Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Youtube Shorts elérhető valahogy asztali böngészőből?
Másik kérdés: Adott csatorna short videóit vissza lehet nézni akár napokra visszamenőleg?
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/tuya_wifi_okoseszkozok_homerseklet_szenzorok_1ch_e/hsz_1-50.html
-
Hege1234
addikt
talán így (nem írtad melyikre kell de sztem minden böngészőre van hasonló addon)
-
Abrion
senior tag
na ere válaszoljon valaki
Szóval van egy listám tele jó videókkal lejátssza az összeset de egy idő után megáll a lejátszás. és kiríja hogy szeretném tovább hallgatni? na ezt a csodásan idegesítő megállítást hol tudom kikapcsolni? -
titán
-
nikos21
aktív tag
Üdv! Volna egy hasonló kérdésem egy iphonon megrendelt youtube prémium havi költsége 2390ft viszont ha a pc-n akarok előfizetni rá ott csak 1790/hó ami 600ft külömbség havonta.
A kérdés ha ezt pc-n fizetem elő akkor iphonon használható e vagy plussz költség terhelné? -
Hege1234
addikt
Tudja esetleg valaki, hogy hol van tárolva a prémiummal letöltött videó?
Külső lejátszóval használnám
Vagy van esetleg valahol az app-ban képernyő lakatolás? -
Hege1234
addikt
lenne pár youtube családi prémium kérdésem nekem is
adott egy iphone youtube app-ban, családi csomagra 3590ft/hó van írva
gmail-es mail címmel
nekem androidon 2690ft
ha én leszek aki intézi a csomagot, behívom az iphone-os családtagom akkor be fog kavarni és akkor már nálam is 3590ft/hó lesz írva?+
esetleg azt lehet tudni, hogy iphone-on miért drágább? -
Imi1981
veterán
válasz Gubek-Einste #7586 üzenetére
Köszi! Nem voltam biztos benne mert apple termék és a youtube meg Google.
-
titán
-
Imi1981
veterán
válasz Gubek-Einste #7582 üzenetére
Annak mennyi a havidíja? Mert nem találom. Mindent írnak de havidíj árat nem.
Ja és apple tv - n futó youtube-ra is érvényes? Természetesen ott is a Google fiókommal belépve.[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz Imi1981 #7581 üzenetére
Ha én előfizetek akkor ugye az én Google fiókomhoz kötött és így csak én Google fiókommal bejelentkezve reklám mentes ugye?
IgenSzóval feleségem már nem nezhetné reklám nélkül az ő google fiókjával?
IgenNem lehet valahogy bevonni még 1 gmail fiókot?
Családi előfizetéssel akár 5 fiókkal is használható a reklámmentesség.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Youtube prémiumon előfizetésen gondolkodom de érdekelne pár dolog. Ha én előfizetek akkor ugye az én Google fiókomhoz kötött és így csak én Google fiókommal bejelentkezve reklám mentes ugye? Szóval feleségem már nem nezhetné reklám nélkül az ő google fiókjával? Nem lehet valahogy bevonni még 1 gmail fiókot? Mindketten biztos nem fizetünk elő rá mert az már sok lenne (így is sok kicsit).
-
Rodzser Mór
senior tag
Androidos mobilalkalmazásban a videolejátszás megakad menet közben, megáll mint a szög.
Azt gyanítom, hogy reklámnak kéne ott kezdődnie, de nem tölti be. -
ledgeri
nagyúr
válasz trialboj #7576 üzenetére
Igen, ha bemész egy nagy papír-írószerbe, és megnézed a matt kartonokat, méretfüggően normál A4-es színeseket, akkor megtalálod amit első körben keresel... A végjáték meg úgy is az a kategória ami a fotóstúdiókban a modellek mögött van... Csk a te fejlődésen múlik hogy mi az ami számodra még, vagy már nem elég... Egyébként is szinte minden trükk, ha nem épp az ami a központban van, azzal meg lehet mókolni: most kit érdekel, hogy az a nagyi kendője, vagy speciális "a piros" piros ott a sarokban, ha jól néz ki?
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
XIII Ramses
aktív tag
Sziasztok! Azt tudja valaki, hogy a youtube premium hová menti a telefonon (xiaomi) a letöltött videókat? Köszönöm.
-
trialboj
őstag
Sziasztok.
Az érdekelne, hogy azok a youtuberek akik ilyen termékeket mutatnak be, és általában top down videóznak, ilyenkor pedig mindenféle színes asztalnak tűnő felületet használnak, honnan szerzik ezeket az asztallapokat, vagy csak sima terítőket, vagy ezek olyan anyagok mint az egérpad?
Nem tudom semmilyen módon rájönni hogy nevezik ezeket, nekem is kellene 2 színes darab, ilyen videókhoz.
Köszi"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
ledgeri
nagyúr
A nem kívánt ajánlás melletti három pont -és türelem, míg az algoritmus csinál is valamit az alapján- eddig nem segített?
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Nwis86
aktív tag
Sziasztok
Valaki nem tudja le lehet valahogy tiltani csatornákat úgy hogy ne lássam őket, ne jelenjenek meg az ajánlottak közt se a videóik. Nincs erre valami firefox kiegészítő vagy bármi? Már 100x átnéztem a youtube beállításait de nem találok semmi tiltás funkciót, pedig szerintem ennek tök alapnak kéne hogy legyen. -
gyulank
addikt
A MEGOSZTÁS és a MENTÉS közé bekerült egy KLIP. Ez mire jó?
ASRock Z370 Pro4+i3-8100+32GB Windows 22621.3527 Ubuntu 24.04 x64
-
ledgeri
nagyúr
válasz SchumiBácsi #7567 üzenetére
Hát ja, akkor lesz vicces, mikor az aktuális account már létezik annyi éve amennyi az igazolandó nagykorúság...
Kihagytam a kötelező g+os kommentes szakaszt... erre is van megoldás...// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
őstag
válasz ledgeri #7484 üzenetére
Ahhoz képest hogy február, elég későn jelentkezik nálam ugyanez a hiba. Augusztusban jött először, úgyhogy erős a gyanú hogy a világvégét akár 180nappal is túlélhetem
Egyébként ezt hogy gondolták hogy majd bankkártyával fogom magam igazolni, netán egyből fizetek is? Igazolvány meg 3nap... de ez is gáz mikor van telefonszám évek óta és ha annyira mindentudóak abból már tudniuk kellene hogy 18+ vagyok.
Aztán ebbe pl. mi a korhatáros nem tudom. Hol a macska veri le a TV-t, hol a balfék user... a kampányvideók meg gondolom jönnek csont nélkül
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
ledgeri
nagyúr
válasz Mikiller #7563 üzenetére
Ez nálam azóta van mióta 2013 +-2 év -kor váltottak a mindenkori előpufferről az újféle +30 secesre. Valamiért azt hiszi, hogy jaj de nem megy nálad a net, és jaj de kell neked a low bitrate, hiába van bármi bárhol bármire állítva... aztán belátja hogy tévedett...
-
Mikiller
aktív tag
Az mitől van, hogy elindítok egy videót és el kell telni 10 mp-nek, hogy kiélesedjen. Pl. [link] ennek az oldalnak az alján az összes videó homályosan indul, hiába van HD beállítva.
-
Out
addikt
válasz Liquid Snake #7560 üzenetére
Minden hónap 21.-e körül várható az utalás.
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
Out
addikt
válasz Liquid Snake #7557 üzenetére
A bankszámládat nézd meg, hogy a google-tól mekkora összeget kaptál. Azt kell ott megadni.
-
Liquid Snake
aktív tag
Sziasztok! Van Egy youtube csatornám, és elértem a kifizetési küszöböt! ( 20000 ezer forint)
Az adsensen megadtam a adatokat, na itt lett egy kis problémán.
Kiválasztok kevesebb összeget mondjuk 20 forint. De vmiért nem engedi.
Azért nem engedi mert most számlámon nincs rajta pénz ( még nem kaptam fizut)
Vagy más probléma van?
Ez lenne az első kifizetésem!
Válaszokat köszönöm!A Hideo Kojima Game
-
RedCactus
senior tag
válasz Richard #7555 üzenetére
A tegnapi híreket nem látod...
-
őstag
Régen volt olyan opció, hogy a premiumon kívül havi párszáz forintért (500 ha jól rémlik) elő lehetett fizetni arra, hogy ne legyenek reklámok.
Ez már eltűnt és csak premium van, vagy én nem látok valamit?
Lemondanám a premiumot, mert igazából csak a reklámok miatt van még meg.
-
titán
válasz szabi__memo #7553 üzenetére
Amelyik eszközről kiküldöd a tartalmat.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
szabi__memo
nagyúr
Erre tudja valaki a választ?
Melyik account számít youtube alól castolt videó esetén ha különbözőek a fiókok? A TV-é legyen Prémium vagy a küldő eszközé, hogy ne legyen reklám?
Köszi -
IntelKiller7
veterán
Azt megtudja valaki nekem magyarazni, hogy telefonon a korhataros videokat lejatsza a YT. Ugyan azzal a fiokkal bejelentkezve TV-n kb 3-4-5 napja viszont nem.
Kiirja, hogy szeretnem e lejatszani.
Igen.
majd jon az uzenet, hogy hiba.
LG CX Oled.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Littoral
aktív tag
válasz Gubek-Einste #7550 üzenetére
Köszönöm!
-
titán
-
Littoral
aktív tag
Azoktól kérdezem, akik már használják a Youtube Prémium szolgáltatást: a videók elejéről tűnnek el a reklámok, vagy a videók egészéből? Valahol, valamelyik ajánlatban megütötte a fülemet (vagy a szememet), hogy "nem szeretne reklámokat a videók elején...stb...?". Azért nem fizetek elő, ha csak az elejéről tűnik el ez a sok, irreleváns szar, de közben bedob még ezt-azt. A film eleji reklámokat frissítéssel kezelem, azaz annyiszor frissítem meg az oldalt, ahányszor elindul a szánalmas reklám. Lehetséges egyébként, hogy a rohadtul idegesítő, kezdeti reklámokat emelték ki, azok tényleg vérlázítóak. De hogy csak azok tűnnének el még pénzért is, az durva lenne.
(Azért itt hozzátenném, hogy így a Google, meg úgy a Google, ilyen adatot gyűjt, meg olyan adatot gyűjt, de a Yt-on egészen pontosan 0 db releváns reklám jelent meg számomra az én felületemen, amióta próbálkoznak vele. Ennyit a hatékonyságról.
Azt még hozzászerkesztem, hogy pl. a Facebooknál a folyamat fordított, mindig az adott [Google] keresésemnek megfelelő reklámokat dobál fel. Attól sem vagyok boldog, de legalább van benne logika. A Yt-nál egy hiányzik.)[ Szerkesztve ]
-
Aventador91
őstag
youtubeon van egy videóm, amit tegnap a youtube szerkesztővel meg kellett szerkesztenem(elhomályosítani egy részt), fél óra-óra alatt feldolgozta, de viszont hd lett a full hd videóból. van rá valami mód visszaállítani?
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
YT premium zene szolgáltatásnál mobileszközön lehet váltani videó és csak zene között. Ez böngészőből nem elérhető vagy én vagyok a béna ,hogy nem találom? Néha jó lenne váltani a klipp és a sima zene között.
-
-
Köszi
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
válasz GoodSpeed #7543 üzenetére
[ Szerkesztve ]
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Az alsó 1400 Ft a kérdés. 15-én már régen el volt érve...
Szerk: utólag hol tudom megnézni, hogy mikor értem el pontosan?
[ Szerkesztve ]
-
Out
addikt
válasz GoodSpeed #7541 üzenetére
Én értem.
Mikor érted el a kifizetési küszöböt? Ha hó elején megvolt, akkor 1-2 napon belül megkapod. Viszont ha hó elején még nem érted el a határt, akkor átcsúszik jövő hónapra.
Vagy az alsó 1400 ft a kérdés?
[ Szerkesztve ]
-
-
ledgeri
nagyúr
válasz Hege1234 #7534 üzenetére
Nálam, hogy pontos legyek a Youtube-dl-g van, és az erre is errort mond
-
ledgeri
nagyúr
válasz tknof1871 #7532 üzenetére
Rákeresve (magamnak korábban) a tampermonkey kiegen futtatva speckó script(ek) ment(ek)... De nem jutottam tovább, mint hogy olvastam volna róla (redditen). A Youtube-DL már nem működik.
-
tknof1871
őstag
Üdv!
Az Életkor igazolása elkerülhető valahogy? Böngésző bővítménnyel?Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
törölt tag
válasz Gézengúz #7530 üzenetére
Már megbocsáss , de annyira számalmas ,hogy ezt ide leírtad.
Tudok egy jobb helyet. Van azz atv-n a fórum nevű (szerintem agyzsibbasztó retard) műsor , oda telefonálj be és mond el a bánatod. Ott már nagyon várnak téged az ilyen megmondásokkal.
De itt kímélj meg mindenkit a politikai nyűgjeiddel kapcsolatosan.
[ Szerkesztve ]
-
Gézengúz
addikt
Értem. Elegáns megoldás az emberek elhalkítására.
Kedves Horváth Richárd hatvani polgármesterünk a város vezetésével foglalkozhatna normális módon és nem a hülye szoci autóimádatával, példát vehetne más polgármesterekről. A köz érdekeire emelhetne hangsúlyt. Mint például.
[ Szerkesztve ]
-
Gézengúz
addikt
Valaki magyarázzon már el valamit!
Volt egy nem túl dicsérő hozzászólásom egy videó alatt, gyanús volt, hogy nem érkezik rá sem negatív, sem pozitív komment.
Kijelentkeztem yt-ról, és lám már nem is látszik a hozzászólásom.Ez igen!! Létezik hozzászólás elrejtése, a feltöltő részéről?
[ Szerkesztve ]
-
titán
-
vaakuum
addikt
Sziasztok!
Én jellemzően csak nézem a youtube videókat, gyártani nem gyártom őket, ezért kérdezem, hogy aki ilyeneket csinál, annak külön kell feliratozni a videót, ha azt szeretné, hogy legyen rajta felirat? Vagy esetleg már létezik automatikus felirat, amit a feltöltőnek kellene kiválasztani, hogy működjön a videóján? Mostanra azt gondolnám, hogy ez már alap, hogy legalább azon a nyelven be lehet kapcsolni a feliratot, amit a videóban használnak. Tehát egy angol nyelvű videó alá alapból illene egy automata angol felirat. Ezek szerint ez még mindig elérhetetlen technológia?"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
törölt tag
Még egy fontos kérdés.
A telefonos azonosításon már túlvagyok. Viszont , van e magára a fájl méretére vonatkozóan valamilyen limit?
Családi videót szeretnék privátban megosztani , de a renderelésnél ,nem szeretnék komolyabb minőségromlást az anyagban. Így viszont a 2 óra anyag legalább 6gb lenne és ebből van 5-6 db.
Ezeket fel tudom majd tölteni?
Ha már napi egy felmenne az simán jó.Alapesetben több darabból áll a videó, de ez a napi 10-15db feltöltési limit , így eléggé korlátoz. Ezért is gondoltam ,hogy lehetőség szerint , összevágom 2-2.5 órás verziókra.
-
ledgeri
nagyúr
válasz #46824192 #7522 üzenetére
A Youtube "fejezetek" csak a leírásba beírt időbélyegek. Más nem hat rá!
-
törölt tag
Sziasztok!
Ha pl. a cyberlink power directorban létrehozok a saját videómhoz fejezeteket , azt felismeri a yt feltöltéskor?
Vagy minden esetben a yt -felületén kell külön (is) létrehozni?
-
-
-
Létezik olyan hogy 1-1 videóhoz 15 percig lehet csak hozzászólni, és onnantól kezdve nincs rá lehetőség. Hogyan lehet ezt letiltani, hogy bármikor hozzászólhassanak?
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
gyulank
addikt
Az hogy van, hogy csak én látom a kommentemet? Az ilyet a videós se látja?
ASRock Z370 Pro4+i3-8100+32GB Windows 22621.3527 Ubuntu 24.04 x64
-
ledgeri
nagyúr
#7508 ToBeY
Akkor alapból: UO ikonra katt > ha kell more more, addig amíg nem látszódnak a fogaskerekek, fogaskerékre katt > filter list -tab > purge all caches > update now
Ezután meg böngésző cache ürítés... ha nem nagy probléma akkor mehetnek a sütik is.Ha nem működne jól (adj neki 1-2 napot hogy biztos nem jön-e fel valami....), akkor: UO ikonra katt > ha kell more more, addig amíg nem látszódnak a fogaskerekek, fogaskerékre katt > settings tab > I am an advanced user pipa.
Ezután bármely youtube-os oldalon:
UO ikonra katt > ha kell more more, addig amíg nem látszódnak a weboldal elemek. Ezután egyesével lehet tiltogatni azt amiről azt gondolod, hogy az adhatja a reklámot. Módosítás után a lakat rögzít, a radír visszavon... ezer kép magáért Nem kell érteni sokat belőle... a képeken látszik úgy is, hogy minek milyen hatása van (UO WIKI-jébe is ez a videó van ajánlva.... )[ Szerkesztve ]
-
-
ledgeri
nagyúr
Lehet, hogy csak egy filterlista frissítés is elég... De ennek ellenére az "olvass utána, így tudod mit csinál, vagy mire lehet még képes" javaslatom áll Ha meg már évek óta használod végképp
-
ledgeri
nagyúr
nincs jól beállítva a ublock origin!
Passz, hogy neked mit kéne beállítani, hogy csak a reklámon ne menejenek.... mert nekem minden blokkolva van, csak az nem ami a minimum, hogy működjön....
ha rákeresel, hogy "ublock origin youtube ad rules" akkor nagy esélyel találsz egy kis bemásolós szöveget.
(Ha jól megy az angol akkor nézz utána (ublock origint megnyitva, fogaskerék, báremyl oldal kis I betűje, és megnyíló github), hogy mi mit csinál a kiegészítőben: 1-2 óra értő gondolkodós olvasás, de nagyon megéri megérteni egyszer)// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ToBeY
nagyúr
Mostanában a youtube videók elején megjelenik egy-két (főleg politikai hirdetés)
Annak ellenére,hogy fent van a ublock origin ad blockoló ez miért lehet? Ja,chromot használok[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
Mondjuk pont most esett le, hogy ami videóm valahol copy-right miatt le lett tiltva, az elsőnek pont Németroszágban lett tiltva... Meg akad olyan is ami csak ott tiltott... Szóval család ide, család oda.... az állam az állam// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Taci
addikt
válasz ledgeri #7501 üzenetére
Keresgéltem közben, és annyit találtam még, hogy egy országban kell lennie a család tagjainak. Csak ez olyan fura. Attól még egy család vagyunk, mert más országban élünk.
A Spotify-nál láttam, hogy volt probléma ebből, és hogy az lett a vége, hogy az számít családnak, ha legalább ketten belőle egy címen laknak, és ehhez GPS adatokat is lekértek.
Egyelőre több infót nem találtam. Hátha lesz valakinek tapasztalata.
Köszönöm ezt is persze.
-
ledgeri
nagyúr
Tippre csak, de ha más nem akkor bekéregetik az utlevél/személyi képét -ha már bizonyos videóknál is...-... De ez lenne a logikus maximum... minimum meg valaki nem tud majd belépni... De én csak kívülállóként gondolkodtam.... passz... Várj (itt válaszra), vagy Gugli...
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Gumi és felni topik
- Androidos tablet topic
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- További aktív témák...