Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
eL Geri
őstag
válasz l.skywalker #114187 üzenetére
Na, akkor még jó, hogy sikerült már behúznom olcsón The Ascent-t... mert én is kb. csak az 1/3-n állok, de egyszer be akarom fejezni.
A DLC-re meg várok még valami rendes akciót... ráér -
veterán
válasz kill_switch #114195 üzenetére
Az is lehet.
Mondjuk én emlékszem mikor 11 ezerért adták a rózsaszín kontrollert az akció utáni napokban elárasztották az adok-veszek oldalakat, fórumokat, csoportokat a pink kontik 16-18 ezres áron.
Szerintem itt is hasonló lesz. -
Bad Pritt
félisten
válasz Phoen|x #114192 üzenetére
Erre azt lehet mondani, hogy az eladóknak kutya kötelessége jóhiszeműen eljárni és ha lát egy baromságot, akkor megpróbálni segíteni. Benne van a pakliban, hogy megsértődnek a vevők, de a nap végén legalább tiszta a lelkiismeret. Érted, azért az nem egy óriási lépés, hogy odaböffentesz egy félmondatot, hogy amúgy ez a játék ezzel a géppel nem fog menni.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Dinomano
senior tag
válasz l.skywalker #114188 üzenetére
Állítólag viszonylag oké lett, még ha eléggé hüm-hüm játék. Legalább egy rakat skin-t adtak hozzá ingyébe... 2000 Ft körül volt/van Xbox Live-on, behúztam én is. (Gears 5-el, Crew 2-el együtt.)
/(^_^)____7=--- - - >|
-
addikt
válasz Bad Pritt #114183 üzenetére
Ha teszem azt vett volna egy mosógépet is, akkor rá kellett volna kérdezni, hogy ugye nem akarja kimosni a boxot?
Azért kicsit hülye szitu ez, mert ott van az az ember tipus is akinél, ha rákérdeznek, hogy biztos jó-e ez így akkor megsértődik, hogy miért nézik hülyének... Ő egy teljesen tudatos vásárló és még 12 series x van otthon.
Go Gunners!
-
gianni85
veterán
válasz l.skywalker #114188 üzenetére
Ascent-tel ugyanígy vagyok… sztem elengedem a dlc-ket
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz l.skywalker #114187 üzenetére
A Marvel, habár nem sikerült jól, de ha érdekel valakit akkor az ultimate sale alatt jó áron behúzható Izlandról (szeptember 30-án lekerül a store-ból [link] )
Az Ascent-et pedig végigjátszottam, de a DLC-k miatt még rá akartam nézni, ezek szerint majd meg kell venni.
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
Game Pass elhagyó a konzol július 31.:
- Dreamscaper
- Marvel's Avengers Definitive Edition
- The Ascent
- Two Point CampusNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Bad Pritt
félisten
válasz l.skywalker #114184 üzenetére
Hát de kiesett, mert visszavitték, így csak plusz meló mindenkinek, meg egy csillag a facebookon.
-
Bad Pritt
félisten
válasz l.skywalker #114181 üzenetére
El tudom amúgy képzelni. A legnevetségesebb számomra az volt, mikor ismerősi körben valaki a gyerekének vett Karácsonyra all digital One S-t és hozzá lemezes játékot... a boltban miért nem kérdeztek rá csak a biztonság kedvéért, hogy ugye nem ehhez a géphez lesz a játék?
-
adam1991
tag
A gollum is 10ezer bár a tesztek alapján még így is túlárazott lehet [link]
-
kill_switch
senior tag
válasz adam1991 #114175 üzenetére
Akkor zsír!
A Steelrising-et is sikerült beárazni. -
Keller16
aktív tag
válasz kill_switch #114174 üzenetére
Xbox One & Xbox Series X - ez van feltüntetve, plusz borítón is szerepel a Series X.
-
adam1991
tag
válasz kill_switch #114174 üzenetére
Ahogy én néztem xbox-on ingyenes a series upgrade, csak playstationon van külön verzió a régi genre.
-
adam1991
tag
válasz kill_switch #114172 üzenetére
Az nem baj csak adják ki a guardianssal együtt
-
Bad Pritt
félisten
válasz l.skywalker #114165 üzenetére
Rajta van a dobozon is a Series X, elég speciális idiótának kell lenni ahhoz, hogy valaki ezt megvegye az S-hez.
-
Keller16
aktív tag
Jogos, köszi!
-
30z.Samu
félisten
-
consono
nagyúr
Lehet, hogy csak letöltő kód van a dobozban
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Keller16
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
Aktuális Deals with Gold (DwG) akciós lista
Július 24. ~12:00 - ig érvényes ajánlatok:This Week's Deals with Gold and Spotlight Sale
Július 31. ~12:00 - ig érvényes ajánlatok:
Ultimate Game SaleNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
addikt
válasz Steve1207 #114155 üzenetére
Nem tudom...én meglátom Esaki -t és lecsukódik a szemem. Van benne valami megnyugtató és álmosító. Képtelen vagyok végignézni az ő bemutatóit. Egyébként szimpatikus figura.
Inkább csak elolvasom, amit ír. A videót én nem is néztem végig, beletekergettem.
ZX Spectrum - Commodore 64
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
NJanika
aktív tag
Kissé olyan mintha szándékosan adtak volna az elmúlt 1 évben az alsó polcról játékokat a goldhoz, nem tudom mióta van, mert volt egy account váltásom is, (és nem is mindent töltöttem le), de a 155 játékból csak pár olyan cím van ami nekem kiemelkedő :
- AC Syndicate
- Forza Horizon 2
- Forza 5
- Gears 5
- Ryse Son of Rome
- The Crew
- The Division
- Watch Dogs"Többet megtudhatsz másokról egy óra játék, mint egy év beszélgetés alatt." Platón
-
Steve1207
veterán
válasz ρσгτσ #114146 üzenetére
Visszaszívom a mútlkorit, az eddigi legjobb bemutató volt ma Esaki-tól, hogy ennyire belement a részletekbe (felugrott twitteren, csak megnéztem este a live-ot ). Ilyesmit kellett volna eddig is prezizni, kicsit látványosabban, de minden adott egy nagyobb ugráshoz a szériában, ami felépítésében az arcade élményversenyzésen mozog, miközben odaérhet fizikában egy korrekt simcade jellegig fölöslges beállításoktól mentesen.
Már csak a multi és szabályrendszerek kialakítása a kérdés, hogy ott mit gurítanak hosszabb versenyeken.(#114149) Redneck: nézted a streameres fél órás bemutatókat is? Többet ért jóval, mint a hivatalos esemény.
.
-
eL Geri
őstag
Ööö, most épp kétszer is kidobott a Cyberpunk a dashboard-ra.
Mi a fene?! -
-
Redneck
nagyúr
válasz IntelKiller7 #114150 üzenetére
Az első jó volt a maga idejében, a második az irányításon és fizikán vérzett el nálam, pedig megpróbáltam szeretni. Sajnos a Crew és az NFS is ezzel szenved leginkább. Azt hittem most legalább betalálnak, de egyelőre nagyon úgy néz ki, hogy ez sem lesz FH szorongató.
Ha valaki megnézné, itt a youtube videó.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz Redneck #114149 üzenetére
Szerintem a régi sem volt egy nagy cucc. Csak jókor voltak jó helyen. Kb az első ilyen játék volt amiben arra tudtál menni, és olyan autóval amerre és amivel akartál. Vagy, ha épp meguntad, átültél motorra stb. Ja meg pc-n persze az 1 milliárd mod ami volt hozzá.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Redneck
nagyúr
Ezt a TD Solar Crownt elnézve, elég gagyi lesz az irányítás. Jelen formájában még a Crew/NFS párosnak sem biztos hogy konkurencia lesz.
Szerk:
Oké hogy még kb. alpha verziót demóztak béna játékosokkal, és 30 fps-sel, de nagyon nem jött át.[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
F_Peter
őstag
válasz Wesder #114130 üzenetére
Én is biztos vagyok benne. A hozzászólásom inkább a kommunikációs problémákra hívta fel a figyelmet. 🙂
Bejelentik hogy változik az átváltás goldról, majd megszüntetik. Mennyivel tisztább lett volna, ha simán bejelentik hogy Gold helyére érkezik a Core és leirják hogy erre mik vonatkoznak, köztük az átváltási arányt is.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
JamesHun
addikt
válasz IntelKiller7 #114140 üzenetére
de eddig bezsebelted a GOLD játékot, még ha kellett előfizetés hozzá, de megmaradt.
Most rotálni fogják a listát, mint PS nél?
A régi játékok amikhez GOLD kellett, ahoz most a CORE kell majd?
SeriesX: JamesSHun
-
Wesder
félisten
ABK IP lista:
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Bep
őstag
válasz ρσгτσ #114136 üzenetére
Ráadásul a játékok is úgy változtak az elmúlt időkben, hogy ingyen (előfizetési díjért) sem játszom őket megjelenéskor már szinte egyiket sem (egy kivétel van mindörökké, az Forza ). Mire megkapják azt a pár patch-t addigra már az áruk is beesik.
Gondolom az eddig behúzott játékokhoz ezután Core (vagy GPU) kell.
[ Szerkesztve ]
-
D1L1ZS
őstag
Néhány napja beszereztem olcsón Gamivon és elkezdtem az Amnesia: The Bunker - t...
Valahogy nem jött át... Töröltem.
Most szintén az olcsón beszerzett Soulstice (talán souls like, vagy hack and slash? ) nevű játékot tolom, eddig jónak tűnik, kellemes grafika, viszont elsőre fura a kamera kezelés, de kifejezetten nem rossz, meglátjuk.
[ Szerkesztve ]
Nothing phone 2(a) 12/256 # Xbox Series X #
-
vm93hun
aktív tag
A core játékai most akkor behúzhatóak a Library-ba, vagy csak bérlem őket, mint a sima GamePass játékokat egyébként?
Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
-
addikt
Igen, gondoltam. Ezért is írtam, hogy nálad lehet nincs túl sok értelme GPU -t venni. Meg nyilván nem mindenkinek jó.
1 éven túl már valószínű én sem fizetnék be játékkatalógus tartalmú előfizetésekre. Mert nagyjából addig áltatható, hogy számomra teljes áron vagy kis kedvezménnyel mennyire éri meg. Jó esetben, ha minden cím beér, amire vártam.
[ Szerkesztve ]
-
Bep
őstag
válasz ρσгτσ #114133 üzenetére
Igen, így vettem eddig is ugye 1:1-ben, az meg tiszta sor, hogy várható volt, hogy változni fog. Ennek így is kell lennie, komolyan.
2018 tavasz óta van GP-m, majd GPU. Annyi, hogy játszottam ki játékokat a GP/EA-ből azért rendesen, de csak azért mert volt előfizetésem, ha nem lett volna akkor játszottam volna mással, illetve megvettem volna. Mára kicsit viszont változott a hozzáállásom a játékokhoz (mint, ahogy a játékoknak is a játékosokhoz) és sokkal jobban megválogatom és pont emiatt hajlok afelé, hogy így már fölösleges a GP, már kicsit sem "darálom" a játékokat.[ Szerkesztve ]
-
Bep
őstag
válasz IntelKiller7 #114129 üzenetére
Október közepén jár majd le az előfizum.
Csak, mert, ha így ingoványos az egész a közel/közép jövőben, akkor hagyom az egész Ultimate-t a francba, játékokat így is veszek, kiegészítő bundlekat úgy is vennem kell, csak az FM-nél nem mindegy mit. A Core is csak a multi miatt kellene. -
F_Peter
őstag
Goldot már nem tudjuk váltani 1:1—be, de GP Core remélem 1:1-be váltható GPU-ra, akkor lenne is értelme.
-
Bep
őstag
Azért valami szisztémát jó lenne látni, hogy mit is szeretnének, mert lassan lejár a GPU-m. Maradjon-e GPU vagy akkor csak a GP Core alias Gold menjen, mert elővásároltam az FM premium kiegészítőt és akkor átváltom a rendes játékra a DLC csomag helyett. Mostanában kicsit sok a katyvasz.
-
NemMo
őstag
Tudom, hogy ez az új előfizetés sokkal érdekesebb téma, de tényleg senki nem játszik konzolon a Mordhau-val? Nagyon hálás lennék egy kis infóért
-
addikt
válasz homerhamm #114119 üzenetére
Most is van benne külsős cím, valószínű később is lesz. De gondolom az a cél, hogy minél olcsóbban megússzák és némileg kapudrog legyen a nagyobb csomagban lévő játékkatalógushoz. Sanszos elsősorban majd a belsős címekre koncentrálnak.
Szerk.:
Jah és ne nagyon várj arra, hogy a Stray bekerül majd.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Wesder #114104 üzenetére
GPU felé terelik az embereket, gondolom ezért lett így kialakítva. Illetve aki nem akar online játszani (és a többi sem hiányzik neki) annak jó a kisebb, MP nélküli csomag is.
Valószínű jóval kevesebben vennék a GPU -t, ha a Console csomagba bekerülne a MP.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz l.skywalker #114116 üzenetére
Mivel eddig is így működött a csomagoknál, így gondoltam egyértelmű. Legalábbis amíg le nem kapcsolják a 360 -at.
Bár lehet ez már egy folyamat kezdete, ami valamikor a közeljövőben a 360 végét jelenti.
-
addikt
válasz l.skywalker #114113 üzenetére
Tudom, hogy nem keseregsz, csak a kérdésre akartam válaszolni.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz ρσгτσ #114110 üzenetére
Mondom, nem "kesergek" hanem hiányolok erről némi egyértelmű leírást. Én is meg tudom magamnak magyarázni logikusan, de szeretem kimondva a dolgokat.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #114108 üzenetére
"Pont ez volt a kérdés, hogy vajon 360-on is GP Core-t kell ezentúl venni a multiért?"
Persze, a multizáshoz kell a Core. [link]
Milyen eszközökön lesz elérhető a Game Pass Core?
Az online konzolos többjátékos előnyök Xbox Series X|S, Xbox One és Xbox 360 konzolon támogatottak.
szerk:
l.skywalkerHjajaja, akkor jól értettem...
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
-
addikt
válasz l.skywalker #114108 üzenetére
Az eszköz határozza meg a hozzáférést az adott tartalmakhoz. GPU -nál sem férsz hozzá mindenhez, ha csak konzolod van. Meg ugye GPU -val is tudtál multizni, ha az Xbox 360 -on jelentkeztél be.
Szóval ennél sem hiszem, hogy másképp működik. Core kell majd a 360 -hoz. Persze egészen addig, amíg le nem kapcsolják a lélegeztetőgépről.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz negyven2 #114107 üzenetére
Pont ez volt a kérdés, hogy vajon 360-on is GP Core-t kell ezentúl venni a multiért? Mert az azt jelenti, hogy a 360 tulajok (tudom, ritka mint a fehér holló akinek csak az van) fizetnek egy szolgáltatásért, aminek csak töredékét tudják kihasználni. És nem, nem kesergek, csak ezt szeretném leírva látni hivatalosan, hogy tisztázva legyen. Transzparens kommunikáció kell. És jobban örülnék, ha az lenne leírva, hogy a 360 teljesen hátra van már hagyva, aki mégis azon akar játszani, akkor így járt: veheti a Core-t
Az még tetszett volna ha azt mondják, hogy az eddig behúzott GwG játékok átkerülnek mindenkinek a könyvtárába ajándékba
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz l.skywalker #114105 üzenetére
Semmi marad minden ugyan az, mert olyan kb. mintha GPU-t használnál X360-as konzol esetében is.
---
De ha szeptember 1-el megszűnik a GwG, vajon az utolsó hónapra milyen játékot kapunk (kb2-3 hozzá se adom a profilimhoz, úgyhogy ez teoretikus kérdés inkább).
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Wesder #114104 üzenetére
Most sincs az alapban Gold. Hiába hogy egymás mellé rakják ezek különálló szolgáltatások nem egy szolgáltatás különböző szintjei. Egy szinten van a Core + Console + PC és ezek együtt adják a GPU-t
-
Wesder
félisten
válasz negyven2 #114102 üzenetére
Ja tènyleg.
consono
Igen, papíron jól fog mutatni hogy a Gold előfizetőket hozzácsapják a GamePass számaihoz.Szerk.
Az alap GamePasshoz is adhatnának multit, mert így hülyén néz ki hogy a Core-ban lesz, az eggyel fentebb szinten meg nem.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz negyven2 #114100 üzenetére
Tehát ha valaki mèg mindig X360-on akarna multizni, az majd Core-ra fizet elő, csak a játékokat nem kapja meg.
Szerk.
Legalább most megtudjuk hogy mennyi volt az aktív csak Goldra előfizető.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- AliExpress tapasztalatok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asszociációs játék. :)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Sorozatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Xbox Wireless Controller Forza Horizon 5 Limited Edition
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- Nintendo Switch OLED garanciális
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest