Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
válasz Skynet258 #61476 üzenetére
Nekem is volt sárga kazettás csoda, Nálunk is volt kínai bolt, ahol voltak ilyen játékok kemény 600 forintért és vásárolt is játékokat a néni. Régi szép idők.... A gaming "karrieremet" én is konzolon kezdtem és mint ahogy a mellékelt ábra mutatja, idővel vissza is kanyarodtam a konzolhoz. Volt közben Super Nintendo-m, Atari-m, kölcsönbe egy PS-em. Azon a Tekken 3-at, meg a Medal of Honnor-t imádtam. Aztán jött a PC, jó ideig nem is volt más, majd kíváncsiságból vettem egy Wii-t olyan 3 éve, utána egy PS4-et, 2DS XL-t, Switch-et, tavaly a Series S-t és most nem rég a Seires X-et. Szóval rövid időn belül volt pár konzolom és arra jöttem rá idő közben, hogy teljesen jól elszórakozom ezekkel is. Mára csak az Xbox meg a Switch van meg.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külpolitika
- EA Sports WRC '23
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Revolut
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol + Pulse 3D headset garanciával hibátlanul
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- PS5 Slim (garanciás)
- SEGA - MEGADRIVE 2 /// +196 játék // +3 eredeti vezérlő / antenna és A/V vezeték / használatra kész!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest