Új hozzászólás Aktív témák

  • callmeakos

    veterán

    LOGOUT blog

    válasz Integra #3200 üzenetére

    Megmondom kérlek szépen.
    A sírás tárgya az, hogy a probléma onnan jön hogy a Civic műszakilag egy HULLADÉK! Potenciál van benne, és ha minden klappol, megy is mint a meszes, de jelenleg túlnyomó többségben vannak a problémák, amik már dühítőek. Persze a Chevy is szívott biztos annó a Lacettivel, de a nyakam rá hogy nem ennyit. (Meg azt azért még hozzáteszem hogy az akkori erőviszonyokat nem kéne nagyon egymáshoz mérni. Az egy más éra volt)

    És szerintem ez nem pesszimizmus, hanem inkább ordas nagy értetlenség. Se a Norbiék nem hiszik el, se a Csuti Laciék se, mi se, hogy történhet meg ez. Persze ez egy technikai sport, a technika pedig elromolhat ezt tudjuk jól, de mindennek van egy határa. Kár álszenteskedni, be kell vallani hogy Norbi Civice össze lett csapva, nincs megfelelő módon felkészítve az aktív versenyzésre. Látszik is hogy nem is bírja az autó. Kinek a hibája ez? Zoliéké? Nem hinném.

    Ettől függetlenül szerintem mindenki nevében beszélhetek, nem adjuk fel, tovább szurkolunk Norbinak, bármi is történjen.

    All→M8

Új hozzászólás Aktív témák