Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
30z.Samu
félisten
válasz Zoleee83 #15627 üzenetére
Én nem is tudtam, hogy márciusban előleget lehetett fizetni a PS-nél, valószínűleg kifizettem volna és most a PS-t várnám. De momentán valahogy nem bánom, hogy így alakult. Gondolva a GP-re meg azért ismerjük el, az MS most jól tolta a marketinget és van egy sanda gyanúm, hogy jövő hétfőre is tartogatnak valamit.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Dvix
senior tag
válasz Zoleee83 #15584 üzenetére
Én még mindig nem rendeltem semmit csak figyelem az eseményeket, 2018 ban vettem PS4 Slim-et is A lényeg az: h ha tényleg nem akarsz S-t akkor változtasd meg a rendelést. Én nekem így ránézésre bejön az S, az is tud fölskálázott 4k-t haminden igaz, valszeg azt is fogok venni. Csak várok 1 és 1,5 hónapot mert a gyermekbetegségeket kutatom az új hardware-ben. Ennyi. Én tech ember vagyok és soha nem rendelek elő. Ettől függetlenül nagyon izgat az új technológia.
30z.Samu Ez így igaz, azért kérdeztem rá
[ Szerkesztve ]
-
Dvix
senior tag
válasz Zoleee83 #15576 üzenetére
meg kapod egy héttel később. Írják a honlapon is h hónap közben több szállítmányt kapnak még. Nem épp "launch day"-en de játszani fogsz.
De nem hiszem ha eleve S-et terveztél be és olyan nagyon csalódnál benne De a lényeg, azt vedd amire vágysz. Cseréld a rendelést ha úgy gondolod!
Jah Swift 2 nek a vasaló Swift-et nevezed (2004-től)?[ Szerkesztve ]
-
-
pzstm
titán
válasz Zoleee83 #15468 üzenetére
én épp lakásvásárlás/költözés közepén vayok, fogalmazzunk úgy, hogy a 4K HDR 10bit 60Hz is elegedő lesz nekem, más prioritsok vannak most mint TV, szóval én nem
másioknak monom, hogy a piac tele 2.1-es HDMI-vel...ami nem jelenti azt, hogy a panel kapásból udja majd a 4K ÉS 120HZ-et......4K vagy 120Hz-et simán, de olyankor a 120Hz átalában csak Full HD (Sony esetében idei csúcskategória is ilyen...konkrétan LG nem adta oda nekik idei évre azt a panelt gondolom )
most amúgy én LG CX-et vennék mérettőlfüggően 55 vagy 65"-ban....mármint helytől függően kinek mi és hogy fér el
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Lifer092
senior tag
Én egyelőre nem tervezem. Később talán. Nekem jelenleg egy mezei LG UM7100PLB 4K tévém van. Ez a 120Hz képfrissítéses dolog szerintem nem ér annyit jelenleg hogy feltétlenül cseréljek csak ez miatt tv-t. Persze ez egyéni preferencia kinek mi számít. :) Nekem bőven elég a 4K@60.
Valószínűleg később ha cserélek tv-t, akkor sem a 2.1 miatt. Inkább a képminőség fejlesztés lesz a fő szempont majd egyszer. Nanocell-re vagy OLED-re.
-
válasz Zoleee83 #15472 üzenetére
De ez nem úgy működik, hogy ami tudja a hdmi 2.1-et, azon szép lesz a kép. Millió meg egy dolog befolyásolja. IPS, va, qled, oled panel... Késleltetés sem ugyanaz mindegyiknél. Jövőre biztosan lesz 150 ezres 4k tv 2.1 hdmivel, de nem lesz benne köszönet....
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Jovanny2
őstag
Én ezzel szemezek, 180.000 körül van a 7-es szériából az 55". Elvileg 2.1-es HDMI-t is tud:
Különleges jellemzők:HDMI 2.1, Airplay, HDR10 Pro, Dolby Vision™, HLG Pro, 4K Felskálázás, HEVC támogatás
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
MaxxDamage
félisten
Gondolkodok egy Series X-n és van hozzá HDMI 2.1-s 4K OLED TV-m ami 120Hz G-Sync is tudja (jelenleg laptoppal így használom 1440p-n)
Ez (Series X) nekem megfelelő lenne és kihasználnám a 120Hz G-Sync is a konzollal? /nem vagyok jártas a konzol témában, mindig is PC/Laptopos voltam/
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
-
AMD Power
titán
válasz Zoleee83 #15415 üzenetére
Hatalmas szerencsém van vele..... ő nem szeret játszani konzollal stb..
szabogabor10 Helyes! -
Wesder
félisten
válasz Zoleee83 #15415 üzenetére
Nàlunk mostmàr biztos hogy Crash 4 lesz, mert elakadt benne. Úgyhogy profilba be, és segíthetek neki tovàbb jutni.
Egyébként tök jó, hogy így utólag kiderült, hogy a Crash 4 a legnehezebb a szériàban, én meg jóhiszeműen megvettem hogy majd jól eljàtszogat vele, hàt nem jött össze.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Grawens
senior tag
válasz Zoleee83 #15335 üzenetére
Kövezzetek meg, de én a betöltési időn kívűl semmit sem látok jobbnak mint OX-en. Mi az optimalizáltság jelentése ebben az esetben?
Azt meg különösen szánalmasnak tartom, hogy egy Xbox Series X Optimized Gameplay -t valaki 1080p -ben tölt fel.
Megvan! Ez lenne az a 27:57-nél sorozatosan eltűnő, majd megjele repülő fa?[ Szerkesztve ]
-
Csokifalo
senior tag
válasz Zoleee83 #15197 üzenetére
Pontosan. Én ezt originalt mániának hívom. Mindig ki is kötöm ha online rendelek hogy csa bontatlan, gyári lezárású érdekel. Ezért is szeretem az Alzát ebből a szempontból mert sok kisker az elállt, visszavitt, vagy csak szimplán boltban kibontott/kiállított darabot is eladja újként, az Alza legalább ezeket külön mint bontott adja oda olcsóbban. Nem tudom, de nekem ha valami új, akkor az bontatlanul új,ha használtban kellene akkor olcsóbban tudok venni újszerűt, de ha tényleg új kell, az legyen bontatlan
-
Jovanny2
őstag
válasz Zoleee83 #15197 üzenetére
Láttam valamelyik nap egy unboxingot, amiben egy PS5 kiegészítőit bontogatta egy fekete (BLM) fószer. Szabályosan rosszul lettem, ahogy a kontroller dobozát úgy tépte le, mint egy banánról a héját. Kamerát ugyanígy. A PS dobozát is úgy vágta fel egy késsel a fülénél, ami be van dugva.
-
Tuomas
addikt
válasz Zoleee83 #15086 üzenetére
Ha kibontják (vagyis kibontatom), és van látványos sérülés azokon a töltelék anyagokon, akkor pl. már gyanús lehet.
Az üzletek még nyitva vannak szerintem, vásárlókat fogadnak, nem hiszem, hogy meglépik azt, hogy ne nyisson ki semmi, de ez off, és nem is vagyunk erre hatással.[ Szerkesztve ]
We were here
-
Steve1207
veterán
válasz Zoleee83 #15037 üzenetére
Nekem az egyik kedvencem az a kis hangszóró. Odavág, amikor megszólal valami horror közben vagy bizonyos "tárgy" hangjai azon szólalnak meg Nyilván nem játszok fülesen, de összképben nagyon jó akár egy horror, lövölde vagy bármi közben.
Amúgy a touchpados dolog se volt rossz, gépelni is nagyon gyorsan lehetett vele. Multiplatform címeken is előszeretettel használták a hangszórót, de a tp-ot is. Még egy ősrégi Injustice is használta mindkettőt, pedig az kb nyitócím vagy még portolt volt.
-
30z.Samu
félisten
válasz Zoleee83 #14937 üzenetére
Te meg a kőccségvetéssel haggyá' Eredetileg az volt a terv, hogy megtartom még a PS4-et, mert azon még lenne mit végigjátszani. De mellette ott a kocsi is, amire költeni kell, szóval most arra jutottam hogy eladom a PS-t, amíg még ér valamit és a megmaradt játékokat átviszem a PS5-re. Legalább majd ott is lesz mivel játszani, amikor megveszem.
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
válasz Zoleee83 #14925 üzenetére
Engem sem hatott meg soha, hogy ki mit szól ehhez. Ugyanolyan hobbi, mint a többi, akinek nem tetszik, lehet tovább menni. De egyébként csak itthon megy a nyekergés emiatt, jobb helyeken már tök elfogadott ez a dolog meg az e-sport is, mint olyan.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
-
Jovanny2
őstag
válasz Zoleee83 #14849 üzenetére
Másoknak remélem lejön, hogy ez csak vicc volt az eheti Edigis kamu-jóhír áradatra. Meg remélem neked is lejött a legnagyobb vigyor smiley-ból.
@Moby: akkor ezek után oda is írom majd, hogy vicc...
[ Szerkesztve ]
-
Jovanny2
őstag
válasz Zoleee83 #14844 üzenetére
Szóltak az Edigitaltól, hogy mégis jut day 1 egy PS5. Fura, mert nem is rendeltem, de lemondtam gyorsan a SX-et.
Spoilerbe teszem, mert már írtam többször, miért lenne jó a bolti átvétel nekem. Sikerült múltkor beváltani egy 10% Edigi kupont SX előrendelésre (thx Madoc), így az ~167.000 Ft. Eddig ezt sem mondtam vissza, de tegnap hívtak KV-ék, hogy mégsem lehet boltban átvenni/fizetni, így már végképp nem éri meg nekem, mert az OTP lojality jóváírás nélkül, meg a CP játék eladásával sem jöttem volna ki sehogy még csak közel ennyire sem. Szóval nem kértem a futárt, hanem a rendelés törlését, és vissza a pénzt. A game már megvan egy nyári CP XOX vásárlás miatt. Aztán lehet, hogy beszopom Edigitallal, de akkor így jártam. [ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Zoleee83 #14711 üzenetére
Dehogynem. Már nyár elején ez tisztázva volt. A Series gépek kompatibilisek lesznek minden One szoftverrel és hardverrel kivéve a Kienct.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
negyven2
veterán
válasz Zoleee83 #14711 üzenetére
Részben ez, a másik meg az ami PS4 oldalon is volt, hogy elviekben bár szinte minden játéknak futni kell az új generáción, azért van aminél valós teszt közbe jön ki, hogy valóban így van. És mivel minden Xbox/Xbox 360-as játék ami fut One-on az már eleve One-os játék, így csak azt kellett tesztelni.
30z.Samu: mondjuk az pont egy mobiltelefonos
f*sport, nem az eredeti Xbox-os kiadás...[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
addikt
válasz Zoleee83 #14581 üzenetére
Én ezt nehezen tudom elképzelni. Olvastam tegnap.
Valami nincs kész vagy nem áll össze, azt a fejlesztők, PR, marketing tudja meg először. Sokkal hamarabb, mint a bejelentés. Nem is tudna fordítva működni. A PR is ezért van.
Maximum a bérszámfejtőnek és a portásnak volt meglepetés a cégnél.
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Wesder
félisten
válasz Zoleee83 #14430 üzenetére
De ez egy rezgőmotor, ami nem csak két àllàst tud. Ezt nem tudod nem hasznàlni egy jàtékban.
Szerk.
A mostani Xbox contiban lévő motor tud 5-8 erősséget, és amelyikre àllítod, azt hozza constans. A DS-ben ez meg dinamikus. Sokkal jobb, persze bisztos dràgàbb is.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
-
nagyúr
-
nagyúr
-
-
nagyúr
-
-
bandi0000
nagyúr
válasz Zoleee83 #14096 üzenetére
Oké, kb úgy adjátok itt elő, mintha minden ember a prev kontit akarná használni az új konzollal, elite szerű cuccnál elvárnám én is, de más esetben minek? Csak azért mert nem ment el a rêgi konzollal a rêgi konti, és lehessen játszani? Az emberek nagy rêsze tut eladja, vagy már el is adta
Xbox One: bandymnc
-
nagyúr
válasz Zoleee83 #14049 üzenetére
Volt erről egy hír nemrég: Xbox Series X: Egy új funkcióval állítólag bármilyen játékot letölthetünk előre, anélkül, hogy megvásárolnánk - én azóta sem próbáltam, szval nem tudom, h működik-e?!
Szerk: Működik!
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Xbox Wireless Controller Forza Horizon 5 Limited Edition
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest