Új hozzászólás Aktív témák

  • Ventur@

    senior tag

    válasz callmeakos #4229 üzenetére

    1500? Volt olyan is? :Y Eskü én nem emlékszem rá, pedig mindegyiken voltam :) . Az hogy elsőre ingyenes volt a történet megérthető: Újdonság volt, kellett a nézőcsalogató mód. Be is jött rendesen. Annak ellenére, hogy következő éven már fizetős volt a móka, még így is rengetegen voltak kint. Mint ahogy minden éven és most is sokan lesznek.

    Csak saját nevemben mondom, hogy az az 1400 Ft plusz nem fog a földhöz vágni (ha most félreteszek minden hónapban erre 500 Ft-ot, már bőven meg vagyok a plusz kiadással) :) .

    Mivel rohadtul érdekelnek az új specifikációs autók, így már most alig várom, hogy szombat reggel ott mászkáljak a paddockban :) (na meg kell egy Loeb aláírás a WTCC-és polómra :DDD ).

    (Nekem csak is szombat a "menő". Tavaly a bemelegítést és az időmérőt is a paddockból - Zengőék box-ánál - néztük végig és a kutya nem szólt hozzánk, pedig csak egy sima paddock karszalagunk volt. Semmi VIP-es sz*rság. Okosba nyomtuk :DDD )

    Viszont amire kiváncsi lennék, hogy ennek fényében a DTM-re mennyi lesz a beugró. Saccom egy 5000 Ft / nap (futamokra értem, semmi paddock jegy).

    [ Szerkesztve ]

    Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k

Új hozzászólás Aktív témák