR - Zidoo Z9X - XBOX Series X - ASUS TUF DASH F15
-
Vhiktor
veterán
válasz Beni2360 #19535 üzenetére
A 20 az valóban ritka.
-
Beni2360
Topikgazda
válasz Vhiktor #19533 üzenetére
Nekem annó FHD projim volt 10 m-s kábellel de ott se volt 20 mp. De nem mindegy volt a bekacsolási sorrend.
-
Vhiktor
veterán
válasz Beni2360 #19532 üzenetére
Mennyi, 5 másodperc?
Projektoroknál nem ritka a 20 másodpercnyi fekete kép sem.ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Vhiktor
veterán
válasz Beni2360 #19530 üzenetére
Uj tvken amik támogatják a QMS-t ott azonnali a szinkron. Zidoon csak annyit allitott, hogy a beállított másodpercig szubteltesse a lejátszást amíg észhez tér a tv/projektor.
-
Beni2360
Topikgazda
válasz geno2018 #19529 üzenetére
Nálam is 2x sötédedik el a TV. 1x felbontást vált másodszor meg fps. Nincs a beállitásoknál, hogy hány mp legyen ezen időszak? El sem tudom képzelni, hogy kivettek, habár hiába állítottam 0 akkor is megmaradt.
-
geno2018
csendes tag
Sziasztok!
z30 pro-nál kb 5mp mire a kép bejön minden film inditásnál. (fw 1.1.60)
A megjelenitő Sony projektor.
Tud esetleg valaki valamit, hogy lessz-e késleltetés berakva a menűnél, mint a régebbi medelleknél?
Köszi -
KisZozó
junior tag
válasz Bandikaq #19521 üzenetére
Nyugodtan beruházhatsz egy ilyen lejátszóba,ha úgy gondolod.Gyönyörű képe van,tud majd minden HD hangot.Lejátszik minden formátumot,ISO képfájlt,menüvel mindennel tökéltesen.HDR,HDR10,DolbyVision,HLG megy pöpecül.A készülék menüje letisztult,átlátható,a benne történő navigálás szélvészgyors.
Rengeteg beállítási lehetőséggel,személyreszabhatósággal.
Nekem is a 80-as vant fenn.Azóta előfordult egyszer-kétszer egy kis képlefagyás,de valóban csak 1x2-szer.Az új frissítéssel korigálják gondolom.
Nagyvonalakban ennyi,ha egy jó, stabil lejátszót keresel nem aranyárban, akkor a Z9X 8K nekedvaló médialejátszó."Küzdeni mindíg,feladni soha" Denon AVR-X1400H - Zidoo Z9X 8K - LG 77"G2 - PS5 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
válasz Bandikaq #19521 üzenetére
Pont azért linkeltem, mivel tapasztalat nem igazán van még nálunk. Szerintem amikor kiadták az újabb pro változatokat már dolgoztak a 8k változaton. Nem volt fer dolog tőlük. A 80 meg nem kell feltenni.
[ Szerkesztve ]
-
Bandikaq
csendes tag
válasz Beni2360 #19520 üzenetére
Igen, tudom. Több teszt videót is megnéztem a youtube-on, illetve az AVS-en is utána olvastam. A hardver tökéletes lenne. Az új fw-ről (.80) többen írtak hibákat, akadás, lefagyás az AVS-en. A lejátszó pfreferenciái nekem megfelelnének. A felhasználói tapasztalatok érdekelnének film lejátszás és tidal connect terén. Streamingre ott a TV.
-
Bandikaq
csendes tag
Sziasztok! Zidoo Z9X 8K után érdekelnének a vélemények. Eddig PC-n ment a Plex szerver. Előfordult 4K filmnél akadás, ha égetni kellett a feliratot, ill 1-2 UHD ripet nem szeret. Plusz ezzel ki tudnék váltani egy Yamaha média lejátszót Tidalnál. A zidoo dac-ja nem lényeg, mivel a hang optikán menne ki az erősítőbe (camridge audio cxa80) és az erősítő dac-ja konvertálni. Minden média LAN-on van, minden bekábelezve CAT6 és CAT5e kábelekkel, de megoldható, ha stabilabb, hogy a PC-ből kikerül ez egyik HDD, és az USB-n lenne csatolva a zidoo-hoz. Mennyire stabil a lejátszó? Leginkább 4k, 4k DV, 1080p filmek vannak nézve. Bár zidoo-val már lehetne UHD BD is? Kezelőfelület jól átlátható? Előre is köszönöm a segítséget.
-
haze81
csendes tag
válasz gulyasa #19517 üzenetére
Ah ok, akkor dobom az ötletet köszi. Htpc lenne jó, de dolby vision problémás linuxon, windowson. Android s928-al állítólag a legjobb. Ugoos boxokat ajánlják a kodi fórumon hardware szekcióban de vmi jobbat akarok, lehetőleg kínai kormány backdoor menteset. Marad az ötletelés, egyelőre a tv proci sem olyan rossz, még próbálkozom usb to ethernet adapterekkel meg extra ap a tv mögé hátha a wifi jobb de hosszútávon karcsú lesz a 19GB tárhely a tv-n.
-
gulyasa
őstag
válasz haze81 #19516 üzenetére
Ha Kodiban gondolkozol, akkor inkább vegyél vagy építs magadnak egy HTPC-t valamelyik barebone-ból. Nem leszel korlátozva, sem memóriában, sem kimenetekben, stb.
A Zidoo-kon nem igazán ajánlott (volt) a Kodi. Külön változatot is csináltak inkább hozzá (ZDMC). Az Amlogic-osokon nem tudom, hogy fut, mert - mint azt már említettem - nem akarom lecserélni a sima Z9X-et.Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
haze81
csendes tag
Boldog új évet mindnekinek,
Van vki hardcore kodi felhasználó? Keresek egy jó lejátszit és a z3000 pro-n gondolkodom de nem tudom hogy mennyire megbízható, próbálok visszaolvasni itt amennyire tudok. Dolby vision atmossal viszi-e? Dts hd esetleg dtsx se lenne rossz. Használok még tivimate androidos iptv-t vpn kombóval. Androidtól már kezd a tököm tele lenni, de a chipsetek még mindig azokkal jók. A tv-mnek szar az ethernet 100 mbit cerka. Buffereli a blurayeimet hálón. Nvidia shield 2017 használtam eleddig de dolby vision nem viszi.
csak kodi érdekel a beégetett médialejátszók nem igazán nem tetszik a design, saját skinnel futtatott kodihoz keresek hardwaret.[ Szerkesztve ]
-
feherzaj45
csendes tag
Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!! Az AMLogic: sokkal részletesebben lehet beállítani. A hátulján lévő csatlakozókat egyenként tudod beállítani, személyre szabni. Az update csak a legújabb firmware -rel lehetséges az alap a sima "G" nélküli de usb-röl telepíthető a meglévőnél frisebb G verzió. Utána már csak azt rakhatod amíg nem érkezik egy sima G nélküli firmware magasabb verzió számmal. Realtek: oda -vissza pakolgathatod a különböző firmware-ket. Az AMLogic hátránya hogy ha telepíted az aktuális változatot és gázos akkor addig van amíg nincs frisebb.
[ Szerkesztve ]
-
gulyasa
őstag
válasz modflow #19510 üzenetére
Volt már egy utóda a frissített régi Realtek chippel: Z9X Pro
Azóta van újabb, de már Amlogic chipes utód is: Z9X 8KAmúgy a drágább típusoknak is megvolt a maguk frissített Realtek chipes változata (Z20 Pro, Z2000 Pro, Z2600, UHD5000) és persze azóta az Amlogic-os sorozat is teljes lett (Z30 Pro, Z3000 Pro, UHD8000).
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
modflow
veterán
Boldog új évet kívánok mindenkinek!
A Zidoo-nál mi most így 2025-ben a legfrissebb lejátszó?
Z9X-nek van utóda? -
őstag
-
Tunder_ke
csendes tag
-
embe
nagyúr
Sikerekben gazdag, boldog új évet kívánok minden fórumozónak és családjának!
-
Beni2360
Topikgazda
Mindenkinek BUÉK
Új hozzászólás Aktív témák
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- NBA és kosárlabda topic
- Mazda topik
- Napelem
- Ford topik
- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Xbox tulajok OFF topicja
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Sencor SSS 6300 NYX 2 bluetooth-os hangszóró - Közel 2 év magyar bolti garival! -
- Új, bontatlan MEE AUDIO T1CMA bluetooth fejhallgató - 1 hét próbagarival! -
- Samsung Harman Kardon HW-Q90R 7.1.4 csatornás Soundbar Valós Dolby Atmos hangprojektor
- Apple AirPods Max (2024 - USB-C) - Új, csomagolásbontott, akár beszámítással
- Yamaha RX-V473 hálózat, airplay, 4k HDMI házimozi erősítő
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest