- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Merevlemez felügyelet SMART (S.M.A.R.T.) segítségével - www.hdsentinel.com
- Synology NAS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mozilla Firefox
- Mikrotik routerek
- Milyen routert?
- Linux Mint
- AliExpress tapasztalatok
- OpenWRT topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
veterán
-
veterán
32 bites Win10, BIOS-t nem bántottam, de nem az enyém a gép, így nem is piszkálom, végső elkeseredésemben fixre teszem.
Most rakom újra harmadszor, legutóbb a Windows frissítésr ráeresztettem a driverekre, hátha megoldja, erre utána az érintő sem működött.
[ Szerkesztve ]
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
veterán
Köszi, utóbbit megoldottam, előbbit sajnos nem sikerült. Még küzdök vele, de legfeljebb beállítom fix fekvőre.
A sorrendet hogy érted? Hogyan célszerű feltenni a drivereket?
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
veterán
Üdv mindenki!
Légyszi segítsetek, én kifogytam az ötletekből. Egy Lenovo Miix 300-10IBY tablet PC-re telepítettem a legfrissebb Win10-et, felraktam a gyártó drivereit, és minden működik, kivéve a képernyő forgatás. Vagyis működik az is, de mindig 90 fokot téved - amikor a hosszabb oldalára van fordítva, akkor jobb oldalon van a start menü, amikor a rövidebb oldalára, akkor a bal oldalán. Tehát forog, csak rosszul.Másik probléma, hogy ha írni akarok, azt csak a fizikai billentyűzetével lehet, mert a virtuális billentyű nem jön elő, ha írós részre bökök rá.
Minden segítséget szívesen fogadok!
-
veterán
-
veterán
válasz padi68 #14061 üzenetére
Üdv!
Jött ki egyáltalán tablet Win7-tel?
Szerintem tedd vissza gyárira, bár vélhetően az aktuális fennlévő verzióra fog visszaállni, de legalább tiszta lesz. Minden elveszik, erre figyelj oda!
Shift + restart, ekkor induláskor belép a recovery-be, ott értelemszerűen végig kell böködni a lehetőségeket. A készülék legyen töltőn, és legyen feltöltve teljesen!Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
veterán
válasz csabyka666 #14052 üzenetére
...megoldódott. Akinek ilyen problémája lenne, indítás közben (a bootképernyőnél) ki kell kapcsolni párszor (bekapcsgomb hosszan nyomva), ezt pár alkalom után megunja, és automatikusan belép a recovery-be - innen kezdve szabad a gazda.
-
veterán
Üdv mindenki!
Van nálam egy ASUS M80TA windowsos tablet, amit vissza kellene állítani gyáriba, viszont ehhez újra kellene indítanom, de nem látom a kikapcsoló ikont. A rendszerbe jelszó híján nem tudok belépni. Persze, nyilván loptam, hagyjuk ezt a vonalat...
Szóval hogy tudnám elérni a recovery módot? USB OTG kábelem van, billentyűt tudok dugni rá.Köszi a segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Merevlemez felügyelet SMART (S.M.A.R.T.) segítségével - www.hdsentinel.com
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- Parfüm topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- További aktív témák...
- iPad mini 5.gen WiFi / 64GB / Space Grey (011)
- iPad 9th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 96%/p3999
- IPad 9th gen. 64GB újszerű + Vixev toll + Spigen prémium tok + kártyaolvasó/USB-re alakító
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Apple
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest