- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen routert?
- Trump szerint sokan kapkodnak a TikTokért
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen program, ami...?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Facebook és Messenger
- Windows 11
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Hálózati / IP kamera
-
IT café
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
dlaj
őstag
Sziasztok! Nálatok sem működik a Vanced?
(Vagy erről itt nem illik beszélni?) -
draco31
veterán
válasz
WhiteWalker #8894 üzenetére
Nekem 2 napig volt várakozás, de nem próbálta újra, üzenet nem jött, ezért kérdeztem rá.
-
Anulu79
addikt
válasz
WhiteWalker #8894 üzenetére
Amíg nem tudja levonni és csak próbálkozik addig is él a prémium?
-
draco31
veterán
Hello!
Egy kis segítség kellene, elakadtam a buta rendszerrel.
Hazsnálom a prémiumot már több mint egy éve. Most úgy adódott, hogy nem tudta levonni, mert nem volt annyi a számlámon.
Már van, de sehol nem találok olyat, hogy próbálja meg újra, csak azt hogy adjak meg másik fizetési módot, vagy mondjam le.
Komolyan nincs sehol ilyen, hogy próbálja meg újra a levonást? -
ledgeri
nagyúr
válasz
Rodzser Mór #8884 üzenetére
Ha te csinálod, akkor ott lesz és olyan amilyennek te szeretnéd, és bele van égetve a kimenő fájlodba! Míg ha a youtube-ra bízod, téged a fájl úgy hag el, hogy az nincs benne...
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
Rodzser Mór #8886 üzenetére
Régen volt ilyen, de ma már eldobják az eredeti fájlokat, mert nincs rá tárhely.
-
Rodzser Mór
senior tag
Hmmm, erre nem is gondoltam, hogy a YT emiatt külön konvertálja. Ez biztos? Nem csak rárakja egy modullal, ami nem okoz semmilyen minőségromlást? Ahogy pl a tévécsatornák logóját is rárakják a közvetítésre. Nem gondolom, hogy emiatt újrakonvertálják. Bár ott biztos 100-szor erősebb célhardver van.
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
Rodzser Mór #8884 üzenetére
Ha te rakod rá eleve, nincs újrakonvertálás és generation loss.
-
Rodzser Mór
senior tag
Sziasztok!
A feltöltendő videó esetén a csatornalogót a Youtube szerkesztőben érdemes rátenni inkább vagy inkább amikor az ember szerkeszti a videót és akkor rárakni?
Ti hogy vagytok ezzel? -
Krissz80
senior tag
válasz
aprokaroka87 #8428 üzenetére
Hú, ez végre működik, remélem ne valami hackercsoport írta.
-
adrian94
őstag
Sziasztok. Jelenleg hol legolcsóbb a prémium előfizetés?
-
Hege1234
addikt
linux-hoz nem értek, így ennél többet nem tudok ebben segíteni
annyit találtam, hogy snap-ből nem fog menni
elég sok a támogatott böngésző max válassz onnan egyet amit csak erre használnál
és akkor nem kell babrálnod a mostani böngésződdel..--cookies-from-browser BROWSER[+KEYRING][:PROFILE][::CONTAINER]
The name of the browser to load cookies
from. Currently supported browsers are:
brave, chrome, chromium, edge, firefox,
opera, safari, vivaldi. Optionally, the
KEYRING used for decrypting Chromium cookies
on Linux, the name/path of the PROFILE to
load cookies from, and the CONTAINER name
(if Firefox) ("none" for no container) can
be given with their respective seperators.
By default, all containers of the most
recently accessed profile are used.
Currently supported keyrings are: basictext,
gnomekeyring, kwallet -
Hege1234
addikt
ha nincsen különösebb oka, hogy a pytube-ot használod
akkor inkább használd a yt-dlp-titt egy valós videó amit a yt age restricted-nek talált:
https://www.youtube.com/watch?v=0PJdhrenW0kyt-dlp-t lehet cli-vel és tisztán python-al is használni
yt-dlp cli:
yt-dlp --cookies-from-browser "firefox" -N "16" --remux-video "mp4" -o "%(title)s.%(ext)s" "https://www.youtube.com/watch?v=0PJdhrenW0k"
[kép1]yt-dlp python:
import yt_dlp
links = input('több link esetén space: ').split()
ydl_opts = {
'concurrent_fragments': 16,
'cookies_from_browser': 'firefox',
'outtmpl': '%(title)s.%(ext)s',
}
with yt_dlp.YoutubeDL(ydl_opts) as ydl:
ydl.download(links)
[kép2]a firefox-ot cseréld le arra ami használsz böngészőt
azért használtam ezt, mert oda nem vagyok a yt acc-al bejelentkezve.. -
User_2
tag
így van ahogy írod, pytube a
https://www.google.com/device -ra írányít, ami a "Youtube on TV" -t jelenti,
pytube ad egy kódot, amit nyilván a youtube api adott vissza az oauth-ra[ Szerkesztve ]
-
User_2
tag
pytube age restricted üzentetet adott egy átlagos címre,
pytube szerint Youtube on TV -n keresztül autentikálhatom a letöltést.
kérdés: ez a " Youtube on TV " ingyenes vagy előfizetős dolog?
valszeg kő alatt éltem eddig, valahogy nem jött szembe a youtube on tv,
kerestem google-ben mi és hogyan működik, nem írta sehol, hogy majd előfizu lesz belőle,
lehet figyelmetlen voltam: ezért talán mégiscsak jobb ha megkérdezem -
Armandus
tag
Sziasztok!
Újonnan az algoritmus fura ajánlásokat dobál. Megnyitom az oldalt a böngészőben és portugál főzőműsorok jelennek meg (soha nem voltam Portugáliában és egy kukkot nem tudok portugálul, nem néztem ilyeneket az biztos). Ez mitől lehet?
-
venom8888
őstag
Sziasztok. Feltoltottem YT ra egy filmet,de nem engedi nyilvanosra tenniszerzoi jogok miatt. Hogy tudom ezt megkerulni? Szuleimnek csinaltam, hogy megnezzenek 1 filmet.
-
F-ECT$
titán
Android telefon. Beállítom hogy 1080p-ben menjenek a videók, de pár nap után mindig lejjebb veszi. Hogy lehet kényszeríteni, hogy tartsa meg a beállítást?
-
Hege1234
addikt
válasz
gyulank #8857 üzenetére
mi a link?
ezzel amúgy biztos, hogy le tudod szedni:
yt-dlp batch 0.3.5.7z -
gyulank
addikt
Nem tudom letölteni a VOD-ot. A JDownloader semmit nem talál, mások meg kis felbontásban töltik le. Régivel is ez van.
-
-
koma106
senior tag
Sziasztok! Ha valaki esetleg Argentínában vagy Törökországban "él", akkor előfordulhat, hogy a nem ezekben az országokban kibocsátott kártyával nem tud többé fizetni a YouTube Premiumért (Youtube zárolja ezeket a fizetési lehetőségeket). MasterCard kártáyk továbbra is működnek.
[ Szerkesztve ]
-
-
Hege1234
addikt
YouTube Redux
ez nálam visszahozta + van sok egyéb beállítási lehetőség is hozzá -
embe
nagyúr
Sziasztok!
Mostanában többször előfordul, hogy a YT -on videó lejátszás közben nem a hagyományos nézet jelenik meg.
Helyette a videóablak alatt több sorban a videóajánlatok - itt máskor a komment szekció van.
A videóablaktól jobbra - ahol máskor az ajánlatok, most viszont a komment szekció jelenik meg.
Kijelentkeztem a fiókomból, így hagyományos nézettel mutatja. Újra bejelentkeztem megint ezzel a felcserélt nézettel.
Mi a bánatot kell állítani, hogy a hagyományos nézet jelenjen meg? Chrome böngészőt használok.[ Szerkesztve ]
-
Jakesz
addikt
Sziasztok! A Revanced telepítese tutira biztonságos? Évekig használtam a sima Vancedet, és az elején attól is ódzkodtam, de az volt annyira népszerű, hogy megbíztam benne. Viszont erről a Revancedről nincs valami sok infó a neten, illetve az is furcsa, hogyha a googleba beírjuk, hogy "revanced", akkor csak a sokadik találatra jön fel a hivatalos githubos oldal.
-
tomazin
veterán
válasz
tomazin #8830 üzenetére
Egy kicsit reszletesebben:
Revanced managert megnyitva alul van a patch menupont. Ott az elso menupontot kivalasztjuk. Ilyenkor a felinstallalt appokat mutatja. En ha itt kivalasztottam a ytot akkor az nem ment, ugyhogy a storaget valasztva betalloztam a letoltott apkt amit linkeltem. A masodik menupontban lehet valogatni mivel patchelje meg, en ehhez nem nyultam, de ha van kedved akkor ott valogathatsz.
Ezutan lesz egy patcheles gomb, ezt megnyomva el fog kinlodni egy darabig.
Ha az megvan akkor lesz install gomb, amivel felrakja azt amit hasznalni akarunk.
A patcheles parom telefonjan elhasalt akar a felinstallt ytot, akar az apkt adtam meg neki, az enyemen vegigment, ezert is ajanlottam fel,hogy szivesen felrakom valahova a megpatchelt apkt. -
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
YT Prémium kérdés került hozzám: családi csomagra előfizetve a hozzáadott Google fiókoknál ugyanúgy jönnek a reklámok Androidos Youtube APP-ban, mint előtte.
Kell valamit állítani, módosítani a hozzáadott fiókkal rendelkező eszközökön? Androidos telefonok
-
tomazin
veterán
Amit osszepatcheltem a telefonon azt az apkt parom telefonjara is rendben mukodik.
Ha van igeny ra akkor, akkor szivesen megosztom. (Revancedrol van szo)[ Szerkesztve ]
-
Nálam a Vanced nem volt hosszútávú megoldás, mert iOS ismerősnek is szeretnék reklámmentessített, natív YouTube-ozást biztosítani.
Végül úgy "oldottuk" meg, hogy rendes családi Prémium-ot előfizettem, amiben 5 fő valóban családtag, a hatodik tag meg egyik ismerősöm.
Fejenként havonta 450Ft-ra jön ki ugye a havidíj, pár embert én állok a tagokból, a többiekkel meg majd megegyezve vagy félévente vagy évente fogom bekérni tagságit.Ez a legegyszerűbb úgy gondolom, havi 450Ft az kb semmi.
-
tomazin
veterán
-
creed33
aktív tag
Úgy néz ki egyelőre mégiscsak működik a vanced. Kitöröltem majd a managerből visszatelepítettem és láss csodát működik
-
creed33
aktív tag
Sziasztok!
Jól tudom hogy nincs a YouTube vancednek helyettesítője?
Volt egy időszak amikor nem volt használható, aztán megint használhatóvá vált, most megint nem. Gondolom idővel a hivatalos oldalra csak felraknak egy működő verziót újra nem? -
bango
tag
Hadd kérdezzem meg a megtekintési számláló mitől ugrik . Nem gyártok tartalmat mint néző érdekel csak. Rákattintok a videóra? Nézem egy percet? Vagy csak ha végignézem?
-
ledgeri
nagyúr
Csak úgy alapból: VPN és VPN közt is van különbség... Nem mindegy, hogy sok kicsi, vagy egy nagy szeró van országonként, mennyi a fizetős, mennyi az ingyenes, a használói mire használják, és emiatt a változó, vagy állandó kimeneti IP milyen elismerésű aktuálisan. A többire majd jön más válaszolni. Én csak annyit kérdeznék, hogy milyen VPN-ek voltak, és volt-e split tunneling, és hogy milyen eszköz volt amin próbálkoztál?
-
lipothp
tag
Sziasztok!
Nem tudom mennyire ütközik szabályba. Határest. Nem warez.
Eddig vancedet használtam, de mivel már nem működik, szeretnék előfizetni családi prémiumra.
Próbáltam VPN-el, Argentínát, és Törököt is, de azt kaptam hibaüzenetnek a YT-on, hogy nem tudják azonosítani hol tartózkodom.
Több VPN-el is próbáltam.
Azt szeretném kérdezni, hogy melyik országban lehet beaktiválni a legolcsóbb családi prémiumot?
És nekem miért nem sikerült a VPN-es módszer?
Privát üzenetben is jó, ha nem fér itt bele a szabályzatba.
Köszönöm, szép napot! -
nyikszi
őstag
válasz
ledgeri #8817 üzenetére
Nem lenne nagyon nehéz bizonyítani, hiszen a családunkról is van fent videó, akikről be tudnánk bizonyítani, hogy ők ők
Inkább az a bosszantó, hogy nem lehet őket elérni. Tőlünk törölhetnék is a csatornát, de gondolom ahhoz is bizonyítani kellene, hogy a miénk és akkor ugyanott vagyunk ahol eddig. A videók megvannak eredetiben, még csak le se kellene tölteni. A google.com-ot már végigzongoráztuk, ott se volt egyik se. Egy cím van, ahova nem tudunk belépni, az egy google-com-os. De úgy rémlik, hogy az később készült, mint a csatorna, persze lehet, hogy tévedünk.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
nyikszi #8816 üzenetére
Nem csak google-com-os végződésű emailcímmel lehet belépni!
Nem emlékszel, hogy akkoriban volt-e abba a fiókba más eszköz amivel beléptél, vagy abban az időszakban más emailcím használatban? Mert ha nem emlékszel a belépési adatokra, és minden korábban elérhető címedet is nézed, és a belépési oldalon sem ajánl fel egyéb opciókat (sem a google.com, ahol szintén próbáld ezt ki), akkor igen csak nehéz bizonyítani, hogy az a fiók a tied, bár nem lehetetlen. -
nyikszi
őstag
Sziasztok! Youtube saját csatorna, gyakorlatilag saját családi videók lettek feltéve rá. Viszont emlékeim szerint email címnek freemail lett megadva anno. Lehetséges? De ha beírom, hogy elfelejtett jelszó, akkor semmi nem jön, be se lehet vele lépni, hiszen elvileg csak gmail.com-os cím lehet már. Hogyan tudhatom meg az email címet? Hogyan léphetek kapcsolatba a youtube embereivel? Próbáltam az űrlapon keresztül, de egy hete válaszra se méltatnak. A google most nem a barátom.
-
atala
addikt
Sziasztok!
Létrehoztam régebben egy youtube fiókot a lányomnak, de nem a saját email címével, hanem egy újjal. Viszont most nem emlékszem erre az email címre.
Meg lehet azt tudni valahogyan, hogy egy Youtube csatornához mi a hozzá tartozó email cím? -
v.attis
őstag
Sziasztok!
Fiamnak (14 éves) Family link van beállítva a telefonjára, youtube semmi korlàtozást nem kapott benne, a tartalom is csak az életkorának megfelelő szűrést kapott.A gond, hogy néhány hete kellett egy reset a telefonjának és azóta nincs cast gomb a youtube-jában, de még a beállításokból is eltűnt a "Megtekintés tévén" menüpont.
Mi lehet a baja?
Már prémium családi csomagot is elő fizettem, ahol ő a "gyermek" fiókban van, de nem sikerült helyre hozni. -
Atomgeszi
nagyúr
Sziaaztok
Android YouTube appban hol lehet beállítani a feltöltött videónal, hogy ne 18+ nak állítsa be?
-
Anulu79
addikt
Vajon még mindig úgy van, hogy ha nagyobb felbontású videó kwrül feltöltésre mint 1080p akkor annyira nem butítja le a yt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad 10gen 10,9 64gb kipróbált! ÚJ ÁLLAPOTÚ
- X13 Yoga G4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
- i7-es Gamer - Pc majdnem a vga - árért ? Best Buy !!
- ASUS G35DX (Gyári ASUS GÈP )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest