Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
válasz szupermacs #136290 üzenetére
Azért a Horizon 2 és 3 sokkal jobb, mint az 1.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
sting2
addikt
válasz szupermacs #136297 üzenetére
Akkor te konzolt tévesztettél..
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
EmThor
addikt
válasz szupermacs #136264 üzenetére
Lesz új Fable, Forza Horizon 4 és mass effect szerű Halo (állítólag).
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz szupermacs #135136 üzenetére
Nincs.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
zzola
titán
Én úgy emlékszem, hogy igen...de nem vagyok most otthon, nem tudom konzolon megnézni...
-
senior tag
A Battlefield 4-hez ingyen van a premium, a 3-at sajnos nem tudom.
-
negyven2
veterán
válasz szupermacs #135014 üzenetére
Remaster lesz. Ugyan ilyen akció volt anno az új South Park játéknál, ahol a Stick of Truth natív One-os kiadását adták. Igaz ott jogi okokból az EU nagy részén a 360-as BC kiadást adták. De pl. US vásárlás esetén az Xbox One-os """Remaster""" kiadás volt. Itt is megmarad a 360-as is.
Nem nagyon volt még olyan, hogy visszavették volna a BC-s kiadást mert jött belőle remaster.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
3L1T3
addikt
válasz szupermacs #135014 üzenetére
Felújított verzió lesz!
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
turikoczka
aktív tag
válasz szupermacs #134902 üzenetére
Én is sokallom és bármennyire tolnám, lehet várok egy leárazásig.
-
mike1334
veterán
válasz szupermacs #134652 üzenetére
Jó kis játék, rengeteg tartalommal és játékórával...szóval annyira nem gáz.
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Gombinyó
őstag
válasz szupermacs #134576 üzenetére
Goldal meg ingyen volt januárban úgyhogy olyan nagy piaca nem lehet.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz szupermacs #134576 üzenetére
Mivel itthon nem egy népszerű cím, így max 5-6k-ért.
Live-Die-Respawn
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szupermacs #134569 üzenetére
Igen. Teljes lezárás lesz.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz szupermacs #134228 üzenetére
Az a lenyeg hogy a korhatar besorolas oldalara felkerult az Xbox 360 kiadas melle az Xbox One valtozat is. Vagyis jon a nativ One kiadas, ami kulonbozik a visszafele kompatibilitasi listaban lathato valtozattol.(pl: nagyobb felbontas, uj acsik, extra tartalom)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Jovanny2
őstag
válasz szupermacs #133499 üzenetére
Nem így működik. Mindenki a saját profiljával van bejelentkezve, azzal tölti a saját és a másik játékait is. 1x kell bejelentkezni a másik profiljával, a homeoláskor, utána soha.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szupermacs #133499 üzenetére
Ha klasszikus win-win típusú home-olást szeretnétek, akkor mindketten beléptek egymás fiókjával és beállítjátok azt home-nak.
Ha csak van egy ismerősöd akinek a fiókját szeretnéd beállítani a fiókodban, akkor elég belépni vele és belépve maradni akkor lehet az ő tartalmait is használni.
Ha más fiókját állítod be home-nak a saját gépeden, akkor onnantól kezdve offline csak az ő játékaival tudsz majd játszani ill. pl távoli vezérlés esetén nem fog működni az ébresztés meg ilyenek.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
DaveHutt
őstag
válasz szupermacs #133439 üzenetére
Nincs ilyen, évek óta kéri a mezei user. Maradnak bogyi linkjei/redditen Greatxboxdeals fórum keddi akciós listái.
[ Szerkesztve ]
-
M@no
tag
válasz szupermacs #133436 üzenetére
Én nagyon szerettem az NFS-t, de az újabb részek már annyira nem fogtak meg. Most múltkor megvettem a The Crew-t én is ócóóért.
Eddig tetszik, bár kicsit furcsa, a Közútnál biztos nem szeretnek, mert egyelőre tonna szám döntök ki mindent. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz szupermacs #133383 üzenetére
Az NFS sajnos ilyen..
Árkád játékban a Crew sokkal jobb, a Horizon-ról nem is beszélve.. Pedig a Payback-en Én is agyaltam, de elengedtem..
Ismerősömék oda vissza vannak a Payback-ért, és az előző részért, hogy az nagyon jó.. Hát nem tudom..
Véleményem szubjektív...
-
Akelaus
senior tag
válasz szupermacs #133316 üzenetére
Nincs mit!
-
Akelaus
senior tag
válasz szupermacs #133311 üzenetére
Az ingyenes próbát már felhasználtad a Divison-ből?
Ha nem akkor ott a lehetőség kipróbálni. Nekem nem jött be a játék, de ez nem jelent semmit, mert fekve játszottam a derekam miatt, szemüveget meg lusta voltam előszedni. Nélküle meg kicsit semmit nem láttam. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz szupermacs #133307 üzenetére
Ha szereted a régi játékokat, rakd át a Box-ot us régióra és EA Access-ben töltsd le a Black-et.
De egyébként igen, a BF1 nagyon jó (egyéni vélemény, én nem játszottam más BF-ekkel), ráadásul ha bejön és később találsz Premium Pass-t olcsón akkor megkapod az összes új pályát.
De még arra érdemes kihasználni az EA-A-t, hogy olyan játékokhoz kapsz 10 óra Trialt amiknél kérdés, hogy megéri-e megvenni (SWBII, ME: Andromeda...)
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szupermacs #133300 üzenetére
Én január 4-én kezdtem el a Divisiont és elég aktív menetben vagyok vele azóta is, hála pár embernek még a Destiny-ből, akikkel oda mentünk át. Nagy segítség volt, hogy az elején felhúztak a srácok 2 nap alatt maxosra és a Season Pass-t is megvettem. Ami tetszik benne, hogy baromi összetett és hogy nagyon sok esetben igényelt a co-op.
Ami nem tetszik benne, hogy nagyon intenzív játék. Folyamat megyünk és nyomjuk, alig van bent időm a gear-eket fejleszteni arra külön kell belépnem és pár nap Division után kell valamit mindig nyomnom, hogy elvegye a keserű ízét. De utána megint csak mennék
A kedvencem amikor DarkZone-ban van vagy 50 ügynök és ebből mindig a fele Rogue lesz (azaz ellenséges ügynök) és ilyenkor az egész szerver megy vadászni rájuk.
Szerintem nézz videókat róla vagy ha találsz Trial-t esetleg azt (nem tudom van-e), de az biztos, hogy solo-ban és lvl30-ig nem ugyanaz a játék, mint csapatban és lvl30 után.
A Season Pass tartalmai közül én igazából csak az Underground-ot csinálom heti rendszerességgel, a Survival jó móka, főleg az új helyszíneken, de a Last Stand-be szerintem 1x sem voltam az elmúlt hónapban.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz szupermacs #133307 üzenetére
Access-ben főként a BF1 ami csábító lehet, ha multizol. Szerintem az a ~6k nem olyan vészes 1 évre.. Már ha csak párszor előveszed valamelyik játékot. Unravel-t pl. ajánlom, nehéz, de szerintem nagyon jó.
Nekem a mostani leárazásból kellene bezsákolni pár dolgot...
Amúgy a Division-re esetleg olyan tippet tudok adni, hogy próbálj meg szerezni lemezesen, próbáld ki, aztán max eladod a lemezt, ha nem jön be.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz szupermacs #133304 üzenetére
Én PC-n próbálgattam, ugyan úgy mint a wildlands-et, de valahogy nem adta.. Persze, ettől még szerintem mindkettő jó kis játék.
Szerintem magához az alapjátékhoz nem feltétlen kellenek a DLC-k.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ha csak a single-t tolod akkor is jó buli, bár Nekem annyira nem jött be.
Véleményem szubjektív...
-
3L1T3
addikt
Az új patch óta megint dübörög a játék, szóval nyugodtan ruházz be rá.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
sugarforce
addikt
nem is kevés, innen a topikból is vagyunk páran. Ha szeretsz karaktert fejlesztgetni, meg az utopisztikus hangulatot, akkor simán megéri az árát. Én a Siege-el vettem megy packban pár hónapja, nem bántam meg.
-
Chumlee
senior tag
válasz szupermacs #133117 üzenetére
BC-sek nem drágák .
-
mikesa
tag
válasz szupermacs #133108 üzenetére
Nem feltétlen. Ettol függetlenül nem véletlen van ott is szellőnyílás. Ecigi gőzével szépen latszik, hogy hol és mennyit szív 😂
-
mike1334
veterán
válasz szupermacs #132767 üzenetére
Hát jó....van forza h 2-3, meg ea access...marad azért elég autóversenyes jatékom
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szupermacs #132673 üzenetére
Itt van minden X-re elérhető, hamarosan megjelenő ill. fejlesztés alatt álló Enhanced játék listája: [link]
Ebben nincs benne a Tera
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szupermacs #132397 üzenetére
Hát ha lehetne választani nekem is jobban tetszene egy Republic Commando vagy egy Jedi Academy
-
zzola
titán
válasz szupermacs #132397 üzenetére
Igen.
-
Czimby
addikt
válasz szupermacs #132026 üzenetére
A 4-az árkádosabb, nekem emiatt tetszik jobban a rally.
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
válasz szupermacs #132020 üzenetére
Azok sehol sincsenek hozzá, de természetesen te tudod mire van igénye. Szerintem a Dirt 4 - is gyengébb mint a rally.
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
válasz szupermacs #132012 üzenetére
A dirt rally nem éppen gyenge a gp-ból.
-
mike1334
veterán
válasz szupermacs #132012 üzenetére
Lehet be sem tudod váltani, ha ilyen trial kód..azt csak akkor engedi, ha még nem volt game passod, páran jártak így itt.
-
Alexios
veterán
válasz szupermacs #131594 üzenetére
De de amazonrol azt siman lehet venni
-
pzstm
titán
válasz szupermacs #131594 üzenetére
Gift card-ot veszek Microsoft-tól, paypal-al fizetek (de tán kártyával is simán megy)
Itt veszek, magamnak küldöm el emailbenUSA gift card amazonon is kapható akár
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz szupermacs #131592 üzenetére
ha találsz török feltöltőkártyát igen...nem tudok róla, hogy máshogy meg tudnád venni. Én USA store-ból zsákoltam.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Kyrgios
csendes tag
válasz szupermacs #131589 üzenetére
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szupermacs #131449 üzenetére
Ha nincs Home társad akkor csinálsz egy másik fiókot a gépre, beváltod az újon és home-olsz.
-
RudY
addikt
válasz szupermacs #131444 üzenetére
Ha van már aktív fiókod, akkor az új előfizetőknek szóló kedvezményest természetesen nem.
-
AMD Power
titán
válasz szupermacs #131444 üzenetére
Nem!
-
Ragnar95
félisten
válasz szupermacs #131016 üzenetére
"Cégünk 2003-es fennállása óta alapvető törevésünk, hogy színvonalas szolgáltatásokat nyújtsunk a játékos világ megszállottai és minden játékos kedvű gyermek vagy akár felnőtt számára is."
Úgy tűnik a weboldal se frissült a cég 2003-as fennállása ótaPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
RobexX10
aktív tag
Boltjuk van csak. Hátha ismeri még valaki őket.
-
r.levente75
addikt
Kerestem én is a keresőt, hogy körülnézek náluk...
-
Medocsabi
addikt
válasz szupermacs #130624 üzenetére
Nem. azért is fura,mert tényleg nem töröltem semmit.egyszerűen csak nem nyúltam hozzá.Igazából nem annyira gáz,mert nagyjából eddig is rocket louncher+super shotgun-nal nyomtam csak na
-
Sherkulás
aktív tag
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szupermacs #130150 üzenetére
Ami ingyen van az KELL!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szupermacs #130148 üzenetére
Azért nem megy másoknál mert 2 verzió van belőle.
Az előbbi lett GWG, az utóbbi nem. Viszont nálunk csak az utóbbi elérhető regionálisan.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz szupermacs #129918 üzenetére
Igen.
szerk:
ronaldo:
Mobilon bejon nekem. Probald esetleg masik bongeszovel.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
sugarforce
addikt
válasz szupermacs #129894 üzenetére
Nemtudom, csak bezsakoltam, meg letoltottem, de nem inditottam meg el.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz szupermacs #129814 üzenetére
Én így szoktam játszani és a játék hangja is ott jön.
Csak be kell állítani menüben.
-
Alexios
veterán
válasz szupermacs #129814 üzenetére
Nem, a játék hangja is jön fulesen at
-
Keksz
senior tag
válasz szupermacs #129459 üzenetére
állítólag robotok pásztázzák a világhálót ilyen "redeem" kódokért és húzzák be a tulajdonosaiknak
legalábbis több helyen olvastam már ilyet hogy ne posztoljon senki, inkább adja PM-ben, vagy hagyjon ki belőle egy részt, amit másik posztban vagy feladvány útján lehet megszerezni, pl. utolsó szám és matematikai művelet -
turikoczka
aktív tag
válasz szupermacs #129464 üzenetére
Igen, köszi!
"Úgy tűnik, eltévesztetted a célt.
Az oldal nem található."Why?
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szupermacs #129405 üzenetére
Van az a pénz, amiért ingyen sem kell
-
AMD Power
titán
válasz szupermacs #129295 üzenetére
Elnezest!! Igazad van... Sima Dirt!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szupermacs #128901 üzenetére
Na te csak ne lázadjál, van így is mivel játszani
#mindenki:
Btw. itt egy bővebb lista, amin már az akciós DLC-k is rajta vannak és mellette hogy melyik store-ban a legolcsóbb [link]Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Fernet
senior tag
válasz szupermacs #128781 üzenetére
Battlefrontban lehet váltani FPS és TPS nézetek között. (ha jól emlékszem a D-padon a lefele gomb)
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szupermacs #128781 üzenetére
Ha jól rémlik csak külső...
-
AMD Power
titán
válasz szupermacs #128763 üzenetére
Nekem ahogy lejar a Game Pass az Access jon...
-
Zoleee83
addikt
válasz szupermacs #128763 üzenetére
Szerintem induláshoz friss Box mellé tökéletes, mikor megvettem egyből vettem hozzá egy éves Access-t ami most fog lejárni, végigtoltam az összes Battlefield-et, de kb. ennyi.
Game Pass-al is így volt, de most egyiket sem újítom meg, már van bőven vásárolt játék amivel tudok játszani.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Mister_X
nagyúr
válasz szupermacs #128755 üzenetére
Wait, what?!
Battlefield 4, Battlefield 1, Titanfall 2, Unravel, Dragon Age: Inquisition, Dragon Age: Origins, a létező összes Mass Effect és Dead Space, valamint az éppen-nem legfrissebb sportjátékok... mi ezeken az ócska?
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szupermacs #128755 üzenetére
A legjobb ajánlat amit találtam eddig az az US store Ultimate kiadása most 29.99 USD (7k HUF)
Az egyértelmű, hogy ennyit nem ér, hiszen utoljára akcióban 1500 volt mindennel együtt... de nagyon nem kapni sehol sem.Szerk1: UK Amazonon van 5k-ért is digitális kód [link] ill. van a Newegg US oldalán is ennyiért [link]
[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz szupermacs #128239 üzenetére
Nekem a GTA V. volt az a játék ami 40 perc után azonnal uninstall lett.
Viszont ha már Rockstar az RDR2-t nagyon várom, karácsony környékén lemezesen jó is lesz olcsóbban.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
pzstm
titán
válasz szupermacs #128239 üzenetére
azzal meg úgy vannak minek...így is hoz bőven
-
Silεncε
őstag
válasz szupermacs #128233 üzenetére
Nem remasterelték a játékot, csak fentebb húzták a felbontást egy patchel (bár abban se vagyok biztos, hogy egyátalán patchet kapott)
-
kazuma921
aktív tag
válasz szupermacs #128233 üzenetére
Egy olyan játéknál ami szinte már 0 profitot termel, ez nem várható.
We aren't welcome in the heavens, our place is down there.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szupermacs #128223 üzenetére
Ez a legteljesebb lista: [link]
-
3L1T3
addikt
válasz szupermacs #128223 üzenetére
Nevetséges felbontásnövelés alatt mit értesz? Mert szerintem kellően látványos.
-
n.gab
aktív tag
válasz szupermacs #128197 üzenetére
Nem találtam ilyen lehetőséget.
Nekem is nagy szívfájdalmam ez a magyar nyelv hiánya.
Tényleg nem éri meg megcsinálni a magyarítást minden játékra?
Vagy ennyire kevés a magyar gamer tábor? -
Atomgeszi
nagyúr
válasz szupermacs #128157 üzenetére
Nálam is ilyen.. A kedvencem, amikor kiírja, hogy ready to start, és behozza a töltőképernyőt 99%-ig.. Esetleg a menüt úgy 90%-nál, majd ténylegesen 100%-nál kezdi el indítani a játékot.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
MunezXBK
nagyúr
válasz szupermacs #128123 üzenetére
Akkor gyerünk multizni.
-
Czimby
addikt
válasz szupermacs #128118 üzenetére
A 360-as Horizon kettő azért erősen butíott a ONE-hoz képest.
De ha a Horizon nem tetszett szerintem ez mégannyira sem fog.
Az autózás része gagyibb, de erőltetik a multiplayer játékot, szóval aki szeret multizni és nem is a vezetés hanem inkább az számít annak lehet bejön.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Csapoati
nagyúr
válasz szupermacs #128118 üzenetére
Szerintem megfér az X1-es Horizonok mellett is. A térkép tényleg döbbenetesen nagy és sokszor azért van is mit csinálni.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
MasterMark
titán
-
Csapoati
nagyúr
válasz szupermacs #128100 üzenetére
Persze, hogy él, csak közben már két kiegészítő is jött.
-
zzola
titán
válasz szupermacs #127144 üzenetére
Nálam néha feltölti. Nézd itt.
-
sugarforce
addikt
válasz szupermacs #126962 üzenetére
nekem az eredeti SW trilógia van meg vhs-en, azt tartottam meg egyedül, még a special editionös. Igaz, hogy nincs már vagy 10 éve vhs lejátszóm, de a polcon nagyon jól néz ki.
-
mike1334
veterán
válasz szupermacs #126832 üzenetére
Tudom, csak a saját bénázásomtól féltem
-
Gombinyó
őstag
válasz szupermacs #126863 üzenetére
Áhh, már régóta megy a dlc-s lehúzás...
Forza 6-ból van talán olyan kiadás ami már tartalmazza az összes dlc-t, de abból meg már a 7. rész az aktuális. -
pzstm
titán
válasz szupermacs #126814 üzenetére
készlet erejéig leginkább, pontos infóm nincs róla
-
mike1334
veterán
válasz szupermacs #126808 üzenetére
Jaja..de ezt tuti nem fogom eladni, így a digitális verzió jobb lenne
-
MunezXBK
nagyúr
válasz szupermacs #126796 üzenetére
Felvettelek, ugyanaz, mint a nickem. Látom van GTA 5-öd is, az is jöhet.
[ Szerkesztve ]
-
hülyegyerek
addikt
válasz szupermacs #126792 üzenetére
Én fél éve vettem meg second hand shopban, de a FH3 meg az FM6 már negvolt digitálisan. Hála az égnek, hogy nem ezzel kezdtem az S vásárlásakor, lehet ment volna a háztól a konzollal együtt. A 4. részbe még 360-on beletettem vagy 200 órát, ahhoz képest is egy rakás...
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
MunezXBK
nagyúr
válasz szupermacs #126792 üzenetére
Helyes.
Vegyetek fel barátnak.
-
mike1334
veterán
válasz szupermacs #126703 üzenetére
Akkor ez el is dőlt, várom a nyílt tesztet januárban
-
3L1T3
addikt
válasz szupermacs #126703 üzenetére
Budokai 3 mindörökké (nem a tenkaichi). Nagyon örülnék ha bekerülne BC-be a HD kiadás.
-
Csapoati
nagyúr
válasz szupermacs #126641 üzenetére
Most 3000 Ft, szóval akciósan kb 2000 lesz. Az meg már nem olyan vészes azért.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szupermacs #126658 üzenetére
Lemezes játéknál is fog letölteni a store-ból, mert a lemezes kiadás és a digitális verziófrissítések közötti állapotot kiegyenlíti a rendszer, de ez egyébként nagyon netfüggő. Lemezesben nem vagyok jártas, eddig 1 lemezes játékom volt, azt eladtam 2 nap után
-
l.skywalker
Topikgazda
Meg kell várni pontosan milyen akciót kap itthon, lévén a normál ára 2.990.-HUF.
De lemezen nem kapható!Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Dreimus
senior tag
Hat igen, regota varok egy jobb akciora mert jobban megeri ha megveszem lemezesen mintha kimennek kulfoldre online vasarolni
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szupermacs #126492 üzenetére
Ha van EA Access-ed akkor még most is ingyenes az alapjáték+minden kieg:
-
törölt tag
válasz szupermacs #124595 üzenetére
100 centis (~40") TV-t 3-4 méterről nézve kb teljesen mindegy, hogy 720p vagy 2160p a kép.
Vicces, hogy ez eszedbe sem jutott.btw: A kép sokkal szebb. A rendszer sokkal gyorsabb. A játékok stabilabban futnak. stb stb
Viszont a felbontásból nem sokat fogsz kamatoztatni, akkor sem ha 40"-es UHD TV-t veszel. Egyszerűen túl messziről nézed.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest