Hirdetés
- Crypto Trade
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dannyl
addikt
Strava. Amíg nem volt Garmin futóórám, addig azt használtam. Sokáig jó volt. Mikor már elkezdtem komolyabban futni, akkor vettem egy faszagányos órát, ahhoz meg már a Garmin progija kell, ami nyilván 1000x profibb, mint a strava. De amire írod, arra tökéletes a strava.
[ Szerkesztve ]
-
dannyl
addikt
Nekem 3 évnél "öregebb" telóm sose volt. Inkább a 2 év a reális. Soha nincs tok, meg kijelzővédő, meg semmi. Elcsúfítja a telefont. Ez úgy szép, ahogy legyártották. És nem másnak akarom megőrizni a szépségét, hanem én megélni vele. Persze nagyon vigyázok rá, gyönyörű állapotban van így majd' 1 év után is. A töltést meg nagyon "ősember módra" tolom. Este felrakom, reggel lehúzom, közben meg maxon tölt. Szóval igazából amúgy rosszul csinálom, de tényleg, hogy 85 vagy 92 lesz az akku degradáció 1 év múlva, hát nem tud meghatni. A teslára jobban vigyázok. Ott én is leveszem a töltési teljesítményt mindig, ha ráérek.
-
-
dannyl
addikt
Esetleg valaki nem látta ezt valahol külföldi fórumon? Sajnos nekem nincs időm ezt kikutatni, meg igazából annyira nem is érdekel, csak érdekesség lehet, hogy mondjuk a spanyol telekom is ilyen-e.
-
dannyl
addikt
válasz Sinkapeter #3694 üzenetére
Bele kell törődni, hogy NINCS
-
dannyl
addikt
Ja, és soha nem próbáltam még szoftvert frissíteni
[ Szerkesztve ]
-
dannyl
addikt
Én nektek adom az enyémet, tőlem maradhatna egy évig is az előzőn. "I don't give a fuck." Mondaná a tanult francia...
-
dannyl
addikt
válasz Viktor0610 #3545 üzenetére
Ez mindig visszatér, én meg mindig felteszem a kérdést: [link]
-
dannyl
addikt
válasz Viktor0610 #3444 üzenetére
Azzal meg az volt a bajom azt hiszem régebben, hogy nem tudtam, hogy azért nem jön elő, mert elfogadta az összeset, vagy azért, mert nem.
-
dannyl
addikt
Ha már blokkolás. Nincs valami megoldás a cookie-k felugró ablakának blokkolására (és azok azonnali tiltására)?
-
dannyl
addikt
válasz AthlonXP #3433 üzenetére
A gesztusvezérlés nálam még sose hibázott. Soha nem kell 2x ismételni akármit is. Hozzáteszem teljesen egyértelmű is. De nyilván átszokni nagy vállalás. Nekem már csak azért is kiváló, mert nagyon zavar, hogy kitakar a kijelzőből egy csomót a 3 gomb sávja. Így meg nagyon "fullszkríín"
-
dannyl
addikt
válasz Ferenczi Áko #3383 üzenetére
Évente 1 alkalmat linkeltél Azért ez nem áll meg így nálam.
-
dannyl
addikt
válasz Ferenczi Áko #3380 üzenetére
Akkor csak én vagyok rohadt mákos
-
dannyl
addikt
válasz Ferenczi Áko #3377 üzenetére
Ez mondjuk nem tudom, hogy mi alapján íródott, de nekem soha nem volt Samu telóm, órám viszont igen. És semmi baja nem volt soha. Nem merült gyorsan, nem dobta soha a jelet. Szóval ez így elég sarkos.
-
dannyl
addikt
Mondjuk speciel én könyvet szoktam olvasni. Nekem a telón soha nem volt fb, insta, tiktok, de semmilyen más egyéb közösségi médiás program se. Ha "netezek", akkor híreket olvasok, meg cikkeket a számomra érdekes témákban. Esetleg nyaralást szervezek, bankolok, kütyüket nézek a kínai webshopokban, gyerekeknek ezt-azt stb. De persze nem vagyunk egyformák.
-
dannyl
addikt
válasz Viktor0610 #3241 üzenetére
Nincs is máán MIUI
-
dannyl
addikt
Én nem tudom, hogy mit csináltok a telóval, nekem pro van, de semmi baja. Azt csinálok, amit akarok, akkor fotózok/videózok, amikor akarok. És tojást se lehet sütni rajta. Futásnál mellényben van, vagy futóövben, de nem melegszik. Kölykök videót is néznek rajta, azt is lehet. Kocsiban is hagytam már, nyilván nem úgy, hogy a nap is érje. Így se volt baja.
-
-
dannyl
addikt
Mi a bánatot akarsz FRISSÍTENI? Mi ez a becsípődés? Ha hetente nem jön semmi, akkor már gáz van? Mit veszel észre a frissítésből? Ez már ilyen ráfeszülés. Működik a teló? Igen. Frissítik időközönként? Igen. Mi a bánatnak mindig új? Sose értettem. Az android főverzió nyilván jöjjön meg mielőbb, de utána, ha minden rendben megy, akkor én nem várom remegve, mint a messiást.
Ez olyan paranoia, vagy farokméregetés manapság, mint anno a megapixel hajszolás. Semmi nem múlik rajta, de az a jó, ha minél nagyobb. Az, hogy mekkora a szenzor, az senkit nem zavart.
[ Szerkesztve ]
-
dannyl
addikt
Ha a felhasználási mód nem változott, és drasztikus az akksimerülés a korábbihoz képest, akkor vagy egy app merít (ezt az akkunál látod), vagy zárlatos az akku. Az előbbinél szerencsés helyzetben csak beragadt az app, és egy kikapcs-bekapcs megoldja. Másik lehetőség, hogy természetéből fakadóan sok energiát használ, mint pl. az értelmetlen RAM tisztító programok és társai.
-
dannyl
addikt
válasz Viktor0610 #2794 üzenetére
Minek vesz ilyen telót, aki szabadulni akar a HyperOS-től? (mert a MIUI már ezeken nincs, vagy csak nagyon kis százalékon még). A hívásrögzítést értem, de le lett írva, hogy szarakodás nélkül nem megy.
-
dannyl
addikt
Királyok vagytok, köszi!
-
dannyl
addikt
Ma arra lettem figyelmes, hogy egyszer csak új app-ok, konkrétan a bing (böngésző) és a snapchat jelentek meg feltelepülve a telómra. Ez mitől lehet? BIZTOS, hogy nem én voltam, és más sem a családból.
-
dannyl
addikt
válasz Ferenczi Áko #2369 üzenetére
Megpróbáltad a régióváltást, és után a frissítés keresést? Nekem eddig soha, most viszont bevált. (Németországra tettem, itteni javaslat alapján).
-
-
dannyl
addikt
válasz Nuada herceg #2336 üzenetére
Milyen teló?
-
dannyl
addikt
válasz szaszy1990 #2111 üzenetére
Bocs, már aludtam. De igen, jól gondoltad. Örülök, hogy sikerült
-
dannyl
addikt
válasz szaszy1990 #2109 üzenetére
Itt át kell állítani, amit configolni akarsz. Nem tudom pontosan melyik mi, van ami egyértelmű, van, ami nem. Kísérletezni kell, előtte természetesen screenshotolni az eredeti állapotot.
-
dannyl
addikt
válasz szaszy1990 #2105 üzenetére
Azt külön kell ugyanott beállítani.
-
dannyl
addikt
válasz DjShockh89 #2026 üzenetére
De, 2x is, de teló kikapcs-bekapcs, és újra a régi nálam.
-
dannyl
addikt
Ne reagálj szerintem rá, komolytalan hangulatkeltő user.
Néhány hsz-szel feljebb írja: "GT2 PRO , teljesen meg vagyok vele elégedve." Nem linkelem, de már hirdeti. Biztos mindennel naaagyon meg volt elégedve. Lehet a GT2 PRO topicban épp azt szapulja. Oknyomozást nem folytattam, annyit nem ér.
-
dannyl
addikt
válasz WhiteWalker #1523 üzenetére
Nem kell flamelni, illetve tényleg nem sportszerű más telefonnal a kezedben idejönni szapulni főleg a MIUI-t, ami már nincs is ezen telók nagy részén. De én OP-ról jöttem át, arra meg Huawei-ről. Had ne mondjam, hogy a Huawei a 10/10, az OP 10/8, a sziamiaú meg a kettő közt. Ja, volt pure droidos telóm is, az se volt olyan húdecsodás érzés, amiről beszélsz. ROM-olásból kinőttem. Nekem működjön rendesen, aztán jónapot.
Ha másnak nincs problémája ezzel a telefonnal, akkor szerinted azok mind hülyék? Úgy tapsikolsz itt, mintha a te véleményed lenne a mérvadó, mindenki másé meg a helytelen. És nyilván senkinek semmi tapasztalata semmilyen rendszerrel, mindenkinek ez az első telefonja, és egyet kell veled érteni, mint őstelefonmágussal.Ha tényleg eladtad a telót, akkor tényleg ballagj már át a saját telód topicjába, mert így semmi nem valid abból, amit írsz. Illetve maradj, de akkor ne a hangulatkeltés legyen a fő profilod. Kb. úgy írsz, mint egy 18 éves hisztérika.
-
dannyl
addikt
válasz WhiteWalker #1385 üzenetére
Tényleg nagyon erős túlzás. Minden platformon megfordultam már, legutóbb OnePlusról váltottam a 13T Pro-ra. fél nap alatt megszoktam. A hajam rendben. Meg tényleg nincs is már MIUI, meg semmi logikátlanság nincs a menüjében. Régen volt ez, mikor még minden telógyártó magának csinált szoftvert, hogy mondjuk egy panasonic telónak bonyolult volt a menüje. De ez mind android alapú. Kicsit lehet, hogy máshogy néz ki, illetve ezt-azt nem ott találsz, mint egy másik UI-n, de erről nem a sziamiaú tehet. Vagy most fordítva is ezt mondanád? Ha eddig Xiaomi-d volt, akkor "semmiképpen se válts , a hajad fog az EMUI-tól hullani."
Meg amúgy is mi a bánatot kell a menükben annyit mászkálni? Egyszer beállít egyesével mindent az ember, aztán az ikonokat, meg a redőnyt használja. Nem értem ezt a nagy UI-k közti különbségen nyígást. Egykutya mind.
-
-
dannyl
addikt
válasz Carline #1084 üzenetére
Nem egy világbajnok. Attól függ, mennyire nyüstölöd nyilván. Nekem 2 SIM-mel, nagyjából 50-50%-ban WiFi és mobiladat, úgy 5 óra SoT környéke. De arra szoktam rá, hogy reggel készülődés közben 10-15 percre rádugom töltőre, aztán 100 körüli töltöttséggel indul a nap. Mondjuk én nem vagyok nagy telefonbújós.
[ Szerkesztve ]
-
dannyl
addikt
válasz WhiteWalker #726 üzenetére
Miért nem váltasz esim-re?
-
dannyl
addikt
válasz WhiteWalker #687 üzenetére
Jah, az első Huawei-em után azt mondtam, hogy megvan, hogy milyen márka lesz életem végéig a telóm, annyira tökéletes. Aztán sajnos lett, ami...
-
dannyl
addikt
válasz Ferenczi Áko #684 üzenetére
A huawei olyan magasra rakta a lécet, hogy azt nem nagyon fogják megugrani. Pl. az óta sincs egyik telefonban sem olyan, hogy csörög a teló, aztán mondom, hogy "answer call", és felveszi a telót, és aktiválja a kihangosítást. Ez rengetegszer jól jött. Meg sok egyéb apróság. Kár, hogy kinyírták a jenkik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crypto Trade
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okos Otthon / Smart Home
- Asztalra is jöhet a Windows és az ARM duója
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Series X|S
- Modding és elektronikai kérdések
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
- iPhone 14 PRO - Black - Garancia
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest