Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronson
őstag
Sziasztok
Olyan problémám lenne, hogy nem tudom beállítani, hogy a mikrofon közvetlenül szóljon a hangszórókon ( karaoke-hoz kelene). Miért nincs olyan lehetőség, mint az XP-ben, hogy kipipálom a keverőben és kész. XP és win7 alatt megy , de a vistával sehogy se bírok. Pedig elég jól értek a dolgokhoz és leginkább az audio-video-s okhoz, de ez most kifogott velem. Google-lel találtam sok helyen felvetették ezt a problémát, de sehol se volt válasz rá.
-
ronson
őstag
Tudnátok abban segíteni, hogy a vitában van-e olyan lemezkelő mint az xp-ben a diskmgmt, mert particionálni szeretnék. Progit nem szeretnék felrakni nekem az xp-ben a diskmgmt tökéletesen kielégítette igényeimet.
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET/PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
- Expressz kézbesítés 5 percen belül e-mailben!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Samsung M5 Smart - 27" VA - Beépített WiFi & Bluetooth - Apple Airplay - HDR10 - sRGB 99%
- BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3070, 7020, 7060 + / Hp Elitedesk 800 G3 Mini /SZÁMLA- GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás Számítógép! Rog Maximus VIII / I9 11900K / 7900XTX 24GB / 32GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest