-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
válasz l.skywalker #127591 üzenetére
Köszi, ennyiért megvettem én is. Valamikor jó lesz.
-
mike1334
veterán
válasz kazuma921 #127601 üzenetére
Ne úgy gondolj rá, hogy xbox exkluzív, hanem mint MS exkluzív. Olyan jókat nevetek, mikor mondják, hogy de gáz a Microsoft, hiszen, ha veszel egy ps-t meg egy pc-t, akkor nem kell xbox...jól kiszúrnak az MS-tal..jah..és a pc-n milyen rendszer fut?
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
3L1T3
addikt
válasz kazuma921 #127601 üzenetére
Janika megveszi a következő Xbox címet PC-re. Majd rájön hogy a hulladék gépén nem fut a Forza Horizon 4. Ezért fogja megveszi a One X-et ~ 100-150K között. Van kérdés?
Azért mert valami nem Xbox exkluzív attól még Microsoft exkluzív. Így is úgy is pénzt lát belőle a cég.
Az, hogy nem engedik a másik platformukat sem el teljesen. Ami a PC mivel mindenki Windowson játszik, azzal szerintem nincs gond. Az hogy ha ezt valaki nem fogja fel és hisztizik hogy egy adott cím megjelenik PC-n is az már nagyobb gond.
Microsoftnak a 2018-as E3-on a következőt kell megtennie , vagy legalábbis a 2018-*as évben, hogy erősödjön tovább a brand. (Hozzáteszem anno a PS3 is a béka segge alatt volt globális eladási számokban, csak a végére sikerült beérnie az X360-at)
- Egér + Bill natív támogatás, hogy a gyenge PC-vel rendelkezőket is átcsábítsák
- Új exkluzív címek (jó lenne nem picsogni 1-2 év alatt nem lehet 0-ról felépíteni játékokat. Minimum 3-4 év kell)
- One X árcsökkentés
- VR Headset natív támogatás
[ Szerkesztve ]
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
pzstm
titán
válasz 3L1T3 #127596 üzenetére
sima PS4 slim és Xbox One S idén megszűik? szerintem pont nem. Eladott példányok 80%-a olcsóbb PS esetében is a Slim, nem pedig a Pro...ha globálisan nézzük a számokat, adatokat, akkor a Pro és X is csak kis szelet, olcsóbbat vesznek rengetegen, akik azt sem tudják mi az a fórum
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
zsolti72837
addikt
válasz DaveHutt #127514 üzenetére
Ja értem. Köszönöm!
(#127539) spiky03
Elejétől ki akarom nyomni. GoW első és második részét kell beszerezzem, aztán majd valamikor a 4et.
(#127543) AMD Power
Ja jól van. Nekem nincs pass előfizetésem.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
kazuma921
aktív tag
válasz mike1334 #127605 üzenetére
Ezt én értem, de ettől függetlenül valahol mégiscsak valid érv a box ellen, hogyha valaki PC-n játszik, annak felesleges a Box. Egyébként az MS profitál abból valamit, ha az ember letorrentezett, nem jogiszta Win10-et használ?
We aren't welcome in the heavens, our place is down there.
-
mike1334
veterán
válasz kazuma921 #127611 üzenetére
Nyilván nem, de nem is árt neki sokat (lásd pl eus jelentés a kalózkodás hatásairól). Az xbox egyébként olcsóbb, mint egy gamer pc nem is kicsit. Persze, aki megveszi a ps4 prot meg a 250k+os pct, na az aztán jól kijátszotta a rendszert, hogy nem kell vennie egy xboxot...bravo. Ha mellette mondjuk munkára is kell neki az erős pc, akkor megértem, igaza van, de ezen túl nekem pl felesleges pénzkidobás.
-
-
Mister_X
nagyúr
válasz 3L1T3 #127607 üzenetére
Lóf*szt kell ide egér+bill támogatás natívan, játék szinten. Ez nem PC, ne is legyen az. Akinek ennyire kell az egér, az maradjon PC-n és bízzon a fejlesztők jóakaratában.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
3L1T3
addikt
válasz Mister_X #127615 üzenetére
PS3 Unteal Tournament nativan tamogatta meg se sirt senki. Nem ertem mi hatranyod szarmazna abbol ha egy Age of Empires megjelenne eger + bill tamogatassal is. Biztos marha jo a sok XIM4 es egyebb kulso periferias harcos ellen jatszani!!
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
AMD Power
titán
Megneztem ezt a Dirt2. Jezus.... Meg automata valtov sem tudtam vele jatszani....
WRC5 mar egy fokkal jobb. Picit arcade lett.Grafika nem olyan szep mint a Dirt2-nel de ezzel legalabb tudok jatszani....
-
l.skywalker
Topikgazda
-
n.gab
aktív tag
válasz l.skywalker #127622 üzenetére
Mire gondolsz, hogy "nem rendelete elő senki".?
Én előrendeltem. -
M@no
tag
válasz kazuma921 #127611 üzenetére
"Egyébként az MS profitál abból valamit, ha az ember letorrentezett, nem jogiszta Win10-et használ?"
Naná!! Nekik nem az az elsődleges, hogy otthonra megvedd a szoftvert, hanem hogy otthon használd, mert ha te azt ismered, akkor a munkahelyeden is azt fogod "kérni", azzal tudsz dolgozni, így a céged azt veszi meg valószínűleg. Na meg eleve arra írnak rengeteg programot. Nekik az üzleti előfizetésből van a bevételük nagyon nagy része.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz n.gab #127623 üzenetére
Akkor inkább úgy fogalmaznék, hogy jóval kevesebbet rendeltek elő, mint amennyiért megérné sokáig gyártani - ráadásul a hivatalos oldalon sincs már fent mint termék [link]. Az Amazonon már nagyon régen fent volt, hogy előrendelhető, folyamatosan változott a dátum, szerintem a HORI rájött, hogy talán egyedül PS-hez éri meg értékesíteni az eladott darabszámok mellé... de ettől függetlenül ez még mindig nem billentyű és egér támogatás útján jött, hanem ez csak egy újabb adapter, konverter - amivel még mindig kontrollernek érzi a csatlakoztatott eszközt a rendszer, a játékos viszont egérrel és billentyűzettel tud játszani. De ettől ez még nem a várt billentyűzet és egér támogatás.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
félisten
válasz l.skywalker #127626 üzenetére
Hivatalos egér bill támogatás jön dashboard szinten. nem kell semmilyen adapter, USB-n át megy közvetlenül. A játéknak támogatnia kell, ez kikötés,viszont, ha jól tudom.januárban ?
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz 3L1T3 #127617 üzenetére
XIM4 nincs annyi, inkább moddolt kontrolleres. Egyébként nem nevezném natívnak a PS3 Unreal Tournament bill+egér támogatását - lévén az csak 1 játékhoz készült és 10 évvel ezelőtt - azóta sem lett támogatva egyik játék sem, szóval ez nem írható fel az érvek oldalára. Ez csak egy próbálkozás volt, láthatóan sok eredménnyel.
Ami pedig VR-t illeti. Szerintem ez már olyan mint a Nokia és az okostelefonpiac. Ezt az MS lekéste, nem kell már VR-ben gondolkoznia - ezért fejlesztik az MR-t inkább. Meglátjuk lesz-e csak akkora sikere vajon, mint a VR-nek. Ha azt éppenséggel sikernek lehet nevezni.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
De ez nem jelenti azt, hogy a játékok automatikusan irányíthatóak lesznek egérrel és billentyűzettel. Egyébként a Minecraft tesztelőinek már elérhető a billentyűzet és az egér. De világosan meg lett mondva, hogy az, hogy az MS konzol szinten engedélyezi az egér és a billentyűzet használatát csak az első lépés. Utána a fejlesztők döntik el, hogy ugyanezt a játék oldalán is elérhetővé teszik-e. Egy szó, mint száz - ha azon kívül nem történik semmi, hogy az MS behozza az AoE-t és még pár stratégiai játékot illetve, hogy 1-2 ingyenes játék kap támogatást - akkor ez az egész ismét csak egy jó próbálkozás volt. Márpedig érdekesen nézne ki a helyzet, ha egy BF1-ben vagy egy COD-ban egyszer csak Xboxon egy szerveren játszhatna minden konzolos és minden egeres...
-
törölt tag
válasz IntelKiller7 #127632 üzenetére
Miért? Akinek nincs egér-bill rákötve a gépére, az mehet a controlleres szerverekre (ha menet közben rádugja, akkor kidobja a szerver). Ellenkező esetben csak a közös szerverre mehet . Miben zavarna ez téged?
Illetve singleplayer játékoknál miért zavarna ez téged?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz IntelKiller7 #127632 üzenetére
gta 5 pc-n külön szerveren játszanak a kontrolleresek és az egeresek, szóval megoldható ilyen téren. ha a kezelőfelület használható klavi+egérrel, és facebook meg youtube megy a gépen, akkor erős túlzással kb bedöntötték a pc piacot. átlag júzeren nem sokat veszít, ha nem pc-t használ. vállalatnál viszont nem fognak xbox-ot venni, így érdemben nem érzékelhető win eladásokban.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz #21946880 #127631 üzenetére
Ez nem zavarás kérdése, hanem ez nem egy egyszerű válaszra váró téma, hogy Igen vagy Nem. Ennek elég sok hatása van egyes játékokra.
Személyesen én csak azért várom, hogy végre megjelenjenek Xboxra a legjobb stratégiai játékok is. Agyamat eldobnám, ha Heroes o Might and Magic vagy a Civilization kijönne... nem beszélve az AoE-ről.
Vagy talán azt elképzelhetőnek tartom, hogy megvétel után 2 féle képpen lehet elindítani a játékot, kvázi 2 ikon lenne a MyGames-ben. Egy kontrolleres és egy egeres. Esetleg így.
De azt is el tudnám képzelni, hogy megjelenne mondjuk egy-két olyan játék, ami csak egeret és billentyűzetet támogat (lévén ezek olcsóbb perifériák, mint a kontoller) - utópia, de mekkorát szólna, ha kiadná a Blizzard a WoW-ot Xbox-ra
-
Silεncε
őstag
válasz #21946880 #127631 üzenetére
Teljesen igaza van. Fölösleges a bill-egér támogatás, nyugodtan vegyen PC-t, akinek nem tetszik a kontroller
Az a baj itt néha, hogy az emberek azt gondolják, egy egy feature lefejlesztése annyi, hogy felkel a kocka reggel, beír három sor kódot és már működik is. Holott rohadtul nem...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz l.skywalker #127636 üzenetére
Eddig egy ésszerű érvet hallottam csak a témával kapcsolatban. Azért nem jön konzolokra a játékokhoz egér-bill támogatás, mert az megölné a PC gaminget. Ezt pedig a hardver gyártók nem akarják.
(#127637) Silenc3Hun - Meg is tudod ezt érvelni, hogy miért? Persze felhasználói szempontból, hisz téged nem érdekel, hogy a PC gaming él és virul-e. Mi az amiben hátráltatna téged az egerek megjelenése.
[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz #21946880 #127634 üzenetére
Single játéknál kit érdekel, hogy mivel mész? Senkit.
Itt még mindig a multin van a hangsúly. x év alatt nem érdekelt senkit az egér+bill hiánya akkor most miért akarják ezt erőltetni? Szerverpark fenttartása most sem olcsó dolog. Azért külön szervereket venni mert valaki egér+billel akarna játszani meg tök bullshit.(#127635) b(Ad-m)an
Nem fog itt bedőlni semmi PC-s ipar. PC azért még mindig többet tud nyújtani mint 1 Xbox, ha nem csak azt vesszük alapul, hogy játszani akarunk. Főleg, ha rácsapunk 1 torrent klienst a gépre. Miénk a világ kb.
A hardcore réteget meg egyértelműen nem érdekli ez a konzol téma.(#127638) ozks Azért nem jön konzolokra a játékokhoz egér-bill támogatás, mert az megölné a PC gaminget.
Ezt a hülyeséget hol hallottad?
[ Szerkesztve ]
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
törölt tag
Értem. Tehát intelkillert azért zavarná az egér, mert az MS-nek néhány szervert üzembe kellene raknia (pontosabban a controlleres változatról átállítani egeresre, tehát nincs extra erőforrás).
Silencehun-t pedig az zavarja, hogy a a szoftverfejlesztőknek le kell kódolnia ezt.
Nagyszerű felhasználói érvek.
Szakmai fórum..pff...[ Szerkesztve ]
-
Silεncε
őstag
válasz #21946880 #127638 üzenetére
Mert ez egy újabb lépés lenne afelé, hogy összeolvasszák a PC-t a konzollal. Azt már sikerült elérni, hogy kétévente lehet gépet váltani (amihez néhányan még boldogan tapsolnak is...), ez lenne a következő szög a koporsóban. Ez a konzol-as-service model egyre kevésbé tetszik. Az igazi konzol a 360 volt a maga 11!!! évével.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Silεncε #127641 üzenetére
Megnézném, hogy a sima One és One S 2024-ben miként teljesít...felgyorsult a technológiai fejlődés és az igények is változtak. "régenmindenjobbvolt"
Azt viszont már elfogadom egy normális érvnek, hogy neked nem tetszik, hogy összeolvad a PC-vel. Ezt meg tudom érteni. Nem értem miért kellett a fejlesztőket belekeverni ebbe a témába.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz #21946880 #127640 üzenetére
Nem az érvek számítanak, hanem a pénz... gondolom ebből a szemszögből elemzi mind az MS mind a Sony, hogy mi és mennyiért érné meg és mikor. Mivel részleteiben nem látunk bele így én maradok a saját véleményemnél. Jöjjön, hogy legyenek stratégiai játékok
Szerk: azt nem tudtam, hogy a Sony-nál már támogatott a dolog. Elnézve a támogatott játékok őrületes listáját, nem érzem úgy, hogy ez egy kifizetődő feature lenne:
Final Fantasy XIV
Overwatch
War Thunder
Elder Scrolls Online (keyboard only)
Neverwinter (keyboard only)
DC Universe Online (you can only use the keyboard)
Paragon[ Szerkesztve ]
-
Silεncε
őstag
válasz #21946880 #127642 üzenetére
A mostani konzolok szerintem se lesznek képesek kiszolgálni akár már idén se a legtöbbek igényét. De. Ettől függetlenül továbbra is tartom a véleményem, hogy a jelenleg felállítás alatt lévő modell (kétévente új hardver, cserében visszafelé kompatibilis) teljesen megöli a konzol lényegét, azaz egyszer megveszed közepes áron, de akkor jónéhány évig nem kell cserélni. Cserében a vége felé grafikailag nem hozza majd a maximumot.
A fejlesztős rész tényleg butaság volt, felejtsük el.
[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz #21946880 #127640 üzenetére
Magadtól vagy ilyen vagy segítenek? Az első mondatomban leírtam, hogy azért zavarna mert összekeverné a játék a kontroller és az egér+billel játszó embereket.
Utána írtad, hogy meglehetne oldani külön szerverekkel. Arra meg írtam, hogy az + költség lenne mindenkinek.
PS4-en is van egér+bill és ott szerinted mekkora számban választják szét a 2 tábort? Pont telibeszarja a Sony az egészet.Mit vártál, hogy bonyolult algebrai kifejezésekkel meg 50 oldalas prezentációval fogom elmagyarázni, hogy miért zavarna az egér és billentyűzet támogatás?
PC-ről jöttem Xboxra 2 éve. Elötte sokat FPS-eztem(CS:GO, BF3-4, COD etc etc) Pár hét alatt elég jól megtanultam használni FPS-ben a kontrollert. És mielőtt elkezdtem volna ezt én is sírtam, hogy miért nincs egér+bill támogatás.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
válasz Silεncε #127637 üzenetére
Nem arról van szó, hogy nem tetszik a kontroller, de miért ne használnám ugyanazokhoz a dolgokhoz az xboxot, mint most a pc-t, és itt gondolok pl. internetezésre, vagy akár dokumentumok szerkesztésére (online).
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
mike1334
veterán
Itt vitáztok mindenen és fel se tűnik, hogy még nem jött Bogyi a Deals with Golddal? kedd van
-
mike1334
veterán
válasz pelenka35 #127649 üzenetére
Redditen már fenn a lista..semmi extra Diablo 3 10500 körül (30usd). Meg ott a Blizzard Mountain a Forza H 3hoz, ha valaki nem húzta volna be az expansoin passt.
Ami viszont jó hír, hogy pegi besorolást kapott a darkest dungeon xbox-on akkor lehet, hogy idén végre jön
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Formula-1
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Battlefield 2042
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol + Pulse 3D headset garanciával hibátlanul
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garanciával!!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
- Új, bontatlan dobozos PlayStation VR 2 év gyári Sony garanciával
- Beszámítás! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest