-
IT café
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
plau85
tag
Microsoft is giving away a free Lumia 950 if you buy a Lumia 950 XL ( microsoft weboldalán, csak US régióban elérhető). Tök jó. Meglestem a microsoft weboldalát és tényleg alapból berakja, annak ellenére hogy a weboldalán alapból nemírja de amint berakom a sim free lumia 950XL és rámegyek a checkoutra már ott is van a free lumia 950es. Fel is vettem velük a kapcsolatot de USen kívülre nem postáznak ( UK lett volna nekem fontos) Viszont aztirta hogy előfordulhat hogy UKban is elérhető lesz ez az ajánlat,. De én mondjuk a szavaknak nem hiszek. Kellene egy Amcsi ismerős
Screeshot hogy nem hülyeséget beszélek:
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest