Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz Rodzser Mór #10728 üzenetére
Sajnos már annyira agynyomorult a célközönség, hogy ez kell nekik. Mi meg szívunk!
Gondolom bőven van rá prugin a vágóprogramokban...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
válasz Rodzser Mór #10711 üzenetére
Ha láttad a listát, akkor rosszul tudtam!
Egyébként már többször, a lejátszási piros sávot sem láttam, csak hogy hol tart az akkor szürke göb a teliszürke szűrke sávban
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
AssAssynn
őstag
válasz Rodzser Mór #10711 üzenetére
A piros csík nem az összes előzménynél jelenik meg, hanem ahogy írtál egy idő, vagy egy videómennyiségre visszamenőleg. Ettől függetlenül a YT tudja, hogy mik voltak az előzmények, és néha előhoz ezer éve megnézett videókat a piros csíkkal, de akkor azt ilyen speciális módon, tudatosan teszi. Egy időben én is alapoztam erre a piros csíkra, de aztán meg kellett tanulnom elengedni. Különben ennek eredetileg az a célja, hogy ha egy videót félbehagytál nemrég, akkor tudd onnan folytatni.
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
ledgeri
nagyúr
válasz Rodzser Mór #10707 üzenetére
Szerintem meg a lagutóbbi 100 vagy 1000 videót tartalmazza a youtube-hystory, az alapján is ajánl dogokat oldalra. Annak külön szekciója van, és ott látszanak a nevek, thumnailek szerintem.... hacsak nem vizuálisan keverem a kommentes ugyanilyen szekcióval...
-
F-ECT$
titán
válasz Rodzser Mór #10707 üzenetére
Ez a piros csík szerintem csak pár hónapra visszamenőleg látszik alapból.
Dive ever, work never.
-
ledgeri
nagyúr
válasz Rodzser Mór #10234 üzenetére
Ha tudsz használni ublock origint a youtube-adatfolyamban, megoldható hogy csak akkor láss short-ot, mikor egy feltöltő shorts oldalára kattintasz! Az érdekel?
Egyébként engem is zavar, annyira, hogy csak ezért nem tudok "eredeti nyelven magyar felirattal" filmeket nézni... Meg a reklámokban is idegesít TV-n ez a forszírozott akadálymentesség!!
[ Szerkesztve ]
-
nfsu17
veterán
válasz Rodzser Mór #10234 üzenetére
Mi értelme van magyar videóra rátenni a magyar feliratot?
1. a legtöbbje még beszélni sem tud értelmesen, szvsz amit mond, még egy jól halló magyarnak sem jön át, mert hadar, sejpít, rossz helyre teszi az "e" kérdőszót ("meg-e tudja mondani" ), ergo nem érted, amit mond...ilyenkor jól jöhet a felirat2. jól beszél magyarul, de f*s a hangosítása, azaz semmit nem hallasz, abból amit mond, mert minden környezeti zaj erősebb, mint a beszédje (ugye, szkitonTV??), tehát jól jön a felirat. Mondjuk ez pont a szkitontv-re nem igaz, mert őket nem is hallani, és nem is feliratoznak (a normál videóikon)
3. ha olyan helyen vagy, ahol hangosan nem lehet videót nézni/hallgatni (fülessel meg nem illik), de a teló b*szkurálása megengedett, akkor néma módban át tudsz pörgetni videókat, elolvasod feliratozva, aztán rájössz, hogy érdekel-e (otthon esetleg megnézed hanggal), vagy nem érdekel, aztán görgetsz tovább és el is felejted.
4. továbbra is vannak, akik nem hallanak
-
VoidXs
Topikgazda
válasz Rodzser Mór #10217 üzenetére
Nagyon sok csatorna önként adja meg az adatait, egy példa a Linus Tech Tips, akik a Return YouTube Dislike-ot is segítik. MrBeast is köztük van, hiszen a viewstats az övé. A többi statisztika, és volt róla kimutatás, hogy erősen pontos.
[ Szerkesztve ]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
VoidXs
Topikgazda
válasz Rodzser Mór #10215 üzenetére
A viewstats azért készült, mert a SocialBlade erősen hiányos volt.
[ Szerkesztve ]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
VoidXs
Topikgazda
válasz Rodzser Mór #10213 üzenetére
viewstats.com
-
ledgeri
nagyúr
válasz Rodzser Mór #10191 üzenetére
Általában a fiókoknak van még egy belső azonosítójuk, különösen, hogy ha minden külsős dolog módosítható (email csere, youtube név, meg a belépési emailek mind cserélhetőek). Amelyik fiókba be vagy lépve mikor vásárolsz, az amelyik kapja a vásárlás jussát, nem a tőle jobbra 8. fiók ,mert az megy ugyanazzal az email-lel!
A paypalnál is 2 email (mező) van, van egyik ami a belépési, meg van egy másik, ami a fogadási.
Lehet mind a kettő egy, de lehet külön. Arról, hogy mit lát az eladó talán itt többet tudnak mondani.
Viszont pl a bankkártya adatok viszonylatában van revolutom, és poénból egy évig más bankkártya tulajdonos névvel fizettem be a voda számláimat (egyszer használatos kértyákkal). Kutya se szólt miatta.
Szerintem csak a tranzakciók értéke, és a tranzakció-számok, amik alapból átmennek, aztán ha jön reklamáció akkor veszik elő az 5-7-8-10 évre elrakott könyvelést (erre van), de ezt meg a pénzkezelők, és nem küldők, kapók.Ja és nekem mind a 3 (paypal külsős, -reges, és youtube-os címem más [meg van mellette még 200+ {simplelogin}])
-
ledgeri
nagyúr
válasz Rodzser Mór #10168 üzenetére
Dátumra pontosan lehet beállítani az időzített publikálást, és fél óránként lehet a legsűrűbben! (Ajánlott az alap feltöltési módot privátra rakni, így mindenképpen kell mókolni vele hogy publikus legyen, egy vékony biztonsági szál)
Fenti "Tizedelés" megjegyezve!// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
válasz Rodzser Mór #10168 üzenetére
igen lehet idősiteni a videokat sőt premiert is beállithasz, olyankor ki is irja, hogy premier és azt a dátumot időt amikor meg fog jelenni egy kis kezdő kép társaságában amolyan elöreklám.
DE ezt az idősitést biztos, hoyg meglehet oldani, sztem a nagyobb videosok is igy csinálják, hogy amikor lejár az embargo egy egy ujdonságnál ök legyenek az elsök akik megjelentetik a videot amit elötte már leforgattak .
Ezért is fordulhatott elö párszor, hogy ha valami miatt eltolták a premiert egy adott eszközre, de a videos meg elfelejtette átálitani iogy elöbb kiment a teszt video mint, hogy a cég bejelentette volna az eszközt. -
ledgeri
nagyúr
válasz Rodzser Mór #10165 üzenetére
Az tudom, hogy van pl "ugrás videó elejére", mert néha rányomok, de nem tudom, hogy mi az, mert pont mást csinálnék (nyillal ugrás vissza 5 másodpercet akarnám, de kompakt a billenytűzetem, és lehet, hogy rányomok a mellette lévő CTRL-re is, vagy Shiftre...) Szóval nem reménytelen a keresés!
[ Szerkesztve ]
-
Zsoxx
senior tag
válasz Rodzser Mór #10022 üzenetére
ABC-rend, vagy "Nemrég hozzáadva" sorrend szerint lehet listázni.
-
viperabácsi
addikt
válasz Rodzser Mór #10022 üzenetére
nem erre gondolok. Volt kimondottan olyan menüpont , hogy Mentett videók.
Most a videók mellett a 3 pöttyre bökve tudom menteni , ugyan úgy ki tudom választani melyik csoportba mentse , de már nem találom meg a mentett listámat.[ Szerkesztve ]
Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
Zsoxx
senior tag
válasz Rodzser Mór #10019 üzenetére
Már neki sem sokáig. Nekem most rakták át az új módira, eddig nekem is még baloldalt voltak a lejátszási listák.
-
nagyúr
válasz Rodzser Mór #10002 üzenetére
Nálam ugyanúgy néz ki, mint eddig.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Zsoxx
senior tag
Nálam még mindig a bal oldali sávban vannak.
-
bolic
őstag
Nem megszüntették, hanem áthelyezték almenübe.
[ Szerkesztve ]
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
jjeahh
nagyúr
válasz Rodzser Mór #9669 üzenetére
Furcsa ez, mert a többi google cucc általában tudja, pl. én többek között használom a Keep-et, Docs-ot, Photos-t, mindegyik tudja az együttműködő hozzáadását, csak a Youtubeon nem találtam ilyen ficsőrt .
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
ricsip
addikt
válasz Rodzser Mór #9660 üzenetére
Nézem a címet, mondom mi a nagy cucc, a bkv-nál is fellép a szilveszteri céges bulin, ennyire kell a pénz?
[ Szerkesztve ]
-
-
tobias40
veterán
Szia!
Letöltöttem és nincs ott visszajátszásnál Dombinak a feje a jobb alsó sarokan,ha az volt a vízjel! (nem a vízfej! )[ Szerkesztve ]
-
Hege1234
addikt
ezeket nem teszi bele a letöltésnél:
[kép] -
tobias40
veterán
válasz Rodzser Mór #9658 üzenetére
Linkeld be,letöltöm és megnézem neked..
-
hiperFizikus
aktív tag
válasz Rodzser Mór #9606 üzenetére
Sikerült eljutnom addig, hogy .mp4 -et letöltöttem, de nem tudtam lejátszani . Mert régi a lejátszóm ?
A gázt is és a féket is egyszerre nyomni nem menő dolog !
-
ledgeri
nagyúr
válasz Rodzser Mór #9519 üzenetére
https://sponsor.ajay.app/ És majd kiderül, hogy más is használja-e! Úgy állítsd be, hogy minden módja látszódjon, aztán majd kiderül, hogy mi zavar, vagy mi nem! Azt majd finomhangolhatod.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz Rodzser Mór #9521 üzenetére
Azt elismerem, hogy a rendszeres (pár naponta, hetente) MINŐSÉGI tartalomgyártás azért felkészültséget, sok belefektetett idő és energiát igényel. (Gondolkodtam, hogy én is képes lennék ilyen-olyan dologról tartalmat készíteni (nem nagyképűségből) hiszen ismerem, szeretem szívesen beszélnék róla vagy akár a hozzászólásokra reagélni)de a kvázi napi szintű tartalomgyártáshoz ez már kevés, oda folyamatos fejlődés, tudatos készülés kell)
De ezt a feliratkozóim orrára kötni vagy az orruk alá "dörgölni" túlzás, és kontraproduktív.
-
nfsu17
veterán
válasz Rodzser Mór #9519 üzenetére
Amúgy jah, +1
Mondjuk Te pont nem a reklámokra írod, hanem a nyomjegylájkot, iratkozz fel hasonlókra...ami engem _még_ egyelőre annyira nem is zavar, de eljön majd az az idő is.
Ellenben...Eddig úgy voltam vele, hogy a tévében már alig van valami értelmes két reklám között, viszont a YT-on egyre több mindent néztem, ami érdekelt.
Most se vagyok feliratkozva sok helyre, talán max 20 körül, ebből kb 7-8 lehet az, akiknek az anyagai pár naponta előjönnek, többi még hónapok után se csinál anyagot.
Viszont pont ezek a "napi/heti" kreátorok azok, akik már brutál mennyiségben nyomják a reklámjaikat (vagyis más termékét) és az a baj, hogy úgy, hogy közben elő vagyok fizetve a premiumra.
Csak így semmi értelme, mivel ugyan nem látom azokat a reklámokat, amiket a YT tol(na), cserébe azokat látom, akikből élnek a "szegény" YTerek.Pl. "mindenISelektromoslegyen"-Bandink sokáig azon lamentázott, hogy mennyira xar nekik YTereknek, hogy spanyolba kell menniük autót tesztelni és korán kell kelni, meg 3 órás is lehet egy forgatás, meg alig tudja építeni a házát...de azért minden héten sikerül neki valami többszázezres cuccot prezentálnia (most például vagy egy milka hufot belelocsolt a játékélvezetébe >> racing szék, VR szemüveg, kormány, stb)...meg azért a házát sem az óccó cuccokkal tolta tele, ezt ő is mindig elismerte.
Másik:
Bármelyik magyar autós csatornára odalépsz, minden videóban vagy 3x elhangzik a "sz@kállas_metál" spotja, az ene0s-szal egyetemben egészen át a xarvertical-ig...jah, meg az un*x.
Okádék már.De nem baj, itt is van unsubscribe gomb, meg a premium sem kötelező, meg lehet oldani.
-
VoidXs
Topikgazda
válasz Rodzser Mór #9470 üzenetére
-
prisz
senior tag
válasz Rodzser Mór #9480 üzenetére
Én már egy ideje nem szenvedek ezzel. Idővel még nagyobb sz@pás lesz itt buherálgatni. Előfizettem a családira, mert qrva sokat használjuk, nekem megéri. Ráadásul valamikor a családban 3 tv-n is megy egyszerre, már lassan hagyományos tvt-sem nézünk. Aki kevesebbet használja, ott van a KODI és a hozzá való addon. Tudom fapados, de működik rendesen. Egyelőre...
-
ledgeri
nagyúr
válasz Rodzser Mór #9472 üzenetére
Ilyenkor ajánlott pár rutinkör: cache ürítés (süti előzmény nem kell) [ctrl+shif+del előhozza a gyorsmenüt, majd okézás után ctrl+f5], és esetleg manuálisan ráfrissíteni akár böngészőn keresztül az addonokra, akár addonon belül ha van rá mód!// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
válasz Rodzser Mór #9470 üzenetére
Mit jelent az
iszonyat lassan
?
Instant helyett 5 másodperc? 2 másodperc helyett 1 perc?Bármi ezt befolyásoló addon van-e fent?
-
axlfsi
veterán
válasz Rodzser Mór #9390 üzenetére
így van!
... de azóta már KV-t is ittam, szóval már jól működök!
[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
nincsnév007
őstag
válasz Rodzser Mór #9379 üzenetére
Ezt én is. Vagy amikor csak hallgatom és beadja a reklámot és ha vége a reklámnak nem folytassa automatikussan a videót.
-
ledgeri
nagyúr
válasz Rodzser Mór #9369 üzenetére
Én egy régi 480p-s, vhs importos videónál IS tapastaltam a fenti kiírást...A beijesztett reklámpénzből új szerverre álnak át
[ Szerkesztve ]
-
Orlin
addikt
Nekem hasonló.
Nálam is megáll és várakozik de ezzel a hibakóddal:eMwNGL2h7EvcGUSeLENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Rodzser Mór
senior tag
Újratöltöttem az oldalt, most működik, megy tovább. De akkor sem értem a szitut.
-
veterán
válasz Rodzser Mór #9181 üzenetére
Nem gondolnám, hogy baj lenne belőle. Én megoldottam a dolgot így, kb. 3 perc alatt.
TL;DR
A felugró ablakot is blokkold az uBlock Originnel.Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/tuya_wifi_okoseszkozok_homerseklet_szenzorok_1ch_e/hsz_1-50.html
-
B.Á.L.!.N.T
senior tag
válasz Rodzser Mór #9181 üzenetére
Haligali srácok
Én csak amolyan infógyűjtés miatt kezdtem el a topikot követni .. leginkább a hirdetés blokkolással kapcsolatban.
De azért megosztanék ezzel kapcsolatban egy infót, hátha valaki hasznát veszi:A DuckDuckGo böngészőt használva ha fostube-on rámentek egy vidire, akkor ott le lehet játszani a Duck Playerrel. Ekkor külön ablakban nyílik a vidi és nincs hirdetés a videóban és nem is jön ki ez a hirdetés blokkolós ablak. (még )
(Jobb oldalt felül egy-két ajánlás van, de ennyi)Esetleg ha valaki hasznát veszi, akkor már megérte leírnom
Ui.: nem válasz akart lenni
[ Szerkesztve ]
-
SP4C3
veterán
válasz Rodzser Mór #9162 üzenetére
Elbeszélünk egymás mellett.
Tehát mégegyszer:
Adott egy videó, ami rögzítve lett 4k@30fps és ezt feltölti az alkotó a youtube-ra, ezt youtube fogja és átkonvertálja a következőkre:
h264 codec: 144p, 240p, 360p, 720p, 1080p.
VP9: 144p, 240p, 360p, 720p, 1080p, 2k, 4k.Most adott egy másik videó, ami rögzítve lett 4k@60fps és ezekre konvertálja a youtube servere:
h264 codec: 144p, 240p, 360p, 720p@60, 1080p@60.
VP9: 144p, 240p, 360p, 720p, 720p@60, 1080p, 1080p@60, 2k, 2k@60, 4k, 4k@60Ezért, ha a te kliensed (adott esetben laptop), csak h264-es videókat tud lejátszani, akkor nem lesz választásod, mert YT nem konvertálta h264/1080p@30-ra.
Tudom nehéz, de meg lehet érteni.
Edit: U.I. az egyszerűség kedvéért csak 2 codec-et említettem, igazából van 4. VP8 codec-kel már nagyon kevés videó van fent, a fent említett jelenleg a 2 legnépszerűbb és erőszakkal tolják az AV1-et, ami talán majd 20 év mulva lesz hardware-esen dekódolt a legtöbb eszközön!
[ Szerkesztve ]
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
SP4C3
veterán
válasz Rodzser Mór #9157 üzenetére
Szia,
Mivel senki nem szólt hozzá, így leírom röviden: Attól függ, hogy adott codec-kel "meg van-e" a youtube servereken, amit neznel. Tehat YT a feltoltott videokat atkonvertalja minden húgy encoderrel: VP8, VP9, AV1
Meg amit szeretünk H264...
Na most, ha a kiegészítőben csak a h264 van engedelyezve, akkor azt fogod latni, amit a YT "megtartott" a konvertelgetes utan...Ahogy nezem, YouTube-nak nincs penze mostmar tarhelyre sem, igy csak a 60fps videokat tartja meg, en az enhanced h264ify-jal csattogok már évek óta... Ott eddig ha tiltottad a 60fps-t, akkor elő tudtad kaparni a yt serverről a 1080@24/30 videokat.
[ Szerkesztve ]
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
flash-
veterán
válasz Rodzser Mór #8977 üzenetére
köszönöm ilyen youtuberekre gondoltam
-
Ti^Em
aktív tag
válasz Rodzser Mór #8930 üzenetére
nekem értesítés se jön a hozzászólásról, csak látom, hogy ott van legördíteném, majd semmi. Ha kapok értesítést a Hsz ről ott gyakran el is tudom olvasni de ezekről amiket nem látok értesítést sem kapok
-
ledgeri
nagyúr
válasz Rodzser Mór #8924 üzenetére
-bár még meg kell néznem nekem is...
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz Rodzser Mór #8907 üzenetére
A @jpista4790 hibája, hogy @jpista4790, és nem foglalta le magána a @JóskaPista-t. Erről szólt a youtube abban a hónapban míg bevezették.
#8906 dlaj Nem csak név vállalás kérdése, hogy valaki az eredeti nevét használja-e vagy sem. Én is még a google+-os korszakban is simán átírhattam volna a nevemet a hivatalosra, de nem akartam... pontosabban akartam, hogy ne változzon, mert akartam, hogy az maradjon, mert azt választottam. Nem is tudtam addig az 1 évig kommentelni amíg ez közelező volt... és jé, már nem az!
-
dlaj
őstag
válasz Rodzser Mór #8905 üzenetére
Nálam is így van. Nekem nem tetszik, én vállalom a nevem.
Küldj egy videót lszi, amire tudok hozzászólni..Kíváncsi vagyok, én hogy jelenek meg. -
ledgeri
nagyúr
válasz Rodzser Mór #8884 üzenetére
Ha te csinálod, akkor ott lesz és olyan amilyennek te szeretnéd, és bele van égetve a kimenő fájlodba! Míg ha a youtube-ra bízod, téged a fájl úgy hag el, hogy az nincs benne...
-
VoidXs
Topikgazda
válasz Rodzser Mór #8886 üzenetére
Régen volt ilyen, de ma már eldobják az eredeti fájlokat, mert nincs rá tárhely.
-
VoidXs
Topikgazda
válasz Rodzser Mór #8884 üzenetére
Ha te rakod rá eleve, nincs újrakonvertálás és generation loss.
-
ledgeri
nagyúr
válasz Rodzser Mór #8767 üzenetére
A csatorna értesítéseknek 3 kategóriája (minden, semmi, ajánlott) csak azt befojásolja, hogy adott csatorna tevékenységéről (videó, talán live) küld-e külső helyre (email, talán push [sosem appoztam]) a youtube.
Míg a chat-értesítések, válaszok, és mention-ökről jövő értesítés az meg a balrafent nevedrekatt>beállítások vagy bal menü>beállítások alatt állítható (valamelyik alatt, és PC-n értelmezve).
Az a lényeg, hogy a harangtalan csatorna alatti hozzászólésodra érkező válaszról kaphatsz üzit!A Lájkot itt nem tudom értelmezni
-
borges7
aktív tag
válasz Rodzser Mór #8755 üzenetére
Én ezzel szoktam online, playlistet is le lehet vele, csak meg kell adni asszem az utolsó track számát. [link]
-
Aprósólyom
addikt
jdownloader Ez alapvetően úgy működik, hogy a vágólapra másolt weblink-en keres letölthető médiát. Nem csak videóval, vagy hanggal, de akár fényképalbummal is működik. Rendszeresen frissítik és sok weboldallal kompatibilis, nem csak YT videóval. Ebben a programban is választható minden videó/hang formátum, ha elérhető.
Jevons paradox
-
User_2
tag
válasz Rodzser Mór #8757 üzenetére
hát nem tudom, yt-dlp -vel sokszor 70kbit/s -el jön
pytube-bal két pillanat alatt lejön 200 mb-os video youtube-rólzenéhez pl csak ennyi kell:
from pytube import YouTube
folder = '/home/'
yt = YouTube('https://www.youtube.com/K4TOrB7at0Y')
audio = yt.streams.get_by_itag(139)
audio.download(output_path=folder, filename_prefix="audio_" )ez beteszed .py file ba aztán futtatod
[ Szerkesztve ]
-
User_2
tag
premium nélkül is müködik terminálból
simán youtube-ról
de én csak twitter-ről letöltéshez használom a yt-dlp-tyoutube-ról letöltéshez pytube, eléggé gyors is, jól konfigurálható
tetszőleges yt csatorna összes videójának listázáshoz viszont a yt-dlp kell, pytube sajnos nem tudja
-
Hege1234
addikt
amit ott ír kbit/s értékeket és kell hozzá a PRO az mind kamu érték...
általában ezek az elérhetőek, minden más konvertált..
ID EXT RESOLUTION FPS CH │ FILESIZE TBR PROTO │ VCODEC VBR ACODEC ABR ASR MORE INFO
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
599 m4a audio only 2 │ 306.52KiB 31k dash │ audio only mp4a.40.5 31k 22k ultralow, m4a_dash
600 webm audio only 2 │ 312.27KiB 32k dash │ audio only opus 32k 48k ultralow, webm_dash
139 m4a audio only 2 │ 484.97KiB 49k dash │ audio only mp4a.40.5 49k 22k low, m4a_dash
249 webm audio only 2 │ 459.18KiB 46k dash │ audio only opus 46k 48k low, webm_dash
250 webm audio only 2 │ 546.57KiB 55k dash │ audio only opus 55k 48k low, webm_dash
140 m4a audio only 2 │ 1.25MiB 130k dash │ audio only mp4a.40.2 130k 44k medium, m4a_dash
251 webm audio only 2 │ 993.85KiB 100k dash │ audio only opus 100k 48k medium, webm_dash -
Hege1234
addikt
youtube zeneletöltéshez sztem bármelyik online letöltő működőképes
ha hallanál minőségromlást az inkább abból van, hogy a fentlévő anyag is szar..ha van prémiumod, akkor ezekkel a youtube music-ról is le tudsz tölteni
(parancssoros)
yt-dlp -
ledgeri
nagyúr
válasz Rodzser Mór #8745 üzenetére
Fenti, vagy van rá ublock origin recept.
-
VoidXs
Topikgazda
válasz Rodzser Mór #8745 üzenetére
Böngészőben ki lehet kapcsolni a feliratozások új videói közül.
-
VoidXs
Topikgazda
válasz Rodzser Mór #8740 üzenetére
Klasszikus zenék jogvédelme felett már eljárt az idő rég. Arra figyelj, hogy híresebb orchestral verziók valami fura oknál fogva már a zenekarok tulajdonai, miközben semmit nem változtattak a kottán, és mint ilyenek, ContentID védelmet kapnak. Legtöbb esetben egyébként a feltöltési folyamat végén már tudod, hogy volt-e jogvédett hang a videódban, van az ellenőrzésnek egy füle.
[ Szerkesztve ]
-
Out
addikt
válasz Rodzser Mór #8737 üzenetére
Akkor is figyeli, ha privát a videó.
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
Anulu79
addikt
válasz Rodzser Mór #8737 üzenetére
Jelezni szerintem akkor jelezz, hogy ha már végzett a feldolgozással.
-
törölt tag
válasz Rodzser Mór #8685 üzenetére
És melyik az, ami működik is?
Éppen a kínlódás miatt az iront is le fogom gyalulni, de most egyik böngészővel se vagyok elégedett, mióta memóriazabálóra fejlesztettétek mindet...[ Szerkesztve ]
-
VoidXs
Topikgazda
válasz Rodzser Mór #8685 üzenetére
Ott a Vanced, csak nem a régi linken (az már vírus).
-
VoidXs
Topikgazda
válasz Rodzser Mór #8680 üzenetére
Nem láttam még fekvő shortot, az én pár másodperces fekvőim se lettek azok. A mobilos scrollozós formátum csak így működik.
-
ledgeri
nagyúr
válasz Rodzser Mór #8680 üzenetére
De hát annyira gyorsan megnézheted a folyamatos felfele cibálgatás közepette, hogy még az elfogarással sem kell foglalkoznod!
(az hogy ez így még nyelvtanilag is értelmetlen, csak bónusz )// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
VoidXs
Topikgazda
válasz Rodzser Mór #8678 üzenetére
Igen a válasz, mert nem abból az irányból megy, hogy a short lesz álló, hanem hogy az álló lesz short.
ledgeri: nem tudom, a nevéből azt gondolnám, hogy lenne.
-
VoidXs
Topikgazda
válasz Rodzser Mór #8675 üzenetére
Az álló videók automatikusan short-ok lesznek, visszamenőlegesen is.
-
Vladi
nagyúr
-
Hege1234
addikt
válasz Rodzser Mór #8653 üzenetére
sztem tudja, az is amit VoidXs írt
amúgy ez biztos tudja mert ezt használom én is
[link] -
VoidXs
Topikgazda
válasz Rodzser Mór #8650 üzenetére
Magic Actions.
-
ledgeri
nagyúr
válasz Rodzser Mór #8608 üzenetére
Pont erről volt egy stream: kb00:30:00 -00:40:00-tól aki amieddig bírja Barnacules csatornáját is feltörték, és pont ez ment. Ami kulcs: A lastpass breach-ben benne volt ő is, és jelentős dolgoknak ott volt a 2FA backup kódja.
Megvolt a breach, kikerültek az adatok. Az adatokat volt idejük feltörni (futott pár 4090 rajtuk vagy valami hasonló). Feltörték a mesterjelszót, kinyilt az adatbázis. Benne voltak a jelszavak mellett a 2fa-k, vagy a helyreállító cuccok, és kész volt a bejutás úgy, hogy a tulaj még nem is tudott visszamenni, mert ha ilyesmi (vészkódos visszaállítás van) minden kidobatja a felhasználót.[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz Rodzser Mór #8614 üzenetére
Ha rákeresel hogy crypto live, youtue-on addig vannak ilyenek míg el nem fárad az újjad görgetésben.
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz Rodzser Mór #8611 üzenetére
Ha a háromezerből 1 elutal 100kHUF-t akkor már megérte valakinek...
-
VoidXs
Topikgazda
válasz Rodzser Mór #8611 üzenetére
Tényleg ennek tűnik a helyzet. Ezeknek a jellemzően crypto csalóknak a 3000 is több, mint amennyit el tudnának tisztességgel érni.
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz Rodzser Mór #8608 üzenetére
Hoppá!
Rámentem a nevezett csatornán a Közösség fülre.
Itt kiadta, amit kell. És a leírásból az derül ki, hogy ez a Marco Műhelye csatorna. Volt.A srác a saját autóit bütykölte, azokról volt videó.Jól gondolom, hogy valaki feltörte ezt a csatornát és letöröte az eredeti tulaj videóit és megváltoztatta Marco Műhelye-ről Tesla Special-ra a csdatorna nevét?
Viszont ha így van, akkor a spammer vagy bot elfelejtette a Közösség fül alatti bejegyzéseket törölni.Csak nem értem, hogy ilyen 3ezres feliratkozóval rendelkező oldalt, ahol viszonylag ritkán jelent meg videó, mi értelme van feltörni.
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz Rodzser Mór #8384 üzenetére
3 link van összesen, zárójeles egy youtube videó, az mutatja! Egyébként meg ublock origin filter lista.
-
ledgeri
nagyúr
válasz Rodzser Mór #8377 üzenetére
Kell nyomni a TikTok ellen youtube szinten, így az algoritmus telibe-promózza a shots-ot, így a kreálók ráfanyalodnak, és nyomják maguktól... Az is baj, hogy egyre több infó megy shorts formátumban ki. Most már ott járok, hogy lehet, hogy írok ublock originbe egy filtert, hogy ha véletlen kattintok se lássam.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Rodzser Mór #8377 üzenetére
Nálam végre eltűnt az amazon sticken is. Ehhez PC-n kellett böngészőben kinyomnom a jobb oldalt lévő X-et. 🤷♂️
-
Hege1234
addikt
válasz Rodzser Mór #8304 üzenetére
ublock origin-be lehet ezeket beletenni (saját szűrők)
(lehet működik más adblock-ba is...)youtube.com##.style-scope yt-horizontal-list-renderer:has-text(/Premier dátuma/)
youtube.com##.style-scope ytd-grid-video-renderer:has-text(/Premier dátuma/)
youtube.com##.text-wrapper style-scope ytd-video-renderer:has-text(/Értesítést kérek/)
youtube.com##.style-scope ytd-video-renderer:has-text(/Ekkorra ütemezve/)
youtube.com##.style-scope ytd-video-renderer:has-text(/Premier dátuma/)a fő gyűjtő oldalon
ez nem tudom hol van pontosan, de sztem onnan is kiszedi[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz Rodzser Mór #8297 üzenetére
Youtube beépített promója. Ha te feltöltesz egy videót te is be tudod állítani premierje idejét, ami a listában így fog megjelenni. Ha úgy vesszük akkor az adott feltöltő akin múlik, hogy használja-e a youtube adta lehetőségeket. A feltöltő nézettséget akar, a youtube pedig reklám látogatottságot... Ha 2-3 nappal előtte nyomva van már hogy ÚÚÚ JÖN, akkor megkapják amit szeretnének. Te meg kerülgetheted az egészet.
-
törölt tag
válasz Rodzser Mór #8292 üzenetére
Studioban a bal oldalsó menüben a legalsó menüpont.
Van filter is és ezeket tuti lehet használni a videókban. -
Out
addikt
válasz Rodzser Mór #8290 üzenetére
A Youtube hangkönyvtár használatát javaslom.
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
Hege1234
addikt
válasz Rodzser Mór #8266 üzenetére
csak script-ről tudok ami átalakítja a linket amit te is akarsz, de ha használod magát a shorts tabot akkor azt szétcseszi..
(főoldalról működik)kelleni fog hozzá valami ami kezeli is a scripteket pl.
tampermonkey -
titán
válasz Rodzser Mór #8126 üzenetére
ITT a Megjegyzések menüpont alatt érhető el.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
ledgeri
nagyúr
válasz Rodzser Mór #8124 üzenetére
Comment history van, és ha be van állítva a like-olt videók külön playlistedbe mennek... Több infóm nincs, de nem állítom, hogy nem létezik!
-
VoidXs
Topikgazda
válasz Rodzser Mór #8089 üzenetére
Csak akkor tudod rendezni, ha tiéd a lista, olyankor van mindkét irányú időbeli rendezés.
-
VoidXs
Topikgazda
válasz Rodzser Mór #8075 üzenetére
Nem változtat a videó minőségén.
-
PuMbA
titán
válasz Rodzser Mór #8072 üzenetére
Ez van 125%-ra állítva, mert az adatok végén ott van nálad az 1,25: "Viewport/Frames 1536*864*1,25"
[ Szerkesztve ]
-
VoidXs
Topikgazda
válasz Rodzser Mór #8072 üzenetére
A skálázás annyit csinál, hogy ha egy alkalmazás megkérdezi a rendszert, mekkora a kép, akkor kisebbet mond (mint ahogy a YouTube írja is). Erre azért van szükség, hogy nagyon részletes megjelenítőn ne legyenek túl kicsik a szövegek/gombok/stb, például egy 20 pixel magas gomb lehet, hogy egy full HD monitoron fél centi, de laptopon már csak 2-3 mm lenne. TV-n a nagy nézési távolság miatt használjuk. A rendszered számára az ablak mérete nem full HD, csak a benne lévő pixelek száma. A kettő különbözik, mert az ablakméretet a szövegek/gombok méretének növelése miatt kisebbnek állítja be, de nagyban jeleníti meg.
[ Szerkesztve ]
-
VoidXs
Topikgazda
válasz Rodzser Mór #8070 üzenetére
Ez nem a videó felbontása, hanem az ablaké, amiben nézed. Mivel 125%-os skálázás van a rendszeren, ennyivel kell elosztanod a felbontásod, vagyis az alkalmazások azt fogják látni, hogy 1536x864-en vagy. A YouTube észleli, hogy valójában skálázva van, ezért tájékoztat róla, hogy tudatában van, és a valódi 1080p-t fogod látni.
[ Szerkesztve ]
-
VoidXs
Topikgazda
válasz Rodzser Mór #8068 üzenetére
Azt jelenti, hogy a monitorod full HD, de a Windows 125%-os skálázásával áll elő.
-
VoidXs
Topikgazda
válasz Rodzser Mór #7874 üzenetére
Nem emlékszem, de mintha tényleg lettek volna vele gondok, igaz, nagyon rég.
-
VoidXs
Topikgazda
válasz Rodzser Mór #7871 üzenetére
10000 a limit.
-
rushty
őstag
válasz Rodzser Mór #7871 üzenetére
nem olvastam utána, azt hittem egy idő után csak elfelejti mutatni
Revolut meghívó pü-ben
-
Aprósólyom
addikt
válasz Rodzser Mór #7784 üzenetére
Szerintem böngésző (update) és GPU (hardver erő és driver update) függő is lehet. Nekünk is van egy hasonló teljesítményű, i-3470 gépünk és korábban ott is tapasztaltam érdekességeket, most jól működik emlékeim szerint (nem én használom) 2k30fps és 1080@60fps-ig. De azon a gépen tuti chrome és opera van telepítve, illetve a win 10 miatt az edge.
Majd lecsekkolom firefoxszal is.Jevons paradox
-
válasz Rodzser Mór #7783 üzenetére
sajnos semmi értelmeset nem találtam a neten, amiket találtam az mind olyan ami azt mondja, hogy vágjam ki a kérdéses rtészt töröljem a zenét alola vagy egyezzek meg a jogdij tulajával
Meg hogy az összes bevétel azt ö kapja.
DE ha én nem akarok pénzt belöle és nem is akarom , hogy néma legyen a videom, akkor mit tudok kezdeni.
MEg ez az egész szitu érdekes, hogy akkor azok a videok hogy müködnek amik külföldi zenék magyar forditásai szüvegként készitenek videot rá?ugyan ez a szitu, mint az enyém a video tartalma személyes egyéni produktum, de a zene meg valaki másé, nálam letiltják még a videot is mások meg még pénzt is keresnek ugyan ezzel.
pedig nálam nincs is bekapcsolava a pénzszerzés és mint mondtam ez az elso videom, max 20 ember nézi.
-
ledgeri
nagyúr
válasz Rodzser Mór #7699 üzenetére
-
ledgeri
nagyúr
válasz Rodzser Mór #7695 üzenetére
(Miért nem FF, ha már a motor az?)
#7697 D@niel Ezt az emberkét keresd fel... hátha még pozíciójában van.
Szépen részletezett nyitóHSZ-szel kezdj (angolul...)!
(miből volt a 2 gameplay?)[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz Rodzser Mór #7690 üzenetére
... én amikor írtad, a firefoxos addonkezelőn rákerestem, kiadta, hozzáadtam böngészőhöz, megjelent az ikonja, arra jobbklikkeltem options, és ott volt... Kb csak a névbeírás tartott tovább mint ezt elolvasni. Leírom angolul, mert a rendszerm angol pont a win félremagyarosítottsága miatt: Jobbklikk a toolbar-odra (üres felületre amellett ahova lehet a címeket beírni, és az addonikonok kerülnek, majd Costumise toolbar.
HA ott nincs fent akkor passz, hogy hogyan tud neked működni. Vegyem fel, linkeljem, hogy mit csinálok? Nem tudok mást ajánlani....
A premierek megjelenítése meg nem orvosolható, mert az az aktuális videó akkori állapota: Pl ha ublock originnel letiltatatod szűrőkkel, akkor nagy eséllyel az aktuáls videót sem látod: a thumbs kép magától nem változik (hacsak nem a feltöltő cseréli...), linkje sem, így szűrve lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OpenWRT topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Windows 10
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Doxa Slim Line férfi karóra 107.10.021R.02
- Eladó Iphone 13 256GB, kártyafüggetlen, PINK
- Független Apple iPhone 15 128GB Pink ! 9O% AKKU ! 1 Hó jótállás
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium 1OO% ! 1 Hó Jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest