- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Xpenology Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melorin
addikt
Nézd meg a választékot ITX vonalon. Alig van néhány, egyik sem sokkal olcsóbb mint ez, sőt, inkább drágább 1-2 kivételtől eltekintve. Persze csak ha nem használtakat nézünk. Sok évre tervezek vele, és minden van rajta ami nekem kell.
Sokáig használtam integrált procis lapot de nekem azok gyengék voltak bizonyos feladatokra. Nem megengedett nálam, hogy pl. egy nagyobb adatmozgatás közben lezsibbadjon a Dockerben futtatott Adguard vagy Pi-hole DNS kiszolgálása. Vagy ha bemásolok 100GB-nyi képet egy fotózás után, akkor az indexelés miatt órákra "homokórázzon" a rendszer.
Ezért gondolkodtam normál desktop prociban, és ha már új akkor legyen LGA1700, DDR5.SATAportmap: lefuttattam újra a redpill sataport parancsot de nem talál semmi mást mint mielőtt behelyeztem az SSD-t a foglalatba.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A Synology szervereinek a Quickconnect használatával történő visszaéléséről szóló hozzászólások vagy témák előzetes értesítés nélkül törlésre kerülnek!
A párosított generátorok (MAC és SN) linkek vagy eszközök is törlésre kerülnek!
A Surveillance Station feltörésére vonatkozó hozzászólások vagy témák és / vagy a feltört / SS hivatkozások létrehozása törlésre kerül előzetes értesítés nélkül.
- Xbox Series X|S
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Eredeti játékok OFF topik
- OpenMediaVault
- Linux kezdőknek
- Megoldások IBS/IBD-re
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest