-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
félisten
válasz szupermacs #166523 üzenetére
BC miatt szerintem ezzel nem lesz gond. Anélkül max még 3 év lenne kb és szevasz
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
veterán
válasz szupermacs #166537 üzenetére
Nekem is vannak aggályaim a következő generációval kapcsolatban ezen a téren!
600+játékom van 3 platformra kivetítve, és mind digitális vásárlás!
Nekem kellene egy pár db külső HDD -
válasz szupermacs #166537 üzenetére
Ne szivasd magad 3 terrás vinyoval. Én is vettem, ráfért egy csomó játék, most meg itt ülök a gép előtt, és nem tudom mivel játszak...
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Wesder
félisten
válasz szupermacs #166939 üzenetére
Az hogy a szàllodàban privàt IP van. 10.11.12.1 a gateaway, és le van tíltva a Teredo...
Multi meg Party Chat nélküle esélytelen.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz szupermacs #166952 üzenetére
Sehogy
-
Bird
addikt
válasz szupermacs #167040 üzenetére
Nekem speciel semmi bajom nincs Zolival, en rengeteget kuncogok azon amit csinal. O egy olyan troll akinek jol all ez a szerep.
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Serpiko
addikt
válasz szupermacs #167163 üzenetére
Köszi az infót sajna megvettem már digitálisan. Így sem rossz azért.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
csucsu52
aktív tag
válasz szupermacs #169327 üzenetére
Gyermekem köszöni
-
Wesder
félisten
válasz szupermacs #170339 üzenetére
Úgy làtszik.
-
Prowler
senior tag
válasz szupermacs #171297 üzenetére
Kár érte, szívesen játszottam volna vele. Csak ezért nincs kedvem megvenni a HD editiont.
Veremivadék Undorkutya
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szupermacs #171878 üzenetére
Tartós a játékosbázis a kezdeti hype-ot követő "elhalás" óta. És tekintve, hogy milyen support és folyamatos fejlesztés van mögötte, nem hiszem, hogy az MS aka. a Rare temetné. Egyszerűen nem mainstream játék, megvan a saját közönsége, de az hűséges. [link]
És még most januárban is voltak jó időszakai a Twitch-en is:
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Wesder
félisten
válasz szupermacs #171878 üzenetére
Ja, olyan jó kis chatszoba hogy belement 3-5 óra egyszerre
Egyedül meg randomokkal biztos nem jàtszanék vele.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
pzstm
titán
válasz szupermacs #171883 üzenetére
az azóta az mondjuk ugye december elején vagy november végén volt? csqk emr a játék fél év alatt annyi tartalmat és annyi újítást kapott amit nem sok játéknál láttam.
Hasonló mennyiségű hibajavítást és változást a Divisionnél éltem meg, de ott picivel több idő alatt.Lényegtelen is ezen vitatkozni. Nem tetszett Neked, mással játszol/játszottál.
Fortnite-al meg PUBG-vel is iszonyú sokan sokat játsznaka, én meg azzal nem.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Wesder
félisten
válasz szupermacs #171887 üzenetére
Majd kedden le tudom szedni. Hàny GB?
-
AMD Power
titán
válasz szupermacs #171887 üzenetére
Igen? Nekem is egyre jobban mozgatja a fantaziamat!
-
válasz szupermacs #171928 üzenetére
Erről mindig a ps4 videó jut eszembe...
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
senior tag
válasz szupermacs #171928 üzenetére
Meg amúgy is mi ez, hogy nem rendesen full screen a böngésző...
[ Szerkesztve ]
-
válasz szupermacs #171934 üzenetére
Nem tudom ismeritek e...
[link]
8:40-től van az érdekes rész.
És a birka feltölti így. Nem vágja meg, nem veszi fel újra. Csoda, hogy a youtube még nem törölte...Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
bandi0000
nagyúr
válasz szupermacs #171986 üzenetére
Azért elég durva a horizon, tehát a DOOM-hoz képest, ugye a 4-ben lehet 60 FPS-t kapcsolni, de kár is hasonlítani a 2 játékot olyan szempontból, hogy Horizon-ban sok a dinamikus elem, amit számítani kell mindig, persze ha ezeket elhagyták volna, akkor lehetne 60fps de inkább legyen 30 és hozzák ezt
Az az alapvető probléma, hogy belőnek egy szintet, amit minden évben meg akarják ugrani, optimalizálás ide vagy oda, a végtelenségig nem lehet tele rakni jobbnál jobb grafikai dolgokkal, mert elfogy az erő
Xbox One: bandymnc
-
Def26
félisten
válasz szupermacs #171986 üzenetére
pc -t?ott sok a csaló multiban. Egyébként én azzal is kibékülnék, hogy cserélhető hardver lenne a boxban. Régebben egyként volt erről szó, fil szpenszer részéről.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
3L1T3
addikt
válasz szupermacs #171999 üzenetére
What? FH4 4K30 vagy 1080p30 , FM7 4K60
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
bandi0000
nagyúr
Hát pl a kipufogó rezeg, antennák mozognak, éjszaka minden árnyékot vet a fényszóró miatt, ez nagyon számítás igényes, a féktárcsák felmelegszenek lehűlnek stb stb
Engem nem zavar a 30 fps csak fps játékoknál pl BF,de az legyen meg, itt meg van, azêrt a konzol árából nem tudnál olyan VGA-t venni, ami ezt a játékot elviszi 4K 60 fps ben
Xbox One: bandymnc
-
IntelKiller7
Topikgazda
Nézd meg mennyibe kerül 1 olyan PC amin így fut az FH4. A nyílt világ miatt nem megy a 4K 60FPS. A Motorsport meg megint más dolog. Ott 100x kisebb területet tölt be az engine.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Throme
veterán
Szerintem ez egy tudatos marketing fogás, hogy a játékosokban próbálják feltupírozni a grafika éhséget. Elhitetik, hogy az a jó, attól király a "gém".
Ez oda vezet, hogy lecsökken a konzol életciklusa, aztán elérik a PC-s feneketlen kút fejlesztéseket.
(... és miért ne tennék, hiszen évente egy új 150k-s konzol még mindig olcsóbb a pc-s évenkénti video kártya - ram - proci kombónál ). Ez érezhető is, míg egy x360 esetében a kb 3 verzió közt nincs markáns teljesítmény különbség, addig az XO fat/s és az x közt már van. Az új generációnál mi lesz? Fél évente új, erősebb verzió?
Emiatt hagytam ott anno a pc világot (már ami a játékot illeti) és voltam boldog a konzollal...Bármikor visszamennék x360-ra ha a kedvenc sorozatokból oda is kijött volna az újabb rész (pl FH3, 4), nyilván butított minőségben.
-
satee76
aktív tag
válasz szupermacs #172157 üzenetére
Kb 50 órányi játék mellett sem találkoztam ilyennel ONE S-en.
-
AMD Power
titán
válasz szupermacs #172157 üzenetére
Jezus. Ez aztan gyonyoru.
En ezen a SW BF2 tul leptem. Nincs kesz ,nincs kesz
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szupermacs #172728 üzenetére
A Netflix-nek sikerült.
A Spotify-nak sikerült.[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
S e t h
nagyúr
Biztosan sok profitot sikerül ilyen húzásokkal realizálni. Xart olcsón mindenkinek.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
törölt tag
Az ilyen cikkek után biztos ez lesz, beleraknak egy gyenge játékot, utána meg büszkék lesznek magukra amiért többen próbálták ki a 2 dolcsis gp-ban, mint egy újonnan megjelenő minőségi címet. Ez aztán nagy dolog
-
chipesz
őstag
válasz szupermacs #174490 üzenetére
iOS-en nincs Miracast, nem éppen szabványkövető az Apple. Androidot fentebb írtam. Windows 7 nem támogatja OOTB, talán lehet rá valami szoftver, de önmagában sem az, sem a Windows 10-re váltás nem elég, ha hardveresen nem támogatott a Miracast.
Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
parandroid
félisten
válasz szupermacs #174490 üzenetére
Az iphone-on screen mirroring van, sony tévével tökéletesen működik. Véletlenül találtam meg, meg is lepődtem, hogy komplikációmentesen megy. Nagylányom mondta, hogy persze, ő mindig így néz jútúbot (pedig van youtube app is a tévén).
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
parandroid
félisten
válasz szupermacs #174497 üzenetére
Azt jelenti, hogy a tévétől függ, hogy támogatja-e az adott szabványt, amit a telefonod tud.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
chipesz
őstag
válasz szupermacs #174497 üzenetére
Szerintem egyértelműen leírtam. Stock droidban Android 6-tól nincs. Gyártók saját rendszerén meg vagy van van nincs, párat felsoroltam amiben van, vagy most tételes telefonlistát vársz?
Nyilván egyszerűbb ha a készüléknek utánanézel, amivel rendelkezel. Mert így pontos típus nélkül lehetetlen megmondani hogy most neked van-e vagy nincs.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
Wesder
félisten
válasz szupermacs #176095 üzenetére
Tölthető. Free play days lesz.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szupermacs #176119 üzenetére
Köszi!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szupermacs #176477 üzenetére
Jaja. Azóta írta a starwars.com is. Csak nekem tűnt olyan túl hosszúnak...
-
törölt tag
válasz szupermacs #176523 üzenetére
Engem frusztrált az első pár küldetés után. Érdekes hogy ennek ellenére mennyire sikeres játék, nem is tudom mikor próbáltam utoljára ennyire fapados címet. Azt a 6-7 ropit sajnálom csak, igaz ősszel a Bo4-el buktam vagy harmincat, ahhoz képest még baráti
-
Döglött Róka
veterán
válasz szupermacs #176523 üzenetére
170+ órám van benne. Bődületesen jó és nagyon sok odafigyelést igényel. Szerintem a tavalyi év legjobbja és pont a harcrendszere miatt.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szupermacs #177110 üzenetére
Szerintem a BC-s bejelentéseket. Remélem semmi egyebet
-
F_Peter
őstag
-
zbundy
aktív tag
válasz szupermacs #177212 üzenetére
Tévhitben vagy 😀
-
Wesder
félisten
válasz szupermacs #177212 üzenetére
Pedig magyar. Mikor az S-t vettem kipróbàltam ha màr Home-oltad nekem.
[ Szerkesztve ]
-
zbundy
aktív tag
válasz szupermacs #177215 üzenetére
Digitális
-
törölt tag
válasz szupermacs #177215 üzenetére
One -on , nem az a kód fut ami 360-on.
Ha a lemezt beteszed akkor sem onnan települ hanem letölti az "átportolt" one verziót és ha abból kihagyták a magyar nyelvet , akkor nem lesz rajta sehogy sem.[ Szerkesztve ]
-
derboy
csendes tag
válasz szupermacs #177220 üzenetére
igen ezt irtam csak új játéknál jelenik meg a menűpont
-
frankdelgado
őstag
válasz szupermacs #177371 üzenetére
Mert jódolgukban már nem tudják min vergődjenek.....
-
szimszonos
őstag
Nem akarja szerintem S vagy X tulajdonosok nagyrésze lecserélni erre,inkább a régi fatet éri meg vagy új belépőket célozza meg az MS.
-
törölt tag
Én sem értem! Már lassan fizikai fájdalmat okoz néhány embernek,hogy megjelent egy új konzol verzió a piacon.
-
Jovanny2
őstag
Aki X-et akarna lecserélni erre a diskless S-re, de akár egy garis S-t is, annak baj van a fejében. Hol olvastál ilyet?
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- SEGA - MEGADRIVE 2 /// +196 játék // +3 eredeti vezérlő / antenna és A/V vezeték / használatra kész!
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest