Hirdetés
- Windows 11
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínában már az USA nélkül is tudnak 5 nm-es chipeket gyártani
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Google Chrome
- Hálózati / IP kamera
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemy94
senior tag
-
zsocy
őstag
válasz
szemy94 #4913 üzenetére
Ha esetleg egy alis link is kell egy kipróbált kábelről ami nálam tuti működik akkor tessék.
A 120W-os usb a - usb c verziót vettem 2 méteresben, a gyári töltővel működik is a 67W turbo charge. Nekem 13T-van, a pro-nak nem tudom viszi-e a 120 wattját.
Laptopot is tölti ez a kombó. -
-
kovbal79
tag
válasz
szemy94 #4904 üzenetére
Köszönöm a képet neked is. Úgy tűnik akkor hogy ha cseréltetném, ugyanilyet kapnék, mindegyik ilyen. Véletlenül nem a magnetic verzió van neked? Pont most olvastam, van ilyen is, és valahogy meg szeretném oldani az autóban a telefon rögzítését (baseus airvent-tel). A gyári tok engem is érdekelt volna, bár az én kezemtől eléggé maszatolódik, ezért is kerestem másikat.
-
Kuter
senior tag
-
ggeleven
őstag
válasz
szemy94 #4325 üzenetére
Ennyiért ez megéri, de csak 1 db van belőle: alza Nillkin
Én ilyet vettem 4e körül aliról és nagyon bejött: Nillkin camshield pro
Igaz nem TPU, mint a gyári, de nem is színeződik el olyan gyorsan. -
-
-
-
ggeleven
őstag
válasz
szemy94 #3238 üzenetére
Az a szomorú, hogy ezt csinálja a másik zsebemben lévő Samu A33 is. Csak az még alapból egy lassabb, laggosabb teló, szóval melegedve gpndolhatjátok, hogy milyen. Képernyőfeloldás 10-15 mp, asztali ikonok betöltése még pluszban ennyi és akkor még meg sem próbáltam mondjuk fotózni.
Tegnap este forró sátras, nulla szellőzésű cirkuszban zsebből elővéve a 13T is meleg volt (én is lángoltam), de nem laggolt és fotózni is simán lehetett (az más kérdés, hogy a fény hiánya és a távolság nehezítette a dolgot). -
-
-
AthlonXP
őstag
válasz
szemy94 #2045 üzenetére
Bármilyen töltővel és kábellel próbáltam, nem akart tölteni.
#2046ottesz: Lehet, hogy az is okozhatja, az enyém esetében, viszont biztos, hogy nem az volt a gond. Eleve nem engedem soha 15-20% álá merülni az akksit és éjszakára sem szoktam töltőn hagyni a cuccot. 90, vagy ha elfelejtem, akkor 100% közeli töltöttségi szint esetén, veszem le a töltőről a telefont.
Én ezt a hibát, betudom a korának, elvégrer csak egy 5 éves telefonról van már szó, gyári akkuval. -
duvi
nagyúr
válasz
szemy94 #1131 üzenetére
Nálam se karc, se kopás. Olyan mintha most vettem volna ki a dobozából. Igaz én ezt a Nillkin tokot használom.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Talán most először nem a kamerán spórol a Xiaomi T-sorozata, ráadásul a hazai árakat is jól lőtték be.
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- LG 27GQ50F-B - 27" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- AM 5 lapok
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128/6GB Fekete / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest