Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoleee83
addikt
válasz 30z.Samu #14920 üzenetére
Nekem végül házhoz hozza a futár, nem megyek sehová. A Home Office egyik nagy előnye, hogy össze tudom rakni + mehet a letöltés míg dolgozom.
Na és tényleg mivel jáccunk?@hyggelig - "MENNYIBE KERÜLT???!!! ->> Volt már ilyen is: Normális vagy, ennyi pénzt játékra ennyi idősen?!? De lesz@rom. Nekem ezáltal a hobby által fejlődött az angolom, úgy tekintek rá mint befektetésre.
@30z.Samu - Nem csak hogy elfogadott külföldön, hanem kutatások szerint igen jó hatással van a későbbi demencia megelőzésében.
[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
hyggelig
senior tag
válasz 30z.Samu #14920 üzenetére
Nálunk meglepődtek, amikor tudtam, mi az a Minecraft. Amikor egy kollégám említette, hogy a kisfia hogy oda van érte, én voltam az első az egész főosztályon, aki HALLOTT már róla és el is tudta mondani, hogy mi ez tulajdonképpen.
#14919Zoleee83
Áh, esélytelen, mert úgyse bírom ki, hogy ne bontsam kiAztán majd jönnek a szövegek:
"Az unokaöcsédnek vetted?"
"MENNYIBE KERÜLT???!!! "
"Majd lövöldözöl vele?"A párom poénkodott vele, hogy miután megtudják mennyibe került, mondjam még azt is el nekik, hogy ezen kívül van még otthon 3 konzol meg egy gamer PC is
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest