- Microsoft Outlook topic
- Zyxel NAS326
- Disney+
- Videó stream letöltése
- Synology NAS
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- Fotonikus technológiával gyorsítják még tovább az AI-chipeket
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
-
IT café
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilva01
őstag
Sziasztok, nem is tudtam, hogy van iylen totyik!
Energiaital"megszállottnaknak" nem nevezném magam, de keveset alszom és nem szeretem a kávét. Ameddig nem olvastam el az összefoglalót, nem is tudtam, hoyg itthon nincsen taurin az energiaitalokban.
Ezentúl jobban átfutom az apróbetűs részt. Amit szoktam inni (nagyjából szeretem sorrenben):
- Szerbiában voltunk, Guarana a neve, a többi italhoz képest a zöld-sárga doboz nagyon savanyú, ez eléggé ízlett. Szerk.: most nézem ,ebben van taurin. Lehet placebo, de most hogy így belegondolok volt, hogy sokkal élénkebb lettem, mint amire számítottam.
- Monster zöld-piros-Rossi
- Hell szőlős strong
- Hell multivitamin, kiwis, pink guavásNagyjából ennyi. Viszont most ki fogom próbálni a Rockstart,
megnézem a taurin milyen hatással van rám.Ha jól emlékszem itt a trolimegállónál lévő dohányboltban láttam. Ha meg nincs, úgyis megyek du. Nyíregyházára, ott úgyis több helyen lehet kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Horgász topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen autót vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- ELADÓ Quansheng UV-K6 kézi amatőr rádió
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón koffer (B&W International Type 4000)
- DJI Mini 3 RC drón szett - új állapotban, garanciával (3.)
- DJI RCN1 drón távirányító (RC-N1)
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 475+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HÚSVÉTI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest