Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronson
őstag
Tudnátok abban segíteni, hogy a vitában van-e olyan lemezkelő mint az xp-ben a diskmgmt, mert particionálni szeretnék. Progit nem szeretnék felrakni nekem az xp-ben a diskmgmt tökéletesen kielégítette igényeimet.
-
asturel
őstag
valakinek van otlete, hogy miert szunt meg a sound level kijelzes ( az a zold csikocska ) a sound mixerben? egyszer csak azt vettem eszre h megszunt mukodni
, realtek hd drivert mar ujraraktam, masik erdekesseg hogy ezzel egyidoben a sound mixerben a sortoro karakterek kis kockak lettek kep
windows vista sp1, eng mui-val, integralt oktoberi updatekkel -
Csedit
aktív tag
Sziasztok!
Mostanában már lehet, hogy nem nagyon aktuális ez a kérdés, de visszakeresve nem nagyon találtam róla semmit.
Az ATI Mobility Radeon X300 notebook vga-val működik az aero? -
Hunpriest
senior tag
Üdv!
Egy kérdés: hol tudom Vista Home Premiumban megnézni a feltelepített codec-eket?
-
törölt tag
Vista telepítésénél nem lehet teljes formázást választani? Csak gyors formázást látok. XP alatt elérhető volt ez az opció.
-
littlemole
őstag
Amire te gondolsz azt most is használom.
Ilyenkor át lehet húzni ablakokat filmet, stb a másik monitorra és azon külön kezelni őket.Azt hiszem dual view a neve a beállításoknál (nvidia), vagy a vistánál asztal kiterjesztése. A kettő ugyanaz. Nem értetted mire gondolok.
Amit én hiányolok az a horizontal span, vízszintes nyújtás, amikor egy nagy képernyő az egész. Internetre, normál dolgokra ez nem igazán jó, de filmre nekem megfelelő.
Való igaz hogy nem adja ugyanazt az élményt mint egy 40 colos HDTV, de véleményem szerint használható és nem annyira zavaró az a másfél cm fekete káva a két monitor között.
Ha lemérem keresztben a távolságot akkor így egy 38 inches képernyőt kapok.
Egyik monitor 24 a másik egy régi 19 es.
Nekem most megteszi ez is.Azért csak másfél és nem nagyobb, mert az egyik monitor egy kicsit a másik mögé van állítva, így a 2. monitor kávája nem látszik ahol összeérnek. Így jobban összepasszolnak a film alatt.
-
Core2duo6600
veterán
Tudja - e valaki, hogy mit jelent a 0x00000109 es hiba, ma ilyen kék képernyőt adott.
-
phantom88
tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy VISTA-t fel lehet-e telepíteni formattálás nélkül, ha igen hol kell kiválasztani a telepítésnél?
Következő a helyzet:
C: meghajtó. Itt XP van ezt nem akarom bántani!
D: meghajtó. Itt van kb. 150 GB adat, és 100 GB szabad hely.A D meghajtóra szeretném felrakni anélkül, hogy leformattálja az ottani adatokat. Ez lehetséges? Új partíciót nem hozhatok létre mert van még kettő elsődleges partícióm, és 4-nél több nem lehet elsődlegesből egy eszközön.
Köszönöm a segítséget!
-
ToBeY
nagyúr
Hol lehet kikapcsolni az auto defrag-ot?
-
twine
veterán
válasz
Morden24 #24878 üzenetére
Igazán én is élvezhetetlennek tartom, de hát izlések és pofonok,,,nem vagyunk egyformák... én videót szerkesztek, igy két monitoron...azért is kérdeztem ő mire gondol,,mert eddig engem mindenhogy kiszolgált az a mód amit tud a Win,, vagy a CCC, nyújtani két monitor fölött...Régebben az ATI CCC-ben ha jól emléxem volt valóban olyan hogy nyújtás...de én nem látom értelmét,,,az asztal kiterjesztése gyakorlatilag ugyanazt tudja...csak épp a tálca nem lóg át a második monitorra...de persze nem egyformán használjuk a gépeket,,, bármi lehet amiért a nyujtás jobb,,csak nekem eddig senki nem tudott rávilágitani a lényegére...
-
twine
veterán
válasz
littlemole #24877 üzenetére
Ha csak erre használod akkor szerintem tökéletes az a mód amit tud a Vista...
Képernyő beállitásoknál-> "Asztal kiterjesztése erre a monitorra(2)", beálitod a kivánt felbontást, és képfrissitést, Alkalmaz,,és kész is..
ha ezt eddig is tudtad, és valamiért elbeszélnénk egymás mellet akkor bocs...(azért gondolom,,mert ez minden Windowsnál ugyanugy működik függetlenül attól hogy Vista, vagy hogy 64 bit) -
Morden24
nagyúr
válasz
littlemole #24877 üzenetére
És középen kettévágja a filmet a szép széles rés a monitorok között?
(Sosem próbáltam ilyesmit, két monitorom sincs, szóval segíteni nem tudok, de azért érdekelne)
-
littlemole
őstag
-
twine
veterán
válasz
littlemole #24875 üzenetére
...elnyújtani, azaz pld. a tálca átnyúlik a második monitorra, vagy elég volna csak az asztal kiterjesztése a második monitorra? Mert ez utóbbi működik hiba nélkül...
Ha pedig az előbbire volna szükséged, akkor világosits fel engem légyszives mire is lehet ezt az opciót igazán kihasználni....és mi az előnye az utóbbihoz képest....(nem, nem kötekedés,,valóban kiváncsi vagyok)
-
littlemole
őstag
Felraktam a vista 64bites SP1 verzióját kipróbálásra.
Sajna van egy két kellemetlen tulajdonsága.
Ati tray tools nem működik alatta egyenlőre.De ami a legidegesítőbb ,hogy nem tudom vízszintesen elnyújtani a képet kettő monitorra. Azt olvastam hogy a kedves microsoft kivette ezt az opciót a vistából.
Valakinek sikerült valamilyen módon felülkerekednie ezen a problémán?
-
-
Sped
aktív tag
Sziasztok!
Érdekes problémám van: miután betöltődik a Vista Business rendszer a laptopon, egy Windows Script Host nevű ablak ugrik fel, majd kb. 10 mp-enként egy újabb... aztán mégegy és így tovább amíg meg nem unom és ki nem nyomom a gépet. Rohadt idegesítő. Net kapcsolat nélkül is ezt csinálja. A felugró ablakok nagyon kicsit és semmi szöveg nincs bennük...
Plíz help.
Üdv.
-
-
MTbc
senior tag
Sziasztok elég fura problémám támadt magától vált hátteret a vistám bármit beállítok neki olyan 10-15 percenként átvált egyszínű fekete háttérre.Nem fut semmi gyanús program, vírusirtó nem talál semmit, amióta csinálja (utóbbi 2 nap) nem telepítettem új alkalmazást, sem frissítést. Miért csinálja ?
-
Sziasztok!
Érdeklődnék van-e valakinek tapasztalata, fut-e egy ilyen gépen a vista 32bit (ultimate) normálisan?
Pentium 4 3.00ghz
1,5ghz ddr2 533mhz ram
7300GT Zalmanos, OC, Galaxy VGA
80Gb SATA II. Köszi -
Morden24
nagyúr
Hm... akkor tuti a codec pack lehet a felelős érte, mert az viszont akkor is volt fent, és most is. Igazából ez nekem is eszembe jutott már, bár annyira nem egy égető probléma, szóval le sem sz*rom
Ha 3D-s alkalmazásokban csinálja, akkor nem lehet, hogy valami driveres marhaság?
-
twine
veterán
válasz
Core2duo6600 #24854 üzenetére
" példának okáért mondjuk egy gyári megvásárolt játékot futtatok"....
-
twine
veterán
válasz
Morden24 #24853 üzenetére
WMP beteg rendszernél be tud ragadni....(codec csomagok,,szarrá telepitve, és uninstallálva stb..)tapasztalom, mert a melóhelyen egy moslék gép van, amire nem fektetek tul sok energiát, és hát kap szegény gazdagon mindent! Na itt előfordul ilyen,,,de egy frissen telepitett egészséges windowsnál (codec csomag nélkül)elő nem fordul hogy a saját playere beragadjon az tuti....
Helyesbítek...3D-s alkalmazásoknál találkoztam ezzel a hibával -
Morden24
nagyúr
Sajna sem GRID-et, sem a Dirt-öt nem nem ismerem és nem is játszottam vele, sőt a gépemen sem volt egyik sem. A vantage mostanság már játéknak számít? Megáll az ész
Abban tuti biztos vagyok, hogy 32-es alatt is volt olyan nálam, hogy "beragadt" a WMP, abban meg félig vagyok biztos, hogy az Office is. De tényleg, okát abszolút nem tudom
-
twine
veterán
válasz
Morden24 #24850 üzenetére
Egész pontosan játékoknál tapasztaltam,,,a GRID-nél,, és a Dirt-nél,,illetve a Vantage is csinálta ezt azt hiszem egyszer!...Melózni még nem kezdtem el a géppel, amig nem kerek minden, szóval a felhasználói programokat nem tudom megmondani,,de majd megnézem...
Én eddig 32 bit alatt ilyet soha nem tapasztaltam -
twine
veterán
válasz
Core2duo6600 #24849 üzenetére
A baj az, hogy Már eltávolitottam a drivert, és felraktam az álltalad említett SP1-el érkezett(mert az alap Vista nem ismeri a WUSB54GC tipust) WHQL-drivert! A helyzet változatlan..Energia sémákat...rengetegszer átnéztem, ki és bekapcsoltam...ugyanaz...
Gondoltam hogy veszek valami másik usb kulcsot, csak habra nem akarok ki adné érte pénzt...De lehet hogy egy próba erejéig mégis csak az lesz...
Furcsa mert egész pontosan az történik, hogy visszatér alvó módbol a vista, és van soxor hogy felépiti a kapcsolatot, de csak "Helyi kapcsolat" lesz, internet nem...vagy "korlátozott kapcsolat"ot ir...stb...Elmebaj...ez az egész akkor kezdődőtt amikor lecseréltem a Gigabyte(P35) deszkámat a mostanira, és nem telepitettem ujra az oprendszert, csak a drivereket zuztam fel alá! Tökéletesen működött minden, csak ezt tapasztaltam ujdonságnak, de ezt annak a rovására irtam hogy lusta voltam és nem huztam ujra az op.rendszert. Most viszont már vagy 3*-4* felraktam a rendszert... -
Morden24
nagyúr
Az első részére:
Csak egy-két progi csinálja ezt, vagy folyamatosan és rendszertelenül? Mert én is vettem már észre ilyesmit, ami vicces, hogy WMP és Office esetében... hogy mitől van, nem tudom, ahogyan azt sem, hogy ez a Vista hibája, vagy az adott progiké. Abban biztos vagyok, hogy 32-biten is volt hasonló, szóval valszeg nem attól függ, hogy hány bites az oprendszer.
-
Core2duo6600
veterán
A Második kérdésedre :
Nem kell a linksys nek a programja a wifi hez, a vistajé tökéletesen megfelel.
A energia sémáknál, az a zöld elelm szerű a control panelben, és ott nézd meg, hogy az usb re milyen energia gazdalkodás az aktiv, ha valami is be van kapcsolva akkor tiltsad le. -
twine
veterán
Sziasztok...
Két kérdésem volna:
Az egyik ,hogy futottatok e bele olyanba, hogy a 64bites Ultimate, nem zárja be minden esetben a programot, amiből kilépek! példának okáért mondjuk egy gyári megvásárolt játékot futtatok, majd szabályosan kilépek, a képernyőről el is tünik, de a feladatkezelő folyamatai között megtalálom(mivel ha ujra elinditanám azt mondja már fut az alkalmazás)! onnan kell kipöckölniViszont a Taskok között nincs..tehát alt+tab kombival nem tudnék átváltani rá!
A másik kérdés, hogy van egy Linksys usb-s wi-fi eszközöm, ami pihentetés után nem hajalandó ujra felépiteni a kapcsolatot, csak ha tiltom , majd engedélyezem! Hónapok óta szívok vele, mostanra körvonalazódott, hogy talán valamelyik frissités kavarhat be...ötlet hogy melyik frissitésnek lehet köze ilyenhez?(ez a hiba 32 biten is előjön ultimate-en is, meg Business-en isergo különböző driverekkel is produkálja)
Ujjonnan telepitett(töbször is) oprendszerről beszélek sz@rrá frissítve....
köszi
üdv
Twine -
Zefír
őstag
Köszi mindenkinek a segítséget
-
Morden24
nagyúr
Most komolyan nem értem...
Ez egy program, amit fel kell raknod a wlan routeredhez, vagy akármidhez, nem? Akkor mássz fel a gyártó honlapjára, és töltsd le a programot, aztán rakd fel.
Azért rakd újra, mert gondolom valami miatt bekrepált a progid, ezért kergeti a dll-eket; amúgy azt nem írtad, hogy mióta krepált be, vagy minek a hatására...
Amúgy azt írja a readme-d, hogy a Windows\system mappába tedd a file-t.
-
Zefír
őstag
leszedtem a wlanapi.dll elt és a readme-ben ez áll:
ÉÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ»
ş ŰŰŰÜ Ű Ű ŰŰŰŰ Ű Ű ŰŰŰŰ ÜŰŰÜ ÜŰŰÜ ÜŰŰÜ ŰÜ ÜŰ ş
ş Ű Ű Ű Ű ÜÜÜ ŰÜÜ Ű Ű ŰÜÜ ŰÜ ß Ű ß Ű Ű ŰßŰßŰ ş
ş Ű Ű Ű Ű ßßß Űßß Ű Ű Űßß Ü ßŰ Ű Ü Ű Ű Ű ß Ű ş
ş www.ŰŰŰß ŰŰŰ ŰŰŰ Ű Ű ŰŰŰ ŰŰŰŰ ßŰŰß Ü ßŰŰß ßŰŰß Ű Ű ş
ČÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍËÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍËÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍĽ
ş ş
ş This dll-file was downloaded ş
ş from www.dll-files.com ş
ş ş
ş If you downloaded this file ş
ş from somewhere else, please ş
ş let us know. ş
ş ş
ČÍÍËÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍĘÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ»
ş ş
ş website: http://www.dll-files.com ş
ş ş
ş to contact us, see: ş
ş http://www.dll-files.com/contact.php ş
ş ş
ČÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍĽÉÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ»
ş ş
ş For a small fee, we can offer you ş
ş ş
ş Unlimited Live Computer Support ş
ş ş
ş See http://www.dll-files.com/support/ for more info ş
ş ş
ČÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍĽÉÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ»
ş ş
ş Install notes: ş
ş ş
ČËÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍĘÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ»
ş ş
ş Use ExpressZIP to extract the file to ş
ş your windows\system directory. ş
ş ş
ş If you don't have ExpressZIP you can get ş
ş it from: www.dll-files.com/software/ ş
ş ş
ş If you have any other problems, ş
ş see our FAQ at www.dll-files.com ş
ş ş
ČÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍĽMost ako ezt hova tegyem?
Nah de lehet hogy nemis ezt kellet lszedni ham azt a szöveget ami a zárójelben van?
"apsilinatalize"<--- aszem ez
a máik meg "apsgetinterfacecount"<---- a másik meg ez még bonyibb -
Morden24
nagyúr
Pl. szedd le ezt a wlan monitort. Egy file-t nem talál vagy nem jól működik (alsó két ablak - wlanapi.dll), és ezért nem megy a progi (felső ablak). Uninstall megoldja a gondot.
(#24837) Zefír: Melyik gyártó wlan-biszbasza ez? Mármint értem, hogy D-link... de minek kell ez a nyavalya hozzá? Van Vista-kompatibilis verzió? Esetleg próbáld rendszergazdai módban (újra)telepíteni.
Mellesleg keress rá a wlanapi.dll-re, hogy eltűnt, vagy csak szar és nem kompatibilis.
-
Zefír
őstag
Sziasztok!
Amikor belép a windows felugrik 3 ablakocskaezek azokEzek mik? Mit csináljak hogy ne ugráljanak fel?
-
Sequadon
tag
válasz
Ace Ventura #24833 üzenetére
-
Ace Ventura
addikt
32 bites, ill 64 bites Vista mennyi memóriát tud kezelni?
-
Frenky87
aktív tag
válasz
Morris #24825 üzenetére
Megprobalhatod.. a vista telepito ki fogja irni h 32 bites a processzor, erre nem rakja fel a 64 bites rendszert. (en is beleestem mar a "hibaba", 64 bites verziot raktam a notiba, ami 32 bites volt)
mas:
anno mukodott a PATA DVD meghajto eszkozkezelobol valo disable/uninstall utan fizikai eltavolitas/visszahelyezes bekapcsolt gep eseten. tegnap valahogy ez nem akart. miert?
-
DJ.Gróf
aktív tag
Szerintetek miért van az ,hogy a 64bites vista 1 hét alatt meghal nálam. Egyre több hibaüzi előszőr,most bármit bezárok utána jön fel a program működése leált felirat. Internet nem megy. Raktam fel 32bites progikat is ,ez a baja?
-
localhost
Közösségépítő
válasz
lizakattila #24828 üzenetére
-
lizakattila
senior tag
Nah, ezt is elértük:
Windows Vista SP2
-
Kartács
aktív tag
válasz
Core2duo6600 #24824 üzenetére
Kösz ezt én is megtaláltam de reméltem, hogy van külön Nvidia topic vagy valami drivers de ne mvolt ezért írtam ide hamár vistám van...
De akkor írok a 8800 topicba!Thx
-
Hack3er
őstag
Sziasztok!
Lenne egy hatalmas kérdésem:
Létrehoztam egy vendég fiókot, hogy tudok én internet kapcsolatot csinálni a vendégnek hogy a rendszergazdától függetlenűl todjon csatlakozni a netre?
-
Morris
veterán
válasz
Core2duo6600 #24824 üzenetére
már azt hittem. h csak nálam csinálja ezt a fagyit.
pedig notim van
no mindegy, thxnem eröltettem még 32-es platformra 64-es oprendszert
. Gondoltam, h nem szeretné. Csak azt nem tudtam, hogy vislekedne a gép eközben.
Nekem is 64-es gépem van, de még mindig idegenkedek a 64bit-es rendszertől -
Core2duo6600
veterán
válasz
Kartács #24787 üzenetére
Körbenézhettél volna ...
http://prohardver.hu/temak/videokartya/listaz.php
(#24775) Sonja
Vedd már vissaz a lgobális peer kapcsolatok számát, nem attól lesz gyors, hogy sok helyről szeded, hanem, attól, ha gyorsan küldi a seeder.
Ha adsl el töltik fel, akkor 50 k nál többel ne akard leszedni, különösen az elején.Ha a Cfosspeed kékhalálozik, akkor próbáld meg, creckelés nélkül, a hivatalos oldalról leszedve, és frissitsed a lan karid driverét.
(#24800) Sequadon
Jobb hűtés lehet a megoldás, hisz a vista annyit eszik, amennyi kell neki.
Tipikus esete a maglassulásnak.(#24803) zolikaDB
Ezt a kérdés fogalmazd át.
Operációs rendszert, az a hardware re telepítunk, és nem egy másik Oprendszerre.
32 bites os, 32 bites driver, 64 bites os, 64 bites driver(#24804) Morris
Nálam is fagy néha, valszeg a nem tökéletes HW lehet az oka.(#24805) TESCO-Zsömle
Ki lehet, csak semmi értelme.
De akkor javaslom, hogy tedd fel a Vista startert, no az eleve kibutitott, nem használtam még.(#24809) vik733
Sokminden lehet gond.
Akár a ramhiba sem kizárt.
Játékoknál a crack hibája szokta ezt csinálni.(#24810) grma
A jétkok magát az Aerot kikapcsolják, amikor teljes képméretre kapcsolnak.
A dx9c aktuális változata fentvan ugye ?
Nem lennék meglepődve a vga kari ramhibán sem.
Egy 3dmark vantaget kellene lefuttatni.
Ha belefagy, akkor 99% ra a vga kari a hibás.(#24818) Morris
Nem megy fel a x64 es a 32 bites cpura (és lapra), ha nem írja ki mi a baja, mert mondjuk nem ellenörzi, de ezt kétlem, akkor bele fog fagyni az első x64 es utasításba, mivel nem tud vele mit kezdeni.
] -
Kartács
aktív tag
válasz
Kartács #24787 üzenetére
Valaki megoldás erre?
Vista [32bit] OP van a gépemen letöltöttem a legújabb Nvidia Drivert
(8800GTS 640MB)
178.24_geforce_winvista_32bit_english_whql de valamiért nem akar felmenni és ez jön be:
KÉPötlet?
(azóta a FarCry2 is indítás után csak villog windowed ablakban és semmi)
Köszi előre! -
Morris
veterán
Tisztázom egy kicsit akkor én is!
A 64 bites operációs rendszert (vista, xp) nem nagyon érdekli, hogy milyen hardware-ek mocorognak a gépben. Csak és kizárólag a proci.
Ha 64bites procid van akkor fel tudod tenni a 64 bites vistát vagy xp-t és ki is tudod használni a 64bit adta lehetőségeket.ellenben ha a procid 32bites akkor nem megy rá a 64-bit-es oprendszer (vagy lehet hogy felmegy, de fölösleges, mert nem lesz jó)
a hardware-eknek pedig innentől nem mindegy, hogy milyen drivert raksz fel. 64bites oprendszer alá 64 bites driver kell.
32-nél pedig értelemszerűen 32 bites (friss és normál)
-
törölt tag
sziasztok,
konfigom az adataimnal
64 bites vistat hasznalok
mostanaban nagyon lassu a gep
ha telepitek vagy dvd-t irok, kepes teljesen behalni a gep, mikozben a magok es a memoria kihasznaltsaga minimalis szinten van
a net, filmlejatszas akadozik, nehezen tudok ablakot valtani
lassan indul a rendszer is, kell neki vagy 4 perc, mire hasznalhato a gep
mi lehet a baj? -
Sequadon
tag
válasz
zolikaDB #24803 üzenetére
Te valamit nem igazán értesz.
32 bites oprendszerre felmegy-e a 64 bites vista?
A Vista maga az operációs rendszer. Operációs rendszerre operációs rendszert telepíteni? A 32/64 bit jellemzi egyrészről az operációs rendszert, illetve jellemzi a processzorokat is. Értelemszerűen a 32 bites processzorhoz 32 bites oprendszer társul, 64 bites processzorhoz 64 bites OS.
És akkor milyen driverek kellenek? 64 v 32 bitesek?
Én úgy tudom driverben nincs jelentőssége ennek. De majd megmondják az okosok.
Mire megírtam már válaszolt a kolléga... Driverekben is van akkor különbség ezekszerint. -
-
válasz
zolikaDB #24811 üzenetére
Nem megy rá a 64 bites Vista a 32 bitesre!
Teljesen tiszta telepítésre va szükség!
A Drivereknek meg szintén csak 64 bitesnek kell lenniük!
Mielött nekifognál a 64 bites telepítésének, nézd meg, hogy az eszközeidhez megvannak e a gyártók honlapjén a 64 bites driverek. Ha megvannak szedd össze őet, és adjál neki. -
grma
csendes tag
Sziasztok!
Windows vista ultimate sp1est használok geforce7900gs vidikártyával.
Problémám van a játékok futtatásánál. Majdnem mindegyiknél.
Jelenség a következő:Játék elindít, majd a kép becsíkozódik és szétesik(vagy a kettő egyszerre). Csak azok a játékok indulnak el amelyek alap indulási képernyője az asztal felbontásával megegyező! Az alap pl.:1024x768 és a Pes pl elindul. Fifa09 már nem.
Olvastam hogy az aero felület okozhat ilyen hibát hát kikapcsoltam. Nem használt.
Driver cserék (több is)... Nem használt.
Valakinek vmi javaslata?
Bármi ötlet jöhet....
Utólag is köszönet. -
vik733
csendes tag
Sziasztok!
Segitséget szeretnék kérni.A problémám az hogy a játékoknál változó időközönként bezárja magát exe hibával.Vista alatt oldalsávtol elkezdve az asztal az előtöltés minden leállt hibával,a firefox összeomlás hibával megállt.Aztán feltettem az xp-ét de most is vannak hibák a játékok alatt.Néha ujra kell inditanom a gépet.Nincs semmi felhúzva.Valaki tudna segiteni megköszönném. -
válasz
TESCO-Zsömle #24805 üzenetére
Az info tanárodnak üzenem, tanulja még a szakmát, ha ki akarja kapcsoltatni az előtöltést!
-
-
válasz
Szellem. #24802 üzenetére
Hogy a fenébe lehet neked 3582 mb a fizikai memó?
Nálam 3325 a 4 gigából.
Nekem egyenlőre marad a 32 bites, nem érzem hátrányát, illetve nem éreztem előnyét a 64 bitnek, mikor fent volt. Bár az is igaz, hogy amit kipróbáltam, az még a bie féle oem integrált 64 bites ultimate volt, nem ez az msdn-es cucc. Meg van abból is a 64 bites, lehet kipróbálom majd valamikor egy másik vinyón.
TESCO-Zsömle: csonkítani lehet persze, csak az égvilágon semmi értelme nem lesz.
-
TESCO-Zsömle
titán
Én úgy hallottam (Info tanárunktól), hogy az elő-töltést is ki lehet kapcsolni, valamint (úgy képzelem), hogy hasonló csonkításokat Vistán is végre lehet hajtani telepítéskor, mint azt tették 1-2 Gamer-XP-n.
Javítsatok ki ha tévedek!!! Köszönöm!
Nekem Vista csak is és kizárólag DX10.1 (később DX11) support miatt kéne, hamár kiadtam egy halom pészt a modern ATTILA kártyámért...
Ergó, nem érdekel, milyen ótvar-rusnya lessz a butítás után...
-
Morris
veterán
Hli!
Azt esetleg tudja valaki, hogy alvó állapot után miért fagy néha a rendszerem?
eddig már kétszer lefagyott. de nem állandóan. -
zolikaDB
veterán
Arra még kíváncsi lennék, h 32 bites oprendszerre felmegy-e a 64 bites vista? És akkor milyen driverek kellenek? 64 v 32 bitesek? 64-es elfogadja a 32-est, ha nincs 64-es?
-
Nálam mind a kettő fent van.
A kép x86 alatt készült.
Muszály mind a kettő, mert van egy tetves programom, ami nem megy sehogy x64 alatt, és szükséges sajnos nagyon!
Effektíve, meg x64.Többek között nekem jobb a négy magom és a 4 giga miatt az x64. Arról meg nem is beszélek, hogy sokkal bizonságosabb.
Hát, igen, nagyon jó a Vista annak ellenére, hogy sokan fikázzák. Én jobba kedvelem, mint az XP-t. Már alig vártam, hogy megszabaduljak tőle.
-
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Jövedelem
- Le Mans Ultimate
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- X-Plane 12 és kiegészítők
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 475+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest