Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz venom8888 #7614 üzenetére
Mert a videó feltöltője elérhetővé tette a fordítást, valaki lefordította a címet, és bekülte, a feltöltő elfogadta, a youtube algoritmus meg nyomja...
Mondjuk most tudatosult, hogy mióta angol nyelvű rendszeren (win10), rendszer miatt angol nyelvű böngészőn (ff) youtube-ozok, ilyenekkel nem találkozom, így ha ennyire zavar, akkor ezeket tudom ajánlani.// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
VoidXs
Topikgazda
válasz venom8888 #6976 üzenetére
Ajánlom a Vanced klienst, még a videón belüli reklámokat is tudod vele skippelni.
DrBubo77: Attól is lehet, hogy copyright-olt zene van alatta. Ilyenkor a zene tulaja mondja meg, hogy lehet-e reklám a videód alatt, és övé a bevétel.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
vzsryl
nagyúr
-
félisten
-
félisten
válasz venom8888 #6049 üzenetére
Nekem is volt egy időszak amikor a hosszabb, nagyobb méretű videók nem töltődtek pár perc után és megálltak, de nem jöttem rá miért. Belehalt ha bele tekertem, nem tudta folytatni satöbbi. Símán lehet szolgáltató is, nem jelent semmit hogy hány megabites, attól még lehet szar. Nálunk 500-as Digi van de külföldre már nagyon fos a ping, óriási késleltetések vannak. De az is lehet hogy csak le van terhelve a háztömbben a hálózat. Senki nem fogja megmondani főleg a szolgáltató nem. Ha szerinted nem.a nettel van a gond és a gép is bírja akkor igazán nem látom miben is tudna segíteni a topik.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest