Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Synology NAS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Crypto Trade
- Mikrotik routerek
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mesterséges intelligencia topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggeleven
őstag
Ha sikerül bekapcsolni, akkor én egyből nyomnék minimum egy Googel Fotók szinkronizálást, ha már a képek kellenek vagy dugjátok rá egyből egy szgépre és mentsétek le!
Hányszor hány ismerős meglepődik, hogy jajj behalt/összetört/elveszett a telefon és nincsenek meg az adatai/képei/telefonszámai. Sokszor hiába tépem a számat, hogy előre kell gondolkozni, mert utólag már mindegy lesz.20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
zsolt501
nagyúr
Első körben egy jobb szervíz, az asszonynak meg javaslom, hogy legközelebb archiválja a fotókat a telefonról, nincs 100%-os telefon és megoldás sem, de azért megkérdezném az asszonyt hogy ugyan mik voltak az utolsó műveletek amit a telefonnal csinált, a szervíznek is könnyebb lesz.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
Doky1988
senior tag
Gshopperen 719$ a rendes hivatalos globál, van RU verziós állítólag xiaomiplanet.sk azt írja hogy csak csomagolásban meg kézikönyvben különbözik, minden frekvencia, illetve multi nyelves... De szerintem RU rom van rajta, az meg jóval később kapja meg szerintem a frissítéseket.209000 amúgy kuponnal a 12/512Gb.Ott tuti van valami csavar, és szerintem már 13T Prokat se lehet egykönnyen nyitni.
Vagy gondolkodom kivárjam e a Xiaomi 14et? De az meg szerintem horror árban lesz.
[ Szerkesztve ]
DokY | www.zsolti.hu
-
Doky1988
senior tag
-
Pocak89
senior tag
Én onnan rendeltem, de EEA romot raktam rá (de minek...). Így sincs még hyperOS. De ha 13T-ről van szó, akkor még mindig nincs terítve. [link]
Device - Xiaomi 13T
HyperOS- V816.0.2.0.UMFMIXM [Partial Release]
HyperOS- V816.0.3.0.UMFEUXM [Partial Release]
HyperOS- V816.0.1.0.UMFTWXM [Partial Release]
HyperOS- V816.0.2.0.UMFIDXM [Partial Release]
HyperOS- V816.0.1.0.UMFTRXM [Mi Pilot Release]
HyperOS- V816.0.1.0.UMFRUXM [Mi Pilot Release]Video games ruined my life!!! Good thing I have two extra lives
-
ztoldy
senior tag
ADB appcontrol-ral letiltod vagy törlöd: [link]
Ehhez engedélyezni kell a telefonon a fejlesztői beállítások menü megjelenítését, ott engedélyezni kell az USB hibakeresést. Ezt követően csatlakoztatod a telefont kábellel a gépre és az említett programmal elvégzed a kívánt műveletet azokon az appokon, melyek feleslegesek számodra.[ Szerkesztve ]
https://www.refundo.hu/?ref=175161
-
ztoldy
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- E-book olvasók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
- iPhone 14 PRO - Black - Garancia
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest