-
IT café
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz
WhiteWalker #8699 üzenetére
Hola + török régióval sikerült megoldanom, nem tudom mit számít, de csak sikerült...
annyiért rohadt drága lenne, amennyiért itthon adják, na
-
pohár
félisten
sziasztok!
ma járt le a YT prémiumom (india), szeretnék újra előfizetni, de a fizetés ellenőrzésénél visszadobja, hogy a kártya nem használható valamiért, blabla
aki járt már így, annak mi oldotta meg a problémát?
nagyon szépen köszönöm előre is a segítséget
-
Anulu79
addikt
válasz
kiezTe90 #8683 üzenetére
Én egyéb probléma miatt erre a mail címre irtam nekik és valaszoltak is: support-eu@google.com.
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
#73820095 #8688 üzenetére
Én Mozilla FireFox böngészőben nézem Windowsról a Youtube-ot.
Abban van kiegészítőként telepítve a Enhancer for YouTube
Ebben is van a reklámok tiltására beállítás.A másik beépülő, amit használok az a AdBlocker Ultimate
Ezek külön külön is blokkolják a reklámokat. Nálam egyszerre fut ez a kettő. -
törölt tag
válasz
ledgeri #8689 üzenetére
Igen, alapból ublock, csak az is rapszodikus... Nem tudom, h de itt az ironban simán jön azzal együtt is... És amikor már brüsszel-más-brüsszel-más, ráadásul a leállíthatatlanos a menetrend 2percenként, akkor már nagyon kiveri a biztosítékot...
Kösz, tényleg csak dühöngeni jöttem, de rá fogok nézni a linkjeidre, hátha sikerül mégis tűrhetőbbé tenni...
Igazából előszöris egy normális böngésző kéne, ami nem zabálja a memóriát...[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz
#73820095 #8688 üzenetére
Ublock origin ajánlott. A vadászgatnád a filtereket 1-2 oldalt lapozz vissza itt. Ha nem hard mode, és oldd fel ami kell.
Bónusz: ha hasonszőrű shorts-hater vagy akkor: https://letsblock.it/ és keresd ki a shorts-ost.
Ha meg a sponzoroktól is kiráz a frász: https://sponsor.ajay.app/(pár napja -meglepődve- TOR-on néztem youtube-ot, minden nélkül, hát áldom az adblockerek isteneit [fentiek készítőit], és nem is volt brüsszel, mert a tor messze lyukadt ki, de 4 videónál láttam 2 féle reklámot kb 9* )
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
Rodzser Mór #8685 üzenetére
És melyik az, ami működik is?
Éppen a kínlódás miatt az iront is le fogom gyalulni, de most egyik böngészővel se vagyok elégedett, mióta memóriazabálóra fejlesztettétek mindet...[ Szerkesztve ]
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
Rodzser Mór #8685 üzenetére
Ott a Vanced, csak nem a régi linken (az már vírus).
-
törölt tag
Muszáj leírnom, h mennyire rühellem a 2percenkénti 3-4-5 egymásutáni reklámot... Már elkezdtem emiatt nem használni a tubust... Nem azt akarom hallgatni, h Brüsszel, hanem filmet nézni, ha már... És nem, nem fogok fizetni, annyira jó még reklám nélkül sincs...
-
kiezTe90
senior tag
Sziasztok!
Valaki segítsen mert már itt őszülök meg.
Régóta volt előfizetésem, most feltoltam a családi prémiumra. Bárkit akarok meghívni azt írja nem egy országba tartózkodunk. Sehol nem találtam erre megoldást, legalább egy live support linket vagy valamit ha tudtok dobjátok át. Nekem mindenhol magyarország van beállítva, és mindenkinek akit eddig megakartam hívni az van.
Akkor most mivan?
Köszi előre is -
VoidXs
Topikgazda
válasz
Rodzser Mór #8680 üzenetére
Nem láttam még fekvő shortot, az én pár másodperces fekvőim se lettek azok. A mobilos scrollozós formátum csak így működik.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Rodzser Mór #8680 üzenetére
De hát annyira gyorsan megnézheted a folyamatos felfele cibálgatás közepette, hogy még az elfogarással sem kell foglalkoznod!
(az hogy ez így még nyelvtanilag is értelmetlen, csak bónusz)
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
Rodzser Mór #8678 üzenetére
Igen a válasz, mert nem abból az irányból megy, hogy a short lesz álló, hanem hogy az álló lesz short.
ledgeri: nem tudom, a nevéből azt gondolnám, hogy lenne.
-
Rodzser Mór
senior tag
Ezt is jó tudni. Na nem mintha eszembe jutna álló videót készíteni
Kivéve persze, ha a filmezett ojjektum (pl egy torony) ezt kívánja meg és nem lehet a fekvő formátumban ízlésesen elkészíteni.
És a kérdésemre is tudod a választ (A Yt Shorts-ot csak álló formátumban lehet elkészíteni?) Nem akadékoskodás, bár úgy tűnhet leírva
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
Rodzser Mór #8675 üzenetére
Az álló videók automatikusan short-ok lesznek, visszamenőlegesen is.
-
Rodzser Mór
senior tag
A Yt Shorts-ot csak álló formátumban lehet elkészíteni?
Eddig amiket láttam, azok ilyenek voltak. -
tomazin
veterán
Ahogy nezem a vancednak reszeltek (marmint be sem tolti a yt-ot, mert frissits)
Van mas alternativa vagy megoldas erre? -
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Létezik olyan működő Edge/Chrome bővítmény, aminek segítségével újra időrendbe lehetne állítani a youtube videókat? Mármint adott csatorna kilistázott videóit.
Tehát legrégebbi előre/legújabb előre. Mint régen - csak ugye ezt a funkciót a youtube eltüntette.[ Szerkesztve ]
-
Vladi
nagyúr
válasz
Rodzser Mór #8668 üzenetére
Köszi, ki is próbálom!
-
Vladi
nagyúr
Sziasztok!
Van rá mód, hogy a feliratkozásaimat valahogy könyvtárakba rendezzem?? Elég sok van és témák szerint akarnám rendezni.
-
Másnak se megy most a YT Music?
-
oszy
veterán
Törökországban van yt előfizetésem. Ennél hogyan lehetséges a családi megosztás? Tesómat sikeresen meghívtam, de mégsem sikerül. :/
-
perempe
veterán
BeardMeatsFood kajás videó, Wales. mi az, ami nálunk sose történne meg?
https://www.youtube.com/watch?v=wjPo5i1NdZs
elég belenézni, nem kell végignézni. -
Hege1234
addikt
válasz
Rodzser Mór #8653 üzenetére
sztem tudja, az is amit VoidXs írt
amúgy ez biztos tudja mert ezt használom én is
[link] -
VoidXs
Topikgazda
válasz
Rodzser Mór #8650 üzenetére
Magic Actions.
-
Rodzser Mór
senior tag
Helló!
PC-n windowsban Mozilla Firefoxhoz van tudtok ajánlani olyan YT kiegészítőt, ami a videót nem engedi továbblépni a következő videóra pl egy lejátszási listában?
Vagy olyat, ami pl a videó utolsó 1-2 mp-énél megáll.
És így aztán majd nekem kelljen ráklikkelnem, hogy lépjen tovább.Így volna lehetőség a videó megnézése után a leírást és a kommenteket olvasnom.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
gringoka #8647 üzenetére
A majdnem ugyanaz sem jó! Igazából ha meg tudod jegyezni akkor már gyengének számít.
KB miért is.Jelszókezelő eddig kimaradt (beépített jelszógenerátorosra gondolok...)?
Ha van 2 eszköz amin tudsz TOTP-s 2fa-t használni akkor uccu neki, ahol lehet kapcsold be![ Szerkesztve ]
-
cotag
senior tag
Sziasztok. Azt szeretném megkérdezni, hogy miért van az, ha pl India, orosz, bolgár videókat nézek Androidos telefonon a youtube alkalmazásban és szeretném elolvasni a hozzászólásokat, akkor van lehetőség a hozzászólások fordítására. Ki is írja, hogy a Google translate segítségével teszi. Viszont az angol nyelven írt hozzászólásoknál ezt az opciót soha nem dobja fel. Ez miért van, és mit lehetne kezdeni vele???
-
gringoka
aktív tag
válasz
Anulu79 #8633 üzenetére
Közben rájöttem , hogy feltörték a Google fiókomat , és a Youtube csatornámra egy csomó crack videót töltöttek fel link .
Katasztófális a kapcsolattartás a Youtube supportnál mindig csak autómatikus email jön , nem tudom , hogy valaha visszakapom-e a csatornámat.
Nagyon mérges vagyok
Persze tiltanom kellett a bankártyámat ahhoz is hozzáfértek valahogy , naponta jöttek a jóvágagyási kérelmek a telefonomra. -
Taci
addikt
Sziasztok!
Öcsémnél vagyok kint Németországban, és gondoltam, kipróbálom, be tudom-e őket hívni a Prémium családi csomagba. Az öcsémet sikerült úgy, hogy saját telefonról osztottam netet, arra csatlakozva tudott csatlakozni a csomagba (wifiről nem, ott azt írta, nem egy országban vagyunk).
Na viszont az öcsém feleségével ugyanez már nem sikerül, se wifin, se mobilnetes osztással nem engedi csatlakozni (nem ugyanabban az országban vagyunk-hibával). Ami nála fura volt, hogy alkalmazásban Magyarország volt beállítva, de böngészőben megnyitva Törökország... Átállítottam, de így sem megy. Nem tudom, hogy ment az egyik fiókkal, hogy nem megy a másikkal.Hátha van valami hasznos tippetek, hogyan tudnám a másik fiókot is behozni a csomagba.
Köszönöm.
-
gringoka
aktív tag
Tisztelt Fórumtársak!
Kb 1.5 hónapja felfüggesztették a youtube csatornámat.
Már kétszer fellebbeztem de mind a kétszer elutasították.
Semmilyen irányelvet nem szegtem meg , egyetlen videót raktam fel összesen. Mi lehet az oka? Járt már így valaki? Visszakapom valaha a csatornánat?
Szép napot! -
User_2
tag
van arra mód hogy
youtube ne fordítsa le a video eredeti nyelven adott címét?Nem olyasmire gondolok, hogy válasszak más nyelvet az oprendszerben, meg másik location-t a google settings-ben.
Kifejezetten zavaró, hogy magyar címmel ajánl egyébként orosz meg indonéz nyelvű videókat.
Máskor angol címmel ajánl egyébként eredetileg magyar című és nyelvű videókat.Kb 1-2 éve volt már ilyen probléma, megoldódott valahogy, de most egy hete újra fura című videók jelennek meg.
Kerestem "do not translate" jellegű beállítást, nem találtam.
-
Anulu79
addikt
Létezik valami olxan support ahol lehet írni nekik egy problémáról és segítenek is?
-
tyielow
aktív tag
Sziasztok. Olyan gondom van, hogy alkalmanként küld a YT az email fiókomba frankó tartalmakat, statisztikát, összegzéseket, stb. Az a kérdésem, hogy ha 2 fiókom van YT-n, hogyan lehet átváltani, hogy ne az egyikről, hanem a másikról küldje ezeket ?
-
Hege1234
addikt
válasz
Indiant #8617 üzenetére
nem szedtem le teljesen, de ezzel működni fog..
csak pörgesd át, a felbontás: menü részt
hogy a 2160p legyen beállítva ne az 1080p
így már a
01-es menüvel le tudod majd tölteni 2160p-benem a legújabb yt-dlp-t tettem bele, de ezt a 08-as menüvel tudod frissíteni a legújabbra
ezt célszerű mindig megtenni, ha írja, hogy van újabb verzió[ Szerkesztve ]
-
Indiant
addikt
Szeretnék letölteni egy videót "1440p2Kmkv3.8 GB"-ban lejön a teljes 69 perc. De én "2160p4Kmkv8.1 GB"-ban szeretném leszedni. Bármivel próbálkozom csak 33 perc jön le.
Van rá ötletetek? (d2kjDF8SUVg) -
ledgeri
nagyúr
válasz
Rodzser Mór #8608 üzenetére
Pont erről volt egy stream: kb00:30:00 -00:40:00-tól aki amieddig bírja Barnacules csatornáját is feltörték, és pont ez ment. Ami kulcs: A lastpass breach-ben benne volt ő is, és jelentős dolgoknak ott volt a 2FA backup kódja.
Megvolt a breach, kikerültek az adatok. Az adatokat volt idejük feltörni (futott pár 4090 rajtuk vagy valami hasonló). Feltörték a mesterjelszót, kinyilt az adatbázis. Benne voltak a jelszavak mellett a 2fa-k, vagy a helyreállító cuccok, és kész volt a bejutás úgy, hogy a tulaj még nem is tudott visszamenni, mert ha ilyesmi (vészkódos visszaállítás van) minden kidobatja a felhasználót.[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Rodzser Mór #8614 üzenetére
Ha rákeresel hogy crypto live, youtue-on addig vannak ilyenek míg el nem fárad az újjad görgetésben.
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Rodzser Mór #8611 üzenetére
Ha a háromezerből 1 elutal 100kHUF-t akkor már megérte valakinek...
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
Rodzser Mór #8611 üzenetére
Tényleg ennek tűnik a helyzet. Ezeknek a jellemzően crypto csalóknak a 3000 is több, mint amennyit el tudnának tisztességgel érni.
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
Rodzser Mór #8608 üzenetére
Hoppá!
Rámentem a nevezett csatornán a Közösség fülre.
Itt kiadta, amit kell. És a leírásból az derül ki, hogy ez a Marco Műhelye csatorna. Volt.A srác a saját autóit bütykölte, azokról volt videó.Jól gondolom, hogy valaki feltörte ezt a csatornát és letöröte az eredeti tulaj videóit és megváltoztatta Marco Műhelye-ről Tesla Special-ra a csdatorna nevét?
Viszont ha így van, akkor a spammer vagy bot elfelejtette a Közösség fül alatti bejegyzéseket törölni.Csak nem értem, hogy ilyen 3ezres feliratkozóval rendelkező oldalt, ahol viszonylag ritkán jelent meg videó, mi értelme van feltörni.
[ Szerkesztve ]
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
hiperFizikus #8607 üzenetére
Ha bizonyos szavakat tartalmaz egy hozzászólás, akkor automítikusan törlődik az egész hozzászólás. Ezek sokszor érthetlen módon nem is kell hogy trágár szavak legyenek.
Ilyen esetben érdemes az ilyen szempontból gyanúsnak tűnő szót más szóval helyettesíteni.
-
Rodzser Mór
senior tag
Sziasztok!
PC-ről böngészőben nézve a YOutubot, azaz a Felariatkozott csatornákat kilistázva:
https://www.youtube.com/feed/subscriptionsAz első helyen mutatja ezt a csatornát: Tesla Special
csatorna linkje:
https://www.youtube.com/@Special___Teslavagyis annak 1 videóját, amin ott virít, hogy ez élő adás: a videó linkje:
https://www.youtube.com/watch?v=gbC58NOB3Qoamint éppen Elon maszk beszél egy kis tárgyalóban 3 csókával valami céges megbeszélésen.
Pár hete már tapasztaltam, szeritnem ugyanez az adás ment le.
Ami az érdekes, különös, hogy egyáltalán nem vagyok feliratkozva erre a csatornára, mégis itt úgy mutatja.
Szóval mi a retek ez? Hogy kerül a Feliratkozott tartalmaim közé?
Itt egy print screen:
[ Szerkesztve ]
-
hiperFizikus
senior tag
Van egy problémám a YouTube -val :
A YouTube videók alatt van egy lapfórumocska .
Írtam bele most 1db új hsz. -lást, de nem jelent meg .
Úgy emlékszek, hogy régen szintén írtam, máshol a YouTube -én, de akkor is az volt, hogy nem jelent meg -> ezért ismételtem -> akkor 3x jelentmeg -> majd törölték mind a hármomat .
Hogy van ez ? -idegesítő .
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Youtube lejátszási listámat, hogy tudnám egy másik fiókomba importálni?
-
törölt tag
válasz
ledgeri #8603 üzenetére
Köszi az infót neked is.
A háttérinfó annyi, hogy akartam egy csatornát, ahová random videókat töltök fel publikálás nélkül, csak ha kell valakinek a link, akkor meg tudja nézni vagy akár ide ph-ra is be tudom linkelni.
A fő csatornám se publikus, nem töltögetek fel oda se nagyon semmit, de az utóbbi időben kellett és nem akartam azt használni. -
ledgeri
nagyúr
válasz
#82860288 #8600 üzenetére
Másodikra válaszként. Ha van egy google fiókod, akkor ahhoz lehet rendelve egy saját, hozzárendelt youtube csatorna. Ezt át lehet alakítani, vagy nulláról létre lehet hozni alá márkafiókokat.
A márkafiókokat lehet pakolgatni google fiókok közt, az alap, saját youtube csatit nem. Az átalakítás -ha jól láttam- pl saját kommentek elvesztésével, vagy hozzá nem férhetőséggel, és 1-2 ilyesmivel jár, de az arculat, linkek, nevek ekkor nem változnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Fotók, videók mobillal
- Ingatlanos topic!
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OLED monitor topic
- Mindenkinek elérhetővé teszi a képgenerálást a Lossless Scaling
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest