- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
donsergiooo
senior tag
Gigabyte GN-WP01GS PCI WLAN CARD(turbo)
Akkor szedek hzzá szoftvert valahova eltünt az idők folyamán! (szégyen, hogy a Vista nem tud ilyet)
ASUS P5QL, Q6600 (3400mhz), CM HyperTX , 8GB Ram (1060mhz), Ati 4850 512MB, Samsung 750GB + 2x500GB + 120GB HDD, LG DVD-RW, ASUS 550W táp, BENQ 22" TFT (1680x1050)
-
xboxgyuresz
csendes tag
Csao,köszönöm a válaszod,esetleg a fentebb leírtakkal kapcsolatban tudnál-e segíteni router és wifi PCI kártya választás szempontjából,hogy mejik tipus lenne a legjobb(azokon kívül).
P35-DS4,E6600@3.46,HYPERTX2,OCZ.SLI.2G1066Mhz,8800GT-700/1750/2000,RAPTOR,THERMALTAKE470W
-
Meta
tag
Asszonynak nem mondtam hogy tiltsa le. (Távbeállítás - telefonon )
Egyébként megvan a hiba oka, és már ki is javítottam. A hálózati névhez ékezetes karakterrel írta a nevet. egy router reset után újra beállítgatva mindent (így egyszerűbb volt mint kivenni a mac szűrést etc) már tökéletesen működik -
supesz
aktív tag
Valaki ismerős cisco termékekben?
[Lisco Aironet 1240AG Series 802.11A/B/G Access Point Data Sheet]Cisco Aironet[/L]A nucleus arcuatus (infundibularis) kapillárisaiból összeszedődő vénák a hypophysisnyélen keresztül lejutnak a hypopisis elülső lebenyébe - az adeno-hypopisisbe, és ott újra kapillárisokká oszlanak.
-
-
Skót
aktív tag
köszöntem szépen !
Akkor csak nem tippeltem butaságot, de azért furcsállom hogy Nyíregyen az itteni egyik legnagyobb eletromos alkatrész boltban nem tartanak ilyet... (és még hülyének is néztek)[ Szerkesztve ]
"A modell alkatú nők olyanok mint egy rossz rádió: nem lehet rajtuk semmit fogni! Hát tényleg ez kell Nektek?"
-
Skót
aktív tag
-
Skót
aktív tag
Hát ja gyenge, de bizt nincs védelem.
Olyan, hogy csatlakozik a hálózathoz aztán a böngészőben fel kell menni az oldalukra (vagyis csak oda enged először) beírni felhaszn/ jelszót amit megadta a weboldalon és kész, de cirka 30%-os jelerősséggel nem kapcsolódik. Ha közlebb mentem a forráshoz akkor már igen (mostmár tudom hol van) de akkor is 45% körültől, viszont az úgy nem buli, hogy szobában nem megy de a közeli játszótéren már igen!
Akkor mi értelme van?Ki netezik notival a játszótéren?[ Szerkesztve ]
"A modell alkatú nők olyanok mint egy rossz rádió: nem lehet rajtuk semmit fogni! Hát tényleg ez kell Nektek?"
-
Meta
tag
Köszi a választ! Még egy fontos kérdés (holnap lenne a vásárlás). Olvastam edigital oldalán hogy a D-LINK DSL-360R modemmel kompatibilitási gondok vannak idézet: " ezzel a párosítással lehetetlen videobeszélgetni, minden más működik, csak jóval lassabban, mint a D-LINK DI-604 típusú vezetékes routerrel"
Ez lehetséges? Érdemes lenne inkább D-Link routert vennem? -
Genesis87
tag
Köszööm a válaszokat.
Én is az Edimaxok valamelyikén vacillálok. Csak az a kérdés, hogy megéri-e a MIMO-s változat, tud-e annyival nagyobb lefedettséget biztosítani és stabilitást, hogy megérje a kb. +2000Ft-ot.AppTransTeam a szoftverhonosító csapat (http://apptransteam.atw.hu)
-
-
Genius007
őstag
-
sksporky
tag
Szia!
Bicomix,kis fika szolgáltató,jelerősséget csak ők tudnak nézni én semmit nem tudok,még a csatlakozás is automatikus,biztos hogy a szolgáltatónál van a hiba,csak így én semmit nem tudok tenni ezügyben,már írtam nekik,de még nem jött válasz,a ping 100 hogy 10ms feletti sőt még a csomagok se érkeznek meg mindig,úgy ahogy van vacak a net,lehet a fogy.védelemhez kéne fordulni...
Köszi a segítséget!
-
-
MODERÁTOR
-
M@nH.
aktív tag
Na azt viszont nemtudom mivel eddig nem volt rajta se "wep" se "wpa", mivel gondoltam a városban nincs a közelben ugymond magán wifi csak városi (koros1 koros2), gondolom azokat nem nagyon érdeklem. Ugyhogy szerintem is marad a reset.
Miért nem mehet minden simán?
Ja és Petie az antennák nem ázhattak be, mert pénteken vettem őket és azóta nálunk nem esett, de azért kössz az ötletet.
-
veterán
-
veterán
de épp ennél az ip-nél? ennél a portnál? hát sztem ez kétséges. ez az egyetlen ip-port ami nem megy, minden más megy.
mod: épp most néztem rá ujra, és most meg már megy
[ Szerkesztve ]
ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
M@nH.
aktív tag
Szerintem a rdiós részével nincs gáz mert ha nálam van a router akkor meg látja a kártyám.
A router típusa peig TL-WR642G.
A csatikat még megnézem, de mondjuk csak rp-sma csati van, mert az antenna közvetlen csatlakozik a koaxhoz. A jel viszont még házilag barkácsolt quaddal+cantennával volt 26%-os, ami ahhoz képest hogy mindkét antenna tetőn belül volt és a tetőn is volt egy kis hó, nem olyan rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
- Kukirin G2 Master (max sebesség: 60km/h)
- ZOTAC GeForce GTX 1070 Ti AMP Edition 8GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest