-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ilyen a DOOM Alpha - Multiplayer
PS4-es verzió, de multiplatform, szal jöhet ide is.
Live-Die-Respawn
-
H4rt1g4n
tag
Sziasztok!
A Witcher 3-hoz ha letöltöm pl. ezt az armor set-t:
http://www.storeparser.com/en-US/xbox-one/free-stuff/dlc/the-witcher-3-wild-hunt-nilfgaardian-armor-set/
Akkor azt azonnal tudom használni? Vagy van szintkövetelmény, esetleg craftolni kell?
Gyanús, hogy nem csak letöltöm és felveszem..
XONE gamertag: TheZolee88
-
Absinthe16
csendes tag
válasz Something_ #59695 üzenetére
Köszi a válaszod. Külön vettem hardveraprón keresztül a kinectet és regisztráltam xbox.com-on. Akkor azon keresztül intézem a garit.
-
Def26
félisten
Én sajnos beszoptam a doom 4 alpha kódot amit kaptam. Korábban írtam be mint ahogy elkezdődött volna a teszt (vagy felkerült volna live -ra) és egy a szaros rendszer nem látja. A kódra azt írja, hogy felhasználták. Support -ot hívtam, a fatökű gyerek megpróbált beetetni egy világ faszságával de a lényeget én mondtam ki helyette, mivel "ezt a kódot akkor írtam be amikor még nem volt live -on a termék ami ráadásul alpha/béta ezért ők nem tudnak segíteni".
Ennyiben maradtunk, amiből a tanulságot Besenyő Pista bácsitól idézem:
"Nem a győzelem a fontos, hanem az őszinte részvétem."
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
StLui
veterán
0x87de07d1
Ezt a hibakódot kapjuk Halo 5 letöltése után, mi lehet ez?
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
parandroid
félisten
Nem értem én ezt az egészet... A mai akcióban próbáltam behúzni az Orit és a Witcher 3-at, felemás sikerrel. US címet hiába adtam meg, és állítottam át a régiót, arra hivatkozva, hogy lépjek kapcsolatba a bankommal, elutasította a tranzakciót (német Visa kártya nyilván nem tetszett neki). Ezután megadtam a magyar címmel ugyanezt a kártyát, megvettem az Orit ugyanezzel a kártyával, magyar címmel, most már bőszen tölti lefelé. Szinte azonnal kattintottam a Witcher 3-on is, hogy akkor azt is megveszem, itt ugyanaz a hibaüzenet fogad, amit a US Store-ban kaptam, csak most már magyar nyelven (nem tudja végrehajtani a tranzakciót, lépjek kapcsolatba a bankommal). Meh.
Másik kérdés. Olyan régebbi játékoknál, mint a Torchlight a megvásárlás helyén a "csak csomagban" megjelölés mit jelent pontosan? Jól sejtem, hogy ezeket már nem engedi valamiért megvásárolni? De akkor miért nem azt írja, hogy már nem kapható?
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
B-L-A-C-K
titán
GTA V-ön ha online akarok játszani kiírja hogy nem elérhető a szerver, már tegnap is ez volt. Ez másnál is ilyen?
-
Def26
félisten
válasz parandroid #59712 üzenetére
Torchlight egy xbox 360 -as játék. Mivel szerepel a visszafelé kompatibilis játékok listában ezért xbox 360 -on vagy weben az xbox.com kell megvenned. Ekkor megjelenik az xbox one -on a "ready to install/Bereit zum Installieren" szekcióban.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
addikt
Bakker ma sem jött a futár.
Gondolom hétvége felejtős alapból.[ Szerkesztve ]
-
h4mi1
tag
Üdv,
hülye lesz a kérdés.. de xbox one-t akarok venni összejött végre annyi pénzem, ez lenne az első konzolom.
viszont nincs se tv-m se monitorom amin HDMI kábel-t tudna fogadni... Tv-t alapból nem nézek monitorom meg 2 éve vettem ,de azon sincs.. valami más csatlakozással belehet kötni vagy vennem kell 1 tv-t 50,000 ft ért + ba -
-
h4mi1
tag
válasz zsolti72837 #59723 üzenetére
Csak HDMI kábellel lehetséges?
-
zsolti72837
addikt
Amúgy hol tudom megnézni, hogy a fiókom Magyar-e?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
nagyúr
-
parandroid
félisten
Ah, közben megtaláltam. Ha a visszafelé kompatibiltási listában kattintok rá, akkor feldobja az X360-as oldalt, és már mutatja is, hogy valami 3800 HUF ellenében az enyém lehet a játék. Na, annyit mondjuk nem adok érte, akkor inkább megveszem a Diablot. De hogy ezt miért nem lehet a keresőben megtalálni az xbox.com-on.
A másik kérdésre valaki? Azóta sem tudtam vele megetetni a bankkártyát. Csak azt nem értem, hogy az Ori vásárlásakor miért fogadta el? Mondjuk igazából mindegy, minden játék új még, van mivel játszani a következő egy-két hónapban, utána meg majd megveszem dobozosan - nagyobb címeket szívesebben látok a polcon, mint digitálisan.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Dinasti
senior tag
válasz parandroid #59712 üzenetére
Hol lehet látni a mai akciókat?
-
zkas90
senior tag
válasz parandroid #59728 üzenetére
"De hogy ezt miért nem lehet a keresőben megtalálni az xbox.com-on"
Érdekes módon nekem egyből kiadja a keresőbe beírva a Torchlight szót.
Rákattintva a TL-re rögtön az x360-as megvételi oldal jön be természetesen.
megj: Gondolom te az xbox one-ra kattintva próbálgatod elérni. Az x360-as szekcióban levőt kell megnyitni. Az XBox One szekcióban azért jelenik meg (gondolom én), mert BC-ben már elérhető. Amelyik nem indul el XBO-n az nem jelenik meg az XBO szekcióban (legalábbis gondolom én, de lusta vagyok tesztelni).
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz zkas90 #59730 üzenetére
Igen, azzal volt a gond...
Dinasti #59729: Na, ez a másik, ezt sem könnyű megtalálni, nem nagyon hirdetgetik sehol... Szerencsére valaki korábban linkelte Major Nelsont.
Az egész xbox.com egyébként egy katasztrófa, de amúgy a komplett MS rendszer az. Pedig jó ötlet volt a teljes MS fiókot összekapcsolni, de rohadtul nem úgy működik, ahogy kéne neki, és akkor az egész még meg van bolondítva a régiókkal, meg a számítógép regionális beállításaival (ami nekem azért magyar, mert a buzi német dátumozás az agyamra megy, ennek örömére az angol nyelvű Windowsom állandóan magyarul próbál velem kommunikálni, a tabletem meg németül, mert ott meg az angol oprendszerhz német régió van beállítva - még jó, hogy értem... ), meg mittudomén még mivel. Store-okat olyan szinten bekavarja, hogy sokszor hiába írom át a hu-hu -t de-de -re, automatikusan dobál vissza, és viszont. Máskor meg működik, szóval tök rapszodikus.
p
-
SütiGTi
senior tag
Karácsonyra lesz valami kis akció az új Tomb Raider-re szerintetek? Gondoltam várok vele mert úgy is nagy star wars lázban égek, meg most többet kell mennem dolgozni is
-
zsolti72837
addikt
Erre valaki?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
tunkiih
őstag
Van rá mód akár telefonos appal is, hogy megnézzem kik azok a friend listen, akik leszedtéka követést időközben? Ha már ilyen idiotán van megoldva ONE-on, (legalább irná hogy ki az aki leszedi a késöbbiekben rólad, átment instagram stilusba az egész, hogy csak followereket gyűjtenek.. )
-
h4mi1
tag
válasz bulikavagyok #59727 üzenetére
Nincs pedig két éve vettem.. és LG... de a DVI port is elég nem kell HDMI?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Tegnap este kétszer sikerült lefagynia a BF Hardline-nak. Ha jól emlékszem, akkor az 5. epizódnál. Mondjuk azonos körülmények között.. Vagyis, bementem egy helyre, elővettem a scanner-t, és ahogy mászkáltam, megállt.. homegomb->quit működött. Majd utána ha nem vettem elő a scanner-t, és továbbment.
Véleményem szubjektív...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Preview tagoknak új frissítés:
10.0.10586.1024 (th2.xbox_rel_1510.151203-1909) fre
Live-Die-Respawn
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Turpiurfy
csendes újonc
Sziasztok, az lenne a kérdésem hogy ha csinálok Screeshot-ot vagy record-ot az miért nem tudom megosztani???? Azt irja ki ilyen kor többek között hogy próbáljam meg késöbb, meg hogy sajnálják. Vagy a hiba csak az én készülékemben van Momdjuk az utolsó frissités óta nem igazán müködik tökéletesen az Xbox elötte semmi gond nem volt vele ..
Xbox One Gamertag: Turpiurfy
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest