-
IT café
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakesz
addikt
Pár napja meguntam a Revanceddel való kínlódást, és előfizettem Premiumra. A videóminőség beállításával van problémám. Ha automatikusra van állítva, akkor fixen 480p-ben indul minden videó. Gigabites netem van, és a készülék stabilan hozza is a sebességet, szóval gyenge netkapcsolatra nem lehet fogni. Ha a jobb képminőséget állítom be, akkor is csak 720p-ben indítja el.
Be lehet állítani, hogy 1080p-ben induljanak el a videók? Revancedben ez sokkal jobban meg van csinálva. Csak ott meg más gondok vannak... -
Jakesz
addikt
Sziasztok! A Revanced telepítese tutira biztonságos? Évekig használtam a sima Vancedet, és az elején attól is ódzkodtam, de az volt annyira népszerű, hogy megbíztam benne. Viszont erről a Revancedről nincs valami sok infó a neten, illetve az is furcsa, hogyha a googleba beírjuk, hogy "revanced", akkor csak a sokadik találatra jön fel a hivatalos githubos oldal.
-
Jakesz
addikt
válasz
Gubek-Einste #8338 üzenetére
Ez az eredeti, biztonságos? Mert ugye korábban lelőtték a hivatalos oldalt.
-
Jakesz
addikt
-
Jakesz
addikt
válasz
Hege1234 #7990 üzenetére
Nekem is furcsa, hogy eddig kihúzták, főleg, hogy csak egy e-mailbe került a Google-nak, és nem is kellett sort keríteni bármi jogi fellépésre. Szerintem a Google-t eddig ez nem érdekelte, és csak most telt be náluk a pohár, aminek következtében lelövethetik az összes ilyen appot, ami miatt sok pénztől elbuknak.
-
Jakesz
addikt
Megszűnik a YouTube Vanced
-
Jakesz
addikt
YouTube Vancedbe visszakerült a dislike-ok mutatása
-
Jakesz
addikt
Iszonyat gáz, hogy eltávolították a dislike kijelzést. Mindig az első dolgom volt ránézni a like/dislike arányra, abból szűrtem le javarészt, hogy érdemes-e elkezdeni nézni a videót. Akkor már inkább like-ot is vették volna le. A Facebook sok év után legalább behozta a like mellé a dühös fejet, mint dislike, ők legalább előre léptek. Erre a Google meg a kezdetek óta fennálló hasznos funkciót most kiveszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Képek és árak még be nem mutatott Motorolákhoz
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Fotók, videók mobillal
- Ingatlanos topic!
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OLED monitor topic
- Mindenkinek elérhetővé teszi a képgenerálást a Lossless Scaling
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest