Új hozzászólás Aktív témák

  • schlaci

    csendes tag

    válasz tlac #15069 üzenetére

    64 bites - a gépházban kiírathatók a gép paraméterei, onnan tudom.
    A gyári, 1511-es Win után emlékezetem szerint volt még nagy Win frissítés 2016, ban, 2017-ben és 2018-ban. Így van most rajta a 1803-as verzió. Ha háromszor is tudott frissülni probléma nélkül, akkor most is kellene neki. Ezért dühít a dolog. A Win hibakódjai semmit nem érnek - nem adják meg, hogy mi a tényleges baj, és hogyan hárítsam el. Pl. hogy írhat ki a gép mindig más és más hibakódot? Mikor milyen kedve van? Olyan Microsoft ügyfélszolgálat meg nincs, ahol magyar nyelven, kötelezően segíteniük kellene. Mert a Windows-om végül is legális, megfizettem érte.
    Mivel kicsi a tárhely, az útmutató szerint rádugok egy 16 GB-os SD kártyát a frissítési próbálkozás idejére. A gépen pedig emellett van 5 GB hely.
    Azzal a tanáccsal, hogy "készíts egy telepítőt, aztán telepítsd rá a meglévő win-re", sajnos nem tudok mit kezdeni. Már a mondatot sem értem. Pláne megcsinálni nem tudom.
    Már abba is beletörődnék, hogy nem lesz frissebb Windowsom, mint a 1803-as. De legalább le lehetne tiltani azt, hogy minden bekapcsolásnál újból és újból elinduljon a frissítési próbálkozás.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák