Új hozzászólás Aktív témák

  • Madwe

    nagyúr

    válasz pzstm #4984 üzenetére

    Na de az usa store, azt modnta annyira nem érdekli :) Bár szerintem megéri oda regelni ha nem akarja eladni az ember... BTW magyar storeban milyen árakra lehet számítani? tudom még megjelenés sincs hivatalosan, de x360nál milyen árakon mozognak? mert sonyéknál bizony 20-21 ezer a magyar storeban ami kb pofátlanság nem csodálkoznék ha 0 db eladott játékok lenne ittho digitálisan... és akkor arról még nem is beszéltem h a kinti 50-75%os akciók itthon psnen egyszer se voltak, sebaj, eléldegélek én alaszkában, szerencsére mi adózni se adózunk :D

    (#4987) pzstm ha maradt volna az alap felállás ami volt x1nél bejelentéskor ( s nem erőltették volna ezt a médiaizét... bár lehet akkor is) akkor én bizony lehet x1el tolnám már... így viszont maradtam a psnél... No majd ha lehet mégiscsak digitet árulni, tuti beszerzek egyet... nem is értem miért nem lehet, nem feltétlen kell megoldják a pénzügyi részét, elég nekem a gift is, leseftelem okosba az anyagiakat :))

    (#4990) Def26 Akkor az is ugyanolyan megfizethetetlen baromság, de legalább magyar storeban akcióznak, az is valami - bár külföldön még mindig olcsóbb, s gyanítom ott store esetében is több az akció :)

    (#4988) BomiBoogie csak hdmi kimenet van rajta, régebbi tv kérdéses h tudja e, azért 6-7 éves tvken azért már van ilyen bemenet...
    Magyarországra még bejelentve sincs a konzol, jövő szeptemberét pletykálják, de lehet eus országokban kapni, pl ausztria, s a gariztatása sem olyan vészes!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák