Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kínában már az USA nélkül is tudnak 5 nm-es chipeket gyártani
- Jelszókezelők
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- Windows 11
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
dlaj
őstag
válasz
Nuada herceg #5145 üzenetére
Köszönöm a kielégítő választ!
-
dlaj
őstag
Sziasztok!
Miért van az, hogy ha gyári töltővel töltöm (13T Pro 120W) az AccuBattery a töltésre csak 28 wattot ír jó esetben.Amikor 50 százalékon van az akkumulátor, akkor is így működik. -
dlaj
őstag
válasz
csaba17 #4882 üzenetére
A téma neve: joev1
De csak az állapotsor részét használom, mert a többi része nem tetszik. A témaszerkesztőben lehet beállítani.Viktor; he-he 😃
Ez nem az amit kerestem, de azt is megtaláltam. Igaz közben a fejlesztő visszavonta, így az már nem elérhető. Ez egy hasonló, talán még jobban is tetszik. -
dlaj
őstag
Sziasztok! Használ valaki olyan témát, amiben ezek a lehúzható kapcsolók fekete színűek? Ha igen, mi a téma neve?
Én pár napja csináltam gyári visszaállítást, de előtte sajnos elfelejtettem felírni a témáim neveit. Volt egy témám fekete kapcsolóval és volt egy fekete és négyszögletes kapcsolókkal. Sajnos ezeket sehogy sem találom. Ingyenes téma volt.
-
dlaj
őstag
Sziasztok!
HO2 alatt csak 4 ikon fér el egy sorban?
Most csináltam gyári visszaállítást, de most csak ikon méret csúszkát találok. Előtte úgy emlékeztem lehetett sűrűbbre állítani!?
Esetleg van olyan téma amiben több ikon fér el? -
dlaj
őstag
válasz
BenceShearer #4672 üzenetére
Köszönöm, ez jó hír. Akkor nekem is azt kellene csinálni, csak eddig nem sok kedvem volt hozzá.
-
dlaj
őstag
válasz
-Mosquito- #4666 üzenetére
Nálam csak ezek vannak. Csúszka a közelben sincs, bármelyike kattintok a kettő közül.
-
dlaj
őstag
válasz
BenceShearer #4663 üzenetére
Rakd fel a Nova launcher-t. Az egyébként is testreszabhatóbb mint a HyperOS.
-
dlaj
őstag
Most jött! 13T Pro, Yetteles
-
dlaj
őstag
Sziasztok!
Csak engem zavar, ha ujjlenyomat olvasóval oldom fel a kijelzőt, akkor egy pillanatra csak az üres háttérkép jelenik meg, utánna tölti be a homescreenen lévő dolgokat.
13T Pro, HyperOs, 1.06, gyári launcher.
Próbáltam már több témát és háttérképet, de mindig ugyanaz az eredmény. Egy 12 GB RAM-os készülékről nem ezt várnám. -
dlaj
őstag
válasz
Ferenczi Áko #3737 üzenetére
Sokszor tapasztalom, főleg ellenfényben. Exponálás után korrigál és az eredményen ledöbbenek.
-
dlaj
őstag
válasz
Sinkapeter #3694 üzenetére
Sehogy nem jön elő. A 13T Pro-ban nincs benne. Pedig én is úgy használnám mint a kolléga. HyperOs 2.0-ban bízom, hátha abba visszarakják.
-
dlaj
őstag
válasz
EngineerBoy #3601 üzenetére
És a mi itt nem látható, hogy a Samsung nem tud éles képet készíteni, ha egy kicsit mozdul a téma. A Xiaomi 13T Pro pedig kimondottan ebben jó.
-
dlaj
őstag
válasz
Ferenczi Áko #3456 üzenetére
Szerintem válaszd a gyári háttérképet.
-
dlaj
őstag
Minek lezáró widget? Itt sokkal elegánsabb megoldás van. (Már előttem írta valaki, de a sok widget tanács között elveszik.)
Be lehet állítani az alsó 3 vezérlő gomb hosszabb nyomására különböző funkciókat! Többek között a képernyő lezárást is! -
dlaj
őstag
válasz
George2077 #3282 üzenetére
A Pro-nak sincs több hibája. Nálam legalábbis tökéletes működik.
-
dlaj
őstag
válasz
BenceShearer #3160 üzenetére
OS1.0...... az nem 1.5
-
dlaj
őstag
válasz
stilo18 #3094 üzenetére
Örülök, hogy más is így látja ennek a három telefonnak a fotóképesség erőviszonyát.
S22U-m van másfél éve, pár hónapja használom a Xiaomi 13T Pro-t. És tényleg ez utóbbi jobb képeket készít.
Viszont hamarosan tovább akarok/akartam lépni Honor Magic 6 Pro-ra (már 5 nincs a Yettelnél), a még jobb képminőség miatt.
Viszont a Xiaomi 13T Pro-val annyira elégedett vagyok most, hogy megvárom a Honor Magic 7 Pro-t. -
dlaj
őstag
Sziasztok! Tudja valaki, hogy a bal szélső ikon mit jelent? 13T Pro
-
dlaj
őstag
Sziasztok! Nem tudjátok véletlenül, hogy mit és hol kell állítani, hogy a Google alkalmazások ne ilyen borzasztó színűek legyenek. Témát nem változtattam, csak hátteret és képernyőzár képet. Egy hete még normális színe volt.
-
dlaj
őstag
válasz
George2077 #2845 üzenetére
👍
-
-
dlaj
őstag
válasz
Viktor0610 #2699 üzenetére
-
dlaj
őstag
Sziasztok! Csak engem zavar, hogy minden egyes telefonáláskor maximális hangerőn hallom a hívott felét!? Miért nem jegyzi meg, ha leveszem a hangerőt?
13T Pro, 1.0.6.0 HyperOS -
dlaj
őstag
válasz
Ferenczi Áko #2513 üzenetére
Ki van vágva, de lehet nem elég nagyra.
Én ezt tapasztaltam. Azért írtam le, hogy aki szintén elégedetlen próbálja meg, hátha...Szerk, tisztítani sem olyan könnyű, ha rajta van a kivágott fólia.
-
dlaj
őstag
Sziasztok!
Volt róla többször szó, hogy ennek a telefonnak (13T Pro esetemben) gyalázatos a szelfi kamerája.
És valóban, amikor az első képeket készítettem és Messengeren videó beszélgettem én is tapasztaltam és a másik fél is megerősítette. Amihez hasonlítottam az egy Samsung S22 Ultra.
Azóta annyi történt, hogy pár hete levettem a gyári kijelzővédő fóliát és azt tapasztaltam, hogy mintha jobb lenne a szelfi kamera. És most az előbb egy konkrét összehasonlítást végeztem. A Xiaomi 13T Pro szelfi kamerája jobb képeket készít! A telefonra nekem azóta nem jött frissítés, úgyhogy bizonyosan a fólia volt ami bezavart.
Én ha most újra kijelzővédő fóliát ráknék fel, biztosan jóval nagyobbra vágnám rajta a kamera kivágását. -
dlaj
őstag
Én ma egy hónapja egy MGC verziót töltöttem le.
Ma egy snap-ot.
Egymástól függetlenül telepítődtek fel, nem volt frissítés.
Az MGC (nálam és a képen látható verzió) csak a főkamerát éri el, és abban még van lehetőség 2x-es zoomra.
A ma telepített snap verzió mind a három kamerát látja és mindháromban van még lehetőség 2x zoomra. Ez azért jelentős különbség.
A fényképezés minőségét nem volt időm megnézni. Viszont láttam, hogy érdeklődtél, gondoltam megosztom mit tapasztaltam. -
dlaj
őstag
13T Pro-m telefonálás közben leveszem a hangerőt a felére, mert nekem túl hangos. De a következő hívásnál megint maximum hangerőn van. És így megy állandóan. A beállításokban nem találtam erre állítási lehetőséget. A régió magyar.
Van valakinek valami ötlete? -
dlaj
őstag
válasz
mCITY22 #2344 üzenetére
Szia! Tökéletes működik rajta, mint tapasztalatom szerint minden telefonon. Nekem 13T Pro-m van.
Nekem is a kedvencem launcherem, több mint 10 éve ezt használom, de ezen a telefonomon mégsem.
Azért mert pár nap használat után annyira megtetszett a gyári alkalmazás animáció, hogy csalódás volt, hogy a Nova nem tudja lekezelni.
A Nova beállításban hiába állítom át az Alkalmazás animaciót (több lehetőség is van) nem változik a stílus. Lehet, írni kellene a fejlesztőknek, hogy nézzenek utánna.
Nem akarlak lebeszélni a telefonról, mert imádom, de te kérdezted a tapasztalatokat.
Ha pontosan érdekel, hogy hogyan is néz ez ki, akkor a mai nap tudok róla videót készíteni. Ha kell. -
dlaj
őstag
válasz
balazs1022 #2322 üzenetére
Tegnap írtam neked, hogy megvannak a képek, csak e-mai cím kellene. Úgy látszik elkerülte a figyelmedet.
-
dlaj
őstag
válasz
balazs1022 #2300 üzenetére
Érdekes, ugyanis, most hogy Pro módban kipróbáltam működik automata módban is és portréban is. Újra is indítottam a telefont és most működik rendesen!
Azért néha le fogom ellenőrizni.Elkészültek a RAW képek. Fent vannak a drive-on. Privátban küldj lszi email címet, ott talán egyszerűbb megosztani.
-
dlaj
őstag
válasz
balazs1022 #2289 üzenetére
Köszönöm, így működik. De ez nem fair, hogy normál módban nem használja. Már azt hittem a Xiaomi is fake kamerát használ.
Ezek után valószínűleg Pro módban fogom csak használni.stilo18 nálam nem, pedig az lenne a normális. Nem lehet, hogy nem magyar régión van a telefonod?
ottesz nekem akkor sem működik
-
dlaj
őstag
Ebben a telefonban állítólag 2 db 50 mp-es kamera van. Egyik az 1x-es, a másik a 2x-es zoom kamera.
Nálam mindkettő használatakor a képen látható felső kamera működik.
Az alsó kamera semmikor nem működik!
Nálatok hogyan van? -
dlaj
őstag
válasz
balazs1022 #2283 üzenetére
Holnap lesz időm vele foglalkozni, de nem felejtem el!
Talán még aktuális lesz. Ha nem, akkor legalább tanulok valami újat. -
dlaj
őstag
válasz
balazs1022 #2277 üzenetére
Szia! Én küldök neked zoom kamerás RAW képet, ha megmondod hogyan csináljam.
-
dlaj
őstag
válasz
Ferenczi Áko #2234 üzenetére
-
dlaj
őstag
válasz
Ferenczi Áko #2223 üzenetére
Szia! Hol kell letiltani a hátterkorlátozásokat?
-
dlaj
őstag
válasz
Ferenczi Áko #2223 üzenetére
Nálam ez az alapbeállítás. Állítsam az "Nincsenek háttérfolyamatok"-ra ahhoz, hogy ne zárjon be semmit?
-
dlaj
őstag
Sziasztok! Minden alkalmazás ki van lőve és mégis jelez mikrofon vagy kamera használatot. Újra volt indítva a telefon és ugyan ez a helyzet.
Hogyan tudom leellenőrizni, hogy miért jelez a kis zöld pötty?
-
dlaj
őstag
A gyári időjárás appot nem lehet úgy beállítani, hogy az aktuális hely időjárását mutassa? Én nem találom sehol.
-
dlaj
őstag
Sziasztok!
Az értesítéseket nem lehet valahogy áttetszővé tenni?
Próbáltam már témákat cserélni, de maradt ugyanilyen fekete.
13T Pro, HyperOs
Új hozzászólás Aktív témák
ma Talán most először nem a kamerán spórol a Xiaomi T-sorozata, ráadásul a hazai árakat is jól lőtték be.
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Samsung A54 5G 256/8GB / Szép állapotban / 12 hónap állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 4070 Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600KF 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1070 8GB Rampage Shiva 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest