Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
VoidXs
Topikgazda
Erről voltak ABX tesztek hifitopikban, 3-4 tagnak sikerült onnan, köztük nekem. Ezen kívül sokakkal, köztük akadémiai hangtechnikai kutatókkal eljátszottam, az eredményt itt találod.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
Rodzser Mór
senior tag
Szia!
Viccesnek pl. a Dumaszínházasok. A saját neveik a yt csatorna neve (pl. Hadházy, Bödőcs, Kiss, Somogyi, Aranyosi, Dombóvári stb.) Legtöbbször persze az van oda feltöltve, ami már lement az RTL-en vagy Comedy Centrálon.Érdekes alatt nem tudom, mit értesz. Az sok minden lehet, ismeretterjesztő, utazós, technikai, csináldmagad, misztikumos stb. tematikájú.
-
VoidXs
Topikgazda
Publikáld később (utólag úgy tudod, hogy privátba teszed, majd ismét nyilvánossá). A YouTube számára az a videó dátuma, amikor feltöltötted, vagy utoljára nyilvános lett.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
ledgeri
nagyúr
Legfelül hol?
Feltöltési listában? A feltöltés dátuma számít...
Lejátszási listában? A feltöltés, vagy a listához-való-hozzáadás dátuma (sorrendje) számít, talán lehet egyedileg sorrendezni..
A te csatornádon a videók közt? A videó Közzétételi dátuma számít.(most átgondolva, nem is tudom, hogy hol számít a rögzítés dátuma...)
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Hege1234
addikt
youtube-dl képes rá ffmpeg-el
ha 5 ről 1-re teszed--extract-audio --audio-quality 1 --audio-format mp3
ha win alól szeded le és nem akarsz keresgélni ffmpeg meg a youtube-dl után
akkor ha gondolod kipróbálhatod amit csináltam batch-et
(ezt indítsd el youtube-dl batch.bat)
[kép]
nyomsz egy 1-es gombot majd a kimásolt linket jobb egérgombbal hozzáadod
enter és letölti
vagy ha playlistről van szó (mp3) akkor a youtube-dl-channels-3.txt -be berakod a linket vagy több linket (új sorba minden linket) és nyomsz egy 3 as gombotegyébként a youtube nem mp3-ba tárolja az audio-t ezért minden
mp3 már konvertált verzió lesz
alapértelmezetten az ffmpeg --audio-quality 5-öt használja nálam ez 1.. -
iguana
őstag
ha mégis parancssorból szeretnéd letölteni hanggal együtt, akkor pl. így:
youtube-dl -f "bestvideo[ext=mp4][height<=1080]+bestaudio" https://www.youtube.com/watch?v=KE-hrWTgDjk&t
ezzel a a legjobb minőségű videó lesz letöltve maximum 1080p-ig, mp4 formátumban, a legjobb hangminőségben.
ha csak egyszerűen mindig az elérhető legjobb felbontás és hang érdekel együtt, akkor ezt:
youtube-dl -f "bestvideo+bestaudio" https://www.youtube.com/watch?v=KE-hrWTgDjk&t
(ffmpeg kell hozzá, hogy összeillessze)14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
iguana
őstag
ott van az exe a releases szekcióban [link]
az idm pedig felajánlja, hogy telepítse a böngésző kiegészítőt, amivel működni fog a videó letöltés. (szükséges)
[link] , [link]ha telepítetted az IDM böngésző kiegészítőjét és beállítottad, böngésző újraindítás után automatikusan megjelenik a videó felett az a zöld kis háromszög. arra kattintasz és megjelennek a lehetőségek, amik közül választhatsz. így: [link]
[ Szerkesztve ]
14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
PuMbA
titán
ha azt akarod, hogy egybe rakja letöltés után, akkor szedj le egy ffmpeg-et, tömörítsd ki egy mappába és tedd be a rendszer környezeti változók közé az elérési útvonalát. Újraindítás után ezután megadod még a youtube-dl-nek paraméterként, hogy --merge-output-format webm (vagy mp4) és összerakja automatikusan.
[ Szerkesztve ]
-
iguana
őstag
feletted linkeltem a youtube-dl grafikus felületét, amivel könnyen ki tudod választani a kívánt minőséget.
ami még jó video letöltésre (és legtöbbször jóval gyorsabban tölt) az az [IDM]14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
PuMbA
titán
És mit írtál be a youtube-dl-nek? Biztos, hogy jól működik, ha a megfelelő formátumkódokat adod meg. Tehát előszőr -F-fel lekérdezed az elérhető minőséglistát majd pedig -f 371+251 (ez csak egy példa)-fel letöltöd azt a minőséget és formátumot, amit akarsz.
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
-
VoidXs
Topikgazda
Nekik hiába írsz, senkinek nem válaszolnak. Szinte garantáltan a szolgáltatód hibája.
(#4931) Zoli2: Nem vagyok droidos, de gondolom a frissítések száma. Feliratkozások, kommentek, ilyesmik. Akkor tűnik el, ha megnézed őket, vagy kikapcsolod, hogy jelezze.
[ Szerkesztve ]
-
VoidXs
Topikgazda
-
VoidXs
Topikgazda
A TV-vel szokott legtöbbször gond lenni, rengetegen panaszkodnak a minőségére, hogy blokkosodik, mert nagyon spórolnak az adatrátával. Én 2012-ben is ADSL netet kaptam tőlük, a maximális sebességet soha nem érte el.
[ Szerkesztve ]
-
VoidXs
Topikgazda
A Telekom sok hibát meg tud magyarázni. Az 1000/1000-es net nem ritka, csak nem a hagyományos szolgáltatóknál kell keresni. Az enyém pont egyetemi, de régen a Fujitsu szervernete volt ilyen.
-
VoidXs
Topikgazda
Nálam semmi gond, 700 Mbit körül simán tudok feltölteni. Leginkább attól függ a sebesség, hogy a környezetedben hányan és milyen összegzett sebességgel töltenek fel, de az is lehet, hogy a szolgáltató és a YouTube között van valahol a gyenge pont. Esetedben ez lehet az ok, mivel nálam ilyen faktor hiányában jó.
-
VoidXs
Topikgazda
Régen lehetett tagek alapján keresni (ahogy mások videója alattiakat is meg lehetett nézni), ma már csak az ajánlott videókat listázza részben azok alapján.
[ Szerkesztve ]
-
Out
addikt
Az a trükk, hogy feltöltöd a videót és vársz amíg a Youtube átkonvertálja a saját szabványára 1080p-ben. Amíg ez nem történik meg, addig hiába is nézegeted....
Illetve az se mindegy, hogy Chrome-ban van Firefox-ban nézed a videót, verziótól függően egyikben jobb, mint a másikban
[ Szerkesztve ]
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
- Retró Gamer Laptopok 2003-2004 Gericom Blockbuster Excellence 1780 és HP Pavilion ZP5000
- 20 Éves retró gamer BMW világító házban, ABIT alaplap, Geforce FX videókártya
- Új bontatlan Ryzen 5 5600G processzor
- Dji Osmo Action 4 Adventure Combo új, bontatlan, 2 év garancia
- LG OLED65G29LA 2 év gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest