Új hozzászólás Aktív témák

  • sugarforce

    őstag

    Némi cod-tapasztalat: Alapvetően sokkal jobban bejön, mint a bf1 multija (bár azért egy pigeon war menetet bármikor lenyomnék :D ), testzik, hogy nincs agyon bonyolítva a fegyverfejlesztés, mint az elődökben. Viszont annak ellenére, hogy a pályák teljesen jól lettek ellensúlyozva, hamar unalmassá válnak. Azért visszasírok 1-1 harbor-t vagy carentan-t. Azokkal évekig toltuk multiban, sokkal izgalmasabb volt, mint ez jelenleg. Persze változnak az idők, az igények, ez a 3-4 pálya és a játék módok, amiket beleraktak a bétába, nem igazán sarkallt rá, hogy előrendeljem, vagy megjelenés után 1-2 héttel, hónappal megvegyem. Majd ha leértékelik pár ezerre, akkor talán.
    Amiről már itt korábban szó is esett, a grafika nem lett igazán jó. Persze az effektek tök jók, de valahogy egy bf1 után valami jobbal is előrukkolhattak volna. Persze így is lehet játszani, meg összességében nem csúnya, de valahogy az AW-nak mintha jobb grafikája lett volna. Persze ez sokadlagos, ha egyébként egy magával ragadó játékról beszélnük, ami elől fel sem tudok állni. Itt nem így van.
    A másik, hogy a sok chronusmaxos meg elmehet a sunyiba. Látom fentebb pont ez volt a téma. Nagyon bosszantó sokadjára végignézni a killcamet és látni, hogy nem azért lőnek le, mert balfasz vagyok (na jó de, azért is ) hanem mert egér-billel tolják. Persze én is lehetnék jobb, ez nem is vitás, van hova fejlődni, csak sajnos nincs már annyi időm, mint 14-15 évesen, amikor egésznap cod:uo-ztunk a haverokkal, még suli helyett is. Elég bosszantó tud lenni, persze így nem is csodálom ezeket a 7-8x K/D arányokat. Viszont megofgalmazódott bennem, hogy két lehetőségem van a jövőre nézve: vagy leredukálom az online fps játék időmet, vagy veszek én is egy chronusmaxot. Valószínűleg az első opció marad, mert nem látom értelmét beruházni egy konzol árát heti 3-4 órányi multi miatt. Akkor már inkább hozzárakom az új tv árához, azzal többre megyek.

Új hozzászólás Aktív témák