Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    válasz tiv83us #67751 üzenetére

    Diablo 3-at mindenképpen vedd meg, sokkal jobb, egyszerűbben kezelhető, és gördülékenyebb, mint PC-n. Nehézségi szintben meg ugye van tartalék bőven. Még annyi, hogy keresd az Ultimate Evil editiont, karácsony körül 20 EUR-ért dobálták errefelé, nem hiszem, hogy jóval drágább, viszont ez tartalmazza az alapjátékot, és a kiegészítőt is.

    Rocket League-en erősen gondolkozom, de igazából én a Trackmaniát várom. PC-n imádtam, ha feleannyira átjön a feeling, akkor itt is instant get lesz.

    Borderlandsnek meg örülnék, ha becsúszna GWG-be, régóta szemezek vele (már PC-n is), de mindig visszatartott az, hogy nulla időm van gyakorlatilag játszani, csak állnak itt a játékok, amiknek neki kéne állni. Szegény Witchert is ezért nem vettem meg, még a Fallout 4-gyel sem tartok sehol, meg a TR Definitive Editionnal sem, szóval abból sem veszem addig meg a következő részt.

    Amit még érdemes kipróbálni, az a pár LEGO-játék, ami elérhető backward compatibilityben, ha minden igaz, a Star Wars megy már így, az eredeti trilógia legós feldolgozása szerintem minden idők egyik legjobb ügyességi-logikai-kalandjátéka, és pár dolcsiért megvehető X360-ra digitálisan, másodikként ott lohol a nyomában a Lego Indiana Jones, de az sajna még nem BC-s. Viszont ezekre hatványozottan igaz, hogy ketten jó őket játszani, egy képernyőn.

    p

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák