- Trump szerint sokan kapkodnak a TikTokért
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen program, ami...?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Milyen routert?
- Facebook és Messenger
- Windows 11
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Hálózati / IP kamera
- Google Chrome
-
IT café
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
ledgeri #9499 üzenetére
Sajnos különösen nehéz kérdés, mert a válasz jelenleg igen, de a közeljövőben a két ország rossz viszonya miatt nem lesz, már bejelentették. Én ezzel mindenképp könyvelőhöz/ügyvédhez fordulnék, mert kevés dolgon lehet annyira megütni a bokád véletlen tévedés miatt is, mint az adózás, főleg Amerikában.
[ Szerkesztve ]
-
Üdv!
Youtube a téma, de leginkább bevételszerzés... Kicsit elakadtam a beállítások kapcsán az adóügyi résznél.
Ha valaki privátban tud segíteni, azt is megköszönöm! -
Cs1csó
titán
Lehet nem a legjobb de próbáld ki: 3dYoutube downloader
FONTOS! Az, hogy milyen minőséget ajánlj fel az a FORRÁS minőségétől függ. Tehát ne akarj 1000valahányas FLAC tömörítést ha a fenn lévő anyag kb. 128-as mp3 szint. Xarból nem lehet várat építeni.
[ Szerkesztve ]
-
mad1
veterán
Erre valaki?
(De jo nekem a 320 mp3 is.) -
gyulank
addikt
A Youtute mit tesz, ha reklámblokkolót használok? Már kaptam 3-ról visszaszámláló figyelmeztetést, úgy, hogy tudtommal a Youtube-ot engedélyeztem. De a lényeg, hogy ugye nem törli vagy tiltja a fiókom, meg a videóim vagy ilyesmi, ha többször lesz ilyen?
-
VoidXs
Topikgazda
Erről voltak ABX tesztek hifitopikban, 3-4 tagnak sikerült onnan, köztük nekem. Ezen kívül sokakkal, köztük akadémiai hangtechnikai kutatókkal eljátszottam, az eredményt itt találod.
-
VoidXs
Topikgazda
-
mad1
veterán
Hi.
Youtube-rol hogy tudok rippelni flac -et?
Eddig vlc vel csinaltam,de az mar nem muxik.
(ytp) -
sgx
tag
Engem kezdenek kikészíteni ezek a retek shorts-ok, lassan több a shorts videó a feliratkozásaim menüben, mint a normális...
Anno azért váltottam prémiumra , mert a reklámok hasonló érzést váltottak ki belőlem és mókolgatni sem akartam a különböző appokkal...
Van bármi mód - akár 3rd party app -, amivel be lehet állítani, hogy a shorts-ok se egy mibox s-en, se egy firestick-en, se egy egy apple tv-n, de még csak a tv youtube applikációjában se jelenlenek meg soha többé? -
prisz
senior tag
válasz
Rodzser Mór #9480 üzenetére
Én már egy ideje nem szenvedek ezzel. Idővel még nagyobb sz@pás lesz itt buherálgatni. Előfizettem a családira, mert qrva sokat használjuk, nekem megéri. Ráadásul valamikor a családban 3 tv-n is megy egyszerre, már lassan hagyományos tvt-sem nézünk. Aki kevesebbet használja, ott van a KODI és a hozzá való addon. Tudom fapados, de működik rendesen. Egyelőre...
-
flash-
veterán
azr hol tudom megnezni hogy miket szóltak hozzá a youtu.be kommentjeimhez? csak mert a youtu.be ertesitesnel nem hozza
-
Rodzser Mór
senior tag
Az AdBlocker Ultimate most megint jól kiszűri a reklámokat, miután frissítettem. PC-n (Windows7) Mozillába beépülőként használom.
https://adblockultimate.net/[ Szerkesztve ]
-
attilav2
őstag
válasz
DeathAdder #9457 üzenetére
Ezt használom, tampermonkey bővítménybe kell beimpoprtálni a sciptet, a következő url-t: https://github.com/TheRealJoelmatic/RemoveAdblockThing/blob/main/Youtube-Ad-blocker-Reminder-Remover.user.js Bővítmények ikon/tampermonkey/kezelő fal/segédprogramok fül/Import from URL. Frissíti magát időnként, ilyenkor feljön a tampermonkey és jóvá kell hagyni a script frissítését.
Safari alatt is próbáltam, működik, igaz nem tampermonkey-el,(mert macOS-en, Safari esetében fizetős) hanem ezzel a bővítménnyel
A fadblock github oldalán le van írva hogy lehet ehhez az userscript bővítményhez safari alatt scriptet hozzáadni, értelemszerűen nem a fablock scriptet kell hozzáadni, hanem a realjoelmatic félét. Egy negatívum van safari alatt, hogy időnként megáll a videó(reklám átugrása közben), de újra indítható.
Youtube Music-ra is alkalmazható a realjoelmatic script, kis módosítással:
// @name Remove Adblock YTMUSIC Thing
// @match https://music.youtube.com/*
Ezeket a sorokat kell átírni és a módosított scriptet újra hozzáadni a tampermonkey-hez/userscript-hez.[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Rodzser Mór #9472 üzenetére
Ilyenkor ajánlott pár rutinkör: cache ürítés (süti előzmény nem kell) [ctrl+shif+del előhozza a gyorsmenüt, majd okézás után ctrl+f5], és esetleg manuálisan ráfrissíteni akár böngészőn keresztül az addonokra, akár addonon belül ha van rá mód! -
axlfsi
veterán
válasz
NeoPampalini #9467 üzenetére
Köszi, ezt ki fogom próbálni! ... érdekes, mert van egy Linuxom a másik notin és ott nem okoz problémát, hogy a legalsó van beállítva (a default).
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
ledgeri #9471 üzenetére
Végigkapcsolgattam a kiegészítőket. A Fadblock okozza a belassulást. Nem mértem, de 20-30mp vagy akár több ideig is tart a pár mp helyett.
Már reggel is érdekesen blokkolta a reklámokat. 1-2szer volt, hogy egyáltalán nem blokkolta. És zömmel olyan volt, hogy nem 1-2 pillanatig tartott a reklám, hanem 10-20-30 mp-ig a reklám helyyett fekete volt az ablak, aztán folytatódott a videó. -
ledgeri
nagyúr
válasz
Rodzser Mór #9470 üzenetére
Mit jelent az
iszonyat lassan
?
Instant helyett 5 másodperc? 2 másodperc helyett 1 perc?Bármi ezt befolyásoló addon van-e fent?
-
Rodzser Mór
senior tag
Böngészőben (Firefox) iszonyat lassan tölt be a YT.
-
D@niel
addikt
válasz
NeoPampalini #9467 üzenetére
Kizárólag AdGuard-ot használok évek óta, jelenleg minden hibátlan.
Semmit nem módosítottam. -
ublock origin,tampermonkey+script-el működik a tiltás.
ublocknál elemblokkolni kell a felugró bal oldali ablakot és a mögötte lévő ablakot.
Ezután megfelelően használható. -
axlfsi
veterán
Nekem már pár napja, a korábban mindig szépen működő Vivaldi is megmakkant és nem indulnak a YT videók, pedig minden szkriptet kikapcsoltam...
Nektek a Vivaldi megy? ...lehet az a baj, hogy telepítéskor úgy indítottam, hogy minden reklámot tiltson? (gondolom ez utólag módosítható? ... nagyon raszoktam erre a Vivaldira, eléggé jóféle)
-
cog777
senior tag
Egy ideig detektalta az ublock origin-t es bevillant a YT, de aztan lattam hogy lehet frissiteni az ublock-ot. Utana megint oke lett a YT.
-
repvez
addikt
na ma egy ujabb felugro ablakos dolog jött be, a pár napja ajánlott blockolo nálam mukodik, igaz nem olyan tökéletes mint a régi volt, mert itt egy pillanatra ugyan ugy megakad a reklámnál a video ,de hamar át ugrik rajta és folytatja.
Viszont tegnap ota meg jön mindig valami olyan hogy fizessek a használatért ,de nincs semmi megkülönböztetés vagy irás, hogy ez a bövitményre vagy a YT-ra vonatkozik.
5,99 dollár teljes élethosszig . -
Orlin
addikt
válasz
Edge-ben eddig jó volt de ma már nem indul a videó ezzel.
-
cog777
senior tag
válasz
Nekem is 0-t ir ki, de eddig meg nem lattam reklamot Chrome alatt.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
(ja hogy ez a Fadblock fad része...)
-
DeathAdder
veterán
FadBlock működik valakinél chrome böngészőben?
nálam csak chromiumban megy, chromeban ugyanúgy jönnek a reklámok és nem blokkol semmit
-
Rodzser Mór
senior tag
Egy bármely youtube csatornán a kattintható fejlécen eddig az volt, hogy:
Kezdőlap - Videók - Shorts - Lejátszási listák - Közösség - Csatornák - Névjegy
Most az van, hogy:
Kezdőlap - Videók - Shorts - Lejátszási listák - Közösség - CsatornákMagyarán eltűnt a Névjegy fül.
Viszont feljebb megvan, kattintható a csatornanév alatti második sorban, ha erre a második sorra kattintunk, aminek a végén a kacsacsőr van >
Nekem a "Névjegy" fül sokkal szimpatikusabb volt. Remélem, visszarkják. -
ledgeri
nagyúr
Ilyet dobott ki a youtube egy új, ff-os temporary containers-es oldalra úgy, hogy nem töltött be egy videót sem. Kereső működött... Lehet, hogy valami tő lett blokkolva, vagy félig betöltve, de meglepett. -
D@niel
addikt
Üdvözlet,
AdGuard fut mobilon és pc-n is, évek óta. Nagyon kedvelem.
Mobilon revanced extended, így inkább PC-re vonatkozik a kérdésem:Az AdGuard fogja tudni blokkolni a yt reklámokat a jövőben?
Ma bele néztem pár videóba, eddig nem volt gond. -
Cs1csó
titán
Szerintem most lehet a népszerűség "átka" köszön vissza: mivel a legnépszerűbb ezért a YouTube brigádjának a fókuszában is az Ublock Origin van, gondolom ők is ezt nyüstölik ennek az "átverésére" firdíthák a lrgtöbb erőforrásukat.
Nás blokkoló a "radar" alatt simán tud (lehet csak időlegesen) olyat húzni, hogy úgy tűnjön ők a "nagy királyok"
Tehát én továbbra is az áltakánosságban leghatéjonyabb, legnagyobb ütemben fejlesztett blokkoló mellett teszem le a garast. -
ledgeri
nagyúr
Akkor mint topikgazda elvárnád, hogy akinél működik az minden kommentre írosgassa rá ,hogy neki viszont működik? És fusson le 10*,20* az, hogy "hogy van beállítva" "nem is tudtam hogy van ilyen" hogy volt beállítva" "leszedtem mert az egyszerűbb, de egyébként is nem mindenkit vontak be, így lehet, hogy téged nem" "de ha engem is, akkor nálam működik" " és akkor megy a vita a semmiről.
Csináltam, nem éri meg. ublock originem van, és nem láttam reklámot youtubeon csak youtube-ról készült videókban. A figyelmeztető cucc sem poppant be még sosem. A ublock megléte miatt? Nem biztos... Biztos, hogy nem a ublock miatt? Azt sem.
De kíváncsi lennék hány "ublock nem működik" kommentelő használ ublock origin hard mode-on. Mintha valaki, aki Unimogot használ, beváltaná előre hatosba a 12 előre, és hátra sebességből, felező nélkül, és nyilt difis hátsó hajtással és ráfogná, hogy nemtud elmenni ott ahol próbálta. Kipróbálta mindenhogy? Nem. Biztos, hogy elmenne? Állítható, hogy biztos, hogy nem megy el? -
ledgeri
nagyúr
válasz
Honda567 #9443 üzenetére
Ha a kettőn egyszerre, akkor DNS alapon ha a mobil mobilneten van, vagy routeren ha házi wifi-n. Ha youtube appot akarsz használni akkor lehet, hogy neccesebb, hogy sikerül mobilon.
#9444 VoidXs Ha csak "AdBlock" is a neve, linkelni illene, mert ilyenre dob annyit bármely kereső, bármely felületen, hogy öröm megtalálni azt ami te használsz vagy működik egyáltalán vagy nem direkt malware.
Amúgy meg a ublock origint is kell tudni használni, és az nem csak reklámok blokkoláára van, szóval ha azzal láttál reklámot az nem annak a blokolási képességét jelezte, hanem az aktuális beállításaidét benne. -
Honda567
junior tag
A reklámokat hogy lehet véglegesen le tiltani pc-n és android telón?
Köszi előre is a segitséget. -
Tomi_78
aktív tag
válasz
ledgeri #9436 üzenetére
Szia Ledgeri!
Tudtommal csak a név tartozik hozzá meg a jelszó. Úgy próbáltam belépni, hogy kijelentkeztem abból, amelyben most vagyok és belépés a másikba. Talán a "Fiókváltás" másképpen csinálja?
Azt nem is figyeltem, hogy belépésnél van-e "Nincs más hozzáférésem" feliratú gomb. Ha van, ezt jelöljem be? -
hiperFizikus
senior tag
Biztosan a háttérben frissítenek valami tökéletlen-kódot, és emiatt a mellékhatásokat látjátok .
-
venom8888
őstag
Sziasztok. Azt irja a YT hogy nincs internet, ellenorizzem a kapcsolatot, de van netem.
-
-
válasz
Viktor0610 #9433 üzenetére
én kikapcsoltanóm böngészőben (volt mellette egy kicsi x) azóta a telefonon sem látom
-
FattyDove
őstag
To continue delivering great service and features, we’re increasing your price to TRY 57.99 /month.
Már 722 forintot kell fizetni a prémiumért és nem 370-et. Elvettek tőlem egy sört![ Szerkesztve ]
-
sgx
tag
válasz
Dluinet #9432 üzenetére
Az első megvan, de a másodikat csak ideiglenesen tudom megoldani, egyenként rámegyek a short videókra és"nem érdekel", de ez csak pár napig működik. 2-3 nap múlva már megint ott figyelnek a short-ok.
Azt a menüt pedig még nem találtam meg, ahol direktbe lenne egy csúszka vagy box, hogy "short-ok engedélyezése"... -
-
-
sgx
tag
Sziasztok,
tud abban segíteni valaki, hogy egyszer és mindenkorra hogyan lehet letiltani a shorts-okat?
Se iphone-on se laptopon nem szeretnék velük találkozni és az istennek se tudom őket kikapcsolni.
Ha az számít valamit, youtube premiummal rendelkezek.Köszönöm.
-
Tomi_78
aktív tag
Sziasztok!
Ma szerettem volna belépni egy másik YouTube fiókomba, amihez citromail-es e-mail cím tartozik, de ez sajnos már megszűnt a citromail fizetőssé válása óta.
A jelszóval be tudtam lépni abba a YT fiókom következő azonosítási lépcsőfokáig, de akkor meg küldött valami kódot a citromail-es levélcímemre.
Tehát a kérdésem az, hogy meg lehet oldani valahogy, hogy az oda tartozó felhasználónévvel és jelszóval beléphessek a YT fiókomba vagy ez már elveszett emiatt a hülye citromail-ezés miatt? Lehet ezügyben közvetlenül a YT fenntartóinak küldeni egy levelet? -
ledgeri
nagyúr
(Utóbbira mondom, hogy az nem csak reklámokat érint, és régóta fennál. Sokszor valakinek meg akarom nézni a videóit, de persze, hogy az önpromós legnézettebbek vannak a csatornáján elöl ,meg a channel-promó egyszem, alapból autóplayes videó, így amikor ezeket kerülve még talán nem is teljesen betöltött csatorna mellett rálépek a videórira, van, hogy míg nem kattintok rá egy videóra, vagy hozzád hasonlóan frissítek, hallom a promó vidit, még úgy is, hogy így úgy ki van kapcsolva annak lejátszása.)
-
nincsnév007
addikt
Dluinet: igen ezeket most emelték meg. Mi a biztos hogy nálunk nem fogják?
repvez: netflix, hbo, meg még ki tudja mennyi ilyen cucc van azokra nem fizetek elő, így nekem csak 1 előfizetésem van yt azért az ki birható. De igen ide is előfizetni meg oda is meg még vásárolj is így rohadt hamar össze is jön egy szép kis összeg.
-
repvez
addikt
válasz
nincsnév007 #9420 üzenetére
ha ez lenne az egyetlen amiért fizetni kell akkor nem lenne vele probléma, de ha most azt mondja az ember, hogy oké elöfizetek, akkor egyre több és több ilyen szoplgáltatás lesz ami majd ezt meglépi.
Mint ahogy már el is kezdödött a folyamat.
Lásd FB és insta is fizetős lesz ha nem akarsz reklámot nézni, annak 4000ft lesz az ára. ha filmeket akaszt nézni akkor ma már nem elég a netflixre elöfizetni 8k ért, hanem akkor ott van a többi streaming szolgáltatás is, HBO, amazon prime stb.. ezeknek is mind ha azt néézzük, hogy kedvező az áruk, de egybe összeadva már eléggé jelentös lesz a költség, és nem hiszem, hogy havonta van mindenkinek 40-50 ezer forintja, csak azért, hogy tudjon valamit nézni az interneten amiért szintén fizetett.igy éves szinten több mint félmillio forint elmenne csak arra, hogy ugyan ugy megnézhesd azt amit most ingyen.
nekem ezzel van a bajom és , hogy nem szeretném, ha ez a reklámmentesség ebbe az irányba menne el.Arról nem is beszélve, hogy nálam, ha belekezd egy reklámba és a YT logora rákattintok, hogy frissitsen akkor a reklám hangja ugyan ugy megy tovább és csak akkor hagyja abba ha a teljes weboldalt frissitem F5el.
-
válasz
Törököknél is drágul a családi: 60 try helyett 116 try lesz havonta az ára, 800 helyett 1.540 forintba fog kerülni.
-
válasz
A november 1-jétől életbe lépő új díjszabás az Argentínában, Ausztráliában, Ausztriában, Chilében, Németországban, Lengyelországban és Törökországban élőket érinti, és a YouTube Premium mellett a YouTube Music Premium-ra, valamint a YouTube Premium családi és diákcsomagjaira is vonatkozik. Az új díjakkal a felhasználók az aktuális előfizetési ciklusok lejárását követően szembesülnek majd.
-
válasz
nincsnév007 #9418 üzenetére
nem nálunk
-
nincsnév007
addikt
válasz
Viktor0610 #9417 üzenetére
ma is a google hírekben csak azt látom hogy olyan cikkek vannak hogy drágul yt premium meg minden, de árat nem írnak.
-
válasz
nincsnév007 #9413 üzenetére
Szerintem nem.
Én ennyit fizettem, mielőtt bővítettem családi csomagra. -
attilav2
őstag
válasz
Hege1234 #9304 üzenetére
Ez is jó még: Open in VLC by Andy Portmen, nem kell neki python(mint az open with-nek)csak egy kis script amit a felhasználói mappába kell telepíteni. Ha először próbáljuk használni végigvezet a script telepítésének lépésein.
Egyébként mindkét bővítménnyel elég lassan nyitja meg a yt videókat a vlc, ez van windows alatt, linux és macos alatt is megnézem majd mi a helyzet.
-
törölt tag
-
nincsnév007
addikt
yt premiumnál a 1790 ft-os ár, az már az új megemelt ár?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
#33802016 #9410 üzenetére
Az mondjuk benne van, hogy ha nincs reklám nincs mit kerülgetni...,de ha van is, van a tűrhető lapszéli statikus, meg a pofádba mozgósan, kikerülhetetlenül nyomott kategória, hogy az ettől telejesen más dimenziós vagy jó terméket vagy jól vagy rosz terméket vagy rosszul változókat ne is említsem.
Én tűrném a reklámot sőt tudnám élvezni, ha nekem megfelelően jönnének, a nekem megfelelőek, de amíg ez nem érdekli a másik oldalt, engem nem fognak a másik igényei! -
törölt tag
"Álljál bele az összes NF, HBO előfizetőbe is, hogy igazából le is lehet lopni, mekkora dinkák már, hogy fizetnek.
"
Miért állnék bele? Ott legalább kapnak valamit érte - nem a reklámok miatt fizetnek elő, értsd eredendően.
Más kérdés, hogy nekem nem jöttek ezek be. Igen van hozzáférésem, nem saját, de nem is nézem 99,9%A másik viccesebb dolog pedig az, amikor van előfizetésed, mégis "alternativ" forrásból tudod megnézni ami érdekel, mert hiába azé a stúdióé, ha nincs fent, vagy nem elérhető vmilyen rejtélyes okból kifolyólag.
Én nem akarok egyébként senkit meggyőzni, tőlem, mindenki arra költi a pénzét amire akarja, ha úgy tartja kedve ablakon is kiszórhatja
Sokáig egyébként semmilyen blokkoló nem volt. De egyszerűen úgy elszaporodtak a reklámok, hogy szükségessé vált.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Így kezdődött streamingnél is
"Ez nem mondható el kb semmi másról már a világban:"
videóban is lehet reklám a készítője által is, nem csak hirdetésképp. Alapvetően nem a reklámmal van a gond, hanem a mennyiséggel. meg hasznossággal.-kábeltévéért fizetsz...lesz reklám
Ott szokott az ember kimenni, ezt azt csinálni. Nem olyan, hogy megállítod, azt folytatod.
Újságnál sem kell végig várnod a reklámot, lapozol kész. Még az is, lehet, hogy érdekes dolog van benne, vagy amivel alapvetően egyetértesz. Régen direkt voltak hirdetések, meg olyan újság ami csak erről szólt."Ja igen, bocs, te nem látsz reklámot sehol, mert a barlangodban nincs."
És hol zavar engem az utcai reklám? miben akadályoz meg?Youtubenál, ott akadályoz, zavar, és töménytelen mennyiség. Nem azért kezdtek el az emberek blokkolót használni, mert annyira szemetek lennének.
[ Szerkesztve ]
-
nfsu17
veterán
válasz
#33802016 #9407 üzenetére
Szerintem háttal ülsz a moziban, de igazából mindegy is.
Senki nem tapsol annak (vagy örül), hogy fizethet a YT-ért.
De ha már fizetek azért, hogy ne legyen reklám, akkor legalább nem is lesz.
Ez nem mondható el kb semmi másról már a világban:
-újságért fizetsz...lesz benne reklám
-kábeltévéért fizetsz...lesz reklám
-rádióért (FM) nem fizetsz...lesz benne reklám
-mész az utcán...nem fizetsz...lesz reklám
Most csak a reklámokra helyezve a hangsúlyt.
Ja igen, bocs, te nem látsz reklámot sehol, mert a barlangodban nincs.Mennyi mindenért fizetsz az életben, amiért tulajdonképp nem is kapsz igazából semmit?
Tulajdonképpen ki akar meggyőzni kit és miért itt?
Engem nem érdekel, ha nézel reklámot, vagy ha nem; az sem hogy hogy játszod ki, meg az sem, ha totál offolod a YT-ot.
De ezen rugózni folyamatosan, hogy valaki fizet egy szolgáltatásért...
Álljál bele az összes NF, HBO előfizetőbe is, hogy igazából le is lehet lopni, mekkora dinkák már, hogy fizetnek. -
törölt tag
válasz
WhiteWalker #9395 üzenetére
Remélem ennek is tapsolsz majd örömödben
-
bigrock
addikt
Ez a Fadblock tényleg jól működik, köszi a becsületes megtalálónak!
Kivancsi vagyok, a gógel mikor fog erre rájönni és befoltozni ezt a rést is. -
Orlin
addikt
Amúgy a youtube zenéket ha letöltöm mp3 lesz?
Köszi. -
törölt tag
hú de rég volt, hogy zenék voltak a telefonomon.
"Nem fizetek a TV-ért, mert hiába fizetek, akkor is van reklám."
Már ahol. nem minden műsornál és csatornánál. És pont feletted írtam, hogy közel sem annyi, mint amennyi a yt-nél.De ha leírnám WhiteWalkernek, hogy akkor amikor néha kocsiban yt-n vagy más platformon hallgattam dolgokat, akkor annak az volt az oka, hogy ingyen kaptam több gb netet és legyen valami haszna is, padlót fogna... ennyire nem létkérdés. Sokszor semmi nem szólt a kocsiban, mert a csendet jobban preferáltam. Higgyétek el, van az a pont.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad 10gen 10,9 64gb kipróbált! ÚJ ÁLLAPOTÚ
- X13 Yoga G4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
- i7-es Gamer - Pc majdnem a vga - árért ? Best Buy !!
- ASUS G35DX (Gyári ASUS GÈP )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest