Új hozzászólás Aktív témák

  • Ventur@

    senior tag

    Üdv!

    Emberek! Ismét megmutattuk, hogy kell szurkolni. Valami fergeteges volt a helyszinen az egész. Eddig mindegyik WTCC-s magyar futamon kint voltam, de már várom a jövő májust.

    Nem akarok regényt írni, mert annyi élménnyel lettem gazdagabb, hogy az hihetetlen, ezért csak párat írok:

    Mi már szombaton kimentünk barátaimmal és pont ez első bemelegítés elejére értünk oda. Azok a hangok, te jóég :) . Hondák messze a legszebben muzsikáltak és hátúl meg olyan disznópörzsölőjük volt párszor, hogy köpni-nyelni nem tudtam. Érdekes, hogy tavaly a BMW-éknek nem volt ennyire karcos hangjuk, de isteni zenét küldtek. Bemelegítő után irány a paddock. KW-s csajokkal fotózás :DDD . Aki volt szombaton a paddockban az tudja miről beszélek ;) . 2. bemelegítő előtt besettenkedtünk a boxba és az összes autót, nagyjából 1-2 méterről fotóztuk. De az egyik legnagyobb, ami történt:

    Csattogunk a boxba rendesen, lőjük a képeket meg minden, erre látjuk Coronel kijön a boxuk elé, valami kék bizbaszt letesz maga alá, elő a tablet, meg teló és nyomogatja. Haverom odament hozzá, hogy egy-két fotót, ha lehet, meg csevej és mondta, hogy: no problem, csak nyugodtam. Beszéltünk vele megint egy jó 10 percet és ezután jött a legnagyobb. Beszélgetés:

    Haverom - Coronel! Sok szerencsét holnapra!
    Coronel - Köszi, de nincs szükségem szerencsére (vigyorog)!
    Coronel - Csak két dologra van szükségem: Pénzre és szexre (hangosan röhög)!

    Itt feküdtünk meg mi is. Annyira röhögött Coronel is, hogy az kész volt :DDD . Tavaly is alkotott a BMW-s Isten, de ez az idei odatett még egy lapáttal.

    Na bocs srácok, ha hosszú lett, de ezt el kellett mesélnem, mert eszméletlen volt :) . Van még millió egy élmény, de tényleg nem akarok regényt írni :) .

    Jövőre, veletek, ugyanitt! Már vágom a centiket :C !

    [ Szerkesztve ]

    Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k

Új hozzászólás Aktív témák