Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
NeoPampalini
senior tag
válasz repvez #10099 üzenetére
Vivaldi: 6.2.3105.58 (Stable channel) stable (64-bit)
(Linux, bár ez elvileg nem számít.)Viszont reklámblokkolóból CSAK az uBO van fent, és a Vivaldi saját blokkolója a YT-n "Block trackers"-re van állítva, mert ha reklámokat is blokkoltam vele ("Block trackers and ads"), akkor nem működött egyik plugin reklámszűrő sem a YT-n.
-
NeoPampalini
senior tag
válasz viperabácsi #10023 üzenetére
Nálam azok a helyek, amiket a videó mentésénél felajánl, bal oldalt a Playlists (Lejátszási listák?) menüben vannak.
-
NeoPampalini
senior tag
Sok éve nincs egy file-ban a böngésző cache-ben a videó, ún. chunk-okban, darabokban van tárolva, sok sikert a bogarászáshoz. Talán van rá valami böngésző plugin, ami megoldja helyetted, nem tudom.
Szerk.: értelemszerűen ez azt is jelenti, hogy nem .mp4 kiterjesztéssel fogod őket megtalálni, leginkább ilyen tizenakárhány karakternyi, random betűkből és számokból álló névvel bíró, kiterjesztés nélküli file-ok ezek.
[ Szerkesztve ]
-
NeoPampalini
senior tag
válasz gyulank #9584 üzenetére
Nem nem.
Tegnap reggel jött nálam is ez a kéremkaccsojjakiazadblocker-t szöveg, a videót nem is láttam. Utána csináltam azt, amit fentebb írtam, azóta is jó, reklám sehol.
Igaz, az uBlock mellett nálam aktív ez a plugin is, nem tudom, számít-e valamit: [link]
A böngésződ saját, beépített cookie és reklámblokkolója ki van kapcsolva (ha van)? Csak mert ha aktiválom a Vivaldi beépített blokkolóját, akkor ugyanúgy sopánkodik a youtube az adblocker miatt. Kikapcsolva minden fasza, legalábbis most.
-
NeoPampalini
senior tag
válasz ledgeri #9578 üzenetére
Eddig csak annyit csináltam, hogy felraktam a böngészőbe, nem állítottam benne semmit, és jó volt.
Most pár kommentben javasolgatnak mindenféle beállítást, kipróbáltam, egyelőre úgy néz ki, hogy működik? Legalábbis az utolsó kb. féltucat videónál, amit néztem, nem volt reklám sehol.
uBlock Origin beállításokban (dashboard) a "Filter lists" lapon kikapcsoltam a "Parse and enforce cosmetic filters" opciót, töröltem a cache-t (legfelül "Purge all caches", majd frissítés). Aztán lehet, hogy ezt mindig el kell játszani majd, nem tudom.
-
NeoPampalini
senior tag
válasz adrian94 #9557 üzenetére
Nálam még a böngésző (Vivaldi) saját "nyomkövető cookie és reklám tiltás" opcióját is ki kellett kapcsolnom, önmagában a reklámblokkoló plugin kikapcsolása nem segített.
Úgy tűnik, megint variáltak valamit a Youtube-nál, mert eddig jó volt az uBlock, mára ismét reklám özön van. Szerencsére van egy másik plugin, ami legalább átugorja ezeket (általában).
-
NeoPampalini
senior tag
válasz aprokaroka87 #9516 üzenetére
A "Community" tab-ot kell nézni, ott nincs bugyi.
Szerk: amúgy valószínű, hogy feltörték, mert ezek 1 napja kezdődtek ott, előtte nincs ilyesmi. Vagy eleve ilyesmi céllal jött létre kb. 4 héttel ezelőtt.
[ Szerkesztve ]
-
NeoPampalini
senior tag
Én ezt használom asztali gép + Vivaldi-val: [link]
Letöltöttem a zip-et, kicsomagoltam, majd a böngészőben betöltöttem.
Az extension-ban bekapcsoltam a reklámok blokkolása/kihagyása opciót, a böngészőben pedig a youtube oldalára kikapcsoltam a reklámblokkolást (enélkül állandóan pampogott, hogy reklámblokkoló van, és irgumburgum).
Most úgy működik, hogy a videó elején megjelenik a reklám, hosszától függően vagy az elsőnél, vagy a másodiknál kb. 10 másodperc után lesz "Skip ads" gomb, és ennyi. A videó közbeni reklámok (ebből alig van, legalábbis azokban a videókban, amiket nézek) pedig fél másodpercre bevillannak, aztán folytatódik a videó, ez engem egyáltalán nem zavar.
-
NeoPampalini
senior tag
Jesszus, ki fordította ezt magyarra, google translate?
Ami a kérdéses képen a "General", azaz ÁLTALÁNOS menü, az nálad a TÁBORNOK lesz.
Hogy ott mi lesz magyarul, a jó ég tudja, de csak megtalálod.
Feltettem, működik, bár nem úgy, mint korábban a blokkolók. 10 mp után vagy jön a kövi reklám, vagy jobbra lent feldobja a skip gombot. Maga a reklám nem játszódik le.
A semminél jobb, reggel óta szívok ezzel, egy videót se tudtam eddig megnézni. A vicc az, hogy először levettem minden blokkolót, de a reklámok NEM INDULTAK EL, csak pörgött a karika végestelen végig. Kösz jutúb!
-
NeoPampalini
senior tag
Vagy mégsem jó... Most azt csinálja reggel óta, hogy először is várni kell 5 percet, mire elindul egy videó, az is 144p, átböktem 720p-re, itt már 10 perc kellett neki, és utána kemény 3 másodpercet ment, utána még 2x fél másodpercet egy perc alatt, azóta áll és karikázik.
Két gép van itthon, mindkettőn csinálja, böngészőtől függetlenül (wifi-n keresztül mobillal próbáltam, ugyanez). Kiürítettem a böngészőből mindent, újraindítottam a routert is, semmi változás, private browsing szintén nem használ. Minden más megy (pl. indavideo OK), sebesség megvan speedtest szerint. Van még valami, amit kipróbálhatnék?
-
NeoPampalini
senior tag
Másnál is sz@r ez a f@s? Minden videó csak 144p-ben indul el, azt is kb. 5 perc karikázgatás után (FF, IE). Két órája még jó volt. Mindenféle újraindítgatás nem segített, más videómegosztó hasít, ahogy kell, 1080p-ben...
Új hozzászólás Aktív témák
- XPEnology
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- EAFC 25
- Gaming notebook topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Parfüm topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Horgász topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest