- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz Soma01 #63563 üzenetére
Jó, de ha egyikról leszakad, akkor bármilyen másik elmentett hálózatra felmegy, függetlenül attól, hogy egy ISP mögött vannak-e a hálózatok vagy azok miként vannak konfigurálva. Ehhez nem kell roaming. Roaming-ot én úgy képzelem, hogy már leszakadás előtt is agresszíven váltogat. Nekem az is mindegy, hogy két független wifi hálózat között váltogat, vagy ugyanaz az SSID és jelszó. Csak az az elvárás, hogy ha az emeleti router nem lát el a földszintre, akkor álljon át a földszinti router-re anélkül, hogy nekem megszakadna a videóhívásom az Android telefonon.
Ehhez mire volna szükség?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fali konzol lapos tévékhez
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Suzuki topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Delta Force (2024)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
- Opera böngésző
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest