Hirdetés
- Crypto Trade
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaszton
csendes tag
válasz pingwin92 #3896 üzenetére
Lehet mégis csak szoftveres dolog, a játék meg a touch teszter alkalmazás lehet rosszul kezeli a nem 16:9es képernyőt. Próbáltam a game turbot, full screen futást ki be kapcsolni, de nem segített.
Találtam egy beépített touch sensor tesztert és azzal hibátlanul működik mindkét alsó sarok.
Kipróbálom még majd, hogy ha átmelegszik a jatektól a telefon akkor szintén jó-e.Settings/about phone/detailed info and specs/ itt rá kell nyomni a kernel verzióra amig fel nem jön a teszt menü, utána jobb felül 3 pont/additional tools/touch sensor
-
szemy94
senior tag
válasz pingwin92 #3896 üzenetére
Sima 13T, ghost touch szintén zenész Ma is szórakozott velem, mondjuk töltőn volt (15w Samsung "gyors" töltő, nem tudom mennyit vesz le), de néha néha befigyel, koppintás nálam a fejlesztőibe mindig be van kapcsolva, hogy lássam, ha meghülyül a készülék, ilyenkor képernyőzár, reflexből kijelző letörlése, újra felold, és egy ideig jó.
[ Szerkesztve ]
Mi13T, S9, xBox One S 1TB
-
nagyúr
válasz pingwin92 #3154 üzenetére
Összességében azért csúszik ez is, ugye curved kijelző miatt főleg, kell rá tok, de maga a hátlap viszont rohadt jól néz ki!
Épp ezért átlátszó szilikon tokot rakok rá, sajna ezt elég hamar cserélni kell...Most, hogy mondod, már emlékszem, valóban a Xiaomi 14 hátlapja is ilyen matt...
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
-
nfsu17
veterán
válasz pingwin92 #2148 üzenetére
Nem tudom milyen az a 'más' 8GB-os teló, de ennek már korábbi telókon is működnie kell.
Nálam.
6/128, MIUI11 (9T)
Accubattery, garmin app, tasker
Ezeknek kell háttérben futnia mindig, ha nem piszkálom, akkor is. 99% jól is működnek. Minden engedély, ami kell ilyenkor, meg van adva nekik.
Órára megjön minden, accubattery se gond, csak ha én beavatkozom, tasker néha problémásabb, de már kezdek ráismerni arra is.
A válasz amúgy engem is érdekel, de azért 'vicc', hogy még évek múltán is ilyen alap dolgokról beszélgetünk, mikor ezt már ezer éve alapból így kéne tudnia.
Én nem sok fejlődést láttam az elmúlt 5 évben, tyúklépésben megy a 'fejlődés', az árak persze rendesen mennek fel. -
nagyúr
válasz pingwin92 #2143 üzenetére
Mondjuk az eredeti írás, amihez ez a topic van, elég jó leírja, hogy mi van (vannak képek is, érdemes elolvasni ):
Színválaszték tekintetében az anyaghasználat is módosul: az alap fekete motyó üveg hátlappal készül, de ha a kékre fenjük a fogunkat, akkor vegán bőrt fogunk kapni.
Aki él és nem boldog, az téved!
-
pingwin92
aktív tag
válasz pingwin92 #2141 üzenetére
Na, jó' van! Az összehasonlító videójukban már üvegnek mondja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crypto Trade
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okos Otthon / Smart Home
- Asztalra is jöhet a Windows és az ARM duója
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Series X|S
- Modding és elektronikai kérdések
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
- iPhone 14 PRO - Black - Garancia
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest