-
IT café
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baltazár123
őstag
válasz
h1mpi #242472 üzenetére
hát erről eltérő véleményem van, skill inkább pont hogy leegyszerüsít mindent, talán a nyelvi korlátok miatt is bár sokat fejlődöt az angolja, de megrekedt egy szinten szerintem itt vannak a csilagok, ott vannak a felszerelések, rakd fel ezt, mert
SimonSkill mondja - QB meg mindent alaposan elmagyaráz, talán túl alaposan is, de erről túl sokat is lehet beszélni.Az meg parttalan vita, hogy ki a jobb játékos meg ő a jobb játékos, meg nem ő a jobb játékos. Meg valahol méltatlan is, mondom mindig, hogy a statbuzulás a játék mérge. QB elképesztően ügyesen old meg olyan helyzeteket, amiket én soha nem fogok. Skill is. Nekem inkább tech részletek, magyarázatok kellenek, ezt QB adja jobban. Egyébként ha már ügyesség a sirfoch csinált olyan dolgokat, hogy attól még az állam is leesett. Agresszív játék, jöttek rá mindenhonnan és megoldotta. nem egyszer, nem kétszer. A statbuzulásban lehet, hogy nem ő volt a legjobb, mert sebzésre nem ez a legjobb taktika, de amit tudott művelni rendszeresen. QB is egyébként, pont egy cromwell YT videója volt az első WOT videó, amit láttam és amit ott művelt. fél oldal lenne leírni, amit kb a meccs 2 legintenzívebb részén művelt, de most is tud dolgokat, ha jól tudom 11 éve játszik, nagyon ügyes játékos, nem csak rutinos és sz.rom le a statját meg hogy van nála jobb stattal játékos.
Inkább nem minősítem azokat, akik őt minősítik, hiszen magukat minősítik
Új hozzászólás Aktív témák
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest