Új hozzászólás Aktív témák
-
falabu88
aktív tag
válasz volandy #15256 üzenetére
Venue 11 pro előtt miix-310em volt, elég lassúcska már szegény, szinte böngészésre is kevés. Egy youtube már elég nagy gondot okoz neki. Viszonylag sok hibája is volt, néha nem érzékelte a billentyűzetet, a billentyűzetben lévő usb-t elég könnyű véletlenül kitörni. Usb 3.0 sincs, másolni is sok idő. Nem igazán ajánlom.
-
tlac
nagyúr
válasz volandy #15256 üzenetére
csak kicsit gyorsabb
térj át firefoxra reklámszűrűvel, azzal jobb lesz a helyzet (viszont ott majd be kell kapcsolni az about:config alatt kézzel, hogy tudj 2 ujjal nagyítani rendesen: [link])a miix2-nek sajnos szériahibája, hogy időnként nem megy a touch panel
ki kell nyitni a tabletet és kihúzni a megfelelő kábelt és visszadugni, utána jó lesz hónapokig
[link] -
cidalain
veterán
-
cidalain
veterán
válasz volandy #15079 üzenetére
Lenovo Miix 2 8" érintőképernyő (touch) hiba:
most csináltam meg egyet éppen. ugyanez a hibajelenség volt, de a végére már hiába kapcsoltam ki-be nem akart menni az érintés. ez tipikus hiba a Miix 2 8 tabletnél, az érintőpanel szalagkábel okozza. szét kell szedni (3 perc), és meg kell igazítani a kábelt, esetleg egy kis szivaccsal kitámasztani a hátlaphoz. ha kiszeded a helyéről akkor nem biztos hogy vissza tudod tenni (én így jártam), így kellett rendelnem másik szalagkábelt. ez kínából kb 2600 forint volt.
tehát két eset lehet:
-vagy elmozdult a kábel, ekkor nem kell másik kábel, csak igazítás
-vagy a szalagkábelről leválik az érintkezőcsík, ekkor kell egy új kábel is
Ez alapján végeztem a javítást, egyértelmű minden: [link]>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Papooo
senior tag
válasz volandy #15079 üzenetére
Csinálj egy tiszta Win10 telepítést.
Hozzávalók:
Usb elosztő
Mediacreatoion toollal csinált win10 telepítő pendrive
Egér
Billentyűzet
Az elosztót a tabba, a többit az elosztóba dugod, majd csinálsz egy tiszta win10 telepítést, úgy mintha csak laptopod vagy asztali géped lenne,
Az első netre csatlakozás után majdnem az összes drivert leszedi és telepíti a Win10Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jó állapotú Apple iPad Air 4 WiFi + Cellular 64GB Green ! 1 Hó Jótállás
- Surface Book 2 13.5" Intel Core i7-8650U 16GB RAM 1TB NVME SSD Windows Tablet
- Samsung Galaxy Tab S2 9.7" SM-T819 fekete tablet (SuperAMOLED, 3/32, LTE)
- Új - iPad Pro 11 M4 2024 Wi-Fi 512GB Space Black/Silver - Bontatlan
- Új - iPad Pro 11 M4 2024 Wi-Fi + Cellular 1TB Space Black - Bontatlan