Új hozzászólás Aktív témák

  • birorichard

    őstag

    válasz tigipuf #91547 üzenetére

    Elvileg minden GOW4 kiadás tartalmazza (az alapjáték is), digitálisan mindenképpen még idén meg kell vásárolnod, hogy küldjék a kódokat, dobozos verzióval kapcsolatban pedig szerintem előre tisztázzátok le a boltban, hogy ez tartalmazza-e a kódokat vagy nem. Azt is el tudom képzelni, hogy ezek a kódok, amiket a dobozos verzióhoz papírra nyomtatva adnak, csak 2016.12.31-ig válthatók be, azután érvényüket vesztik.

    De ha csak a korábbi kiadások érdekelnek, akkor kb feleannyiból össze lehet gereblyézni kulcsos oldalakról a régieket (amúgy szerintem kurva jó a 4, szóval megéri végigtolni az egészet - kivéve talán a judgement-et :DDD ).

    Link

    "* Tartalmazza a Gears of War, Gears of War 2, a Gears of War 3 és a Gears of War: Judgement Xbox 360-játékot. Mindegyik játék az Xbox One előző verziókkal való kompatibilitási programjának részeként használható. 32 GB merevlemez-terület szükséges. A jogosultsághoz 2016. december 31-ig meg kell vásárolni a játék kiskereskedelmi verzióját, vagy meg kell vásárolni és be kell váltani a Gears of War 4 kódját az Xbox Live szolgáltatásban. A letöltési tokeneket hullámokban küldjük ki a beváltástól számított egy hónapon belül, az Xbox Live irányítópultjának üzenetkezelő rendszerében. Csak 17 éven felülieknek. Xbox One, szélessávú internet (az internetszolgáltató díjakat számíthat fel) és Xbox Live-tagság szükséges. Nem minden országban érhető el. A legfrissebb információk a www.GearsofWar.com webhelyen olvashatók."

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák