Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hege1234
addikt
válasz tomazin #8999 üzenetére
MMT az a nevük
(compiled by MMT)a plusz funkciók, beállítások amiket beletettek:
yt music
yta telegram-on amúgy ezt írják:
ReVanced Apps | compiled by MMT
Unofficial ReVanced Builds
The channel is not affiliated with the ReVanced official team in any way.ha ez a hivatalos: https://revanced.app/
akkor mi a sztori mögötte?
a revanced-es srácok miért nem dobnak ki patch-et? -
tomazin
veterán
válasz Hege1234 #8997 üzenetére
Github az egyeduli oldaluk, minden mas nem az ovek. Mikor a multkor kinlodtam vele, akkor olvastam ezt,h csak innen szedjem le es csinaljam meg magamnak a patchelest.
Lehet, hogy a tobbi oldalon is annyit csinalnak,h megpatchelik a yt appot es kesz, de mivel onnan leszedni nem ajanlott es nekem a telefonom meg is csinalja a patchelest, igy ez egy biztonsagosabb ut.
En tovabbra is azt ajanlom mindenkinek,h maganak csinalja meg.
(Btw ez az mmt azt se tudom mi)Creed33: nincs mit.
[ Szerkesztve ]
-
creed33
aktív tag
válasz tomazin #8994 üzenetére
Szia!
Épp be akartam írni hogy a korábban telepített Revanced 1-2 napja meghibásodott ,mert röviddel a lejátszás elindítása után megállnak a videók. Nagyon szépen köszönöm hogy megosztottad a letöltő linket! Ráadásul ez egyből telepíthető, nem kell vele mojolni mint a korábbi revanced apk- val kellett hogy telepíthessem. -
Hege1234
addikt
én úgy tudom a revanced-hez ez az eredeti mióta a hivatalos csapat abbahagyta
telegram:
https://t.me/ReVanced_MMT -
tomazin
veterán
válasz tomazin #8993 üzenetére
Bocsanat elrontottam a linket, ez lesz a jo.
-
tomazin
veterán
Revanced mai forditas, akinek kell.
14napig el a link -
Localmatador
tag
Sziasztok, Youtube premium családi csomaggal szenvedek.
Létrehoztam a családi csoportot magam alatt, fizetési mód stb beálítva. Előtte szépen még a lakcímeket is beálítottam azonosra az account-oknál, hátha csekkolja a rendszer. Kiküldtem a meghívókat, a családtagok szépen vissza is igazolták. PC-n csináltam mindent, nem telefonon.A gond az, hogy csak az én fiókom kapott premium jogosságot. Látom ugyan, hogy meddig tart a próbaidőszak, és mind az 5 tagot a családban magamhoz rendelve, de a tagok fiókja maradt a régi ingyenes. PC-n és az összes androidos telefonunkon, plusz a TV-n amin a legjobban hiányzik a reklámmentesség, ugyanezt látom sajnos.
Van valami átfutási idő a google-nál, amíg érvénybe lép, vagy mi a fene van ilyenkor? Van tippetek?
Köszi előre is
-
-igu-
addikt
közben leültem a PC elé, látok egy levelet: valaki megpróbált bejelentkezni a youtube fiókomba, jujmostmilesz
szerencsére link van, ahol elvileg le tudom igazolni, hogy én voltam- bepötyögöm a felhasználónév/jelszót
- weboldal kéri, hogy igazoljam, hogy én vagyok én, pl. küldenek üzenetet a telefonomra (mutatja a számomat)
- rányomok, kéri, hogy adjam meg a telefonszámomat
- az SMS-ben kapott kódot beírom a webes felületen
- és hurrá, be vagyok jelentkezve!(persze csak a PC-n, az Apple TV-n még mindig nem )
[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
-igu-
addikt
youtube nem kicsit szopat
Apple tv-n akarok bejelentkezni:
- bepötyögöm a felhasználónév/jelszót (nincs kopipészt)
- azt mondja, erősítsem meg egy másik készüléken
- telefonba beírom a linket, amit a tv-n látok, ugyanoda egy jelszót is (nincs kopipészt)
- telefon kérdezi, hogy melyik felhasználó (na b.zdmeg, melyik)
- telefonba bepötyögöm a felhasználónév/jelszót
- telefon kéri, hogy igazoljam, hogy én vagyok én, pl. küldenek üzenetet a telefonomra (mutatja a számomat)
- rányomok, kéri, hogy adjam meg a telefonszámomat
és akkor itt adtam fel, meguntamés igen, ez a felhasználó csakis és kizárólag azért fizet prémiumot, hogy ne kelljen a nagy tévén és nagyzenén üvöltő reklámokat néznie, és csakis ezen a készüléken használjuk
androidon revanced megoldja, be se vagyok jelentkezve, nem is akarokköszönöm, hogy elmondhattam
[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
RozvM
csendes tag
-
dlaj
őstag
Sziasztok!
YouTube lejátszási listák letöltésére eddig Snaptube-t használtam. Pár hónap kihagyás után tegnap szeretem volna letölteni egyet újra, de a Snaptube nem töltötte le. Aztán próbáltam egy másik alkalmazással, ami kiírta, hogy a letöltést a YouTube nem engedélyezi.
Gondolom ez egy új "okosság". A webes letöltőkön le lehet még tölteni, de ott egyesével kellene megadni az url-t, ami egy akár több száz lejátszási lista esetén nem igazán oké. Én nem videó hanem MP3 formátumban szeretnék letölteni.
Tud valaki valamit ajánlani a Snaptube helyett? -
ledgeri
nagyúr
válasz Mikiller #8983 üzenetére
Ublock ikonra bal klikk, more more, amígnem látszódik a fogaskerék arra katt, új fülön filterlists, majd purge all caches, majd update now.
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
válasz Mikiller #8981 üzenetére
Ha filteres a blokkolód a filtert is, alapból meg a blokkolódat frissítsd!
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Mikiller
aktív tag
Valamit beállítottak a reklám blokkolóra, mert hiába a blokkoló, két zene között a listában nálam beadja a prémium reklámjukat.
-
forum_user
tag
-
Pikkolo^^
addikt
YouTube Music-al van problémám. Néhány hete azt vettem észre, hogy amikor az autóba beülök mindig elindítja, akkor is ha előtte nem hallgattam. Az auto hozzá van kapcsolva BT-n keresztül, de a fej nem tud Android Auto-t. Az AA-ban kikapcsoltam a zene folytatást, az alkalmazáson belül is kikapcsoltam. Az alkalmazás törtlésén kívül bármilyen megoldás a fent leírtakra?
-
flash-
veterán
válasz Rodzser Mór #8977 üzenetére
köszönöm ilyen youtuberekre gondoltam
-
Rodzser Mór
senior tag
Szia!
Viccesnek pl. a Dumaszínházasok. A saját neveik a yt csatorna neve (pl. Hadházy, Bödőcs, Kiss, Somogyi, Aranyosi, Dombóvári stb.) Legtöbbször persze az van oda feltöltve, ami már lement az RTL-en vagy Comedy Centrálon.Érdekes alatt nem tudom, mit értesz. Az sok minden lehet, ismeretterjesztő, utazós, technikai, csináldmagad, misztikumos stb. tematikájú.
-
flash-
veterán
sziasztok
főleg vicces magyar youtu.be csatornánkat tudtok nekem ajánlani?
Ezenkívül ajánlhatok mindenképp jó érdekes témájú csatornákat is
köszönöm 🙂 -
Soulfly842
addikt
Youtubon esetében egy ideje már működik, hogy automatikus felirat a legtöbb nyelvhez, s automatikus fordíáts magyar nyelvre.
Valahogy rá lehet bírni az appot mobilon is erre? Ott sajnos nekem ez még nem aktív.
Köszi előre is a válasz!
[ Szerkesztve ]
-
rushty
őstag
Halott
Revolut meghívó pü-ben
-
Pufi9
csendes tag
Ide képet hogyan tudok feltölteni? Nem akar összejönni.
-
Pufi9
csendes tag
Hali. Kommenteknél a fordítás hogyan érhető el (pirossal be karikázott) mert nem minden kommentnél van.
-
aktív tag
Úgy vettem észre, hogy megjavult az automatikus fordítás. Legalábbis amiket néztem tegnap, mindnél ment a magyarra fordítás.
-
Doky1988
senior tag
Egy ilyen leírást találtam: [link]
Csak ugye hiába a VPN, nekem van osztott IPVanish accountom is, valami 3 dollár volt 1 évre, persze szürkepiacon.. De akkor se enged se Wiseal, se Revoluttal fizetni, ha beállítok egy random török vagy indiai számlázási címet YouTubeon az adott VPNt használva..
[ Szerkesztve ]
DokY | www.zsolti.hu
-
Doky1988
senior tag
Sziasztok!
Tud most valaki olcsóbb youtube premium megoldást? Évekig az indiai megoldást használtam, de nem tudok egy ideje fizetni se revolut, se wise se saját kártyámmal vpnes megoldással.Van most valami működő megoldás?
DokY | www.zsolti.hu
-
villamos
őstag
Talátam egy félmegoldást, ez egy kiegészítő chrome -hoz:
Video cc translator
(A megjelenő feliratot egérrel meg lehet fogni, és át lehet helyezni.)Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
Nwis86
aktív tag
válasz villamos #8952 üzenetére
Nálam is pontosan ugyanez a helyzet és én is végig csináltam ezeket a lepéseket, én még Edge és Brave böngészőbe is megnéztem, de semmi, pedig napi szinten használtam a fordítás funkciót, szóval nagyon kéne, most így már napok óta csak gyülemlik a sok megnézendő videó, majd ha jó lesz nézhetek meg egyszere 100 videót
Amúgy mobil app-ba már vagy 1 éve nem működik, pedig régen ott is volt, onnan konkrétan kivették a funkciót, csak nem értem miért -
villamos
őstag
válasz hiperFizikus #8957 üzenetére
???
Abban a pillanatban, ahogy rákkattintok, a felirat eltűnik...[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
hiperFizikus
aktív tag
válasz villamos #8950 üzenetére
Én is sokat vacakoltam emiatt, de már semmi gondom:
, ennek az az oka, hogy a szerver lassú, ezért az egér mutatót addig nem szabad elmozdítani a "magyarul" felett, amíg aktívvá nem válik a magyar felirat ! Ez eltart olyan 10-40 másodpercig is .
A gázt is és a féket is egyszerre nyomni nem menő dolog !
-
villamos
őstag
Néhány véletlenszerű videónál furcsa mód működik. Százból talán egy. Nem kötődik a videó alkotójához, vagy a felvétel időpontjához sem.
[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
villamos
őstag
Ha más nyelvet választok, akkor sem működik.
firefox, chrome, opera -nem megy
másik profillal -nem megy
másik gép -nem megy
próbáltam sütit törölni -nem megy
hirdetésblokkoló kikapcsolás után -nem megy
Teljesen mindegy melyik videót nézek, mindegy láttam e vagy sem, korábban megtekintett (és akkor működő) videók alatt sem megy...[ Szerkesztve ]
-
villamos
őstag
Sziasztok!
Másnak sem működik az automatikus fordítás? Néhány napja még ment, most meg nem. Az eredeti nyelvű automatikusan létrehozott felirat megjelenik, de ha átállítom a nyelvet hogy fordítsa le, eltűnik.Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
Drughi
addikt
-
hiperFizikus
aktív tag
https://index.hu/tech/2023/07/20/youtube-funkció-hangerő-szabályozás-felhasználó/
, egyenletesebbé fogja tenni a hangerőt, ha kell neked ,
-
szente
addikt
Tisztában vagyok, hogy fizetős és van is előfizetésem.
Közben kiderült, hogy a routerem halt meg. -
szente
addikt
Sziasztok!
Nálatok működik a telefonon a háttérben való lejátszás? Minden videónal azt írja, hogy ennél a videónál nem elérhető.
-
ledgeri
nagyúr
Lesznek bajok Louis Rossman video arról, hogy google hogyan használta játszotta nem mgállapodás szerint a reklámokat... abból a dolkumentumból szemezve amit a reklámozók képviselete nyújtott be (ha nem is pontos, kb ez...)
Írásban
2.Jó lesz az elkövetkező 1-2 év...
-
ledgeri
nagyúr
Csak a héten esett le: Ez volt a megoldása a YT-nak arra, hogy kommentelők YXZ call me on signal, call me on whatsab/telegram szintű spament nyomjanak a nevükbe:
Mindenki kap @handle cuccot limitált karakterekkel (A-Z,a-z,0-9 _), és mindenki ezzel látszik mikor komentel. Ez aprobléma letudva.// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
válasz tylerddd #8936 üzenetére
A youtube maga is akar moderálni, és valamilyen algoritmussal, valamilyen módon teszi. Sajnos a mostani állapot szerint sok komment tűnik el, úgy, csak az látszik, hogy aki beírta, kérdezi, hogy hol van, míg akinek írta az semmilyen formában nem látta, hogy esetleg törölje, még akkor is, ha semmi sincsen a videófeltöltő oldalán beállítva automatikusra. Baj van, így működik.
-
tylerddd
veterán
Üdv! Adott egy videó és hozzá egy komment. Hogy lehetséges, hogy ezt csak a szerzője látja, más fiókból nézve a videót nem található a hozzászólás, ill. Youtube-ra nem belépve sem látható a kommentek között. Köszönöm!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
DS39
nagyúr
Sziasztok!
YouTube Premium esetén az alkalmazásban, és a Google Play előfizetéseknél az látható, hogy a következő levonás / számlázás holnap (júl. 6-án) lesz számomra, ennek ellenére ma megtörtént a levonás. (Legutóbb a kiírt napon vontak, és akkor SMS + e-mail egyszerre jött, most csak SMS)
Ez normális, hogy 1 nappal előbb vonták? Előfordulhat, hogy hiba, és holnap is le akarják majd vonni?
Aki régebb óta előfizető, volt már ilyen eset? -
hiperFizikus
aktív tag
-
ledgeri
nagyúr
Ha google takeoutban nincsen benne egy bizonyos dátum előtti kommentem, de a dátum, és a fiókom létrehozása közt 10 év eltelt, akkor hogyan tudom kilistáztatni az összes kommentem?
-
ledgeri
nagyúr
Na de akkor mondom guest/venndég, vagy kiosk mode, vagy valami, és akkor csak ahhoz az apphoz hozzáférés.
-
Ti^Em
aktív tag
válasz Rodzser Mór #8930 üzenetére
nekem értesítés se jön a hozzászólásról, csak látom, hogy ott van legördíteném, majd semmi. Ha kapok értesítést a Hsz ről ott gyakran el is tudom olvasni de ezekről amiket nem látok értesítést sem kapok
-
Ti^Em
aktív tag
Sziasztok!
Youtube kommentem alatt 1 ideje ott van hogy X db válasz, és ezeket nem látom, vagy van hogy 1-2-t látok a többit nem, nem találok erre vonatkozó beállításokat, mi lehet a gond? telefonon, macbookon, asztalin ugyan ez van... Gondolom nem én vagyok az első akinél ez előfordult. Valakinek ötlet?
-
stigma
addikt
Fórumot 10 percben átolvasva ha nem iOS eszközről rendelem meg(AppStore 30% számol fel), akkor 3590 helyett 2690ért most egy android eszközről vagy Windows laptopról chrome-ba belépve egy teszt hónapot kipróbálok.
....Google Pixel 8 Pro / OPPO Watch X / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
stigma
addikt
Sziasztok.
Bocs ha láma kérdésem lesz, de YT prèmiumra fizetnék elő (családira-3590), viszont az alábbi kérdés érdekelne.
Egy háztartásban elő hülyesèg mennyire van mint ami már van Netflixen?
4 ből 3 felhasználó iPhone-on használná, 2en felesègemmel azonos IP-n vagyunk itthon másik 2 rokon tőlünk messze lenne 1 iPhone 1 Android felhasználó tökmás IPvel.Mókolni nem akarok VPN-el(argentin,török) így a gyári előfizetés amire előfizetnèk ha nincs buktató.
Válaszokat előre is köszi.
....Google Pixel 8 Pro / OPPO Watch X / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
ledgeri
nagyúr
válasz Rodzser Mór #8924 üzenetére
-bár még meg kell néznem nekem is...
[ Szerkesztve ]
-
Rodzser Mór
senior tag
Mi a csuda!
Visszakerült a LEGRÉGEBBI feltöltés szerinti rendezés!
-
-
akerbis
aktív tag
Sziasztok!
"Ennél a bemutatónál le van tiltva a csevegés újrajátszása." Ez mit jelent?
IT Phone :) Gábor
-
ledgeri
nagyúr
Csak most realizáltam: a kids az külön app szóval ha a gyerkőc nem kalandozik telón máshova, akkor az külön felrakható, külön belépéssel gondolom...
-
ledgeri
nagyúr
Na jó... lehet a kids-et csak úgy böngészőből is nézni: Csak megint választhatsz, hogy az ajánlóból a mónikashow-s Mónika és a lánya jöjjön, valami kvázigyerekmunkás vakító-stúdiólámpás "gyerekek gyerekeknek", egyébként meg erre szakosodott stúdió-csatorna, vagy épp, hogy az ISS-en hogyan mosnak hajat az asztronauták, bemutatva egy súlytalanságban, ISS-en lévő astronauta által.... Mondjuk a keresőt is lehet kapcsolni külön.
Próbálj rá, és meglátod mit engedsz te, és mit nem!
-
ledgeri
nagyúr
Ha a telefonod valamilyen szinten kezeli a fiókokat, vagy vendég módot, vagy bármi hasonlót , akkor azzal lehet játszani, hogy a gyereknek szánt fiókkal az(on lévő youtube) legyen belépve. Sajnos viszont -bár a yt kids erre lenne limitált tartalom, limitált találatok-, sokfélét hallottam arról is hogy youtube kids-en mik vannak... pont a kerülendő agymosóféle semmik. (Szerencsére ha belevágsz és csinálsz egy fiókot, akkor rá tudsz arra nézni, a kínált tartalomra, anélkül, hogy ő tudna róla [mármint a neki készülő fiókról], így ő nem veszít semmit. Azt is megtudhatod így, hogy mit jelez vissza a rendszer. Esetleg ha tényleg tiszta lapot akarsz adni neki, akkor azt törlöd, és közösen csináltok neki egyet, hogy magáénak érezze, de közös pont a kezdet, és az alapszabályok.
Csak az a baj, hogy ez az egész algoritmusosdi arra megy ki, hogy ha esetleg valamiféle normálisabbat néz az ember, akkor mellette esetenként megjelenik az alja is.... onnantól megint próbálni lehet a tisztogatást... Akkor már tényleg jobb kikeresni 1-2 értelmes csatornát, bulk-letökteni a videókat, és akkor nem "youtube-ozzunk van" hanem "videózzunk", adott tartalommal.Benne van az is, hogy nem hiszem, hogy "youtube kids-ready" egy neki, pl tantárgyat kiegészítő videó...
(Sokat elmond az is, hogy most gondoltam ránézek... erre nem működi harmadikfeles sütiket blokkolva az oldal)
-
Misi_D
tag
válasz ledgeri #8916 üzenetére
Köszi az infókat! Ezeket próbálgatom most végig minden eszközön, amiket írtál - az ajánlós résznél meglett a nem érdekel és a ne ajánld ezt a csatornát a 3 pont alatt.
Egy dolog sántít - ahogy írod is - a yt keresője. 8 éves a gyerek, nyilván már olvas/ír, aztán feltalálja magát...
Elnézést, nem jól fejeztem ki magam, ez félreértést okozott: saját telefonos google/gmail reg-es accounttal belépve néztük eddig, Premiummal (e nélkül nem is merném odaadni), nem pedig kilépve. Azon törpöltem az előző hsz végén, h saját accot lehetne létrehozni a gyereknek, csak itt megszakadt a gondolatmenet: ezután pedig "google családot", és akkor talán lenne több lehetőség az ilyen jellegű korlátozásra. Gondolom mindig át kellene jelentkezni a gyerek accountjára a yt appban, de az még vállalható. Csak elég kevés infóm van mind arról, h jól gondolom-e, h több dolog áll ilyenkor a családfő/szülő rendelkezésére, mind arról, h technikailag hogyan kell és mivel jár pontosan a "családalapítás".
Ha nem tetszik, ahogy vezetek, akkor tünés a járdáról!
-
ledgeri
nagyúr
Youtube-on minden adott eszközön rámenni az ajánlott videókra az ajánlós részene ajánlja ezt a videót, ne mutassa többször ezt a videót, stb...
Youtube-on belüli megtekintett videókból kitörölni (1000 van a listában, szóval lehet, hogy jobb google fiók szinten kikapcsolni az előzmények megjegyeztetését, majd 1-2 nap múlva vissza..
Ami böngészőn ez ment, ott előzmények, sütik, és cache törlése.
Appon belül cache törlése. (ilyesmi sorrendben)És ima hogy a (rékerestem, borzalom) csatorna ne jöjjön szembe.
Saját account? Nem az on belül volt? Biztos, hogy még mobilon sem vagy belépve? Mert így egy fokkal másabb. Én rendszeresen tapasztalom, hogy ha pl valamiért elvész a sütim, és nem-belépettként nézem a már korábban tab-ra nyitott videókat, akkor egy idő után "felismer a rendszer". Ez fordítva nem tudom mennyire valószínű, de pl míg frissen sütivesztetten nyom minden magyar borzalmat, addig belépve -mivel nem fogyasztom- semmi magyar tartalom nincs ajánlva alapból, max amellett az 1-2 magyar csatorna videója mellett amire feliratkoztam. Valamelyest nagyobb kontrolt ad az accountos lét: nem a "senkihez kütődnek az adataid" hanem egy accounthoz, amit már tud optimalizálni a rendszer, így amit kerülnél könnyebb valamihez jegyeztetni". Hátránya, hogy ha megtanul, akkor jobban ott tart, de borzalom elkerülésre jobb.
Bejelentkezetlenü biztos, hogy nem lesz mód csatornákat elkerülni, mert te nem vagy egyértelműen azonosítva, aki egyértelműen nyilatkoztál. Globális tiltásra, hogy még a keresőben se jelenjen meg, nincs lehetőség. Ez nem annyira szociális felület...
De ha új account, saját account, akkor még opció lehet azt is külön venni (pl nem adott, telefonos google accounttal belépni, nem gmailes emaillel regelni, brand-channelt regelni, és hasonlók). Én is leválasztottam a youtube accountomat a főbb, régi google fiókomról... és most tervezem, hogy csinálok egy külön fiókot csak kommentelni, és feliratkozni, mert annyi sütilopós 2fa megkerülős dologról hallani, hogy zavar, hogy a fő yt/google fiókommal vagyok belépve, amire töltögetek is videókat
-
Misi_D
tag
Sziasztok!
Lehet nem jó helyen kérdezem, de igazítsatok útba pls.
Hogyan lehet egy csatornát/tartalmát teljes mértékben letiltanom, úgy, h sehol, semmilyen formában ne dobja be többé a youtube?
A gyereknek nincs saját eszköze, de meg szokta kapni a saját vagy a párom telefonját - mesék, gyerekzenék, Erdélyi Mónika stb. Eddig nem volt ezzel gond. De beleakadt valami borzalmas agyzsibbasztó csatornába (Diana Csillag - csak ha valaki szeretne lefordulni a székről), amiről nem szeretném, hogy még egyszer előkerüljön (sem nála, sem nálam...). Próbáltam néhány videóját dislike-olni, ill. törölni az előzményeket, de ennél többet nem találtam - pl. keresésre továbbra is kidobja a mobil (PC-n már nem, ezt az "elállást" nem is értem). Korábbi lehetőségek, amiket google alapján találtam, már nem működnek, pl. mert már nincsenek olyan opciók a felületen.
Tudom, family link, de még egyszer, ez a saját vagy a feleségem telefonja. Azt még nem tudom, h pl. saját account létrehozása mennyiben segíthet.Köszi előre is!
Ha nem tetszik, ahogy vezetek, akkor tünés a járdáról!
-
torbole
csendes tag
Hello,,
Youtube Prémium.
Letöltés esetén létezik letöltés mappa androidra vagy windowsra?
Vagy csak kizárólag a Youtube alkalmzáson belül látom a letöltést?
Köszönöm!
-
ToBeY
nagyúr
Be lehet valahogy állítani,hogy amikor hozzászólok a video alatt a csatorna nevet írja ki ne pedig azt ami @ után van (bejelentkezési név )
Eddig ez így volt és nem jelent meg a bejelentkezési név. -
ledgeri
nagyúr
válasz Rodzser Mór #8907 üzenetére
A @jpista4790 hibája, hogy @jpista4790, és nem foglalta le magána a @JóskaPista-t. Erről szólt a youtube abban a hónapban míg bevezették.
#8906 dlaj Nem csak név vállalás kérdése, hogy valaki az eredeti nevét használja-e vagy sem. Én is még a google+-os korszakban is simán átírhattam volna a nevemet a hivatalosra, de nem akartam... pontosabban akartam, hogy ne változzon, mert akartam, hogy az maradjon, mert azt választottam. Nem is tudtam addig az 1 évig kommentelni amíg ez közelező volt... és jé, már nem az!
-
Rodzser Mór
senior tag
Nekem sem tetszik egy csöppet sem, sőőőőt! Eddig volt pl Jóska Pista, ez áttekinthető, befogadható volt. Most van helyette kb ilyen: @jpista4790, Kuhvára nem áttelkinthető, sem megjegyezhető.
Hozzászólni bármelyik videóhoz tudsz, amelyiknél nincsnenek letiltva a hozzászólások.
-
dlaj
őstag
válasz Rodzser Mór #8905 üzenetére
Nálam is így van. Nekem nem tetszik, én vállalom a nevem.
Küldj egy videót lszi, amire tudok hozzászólni..Kíváncsi vagyok, én hogy jelenek meg. -
Rodzser Mór
senior tag
Youtube-on a hozzászólásokban eltűntek az "igazi" nevek, helyette @-cal kezdődő azonosítók vannak. Mi a rosseb ez? Ez csak nálam jelenik így meg, vagy mindenkinél?
-
dlaj
őstag
válasz tomazin #8901 üzenetére
Megcsináltam amit a leírásodban találtam de sem a Samsung S22U-n sem a Samsung S6 tabon nem ment végig a patch. A végén hibát ír.
Felajánlottad valakinek, hogy szivesen felrakod valahova a megpatchelt apkt. Ha áll még az ajánlatod és nem ütközik nehézségbe én szívesen venném.
Köszönettel -
markknight
veterán
Ezt a képet úgy készítettem, megállítottam egy streamet majd felálltam és odamentem a TV elé és lőttem is a fotót. 2023-ban ilyen streameket nyom a YouTube? Nem csak az XBOX a PS és a Summer Game festes event is hasonlóan nézett ki akció közben.
Persze cseppet túlzó a kép, de jól láthatóan ha valamilyen akció történik, egyből összerándul a kép.
Ezt most gépen visszanéztem, a lehető legjobb minőségben, igaz 1080P-s monitoron
Nem a részletesség világbajnoka, de azért klasszisokkal jobb.Kérdésem csak annyi, hogy ezek a streamek nálatok is ilyen pocsékul festenek mikor nézitek? Mit kell tennem ahhoz, hogy ez élvezhető legyen? Esetleg nézzem twitchen ha van? A netemmel biztos nincs baj, legalábbis valami baja ettől függetlenül lehet, soha nem lehet tudni, de nálam 99%-ban stabil és jó a net, amikor meg nem akkor a Vodás topikba sírom el bánatomat.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest