Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
useless
aktív tag
This Week’s Deals With Gold And Spotlight Sale + Publisher Sale
Ez a hét sem túl erős..
[ Szerkesztve ]
-۞- -۞-
-
useless
aktív tag
-
useless
aktív tag
válasz r.levente75 #179870 üzenetére
Én hiába húztam be semmi nem történik... Xbox appban 21-én kaptam üzenetben kódot, beváltottam és szintén semmi. Mi vajon a teendő?
-۞- -۞-
-
useless
aktív tag
-
useless
aktív tag
One X-hez beszereztem egy Logitech G920 kormányt +shiftert+állványt.
Tudnátok adni egy olyan komplett listát, amiben benne van a jelenlegi összes xbox-os játék, ami támogatja ezt a kormányt? Főleg PS4-hez találok róla infót...-۞- -۞-
-
useless
aktív tag
A 3 hónapos 50%-os (3.750 Ft) GP kedvezménynél az ismétlődő számlázás kikapcsolás után ismét felajánlja az 50%-os kedvezményt további 3 hónapra.
-۞- -۞-
-
useless
aktív tag
Tud valaki esetleg Xbox One X-re olyan Hue appot, aminél hdr-es játékoknál is van screen sync??
-۞- -۞-
-
useless
aktív tag
EA Access mellett mennyire érné meg most akciósan beszerezni a Battlefield™ 1 & Titanfall™ 2 Ultimate Bundle-t 3.200 Ft-ért?
-۞- -۞-
-
useless
aktív tag
EA Access-nél mekkora a valószínűsége, hogy elkezdik kivenni a játékokat, tehát inkább cserélik benne a címeket, mint bővítenék a listát? Pl. Unravel miatt kérdezem, hogy behúzzam-e inkább a Yarny Bundle-t.
[ Szerkesztve ]
-۞- -۞-
-
useless
aktív tag
válasz Siffredi #165754 üzenetére
Telepített játékoknál csak a simát mutatja viszont manage-ben az alapjáték is ott van 0%-on és utána a többi kiegészítő. Store-ban rákeresve mindkét verziónál telepítettet ír, csak egyelőre még nem indítottam el a letöltést, mert megy fel a GTA V...
Talán így van rá esély, hogy nem külön kezeli a kettő verziót.
[ Szerkesztve ]
-۞- -۞-
-
useless
aktív tag
Kérdés: Játszom GP-ben lehúzott Rise of the Tomb Raiderrel és kb. 30%-on állok. Most megvettem akcióban a Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration-t. Hogy fogja ezt rátelepíteni? vagy csak a kiegészítők kerülnek még bele (dlc+egyéb packok)? Jelenleg magát a játékot is látom az install listában nem csak a kiegészítőket és remélem nem fognak elveszni az eddigi mentéseim..?
-۞- -۞-
-
useless
aktív tag
Tud valaki valami konkrétat a karácsonyi vásár kezdetével kapcsolatban a store-on?
-۞- -۞-
-
useless
aktív tag
válasz bulikavagyok #164322 üzenetére
Ezt jó tudni, csak hogy mennyire éri meg most ha veszek 1 éves GP-t 20k-ért. És a bekerült címeket általában mennyi idő alatt veszik/cserélik ki? De gondolom ez változó..
-۞- -۞-
-
useless
aktív tag
Volt már olyan játék, amit kivettek a game pass listából? Vagy ami egyszer bekerül az véglegesen benne is marad már?
-۞- -۞-
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest