-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LTJuice
újonc
Sziasztok,
gyereknek vennénk első xBoxot (újat), olyat, amiben CD-t is tud használni. Erre azért lenne szükség, mert ha havi pass-t vennénk, akkor a tanulás miatt nem biztos, hogy ki tudná használni.Nyilván a One nem a legújabb fejlesztés, a legideálisabb az X lenne a havi pass és a CD kombinálhatósága miatt, de elsőnek nem vennénk 230ezres gépet.
Kérdésm, ha új One-t vennénk, megbízhatóan tudnánk használni annak ellenére, hogy nem új vagy van hátránya?
Köszi
-
válasz LTJuice #239952 üzenetére
One szériát már nem kapsz sehol. Series s gép jó lehet neked, gamepass ultimate előfizetéssel, mivel 3-4 új lemezes játék árából kijön a 3 év gamepass ultimate. Gold előfizetés úgyis kell majd, ha online is játszik.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
jeni
félisten
-
-
Berecz Bence
friss újonc
Sziasztok!
Olyan kérdésem van hogy van egy Xbox one konzolom,és ha bekapcsolom 2 percig megy a konzol és kikapcsol.Elötte 2 napja teljesen jól müködöt.
Tudna valaki ez ügybe segíteni hogy milehet a probléma? -
Guitar14
senior tag
válasz Berecz Bence #239961 üzenetére
Semmit nem ír ki ha utána egyből visszakapcsolod?
(pl ha túlmelegszik ak övetkező bekapcsolásnál kiad egy figyelmeztetést teljes képernyővel)
Ilyet:
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
Guitar14
senior tag
válasz Berecz Bence #239963 üzenetére
Milyen verziód van?
One Fat, One S, One S All digital vagy One X?Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
nagyúr
válasz Berecz Bence #239961 üzenetére
Lehet egy félresikerült/beragadt rendszerfrissítés is... áramtalanítsd teljesen (tápkábel ki) várj pár percet és utána indítsd be.
Illetve a beállításoknál is van olyan hogy teljes kikapcsolás, azt is megpróbálhatod.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
csuvicsuva
addikt
Aktuális Deals with Gold (DwG) akciós lista
November 22. ~12:00 - ig érvényes ajánlatok:
This Week’s Deals with Gold and Spotlight Sale (Week of November 15)"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
IntelKiller7
Topikgazda
kilepo:
Archvale (Cloud, Console, and PC)
Deeeer Simulator (Cloud, Console, and PC)
Final Fantasy XIII-2 (Console and PC)
Mind Scanners (Cloud, Console, and PC)
Mortal Shell (Cloud, Console, and PC)
Space Warlord Organ Trading Simulator(Cloud, Console, and PC)
Undungeon (Cloud, Console, and PC)
Warhammer 40,000 Battlesector (Cloud, Console, and PC)[ Szerkesztve ]
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
negyven2
veterán
The Xbox November Update Rolls Out Today
- Connect to your Discord voice channels from your Xbox console.
- Wish list gifting and sale notifications – Microsoft Store on Xbox.
- Improved captures experience for your game clips.“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
bigdady
nagyúr
Hali
Sniper 5-ben a prestige rankek között van különbség? Mert prestige 1 után alap lett minden és újra be kellett lakni a fegyvereket stb. Van értelme a prestige 2-nek egyáltalán?
-
tuzpenge
őstag
Sziasztok!
Egy gyors kérdés: az Series S kontrollerek visszafelé kompatibilisek? Tehát jó egy one X-hez is?
Köszönöm!ˣ
-
tuzpenge
őstag
válasz IntelKiller7 #239973 üzenetére
Köszönöm szépen. Nem voltam benne biztos, mert a microsoft honlapján csak az volt, hogy a one kontrollere jó a series s-hez, de hogy visszafelé jó e az nem. Mondjuk ez is érdekes, de végülis logikus ha felfelé jó akkor már visszafelé is....
És akkor egy bónusz kérdés ha már itt vagyok: a one X kontrollere bluetooth-os és jó egy ipad-hez is?ˣ
-
tuzpenge
őstag
Használt one X-et szeretnék venni. Van is egy kinézett példány (nyilván már nem garis).
Mire kell figyelni ennél a típusnál, mit kell kipróbálni rajta? Van ezeknek típushibájuk ami a vásárlás előtt kideríthető ha kipróbálom? Totál amatőr vagyok, csak a gyerekeknek szeretnék venni egy jó, megbízható gépet amit sokáig tudnak használni!
Köszönöm!ˣ
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz tuzpenge #239976 üzenetére
Nem igazan van baja.
Arra figyelj, hogy 5 eves gep is lehet. Ha sokat hasznalta a tulaja, akkor azert illendo lett volna mar kitakarittatni belulrol.
Ha ezt nem tette meg, akkor neked celszeru lenne azt a 2-3-4-5 ezret raszanni.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
addikt
-
addikt
válasz IntelKiller7 #239979 üzenetére
Attól függ mennyi az az X. Meg ugye kell-e lemez?
"After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."
-
parandroid
félisten
-
-
Sziasztok. Gondoltam megosztom, hogy svédeknél elég jó áron van a Forza Horizon 4+5 pack. 7.6 svéd korona, ami kb 70 eurócent. Nekem sikerült megvenni, vpn nem kell hozzá. Tudom, hogy gamepassos, de ajándékba is meglehet venni olyannak, akinek nincs gamepass.
Itt lehet megpróbálni: [link]És úgy látom prémium pack.
[ Szerkesztve ]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
eL Geri
őstag
Sziasztok!
Szerintetek nagy butaság előbb játszani a Resident 3-t, aztán majd csak utána a 2-öt?
Azt olvastam a 2 mászkálósabb, rejtvényfejtősebb, nehezebb. A 3 meg csak akciódusabb. Jelenleg nem nagyon akarnék agyalni, csak menni előre akciózni
A sztori nem hiszem, hogy zavarna, nem 100-as az angolom.
-
Guitar14
senior tag
válasz eL Geri #239993 üzenetére
Ha a sztori nem zavar/érdekel akkor szerintem teljesen mindegy.
Én is most megvettem a második részt.
Az első és a zero már megvan de nekem nagyon furcsa azon kettő játékmechanikája és lassúsága emiatt egyszerűen nem tartott magában az a két játék.
Azt fogom csinálni (mivel engem érdekel a sztori), hogy a zeroról és az elsőről nézek egy összefoglaló videót avagy a "sztori dióhéjban" és nekiállok a kettőnek.Tehát én szerintem ha nem érdekel a sztori simán vedd meg először a hármat.
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
nagyúr
-
fabokf
tag
Sziasztok,
Nem tudtok róla, volt mostanság komolyabb fiókadat leak MS/Xbox fiokok kapcsán? Ma reggel ugyanis ébredés után egy levél várt, amiben kikértek a fiókomhoz egy egyszeri azonositó kódot. Noha semmi folyománya nem volt (nem jött levél email/jelszó módosítasról), csak nem hagyott nyugodni és megnézve az aktivitást kiderült, hogy valami "jóképessegű" Oroszországból probálkozott reggel, sikertelenül (mivel a kód az en cimemre jött, a Gmailem beléptetése meg be van biztositva, amennyire csak lehet, így ahhoz nem fért senki hozzá)...a jelszót mindenesetre lecseréltem... gondoltam megkerdem, jart-e más is hasonlóan mostanság, vagy tudtok-e valami szivárgasról, aminek a híre engem elkerült[ Szerkesztve ]
-
-Rolika-
senior tag
Microsoft változtatott a kontrollerek gari idején? 2 hete vettem egy S2 Coret és ma regisztrálásnál kiirta, 2 év.
Most akkor megnyugodhatok, hogy 2 éven belül bármi baja lesz(tuti nem fogja bírni) javítják?https://www.youtube.com/@Rolika82
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- PS5 Slim (garanciás)
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest