-
IT café
Xpenology Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
azért egy 5 portos gigabites switch nem a világvége, lehet vagy 3-4K
de megértem, ha nem akarsz rá többet költeni.
én pár hónapja pont OMV-re akartam átállni, de miután a Gen 8 Hp microserverre nem bírtam telepíteni 3 óra szopás után sem, hagytam a csába az egészet. persze a friss Xpeno install 45 percen belül megvolt, úgy, hogy a loadereknek is utána kellett olvasni.
Új hozzászólás Aktív témák
A Synology szervereinek a Quickconnect használatával történő visszaéléséről szóló hozzászólások vagy témák előzetes értesítés nélkül törlésre kerülnek!
A párosított generátorok (MAC és SN) linkek vagy eszközök is törlésre kerülnek!
A Surveillance Station feltörésére vonatkozó hozzászólások vagy témák és / vagy a feltört / SS hivatkozások létrehozása törlésre kerül előzetes értesítés nélkül.
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EA Sports WRC '23
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Crypto Trade
- Raspberry Pi
- Milyen légkondit a lakásba?
- Parfüm topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest