Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Milyen NAS-t vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- DIGI kábel TV
- VMware
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bep
őstag
válasz 3L1T3 #114046 üzenetére
Az a baj, hogy a játék magát sem tudta eddig igazán. Social/multi részen sehol nem tudta megvetni a lábát, nem volt rá érdeklődés sem a arcade, sem a simcade játékos bázis oldalon. Hiába egy szép játék, jó performance-al.
Én is kiváncsi leszek, hogy az eddig látottakból mivel lesz másabb, mint egy FM7, de igazából írhatnám akár a 6. részt is.
Túl sokat nem mutattak eddig, több nagy dolognak beharangozott fejlesztés (napszak, fejlesztett fizikai számítások, stb.) pedig már több játékban benne vannak konzolokon is évek óta. És mondjuk egy napszakváltozásnak lesz-e valódi értelme (pl. endurance futamok)?
Szép lesz az biztos a grafika, a kérdés, hogy lesz-e egy kerete a játéknak? Karrier életút? Fejlődés? Versenyhétvégék? Bajnokságok? Multi? Vagy bármi? Vagy megint csak egy semmit mondó kupafal Time Trail +AI-val? Mert igazából, pont ebből nem mutattak eddig semmit.[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz 3L1T3 #114046 üzenetére
A Motorsport egy nagyon komoly autós játéknak akarja magát mutatni az arcade-simcade vonalon belül, de sajnos sehol sincs.
Az új részben én is azt várom, hogy a versenyek egy GT Sport féle rendszer alapján menjenek le. Legyen végre normális szabály rendszer benne, versenyeket normálisan bonyolítsa le a játék stb.
Fizikától nem kell mit várni, nem lesz soha szimulátor, de nem is kell annak lennie. Erre megvannak már a bejáratott játékok.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
3L1T3
addikt
válasz Pistu_ #114045 üzenetére
Könyörögve kérem őket hogy semmi köze ne elgyen a GTS/GT7-hez. Páran szerintem továbbra se tudják jól poziciónálni az FM szériát. ACC-vel nem is értem hol lehet söszehasonlítani.
[ Szerkesztve ]
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
Pistu_
tag
válasz Steve1207 #114031 üzenetére
FM7-et nagyon sokáig játszottam, egészen addig míg be nem ruháztam egy kormányba. Egy ACC köröket ver információ átadásban az FFB-n keresztül, ahhoz viszonyítva az FM kormánytámogatása gyakorlatilag a 0-hoz közelít.
Én reménykedtem abban, hogy a 6 év fejlesztési idő, a rebootolás talán majd közelebb hozza a 2017 GTS szintjéhez ami a verseny megvalósítását illeti. Nem a fizikára gondolok, arra is ráfér némi fejlesztés, inkább a versenyek struktúrájára, időmérők, box kiállások, választható gumi abroncs, stb. de egyetlen egy ilyen kérdésre sem adtak választ a hivatalos fórumon se.
Október hamarosan itt lesz, akkor majd kiderül mit csináltak a Turn10-nél.
-
3L1T3
addikt
válasz hombre[EU] #114037 üzenetére
40 mph ami nagyjából 65 km/h másrészt sodródik az ívről emberünk a késői fék miatt. Egyáltalán nem életszerűtlen a gumi hang, másrészről meg nem is túlzott. A nagyobb probléma, hogy megint egy balfasz próbálta meg terelgetni az autót a felvételen, rángatja mint Marikanéni Józsibácsi váltóját.
[ Szerkesztve ]
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
Wesder
félisten
válasz nincsnév007 #114040 üzenetére
Szerintem felesleges erőforráspazarlás, de hát kinek mi.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz hombre[EU] #114037 üzenetére
Már lmdh.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
hombre[EU]
veterán
-
Steve1207
veterán
válasz Pistu_ #114027 üzenetére
Az egyik legrosszabb pálya volt, rossz napszakkal, csak a boxban értre rendes fény az autót és a környezetet, érdemes inkább azt alapul venni. Mindenhol máshol inkább árnyékok és átszűrődés, amit annyira nem értek, mert alapból egy elég nyitott pálya, de amint a változásokat prezizték látszott, hogy minden más körülmény között jóval szebb, szóval érdemesebb a box-ban töltött minőségből kiindulni, ami azért elég állat volt.
Amúgy az FM7-nek se a látvánnyal volt a legnagyobb baja, most is csak pár plusz effektben marad el a GT7-től, amit bő fél órában lehazudtak az égről megjelenés előtt, aztán cserébe kiadtak egy GTS updatet kb. Szóval, ha csak leraknak egy használható alapot az elkövetkezendő 15 évre és majd töltik tartalommal meg arra építenek már nincsen vész..
-
NoOne1976
őstag
Gamivo-n szokott valaki vásárolni? Vagy van esetleg smart előfizetése?
-
Pistu_
tag
válasz Steve1207 #114025 üzenetére
Félek tőle, hogy azért ilyen Chris mert tudja, hogy a beígért változásokból, új featurekből nem lesz semmi. Ezt a játékot nem mutogatják, hanem rejtegetik. Hiába a 6 év fejlesztési idő, hiába a hangzatos ígéretek eddig még semmit nem mutattak belőle ami okot adna az optimizmusra. Ha meg összehasonlítjuk az utolsó gameplay reveal felvételeit a tavalyi trailerrel akkor meg egyenesen siralmas.
-
Steve1207
veterán
válasz ρσгτσ #114022 üzenetére
Ja ezt olvastam én is tegnap. Tuti, hogy nem nézem, huszadjára elmondja, hogy minden csodálatos, realisztikus, meg a legjobb eddigi FM, micsoda pályagumizódás, micsoda napszakváltakozás, de közben semmi konkrétumot. Majd megmondjátok van-e értelme beletekerni
OFF1: a videó amúgy nem nézett ki rosszul a posztban, ha a gyárilag feltöltött videót visszaszedjük 1080p-ben, ami szintén agyontömörített. A twitteres sima view minőség béna ehhez.
OFF2: Chris Esaki szerintem nem jó ilyen promó embernek. Legyen ő a fő, nyomja el a szentbeszédet első bejelentéskor az 5 percében kezdésnek, látszik, hogy lelkes, de a semmiről beszél folyamatosan. Ennyire vagy ne legyenek kötöttek a bemutatók vagy, ha csak ennyire van tisztában vele, hogy mit csinálnak, akkor keressenek egy fejlesztőt, aki beszél róla 3 percet, mert több értelme lesz..
-
addikt
Forza Monthly | July 2023
Július 17. 19:00ZX Spectrum - Commodore 64
-
oriic
HÁZIGAZDA
Exoprimal
Most függetlenül attól, hogy jó vagy rossz a játék, ezt a néma főhős dolgot igazán elengedhetnék a készítők, főleg, ha a jelenetek extra hülyén festenek így, hogy ha kérdeznek valamit tőlünk, akkor csak a vállunkat rángatjuk pl...
Live-Die-Respawn
-
Steve1207
veterán
válasz IntelKiller7 #114016 üzenetére
Dobtam üzit, pár óra múlva ránézhetünk, ha nem kell hozzá különleges szint, mert még most kezdtem neki kb
.
-
IntelKiller7
Topikgazda
F1 22-vel tolja meg valaki?
Lenne 1 vallalkozo szellemu jatekos, akivel kitudnam szedni a 2db 2 jatekos karrier achievementeket?Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
nagyúr
válasz GalaHU #113553 üzenetére
Én pont ezért ritkán bízok a játékban és minimum 5 save van visszamenőleg, ha engedi. Mondjuk óránként érdemes egy manuális save. Volt már nem egyszer hogy ez segített ki az újrakezdés helyett.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Steve1207
veterán
válasz ρσгτσ #114007 üzenetére
Szemeztem már velük a verekedős játékok miatt, viszont azokban meg nem vagyok annyira jó, hogy egy plusz eszköz kelljen De biztos lenne előnye még nálam is, szóval, ha egyszer jó áron kifogom, akkor jöhet egy, csak tartok tőle, hogy porosodna manapság. Sima retro gaming-re meg bőven megteszi már egy alap kontroller.
Mint pack/szolgáltatás, viszont ez végre bejön, mert nem 3 retro játékért kérnek el tizenezreket egy bundle-ben.
.
-
united28
csendes tag
válasz IntelKiller7 #114011 üzenetére
Szuper, köszi.
-
united28
csendes tag
válasz IntelKiller7 #113993 üzenetére
Esetleg nem tudod véletlenül, hogy kell-e regisztrálni a bővítőkártyát a garancia miatt? 3 év van rá, az Alzás eladó szerint nem kell regisztrálni, a számla kell a garanciához.
-
AMD Power
titán
Ha jól láttam elértem a NFS Unbound utolsó hetére....
-
RudY
addikt
válasz oriic #113998 üzenetére
Valami gyanús, nagyon gyanúúús:
"Közel 20 év után távozik a Naughty Dog vezetője"..."
...2 nap múlva...
"20 év után távozik az Xbox egyik legismertebb arca"
...ezek vagy készülnek valamire....vagy .nem
Rá kellene nézni már megint Phil jósdapolcára, hogy mi várható.[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
The 9th circuit has denied the FTC's request for injunctive relief. Microsoft is now free to close its Activision Blizzard deal after 11:59PM PT today, as long as the UK situation can be resolved
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Steve1207
veterán
Antstream Arcade Xbox, most dobta fel a twitter, nem tudom volt-e már.
.
-
RudY
addikt
"The GAMERS are already reaping the benefits of Microsoft/Xbox owning Activision/Blizzard. Right now on Xbox Series X|S every Call of Duty game has fixed servers/back online!"
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- XBOX 360 Games - Fiók kisöprés
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest